|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
4.6.2007 13:53:10   
ČebelicaMaja
Ojla!
Zdaj me pa prav skrbi, če delam narobe, mi smo namreč čez vikend presedlali na pretočni cucelj, ker je bila 4 premalo. Sem bila v BC, pa piše za 4- da je od 6m naprej, pretočni pa naj bi bil od 1 leta naprej- prej samo za kašice... zdaj pa res ne vem... meni, če ji dam trojkico za mleko histerično joka, odriva flaško, ko ji pa dam pravi cucelj, lepo spije...
Tudi sodelavka je rekla, da ji je pediater rekel, da naj otrok ne bi pil več kot 15 min- in v sladu s tem povečujemo luknjico na cuclju... ne vem, jest sem mal zmedena, ampak za enkico- kot Livia, pa res ni šans, da jo sprejme, ker je že pri 3m čist znorela, ker je teklo tako počasi.
Naša bi res samo še mleko pila, jogurte, skute in kruh ter makarone jedla...sej gre sadje in zelenjava tud v rito- samo ko pa vidi kos kruha, pa ni šans, da bo kaj drugega kot to jedla... s prstom kaže na kruh in če ji hočem dat sadje, me kar po roki udari, da ne, pa na kruh pokažeuser posted image  Da ne govorim o čokoladi, ki jo moram na skrivaj jest, saj res ne bi rada, da bi bila tako sladkosneda, kot jaz... ampak, očitno jo ima v krviuser posted image

Mi smo imeli včeraj prav divji dan, najprej sva šli sami v Močilnik, potem smo šli po kosilu v ZOO, nazaj grede je pa zaspala v avtu in smo se zapeljali kar naprej v Logatec, potem pa kar v Idrijo- smo naredli en krog po mestu (še nisem bila nikoli prej tam) si malo pogledali in šli v grad na pico- je bilo prav fino...zvečer smo pa kar padli dol...
Mojčika, a nisi ti iz Idrije- lep kraj... - pa saj je cela Slovenija lepa...

Zdej pa moram delat...konec malce...

< Sporočilo je popravil ČebelicaMaja -- 4.6.2007 13:55:15 >

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
4.6.2007 15:47:20   
mojčika
Dober dan, naj se malo javim, sem v takem pogonu zadnje dni, da je hudo...

Včeraj sva šli z MM v LJ k sestri, ko sva prišli domov sva samo pojedli in smo dobili obisk, potem smo skupaj odšli na vikend, da sta se MM in njen še ne dveletni prijateljček igrala v peskovniku, da smo starši malo odložili glave, skratka zvečer smo padli v posteljo...bilo pa je lepo...

ČebelicaMaja, moj mož je rojen Idrijčan, no živimo pa 18km naprej v Cerknem, če vas še kdaj zanese v te karaje, vas bomo veseliuser posted image

Danes pa sem službo že opravila, je pa tako težek dan, da bi najraje šla spat, a MM je že v polnem pogonu...

No bova delali pikapolonice, da malo okrasiva okrog posteljice, risali na steno bomo pa, ko se preselimouser posted image

No naj povem, zakaj držite pesti... v petek je bil na naši šoli razpis za slovenista za nedoločen čas, seveda je delovno mesto namenjeno meni, da pa se kaj ne zalomi, držite pesti močno... če bo prav, se mi bo končno po petih letih s službo le nasmehnila srečauser posted image

No kaj več pa zvečer

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
4.6.2007 19:32:50   
mojčika
user posted image

user posted image

No tudi nam kar gre, samo en slinček z rokavi, pa bouser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
4.6.2007 20:45:25   
barba
Ojla,
midve z Meto sva bili dopoldne na obisku v vrtcu pri moji mami.user posted image Na kavo sva šli kar k Maychiki in Tii.user posted image user posted image user posted image Za jutri sem si mogla frej vzet, da grem po diplomsko v LJ. Ne morte verjet, da se je vrnila iz Mehike.user posted image user posted image user posted image user posted image

V bistvu vam nimam nč več za povedat …user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
4.6.2007 21:03:29   
Nenya
Živijo,
Danes so Nenyo preselili za en teden v sosednjo sobo(9E). V dosedanjo sobo bodo naselili nosečnico, ki ji bojo baje prekinili nosečnost.user posted image user posted image  

Mina je zgleda vstopila v fazo razvoja, ko bo začela trmarit. Danes sem ji namreč med previjanjem vzel enega od njenih fetišev - metlo- in se mi je dve minuti drla da je bilo veselje. Dokler se mi ne začne metat po tleh na javnih mestih nimam nič proti.

