Anonimen
|
Ojla! Mojčika, s tistim člankom se 100% strinjam. Našo ni nikoli nobeden držal za rokice, se je sama postavila pokonci in tudi zelo hitro pogruntala, kako se mora uloviti, ko pade. Ravno danes sem govorila z eno mamico, njena punčka je shodila pri 13. mesecih, sedaj hodi dva meseca, pa še vedno pada in se vedno kam udari, ker se ne zna uloviti, saj so jo neprestano vodili okoli za rokice. Ma, vsak otrok je drugačen, enim gre groba, drugim fina motorika, eni so čustveni, drugi socialni,.... Brezveze prehitevat njihov razvoj. Se mi zdi, da je tega siljenja vse več, samo tekmovanje, kdo je boljši, večji, hitrejši.... Sploh v šoli se vse bolj pozna, siljenje za nekimi uspehi, ki ne prinašajo nobenega resničnega napredka in notranjega zadovoljstva. Naj otročki odkrivajo svet sami, kako so veseli, ko pogruntajo nekaj novega, starši pa smo tam, da jim zagotovimo ljubezen, toplino in varnost. Joj, naša ima zadnjih 10 dni ene fore s spanjem podnevi. Sploh noče spat . Prej je skupaj padla ob 12-ih, spala eno do dve urici. Sedaj pa, če že zaspi, zaspi po velikih mukah šele okoli petih za kakšne pol urice in seveda je potem zvečer veselica. Mislite, da sploh nima več potrebe po dnevnem spanju? Livia, pozdravite se, za očke baje pomagajo kamilice, ma jaz bi jo vseeno peljala k dežurnemu, sem malo paničar kar se tiče očk. V nedeljo bom še videla, če bomo v Ljubljani, ker ati praznuje rojstni dan, načeloma sem sicer zmenjena s kolegico, da se dobiva na Luninem festivalu, te še obvestim. Kakšne ploščice ste si izbrali? Jaz sem danes videla ene svetovne v Merkurju, s črtastim oranžnim vzorcem. Maychika, hihi, ful imaš dobro fotko Tie v avatarju. Jaz sem pogledala že vse dele Prison breaka, Lost je tudi zaključil sezono , suša bo do jeseni. Zobki: Mi imamo spodaj enke, zgoraj enke in dvojke, že več kot en mesec se vidijo zgornje trojke, ma kar nočejo in nočejo prilesti na plano. Nič kaj se ti naši zobki ne držijo povprečja . MM, čestitke za prve korake Nočko!
|