mojčika
|
No dobro jutro, pa ste razblinile vikend sušo jaz pa sem sedaj sama ob kofečku, MM je šla k tašči, možek pa LJ in prav malo uživam tako sama z vami, paše paše.... Najprej vaši Američani Barba, joj sem brez besed, ljudje so res mal mim, ti pa moram povedat, da mi je prijateljica iz Nemčije, Slovenka, povedala, da šele dva od vseh nista vprašala, kje je Slovenija , a si zamislite, da mi ne bi vedeli, kje je Nemčija, sem naredila preizkus in vprašala svoje 2. razrede, so mi o Nemčiji vedeli kar nekaj povedat in jo tudi pokazat na zemljevidu...Po pa tako hvalimo zunaj izobražene ljudi Glede kontracepcije, jaz danes MM ne bi imela, če kontracepcije ne bil jemala prej pol leta..!!! Uf likanje, naš likalnik samo počiva, sem naredila doktorat, kako zlikano dobiti iz sušilca ven, uspeva, samo kako srajco zlikam, ki pa so verjetno samo 3 v celem stanovanju.... smo pa ta vikend likali, ko bi videli kaj, bi se fajn nasmejali, možu se je zmočila pesmarica, kjer ima vse komade za špil, listi so se od vlage zvili in mi smo jih celo soboto likali Tudi moja diploma je bila oz. je modra, lepa res, sploh mi je pa všeč, ker je zelo lepo oblikovana, nič suhoparna... Krista tudi mene daja huda utrujenost, vsako jutro se poberem, a vsak večer spet omagam, na račun tega sem fasala spet grozno vnetje rodil, hvala bogu imam zdravil še za tri mesece, potem pa ne vem več, kaj bom... pri nama je začaran krog, mož s sladkorno prenašalec gljivic, jaz z uničeno sluznico, prav na račun pametnih zdravnikov, zdravila jemljem že eno leto, pa ne pomaga, zdaj pa ne vem več, kaj bom, Pušenjak pravi eno tabletko vsak mesec do konca življenja, jaz pa se bojim, da moj G tega ne bo dovolil, samo nočem pa več pristati v bolnici s takimi vnetji, kot sem jih imela, raje ena tabletka na mesec... Tudi mi o odvajanju dude ne moremo zdaj nič reči, ponoči se za dudo še vedno zbujamo tudi do 5X, sicer takoj zaspi, ko dudo dobi, vseeno pa bi bilo fajn, če bi ti zobki že naredili svoje.... Tako, to bo moja klobasa za sedaj