Mojčika, kako spraviš slikce na forum. Jaz sem namreč sledil navodilom RR. Sliko sem pomanjšal in jo v mojih albumih uploadal, vendar vidim samo bel okvirček, v katerem piše napaka.

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
4.6.2007 21:16:46   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: Nenya

Mina je zgleda vstopila v fazo razvoja, ko bo začela trmarit.

Mojčika, kako spraviš slikce na forum. Jaz sem namreč sledil navodilom RR. Sliko sem pomanjšal in jo v mojih albumih uploadal, vendar vidim samo bel okvirček, v katerem piše napaka.

Joj pri nas je bil danes tudi težek dan, trme in dretja en kup...

Jaz v albumu kliknem na fotko, tako da je večji format, potem pa samo copy paste na RR... velikost fotke sme biti pa 400x400...

Jaz pa sem se odločila, da ne bom eč brala novodobnih knjig o vzgojiuser posted image

Sem danes brala, kako dati otroka spat, da zaspi sam, ne smeš ga imeti v rokah, ne smeš sedeti ob posteljici, pustit moraš, da joka, ne smeš gledati v obraz, ne smeš tolažiti, sploh govoriti............user posted image  Ma dajte no, edino zvečer se res pocartava, da ne bi šla nit šššš naredit, da bi sedel na drugem koncu sobe, user posted image ....
Vsaka žival ima mladiče zraven sebe, samo mi ne, a svoje mladiče, ko so zreli, tudi napodi od sebe, mi pa imamo v sosednjih blokih vsaj 5 družin, ki imajo doma otroke na 30 let, vsi zaposleni, ko jih tudi gledat ne morem, ko si mislim, ta stari, vržte jih ven, tak si nikoli ne bo ustvaril družine, imel ženo, ker so to večinoma moški, sploh ne bodo mogli sami živet, v šoli se čudim vsak dan...

Ma če ta današnji svet ni malo na glavo obrnjenuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 4.6.2007 21:24:03 >

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
4.6.2007 22:47:14   
maychika
Ooo Barba...pa ne mi rečt, da si diplomsko končno dočakala. Veš da ti prav privoščimo, da diplomiraš še letos...hi hi

Ja z MEto sta bili pri nas na obisku in videli kako trmo zna naša Tia udarit ane Barba... No spodaj sta dve slikici frajlic....ena bolj zaresna, ena pa je ratala prav hecna...ala...a je to...

user posted image

user posted image

No, tkole pa se naša Tia zdaj v posteljici gor vleče na klena. prav ponosna sem nanjo.
user posted image

In tukaj vidite kakšni afni moram jaz prenašat...
user posted image

Ja malo slik za popestritev...

zdaj pa komentarji...

nenya žs...če še ne bo šlo, pojdi v tvoje albume in namesto da greš v album in šele pol dodaš fotko, pojdi v tvojih albumih spodaj takoj na dodaj fotko. je tudi drugačno oblikovana stran. meni tudi prej ni delalo, ko sem šla v album in dodala, zdaj pa to naredim takoj, pa deluje. poskusi še to. ker meni je tudi napaka pisalo.

vidim da ni kaj dosti za komentirat...hmmm...

ja no držimo pesti za vse...

jaz sem bla do malo čez deseto pridna....sem sadila rože za naš novi balkon, zdaj pa sem si privoščila marsov sladoled in RR...mnjam...

lahko noč

Tia in Neli....moji mali zvezdici

Neposredna povezava do sporočila: 4432
4.6.2007 22:47:56   
maychika
he he mojčika....vidiš naš kovtrček....

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
5.6.2007 8:41:30   
mojčika
Vidim vidim Maychika, naš je pa moder, samo mi imamo v postelji, dve zaščiti, dva kovtrčka, eno blazino in bog ne daj, da ne bi imeli posteljice supuščene čisto do dna, vi vidim, da jo imate še zelo gor, kar hitro jo spustite, iz kolen na noge bo lahko vsak čas...

No mi smo slabo spali, spala je pri meni, a se je tako zbujala, da sem čist povožena...

