eya
|
Ojla! Mi še vedno brez interneta. Sem nesla router v popravilo, pa so rekli, da ga bodo šele 2. ali tretji dan dali na testiranju, tako da se bo še vleklo. No, zdaj moram že zaradi mailov hodit v knjižnico čekirat (čakam na dva odgovora zaradi službe), pa spotoma še na rr pogledam. Ha, ha, zvezdica, a Marcel pa kar takole markira svoj teritorij? Sem se prav nasmejala malemu lumpu. Super se ti je poštimalo glede diplome, idealka! Pa maksimalno uživajte na morju! Rok, mi smo dali malemu zaenkrat samo osliča, res pa, da nismo neki ribojedci. Moj ŽS jih ne mara, samo zase se mi jih pa ne da pripravljat, tako da jih bolj konkretno jem samo na morju, pa parkrat na leto doma. Rok-kaj Nenyi si psrintal vse strani od prve naprej??? Menda ne…Nenya, drži se še naprej! Barba, tiste kao slabe stvari sem itak slišala od kr nekoga, ki niti tam ni nikoli delal, tako da ne vem, koliko je to zanesljivo. Pač da folk ne zdrži toliko časa in res je bil v zadnjem letu parkrat na Zavodu razpis. Samo ne se ustrašit, to so itak samo govorice. Upam, da boš ti zadovoljna in da ti čimprej dajo konkretno pogodbo. ČebelicaMaja, mi smo tudi nabavili mivko za peskovnik v OBIju, smo jo pa iskali tudi v Merkurju, pa je niso imeli. Aja, smo jo pa nabavili že pred parimi meseci, tako da ne vem, če jo zdaj imajo? Jaz tudi nekaterim ne morem dopovedat, da ne smejo otroka vodit za roke. Tašča ga takoj, ko pride Žiga na obisk, postavi na noge in reče: no, pa pejva…L Itak najini nasveti pri njej niso zaželjeni, ker je ona že dva otroka vzgojila in ve, kako to gre, a ne…Mogoče bi tudi pri nas pomagalo, če bi to naprintala? Midva ga za roke vodiva le res redko, ko ne gre drugače. Nikoli pa ga ne sprehajam notri, tu pa se mora znajti po svoje J No, po prebranem, ga bom pa še manjkrat, če sploh še. Čestitke MM za prve korake!!! Neli, ti pa čimprej okrevaj! Livia, a si kaj razmišljala, koliko bi bila mala bolna, če bi bila v vrtcu? Vsaj pravijo tako, da so mali dosti na boljšem, če so v skupini do 4 (ali 5?) otrok, kot pa v vrtcu? Mene je že kar malo strah, kako bo, ko bo mali v vrtcu, jaz pa na frišno v službi? Moj bo sicer lahko kdaj vzel bolniško, a predvsem poleti imajo ful dela… Mi smo bili pa v nedeljo v ZOOju, uživancija na kvadrat, itak J Zvezdica, ja, se strinjam, končno mal romance v PBju J J , super! Maychika, ne bit zlobna J, je bilo med Michaelom in Saro, brez kake žajfe J Moja 2,5 letna soseda pa že kako leto ne hodi več čez dan spat. No, Žiga še vedno gre za kaki dve uri. Povštra tudi Žiga še nima, ga še niti nismo nabavili. Uživajte še naprej!