Tia in Meta lepi stauser posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
5.6.2007 8:51:53   
barba
Dobro jutro!
Sem komaj vstala. user posted image  Sploh mi ne znese it spat prej kot ob polnoči.user posted image  

Mojčika – moj mož tud jamra kakšni so zdej mulci, sploh pa njihovi starši. Eni res nimajo vseh koleščkov …user posted image

Maychika – moreš si mislit, da jo je prebral preden je šel v Mehiko.user posted image Zakaj mi je potem ni že prej vrnil???user posted image user posted image user posted image Res je neodgovoren!user posted image user posted image user posted image
Tia je faca, super ji gre tole vstajanje. user posted image  Sej trma je pa pri vseh prej ko slej na sporedu.user posted image

Zdej gram v LJ po diplomo …

Naredite si lep dan, čeprav dežuje …

LP, barba

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
5.6.2007 10:28:10   
barba
Tok sem jezna user posted image  in to spet zaradi mentorja. Še sreči sem poklicala preden naj bi šla od doma na faks. Sploh ga ni nikjer, na faksu ga dons sploh še niso videli, na tel. se ne oglaša user posted image , na mejle ne odgovarja.user posted image  Res nevem kdo kerga jebuser posted image  v glavo. user posted image user posted image user posted image  Prej mi pa reče, da bi lahko do poletja diplomirala, če bi hotela??? user posted image  Verjetno je v meni problem, ane!user posted image user posted image

Sem se zlajala, zdej grem pa naprej delat ...

Sem vas zamorila, ane? Sam sem mogla mal iz sebe dat.user posted image

LP, barba

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
5.6.2007 11:24:32   
eya
Ojla! 

Mi še vedno brez interneta. Sem nesla router v popravilo, pa so rekli, da ga bodo šele 2. ali tretji dan dali na testiranju, tako da se bo še vleklo. No, zdaj moram že zaradi mailov hodit v knjižnico čekirat (čakam na dva odgovora zaradi službe), pa spotoma še na rr pogledam.

Ha, ha, zvezdica, a Marcel pa kar takole markira svoj teritorij? Sem se prav nasmejala malemu lumpu. Super se ti je poštimalo glede diplome, idealka! Pa maksimalno uživajte na morju!

Rok, mi smo dali malemu zaenkrat samo osliča, res pa, da nismo neki ribojedci. Moj ŽS jih ne mara, samo zase se mi jih pa ne da pripravljat, tako da jih bolj konkretno jem samo na morju, pa parkrat na leto doma. Rok-kaj Nenyi si psrintal vse strani od prve naprej??? Menda ne…Nenya, drži se še naprej!

Barba, tiste kao slabe stvari sem itak slišala od kr nekoga, ki niti tam ni nikoli delal, tako da ne vem, koliko je to zanesljivo. Pač da folk ne zdrži toliko časa in res je bil v zadnjem letu parkrat na Zavodu razpis. Samo ne se ustrašit, to so itak samo govorice. Upam, da boš ti zadovoljna in da ti čimprej dajo konkretno pogodbo.

ČebelicaMaja, mi smo tudi nabavili mivko za peskovnik v OBIju, smo jo pa iskali tudi v Merkurju, pa je niso imeli. Aja, smo jo pa nabavili že pred parimi meseci, tako da ne vem, če jo zdaj imajo?

Jaz tudi nekaterim ne morem dopovedat, da ne smejo otroka vodit za roke. Tašča ga takoj, ko pride Žiga na obisk, postavi na noge in reče: no, pa pejva…L Itak najini nasveti pri njej niso zaželjeni, ker je ona že dva otroka vzgojila in ve, kako to gre, a ne…Mogoče bi tudi pri nas pomagalo, če bi to naprintala?  Midva ga za roke vodiva le res redko, ko ne gre drugače. Nikoli pa ga ne sprehajam notri, tu pa se mora znajti po svoje J No, po prebranem, ga bom pa še manjkrat, če sploh še.

Čestitke MM za prve korake!!!

Neli, ti pa čimprej okrevaj! Livia, a si kaj razmišljala, koliko bi bila mala bolna, če bi bila v vrtcu? Vsaj pravijo tako, da so mali dosti na boljšem, če so v skupini do 4 (ali 5?) otrok, kot pa  v vrtcu? Mene je že kar malo strah, kako bo, ko bo mali v vrtcu, jaz pa na frišno v službi? Moj bo sicer lahko kdaj vzel bolniško, a predvsem poleti imajo ful dela…

Mi smo bili pa v nedeljo v ZOOju, uživancija na kvadrat, itak J

Zvezdica, ja, se strinjam, končno mal romance v PBju J J , super! Maychika, ne bit zlobna J, je bilo med Michaelom in Saro, brez kake žajfe J

Moja 2,5 letna soseda pa že kako leto ne hodi več čez dan spat. No, Žiga še vedno gre za kaki dve uri.

Povštra tudi Žiga še nima, ga še niti nismo nabavili.

Uživajte še naprej!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

Neposredna povezava do sporočila: 4437
5.6.2007 11:28:13   
Nenya
Jupiii, uspelo mi je.user posted image user posted image user posted image  

Problem je bil v tem, da sem uporabljal Firefox. Tam sem poskušal na vse mogoče načine in že skoraj obupal. Zadnjih 14 dni me namreč računalniki ne marajo preveč, saj kar poskusim novega mi nič ne uspe. Zjutraj se mi je sesul računalnik, ko sem se ukvarjal s temi slikcami, tko da mi je blo že vsega dost. Zdajle pa sem poskusil še z IE in...hevreka! To sicer ni tista slikca, ki sem jo hotel pripet včeraj, no za začetek se ne bomo zmišljevali, ane.

Barba, a rabiš koga, da ga prebuta. Poznam par ljudi.....ne, saj se hecam. Poznam to, kako dolgo te lahko vlečejo za nos. En moj kolega je na naši fakulteti en teden dobesedno taboril pred profesorjevimi vrati. Ampak ne zaradi tega, ker ga ne bi bilo v kabinetu, ne ne, gospod profesor so mu vsak dan rekli, da nimajo časa, naj pride čez dve uri in nato zopet čez dve uri in tako naprej. En teden! Pri istem profesorju je moja mentorica pri raziskovalni nalogi ravno tako hodila vsaki dve uri zaradi svojega doktorata, vsako leto je namreč treba oddat poročilo na agencijo. Gospod niso imeli časa, in tudi ni hotel specifično povedat kdaj bo imel čas.
Aja pa mene nisi zamorila. Kvečjemu razjezila, ker vidim da je to očitno splošen trend, da eni prilezejo do enega položaja pol pa mislijo da so napol bogovi, ugggh.

< Sporočilo je popravil katrin -- 5.6.2007 19:30:46 >

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
5.6.2007 13:31:35   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: mojčika

Vidim vidim Maychika, naš je pa moder, samo mi imamo v postelji, dve zaščiti, dva kovtrčka, eno blazino in bog ne daj, da ne bi imeli posteljice supuščene čisto do dna, vi vidim, da jo imate še zelo gor, kar hitro jo spustite, iz kolen na noge bo lahko vsak čas...

ja mojčika...imamo namen spustit, sem možu že rekla. se zavedam, da je kaj hitro lahko čez rob...
sicer pa imamo mi prevleke v vseh treh barvah....roza, modri in oranžni. bo prav prišlo še za naslednjega, ker imamo tudi dva kovtrčka in povštrčka (isto cca. 2 cm debela) in tia na enem spi, kadar pa nosek nagaja pa podstavim še drugega.

naša je pa danes po čudežu spala od devetih do devetih...vmes sem enkrat vstala za dudo in me je zraven tko fajn v križu vsekalo, da je kaj...hi hi....saj ne da je duda tko težka....pa zjutraj se je neki hotla zbudit pa sem zignorirala pa sva potegnili do devetih...mammi je bla tkoooo hvaležna....itak zvečer ne morem zaspat...

ej barba sam tale tvoj mentor je pa res en hud kreten. res je neodgovoren, da je kaj. kaj se sploh gre mentorja, če nima ne časa ne volje.

aja, ti bom pisala še na ZS

IZVIRNO SPOROČILO: eya

Itak najini nasveti pri njej niso zaželjeni, ker je ona že dva otroka vzgojila in ve, kako to gre, a ne…

hi hi kako zelo nam je to vsem znano...sem pa ja že kakšnega gor spravla...eh...kak kliše...

aja, no barba...si me včeraj kar malo potolažila glede magnetne resonance. bom z lažjim srcem Tio tja peljala...sej itak me bolj anestezija moti kot kaj drugega, ma naj pogledajo. Hvala....

IZVIRNO SPOROČILO: eya

Zvezdica, ja, se strinjam, končno mal romance v PBju J J , super! Maychika, ne bit zlobna J, je bilo med Michaelom in Saro, brez kake žajfe J

hi hi...pol je pa v redu, če ni blo nič takega....grobega...ampak nežno, nežno....

hi hi hi mina, kaka super slikca...ampak priznajte, da je videti pravi mali hudiček...anede...

nič...imejte se skrajno lepo, grem še malo poležat preden dragi pride iz službe pa bo treba nafutrat...hi hi

lp

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
5.6.2007 17:18:45   
barba
Ojla,
še zadnje »novice« o diplomi: prva je ta, da je kao pozabil na mejl odgovorit user posted image  in druga, da je name nasploh pozabil.user posted image Tko, da bom jutr vzela sabo kol in cegu, da debila mal prizemljim.user posted image user posted image user posted image Halo, kako lohk pozabiš na diplomsko pri vseh poslanih mejlih, klicih in priganjanju?user posted image

Maychika – mi lohk pošleš slike od včeraj na mejl gasperlinb@gmail.com, pa ZS sem ti tud odgovorilauser posted image

Rok – če bom rabila asistenco, ti sporočimuser posted image user posted image user posted image

Uživajte!

LP, barba

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
5.6.2007 21:36:42   
Nenya
Uno slikco od prej so mi zbrisali, ker je bila prevelika. Se bom poskušal naslednjič držat merila 400. Ugotovil sem, da sploh ni fora v Firefoxu, temveč v mojem računalniku, saj mi doma zadeve še vedno ne delujejo, medtem ko v službi nisem imel nobenih problemov.

Tako da vam bom jutri predstavil, kako zgleda pri nas čofotanje v vodi, saj danes nimam časa, da bi slike obdelal ter jih dal na moj-album.com. Danes sem ji natočil malo več vode v banjo in je ful uživala. V rokah je imela tuš, jaz pa sem stal ves moker na drugi strani kopalnice s fotoaparatom v roki. Seveda me je za nalašč špricala, kolikor se je le dalo, ta naša mala navihanka.user posted image user posted image

Barba, imaš srečo, da delam v LJ, bomo lahko hitro prileteli, če bo treba.user posted image user posted image user posted image

Eya, nisem ji sprintal vsega, temveč sem ji  sprintal prvo stran ene trikrat. Sem pozabil preverit datum, saj sem domneval, da te gumb print vrže na tisto stran, kjer se trenutno nahajaš.

Lahko noč, grem Mini delat družbo.user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
6.6.2007 8:21:36   
Nenya
No, tako pa pri nas zgleda čofotanje po vodi. Priporočena je vodoodporna obleka.
user posted image
user posted image

A dons sm pa kar jest prvi.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
6.6.2007 10:46:44   
Krista28
Živjo, jst sm pa na bolniški, s šalco kave na RR. Ja pridelali smo laringitis, Kristjan zdele spi, ops je spal....pod pojstlo ima zavrete kamilce. Noč je bila grozna - kar dušilo ga je, jst pa nism spala nič.

Tia pa fajn očala nosi. Naš si jih zmeri dol sklati.

Barba, držim pesti da še pred dopusti diplomiraš. Sej bi šlo, a ne? Moja diploma pa kar stoji. Zdej sem se neki spet spravla spreminjat (ta prvo verzijo), tko da.....ma sej bo...

Rok, mala pa ful uživa v vodi. Našmu gre špricanje v oči na živce.

Se še kaj javim...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
6.6.2007 12:37:37   
maychika
o jejhata krista...pozdravite se in naspite seveda..

kakšna suša je tu gor...ahhhh...

mi smo pa včeraj doživeli presenečenje. sem se spravila v Tiina usta kukat, če pri nas tudi že kaj kaže na kak nov zobek in glej ga zlomka...ima že eno štirico, desno zgoraj, po moje staro ene dva tedna. IMAGINE MY SURPRISE.... tko da smo zdej na devetki. ampak res ne vem kdaj jo je dobila. zdej smo parkrat spali slabo, ampak ne tko kot smo ponavadi, ko je dobivala zobke....

mina je pa zakon na uni slikci s tušem. naša se tuša boji kot hudič križa...

barba, upam da si slikce dobila...

kok so mi dobre slikce v avatarjih...vse po vrsti so super...

nič grem malo ležat, upam, da malo zaspim....sem zeloooo slabo spala danes in tudi zelo malo, tko da moram izkoristit. zdajle je tia zaspala in je ne bo kaki dve uri. no za slabi dve uri loh tud jaz mrknem, pol pa pride dragi domov in gremo kuhat kosilo za vse. goveje zrezke sem že včeraj zvečer naredila, danes pa še pire krompir in par kruhovih cmokov zakuham pa bo. pa pesa. e...mnjam...

lepo bodite in pišite kaj. se vidi da ste vse po službah...

lp, maja

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
6.6.2007 15:12:07   
mojčika
user posted image

No tako sva okrasili stene, ki jih ne smem porisatuser posted image

Več o nas, ki smo bili danes cepljeni, pa kasneje, ko se najeva in sprehodivauser posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
6.6.2007 17:48:59   
mojčika
No pa sva nazaj, danes je tu gor eno malo zatišje, Eya se pozna, da vam je mrknil internetuser posted image

No mi smo bili danes cepljeni, jokali smo zelo, samo zagleda zdravnico, že tuli, si zelo zapomni h komu hoče in h komu ne... A med jokom smo vsaj v naše zobe lahko pogledali, joj groza, zdaj se mi še bolj smili, so ta zadnji zobki ornh širokiuser posted image  No ko pa gremo iz ordinacije ven, pa smo tudi takoj ok, se je zagnala v eno papirnato hiško in v kocke... Edino zelo spremenljive volje smouser posted image , sva že danes naredili nekaj cirkusa zunaj...

Rok tudi naša MM nekako tako zgleda v bani, tudi vse je mokro, se možek heca, naj svojo neoprensko obleko oblečem, ko greva zvečer v kopalnicouser posted image , je pa Mina simpatična, ni kaj...user posted image

Kristjan, ti pa se le pocajtaj, ja tako je, če morajo otročki v varstvo in vrtec, še naša, ko je pri tašči, se mi zdi, da ni najbolje, tudi  čustvena plat menjave okolja se mi zdi, da upliva na njihovo zdravjeuser posted image

No zdaj pa upam, da se še katera kaj javi in tudi kateriuser posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 6.6.2007 17:50:56 >

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
6.6.2007 20:09:11   
eya
Ojla!

No, pa sem spet malo prišla do neta, sicer samo na "taščinem" računalniku...

Mojčika, super ste poživili stene... Sem ravno danes gledala otr. sobice v Delo&Dom, kaj imajo eni fajn ideje. Glede uspavanja-jaz ne bi nikoli zmogla pustit otroka, da bi se eno uro jokal v postelji. Saj verjamem, da je mogoče pri nekaterih otrocih to edina možnost za uspavanje in vsa čast staršem, ki jim uspe. Ker meni ne bi. Pri nas deluje kot uspavanje to, da se uležem za par minut zraven, če je treba. Če je pa dovolj utrujen, pa itak sam zaspi.

ha, Mina pa res uživa v banji. No, saj Žiga tudi uživa, mu tudi nič ni, če se s tušem poliva po glavi. Mi imamo tudi ponavadi celo kopalnico mokro, moj gre vedno kar samo v gatah zraven, ko se mali kopa, ker je sicer itak ves mokeruser posted image

Barba, tvoj mentor je pa res katastrofalen. Pa kaj se gre, no? Bi ga morala nekje javno pograjat, vsaj toliko, da bi ostali študentje vedeli, kakšen je in bi se ga izogibali...

Kje pa je Marelica, da se nič ne oglasiuser posted image

Lep večer!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
6.6.2007 21:17:49   
Krista28
Marelica verjetno zelo zagnano popisuje, zvečer pa po moje sam dol pade. Pridna. Bodo pa eurčki padl. Ma tale euro je pa težko beseda....s "tolarčki" je blo lažjeuser posted image

Se vidi da sm doma, a ne. Takoj več tuki visim. Kje ste zdaj čveke?

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 6.6.2007 21:18:50 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
6.6.2007 21:21:00   
maychika
saj res marelica...kje pa si....oglasi se.

zdaj se pa res ne spomnim, če je kaj rekla da kam grejo ali kaj...da nas ne bo še njen mož s kako novico presenetil...mogoče ksenija kaj več ve....

samo punce...priznajte da je zadnje čase največja klepetulja med nami....ROK...hi hi hi

lepo bodite...

maja

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
6.6.2007 21:21:44   
maychika
ajaaaa krista...bravo....popis...okrog se potika to je to....

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaključila se je najbolj dobrodelna nagrad...
photo
S sodelovanjem v nagradnem kvizu za prvo nagrado - celodnevno vstopnico za kopanje v Family wellnessu Termalija v Olimja...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Določitev spola.
пеперутка16

Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: