|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
8.6.2007 12:42:05   
Krista28
Drugače pa Alička, sta Živa in naša Hana še kako podobni, pri jedi... je vse, ampak najboljše je pa tisto, kar mami in oči nosita v usta, pa tud, če je to kisla solata ali kumarce...ja, no, da o pici ne govorim, pa bog ne daj, da je prevroča in moram še pihat, ker naša šjora ne čaka...

user posted image Čebelca, si uletela. Točno tko je tud pri nas. Zadnjič je pojedu šobske solate, da sm sam gledala. Sem mu hotla dat sam za probat, pa je začel jokat k mu nism več dala...

Na dopust z drugimi ga pa jst ne bi dala. Mislim da so še premajhni. To je pač moje gledanje. Vsi ponavljajao kako so zdaj pomembni samo starši....in že tko smo ful mal z njimi. Ampak to je samo moje gledanje. Mi je pa čist ok, če drugi gledajo drugače. In če se imajo potem skupaj lepše, je tako tudi prav!

Spimo mi celo noč (od cca. 8h-6h zjutraj).user posted image user posted image  Zdej si tud že flaško z vodo sam najde - jo dam vedno k vznožju posteljce. user posted image

Jst bi pa tolk eno kavo, pa je še ne smem...user posted image

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
8.6.2007 13:13:23   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: ČebelicaMaja

Ojla! Mi smo pa prodali stanovanjeuser posted image  sem ful vesela, je eno breme manj...

ooo super čestitam....to je pa eno ornk breme manj...poznam občutek, je še čisto svež....

Tudi mi smo dober teden nazaj spet odpravljali temence. Jih je tudi imela ful veliko ampak take tanke in trdovratne, tko da ji je komaj kaj šlo stran. In sem jo drgnila in matrala, da je imela na koncu že kar rdeče lasišče. Pol sem pa že mogla nehat. No...itak se jih najlažje vidi na dnevni svetlobi. Pod lučjo se jih komaj opazi. Znajo pa nagajat leta in leta. Kolegica mi je rekla, da jih ima njena hči še vedni pa je že fejst najstnica....okrog 14 let ima....

Ne bi govorila o tem kaj je naša zadnjič jedla. Nisem imela pojma. Je imela očkov gel za lase v roki in naenkrat jaz vidim, da je odprt in seveda ga je imela okrog ust in povsod. Spet me je skor kap. Ojej ojej, res jih je treba imeti na očeh non stop.

Ja Krista kako ti je pa to uspelo...zobar ti zobek vzame, pa še denar. Bolj slaba zobna miška je tale tvoj zobar...user posted image

A te potolažim, da bi js tud ful eno kavo, pa je ne bom, ker mi ne paše kot nosečnici. Sem se ji skor čist odpovedala, ampak zanimivo paše mi pa...iz čistega užitka, ne iz potrebe. Že prvič mi je totalno zasmrdela, no zdaj ni tako hudo, je pa zanimivo kako ti telo na nekaterih razvadah kar odpove in se predaja drugim...

Lepo bodite.

Tia in Neli....moji mali zvezdici

Neposredna povezava do sporočila: 4477
8.6.2007 13:22:30   
Krista28
Ja Krista kako ti je pa to uspelo...zobar ti zobek vzame, pa še denar. Bolj slaba zobna miška je tale tvoj zobar...

user posted image Sej sm mu ga kar tam pustila, pa naj ma še ta zob zanič..user posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
8.6.2007 13:51:54   
eya
Ojla!

Bom najprej malo slikic prililmala...

Takole Žiga "je" piščanca:

user posted image

Tale stolček pa prav obožuje, se ful sprehaja z njim po stanovanju:
user posted image

Takole pa je zadnjč pav v ZOOju osvajal svojo ženko:
user posted image

pa še ena iz ZOOja:

user posted image

< Sporočilo je popravil eya -- 8.6.2007 13:52:06 >

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
8.6.2007 14:05:29   
eya
Mali se zdajle uspava, je že čisto zaspan, a bi še kar skakal naokoliuser posted image  Že včeraj je šel spat šele ob pol 3, sem ga potem mogla zbuditi ob pol 6ih, ker ne vem, do kdaj bi sicer potegnil. In seveda je šel potem tudi zvečer kasneje spat...

Aja, temence so tako trdovratne? Mi smo se jih rešili pred kake pol leta, upam, da se ne pojavijo spetuser posted image

Žiga tudi prespi celo noč, nekje pri 9ih mesecih sem dočakala ta luksuzuser posted image

Hm, naš falot poje od pice samo malo skorjice, nikakor ne spravi kaj več dol. A je še kak malček, ki ne mara preveč gostih stvari? Npr. zadnjič rižote sploh ni hotel, tako da sem mu jo potem fajn zalila z govejo juho (bljak, kako je bilo videt...), potem jo je pa jedel. Edino makarončki mu še kar grejo, ostalo mora biti pa vedno z neko omako, da mu gre po grlu dol.

Žiga tudi ne bo še šel s starimi starši na dopust. Niti ni še noben izrazil te želje, tako da ni panike glede tega. Jaz bi tudi težko zdržala en teden brez njegauser posted image , on bi se pa najbrž že privadil.

Živa pa rada pozira ob školjki, a neuser posted image user posted image user posted image

Uživajte!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
8.6.2007 15:02:15   
ČebelicaMaja
Eya, od tegale pava imam pa jaz prav eno tako fotko- smo pa moral prav blizu drug drugega stat- mi smo bli v ZOO v nedeljo? 

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
8.6.2007 15:10:47   
eya
Ja, mi smo bili tudi v nedeljo, tole smo slikali na koncu, ob pol 7ih ali še malo kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 4482
8.6.2007 15:28:13   
ČebelicaMaja
Uuuuu, tole je bilo pa dolgo dvorjenje, mi smo ga slikali ob kakih 17h... škoda, da se nismo srečaluser posted image  je bil pa fin dan, glede na to, da je bil napovedan dežuser posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
8.6.2007 16:40:07   
mojčika
user posted image

To je pa res zadnja, sem sama sebe presegla, ta mala čarovnica je samo malo večja od moje dlaniuser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

Neposredna povezava do sporočila: 4484
8.6.2007 19:23:00   
alička
Mojčika, VSA ČAST user posted image user posted image user posted image . Ful lepo!

Eya, res je našo Živo ko magnet vleče v kopalnico! Moram prav pazit, da si rok ne umije v stranišču user posted image .

< Sporočilo je popravil alička -- 8.6.2007 19:24:32 >

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
8.6.2007 20:16:09   
Nenya
Mi spimo še vedno, al pa že spet ne- prav noče sama poiskat dude- ne vem, kako jo bomo odvadli, ker ji trenutno ven prihajajo štirice in bog ne daj, da nima nekaj v ustih...

Pri nas je bilo podobno kake tri tedne nazaj, kmalu potem, ko je šla Nenya v porodnišnico. Ene 5x na noč je zgubila dudo in zmeraj sem ji jo mo

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

Neposredna povezava do sporočila: 4486
8.6.2007 20:26:29   
eya
Uh, končno imam spet internet, juhuuser posted image

Mojčika, povej, kako delaš te figurice, a imaš kake šablone?

No, zdaj imam pa net, pa nič pametnega za povedatuser posted image user posted image  Ah, grem sadno kupo pojest, jo je moj ŽS pripravil...s sadjem, sladoledom in smetano, all inclusiveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
8.6.2007 20:51:31   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: Nenya

Mi spimo še vedno, al pa že spet ne- prav noče sama poiskat dude- ne vem, kako jo bomo odvadli, ker ji trenutno ven prihajajo štirice in bog ne daj, da nima nekaj v ustih...

Pri nas je bilo podobno kake tri tedne nazaj, kmalu potem, ko je šla Nenya v porodnišnico. Ene 5x na noč je zgubila dudo in zmeraj sem ji jo mo

No naj vas potolažim, mi smo sedaj v tej fazi že 14 dni in še traja, a z vso polomijo v ustih se ne čudim, sem pa zato jaz res utrujena, tako že dolgo nisem bila, pa še čez dan me polno zahteva...

Eya gledam fotko, šablone naredim sama... Le potrpljenja je treba veliko, sem pa kar delala ene 4 ure polne... in DOBER TEK

Na morje bi jaz MM moji mami zaupala, se res dobro razumeva in MM jo ima res rada, sicer tudi tašča, a je meni težko reči kaj bolj določeno, kaj bi jaz rada, ne bi jo sicer dala za teden dni, jaz ne bi zdržala, ene tri dni pa, potem pa bi šla še jaz,... sploh če bi imela kake opravke, možno pa je, da tako mislim sedaj, ko sem res izčrpana in bi mi dan dva polnega varstva res fajn prišlo...

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
8.6.2007 20:55:34   
barba
Ojla,
Sem vas dons že v službi nekaj prebrala in napisala, pa me je ven vrglo.user posted image Tko, da bom zdajle ponovila vajo. Sem ugotovila, da je Meto moja dopoldanska odsotnost kar iztirila, sej ful več kaka kot je prej. user posted image  Zobkov ni na vidiku in tud nč novga ni jedla, tko da je to verjetno to.

Eya – naš »bio obisk« se prehranjuje pri tašči. user posted image  Gobe smo Meti tud že dali v omaki in juhi. So bli šampinjoni in nobenih težav. user posted image  Super, da se je Žiga zredil.user posted image

Rok – ta naravna kontracepcija temelji na štetju dnevov, spremljanju sluzi in NE seksat nevem katere dni že… user posted image  več ti nevem povedat, ker se spomnim samo kar mi je enkrat razložila. user posted image  Lahko pa ti posodim debelo knjigo o tem, ki sva jo od nje dobila za poročno darilo. user posted image  Že več kot 2 leti nedotaknjena in zaprašena nekje leži. Mi je dons že vrgla pred nos, da se s tabletkami zastrupljam in bom ziher raka dobila.user posted image user posted image user posted image

Maychika – kje pa McDonalds, rajši ne solit, ne jest na čebuli pripravljenih jedi, pa kakšno konzervo odpreš in je mmmmm perfekt! user posted image user posted image
Mojčika – daj organiziraj delavnico za naslednje srečanje.user posted image Tole ful dobr zgleda.user posted image

Alička – jst tud nebi pustila Meto z drugimi na morje. Mogoče pri enih 3 letih, prej pa ne. Sej ne da jim ne zaupam, samo premajhna se mi zdi.user posted image Živa je tok luštna user posted image

Čebelica Maja – jst sem tud kakšen mesec nazaj spravljala temence ven.user posted image Mi ni blo nč jasno, ker sem mislila, da jih majo tam do 6 mesecev.

Krista kje si nabavla baterijsko pumpico za nos? Jst bi jo tud.user posted image

Tale pav v ZOOju se je tkole šopirli že v soboto, ko smo ga mi gledali.user posted image

Midve z Meto greva jutri mal šopingirat v H&M, da nama ne bo treba žlahte prenašat. user posted image Mož ma pa delavno soboto.user posted image Res smo gostoljubni, ane.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 8.6.2007 20:56:34 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
8.6.2007 21:09:43   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: eya

Hm, naš falot poje od pice samo malo skorjice, nikakor ne spravi kaj več dol. A je še kak malček, ki ne mara preveč gostih stvari? Npr. zadnjič rižote sploh ni hotel, tako da sem mu jo potem fajn zalila z govejo juho (bljak, kako je bilo videt...), potem jo je pa jedel. Edino makarončki mu še kar grejo, ostalo mora biti pa vedno z neko omako, da mu gre po grlu dol.

Enako...

HI HI...Delavnice, če ste ve sposobne ob tamalih še mene gledat in poslušat, lahkouser posted image user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
8.6.2007 21:28:36   
Nenya
OK. tole prej sem zafrknil. Sem ponesreči pritisnil potrdi, namesto predogled. No pa dajmo še enkrat.

Pri nas je bilo podobno kake tri tedne nazaj, kmalu potem, ko je šla Nenya v porodnišnico. Ene 5x na noč je zgubila dudo in zmeraj sem ji jo moral poiskat. Da ne bi bilo preveč enostavno, je polkrat tudi jaz nisem uspel najti brez prižiganja luči. Parkrat se mi je zgodilo, da tudi luč ni pomagala. Duda je kar izpuhtela in sem ji moral dat novo dudo, in naslednjič še enkrat novo. Čez par dni pa seveda, glej ga zlomka, imamo kar tri dude na enkrat. No zdaj načeloma prespimo celo noč od 19h do 6.30. Včasih še vedno zgubi dudo, ampak se to dogaja vse redkeje.

Ko smo že pri zobarjih....Naš zobar je rekel, naj Nenya pripelje Mino s sabo, ko bo naslednjič prišla k njemu. A ve hodite same, a greste skup s tamalimi? Kaj pa umivanje zob? Ravno zadnjič sem zjutraj po radiu poslušal eno zobozdravnico, kako je vneto razlagala, da je treba začet čistit zobe takoj ko zraste prvi zob in kako je to oh in sploh pomembno...včasih se mi zdi, kot da ti ljudje nikol niso imeli otrok. Ko je Mini zrasel ta prvi zob ni blo šans, da ji šarim notri po ustih z zobno krtačko. Še zdaj je to kar velik problem, pa mamo sam še štiri zobke. A je pri vas to tud še zmeraj problem? To sprašujem zato, ker sem videl, da jih imajo nekateri izmed vaših user posted image že pravcato zbirko in je to še toliko bolj pomembno.

Pri nas nimamo problema z gostimi stvarmi. Kruh ji itak ful nardi, tko da ga ponavadi je tud če ni lačna oziroma ga prenaša naokrog in na vsake toliko časa mal odgrizne. Men je pa itak bolj všeč, če ji dajem bolj gosto hrano, saj je zame to bistveno lažje potem, ko začne krilit z rokami in migat z glavo. Zadnjič sem ji poskusil dat juho z nudeljci brez stolčka tko, da sem jo imel na kolenih...sem obupal po petih minutah.

Zdele sem videl, da ste že ful napisale, vmes ko sem šel mirit Mino. Dons sem imel kar velke probleme z njo. Nisem šel k Nenyi, temveč sem takoj odbrzel domov, tako da sva se z Mino podila naokrog kaki dve uri. Sva ful hodila v klanec, ampak jo to še mal zafrkava. Pol sva se šla gujsat (guncat, whatever...). Ful jo je zabavalo, ko sem jo vrtel okrog njene osi, se je ful smejala. Sam pol sem enkrat mal pretiraval in sem jo preveč navil, je ratala kar rdeča v fris in je še neki časa gledala, kot da bi bla mal zadeta, sem mislil da bo bruhala...no, k sreči ni blo nič. Pol sva šla spet hodit v en hrib in kar naenkrat ji je blo dost, se je začela dret in hi več hotela hodit. Sem jo vzignil gor in se je ful stisnila k meni, kar je zlo nenavadno zanjo, saj je tko firbčna, da hoče zmeraj vse videt naokrog. Šele, ko sem jo dal na položen teren je spet hodila. Na koncu sim bil še jaz čist preč, me je tko zmatrala. Tko da sem bil prepričan, da bo zvečer sam dol padla, tko da sem jo sam dal v posteljico in šel na računalnik. Čez deset minut se je začela jokat in ni hotela bit v posteljici. Sem jo vzel k sebi v posteljo, je bla neki časa pridna pol je pa začela gledat naokrog in pobirat predmete. Zdaj ko ni Nenye imam namreč na eni strani postelje odlagališče za raznorazne stvari. Bom takoj jutri pospravil, če se bo to nadaljevalo! Ne vem a je blo dons preveč vsega al so pa zobki. Da skrajšam, kako uro in pol sem se matral, sem imel že občutek, da  bom sam prej zaspal kot ona. Na koncu sem jo spet dal v posteljico in k sreči ni protestirala. Upam da zdajle že spi.

Barba, hvala za ponudbo. Te stvari sem že enkrat nekaj študiral. Je zlo zanimivo z eno pomankljivostjo-zlo nenatančno. Naj kot zanimivost povem še eno zgodbico okrog teh tabletk. Namreč, en moj kolega se je očitno preveč dobro zavedal, da niso 100% zanesljive in sta poleg tabletk zmeraj uporabila še kondom. To pa je učinkovita zaščitauser posted image user posted image user posted image .

Jutri greva z Mino v shoping. Sva sama doma tako da bo treba mal naredit zaloge. Greva tud v Baby center, sva nesla varuško v popravilo, če bo kaj časa pa še v tega OBI-ja po pesek, v katerega hodim že tri tedne, očitno mi res ni usojen. Pa seveda k Nenyi.
V nedeljo pa načrtujeva lunin festival, zgleda da so se vremenarji premislili in bo kar lepo.

Uf sem velik napisal, se slišimo.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
8.6.2007 22:12:35   
alička
Barba, reč uni moževi sestrični (če sem si prav zapomnila), da nej si da aspirin med kolena, pa ma ziher kontracepcijo user posted image user posted image user posted image , me bomo pa kar tabletke jedle!

Tudi meni se srce para, da bi Žižo dala za več kot 2-3 dni. Sej ne bi zdržala. Jest, Žiža bi brez problema. Mami ful zaupam, tako da glede tega ni problemov. Tudi če bi sama kakšno stvar naredila drugače, jo naredi tako kot jaz rečem in mi nikoli ne vsiljuje svojega mnenja. Ne vem še...moram še mal prespat. Kakšend an bi že pasal sej ne rečem.

Mojčika, ti organizii delavnico, jest organiziram pa materiale za bastlat (sem včasih delala v Prometej Art & Hubbyu, pa mam še mal vez tam). Pa v kleti je še polno stvari...sej jaz bi tudi kaj naredila, pa nimam časa, predvsem pa volje. A ti izdeluješ tele okraske ko je MM s tabo? Ti pomaga, ali bolj "pomaga"? Jaz mislim, da s tamalo ob sebi ne bi uspela nič naredit, ali se pa motim, je za probat.
Ma dost sem bluzila.

Pa-pa

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
8.6.2007 22:47:08   
Krista28
Barba, moj user posted image  pravi da je to "smrkl zaug"user posted image user posted image  Ti je hoti včeri že ene jedilnike pisat, pa se je pol premislu. Mal ma rešpektauser posted image user posted image . Zdej pa resno: pumpica je .livingLAB elektronski nosni aspirator (0-99 let) - je v modri škatli, velika ene 15cm, drugač pa bela s svetlo modrimi gumbi in dodatki. Pride pa 42EUR.

Tudi pri nas zobe sicer redno umivamo - kolikor pač rata po ustih šarat. Je pa zadnje čase tko trmast - on se nebi previjal, nebi fiziološke v nos pustu dat, kaj šele nos pucat, ko mu je zdravnica dala inhalacijo sem mislila da se bo tam kar raztrgal,...mulc mali. Do zdej sem se še nekaj pogajala, ampak dons sm ga mela pa dost. Ko sem vprašala zobarja kako oni pucajo (1,5 in 2,5 stari otroci) mi je reku: "Kar je treba ni težko", žena pa: "so se bunili, pa ni blo kej, je treba.."

S Kristjanom bi me težko kaj naredile, razen z njegovih rok pulile. Njegove igrače ga v takih primerih sploh ne zanimajo, še drugač boj švohuser posted image

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 8.6.2007 22:48:25 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
8.6.2007 23:39:53   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: alička

Barba, reč uni moževi sestrični (če sem si prav zapomnila), da nej si da aspirin med kolena, pa ma ziher kontracepcijo user posted image user posted image user posted image , me bomo pa kar tabletke jedle!

hmmm ne vem če bo to dost. jo še zmeri loh kdo od zadaj preseneti....saj doseže tudi od tam...hi hi

mene tia že ne bi v miru gledala kako kaj ustvarjam. itak bi pa pol stvari zmanjkalo in bi jih na koncu našla v njenih ustih ali pa na tleh in fajn poslinjene. Alička...super da imaš veze v prometeju....js bi jih tud včasih rabila. madona greš v tako trgovino po dve stvari pa greš z računom za 7 jurjev takoj....

smrkl zaug user posted image user posted image  ta je pa enkratna

nič grem spat, zjutraj pa z veseljem na eno kavico ob obali. prej sva šla malo ven pa se po izoli ful dogaja. majo praznik oljk in vina...kar pestro.

nič...lahko noč 

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
9.6.2007 6:37:31   
Nenya
Mina še spi, tako da lahko kaj napišem, pol verjetno ne bo priložnosti.

Krista, pri nas ji ponavadi dam zobno krtačko v roke in potem posnema za menoj. Zaenkrat je to sicer še bolj švoh, saj jo večinoma bolj grize kot drgne. Če mi uspe, ji na hitro podrgnemo še une štiri zobčke.

Tudi pri Mini je tako, da ne prenese da bi kaj delal sam. Zadnjič sem ji hotel sestavit en stolp iz kock, ko je sploh ni bilo pri meni, vendar nisem uspel. Je že prej podrla. Daljinci in mobiteli so pa itak najboljš. Ponavadi prime dva daljinca in jih buta skupaj.

Maychika, tebi pa kr zavidam. Si te kar predstavljam...obala, valovi, jutranjo sonce, kavica....sem ti kar malo fouš...No saj jaz bom pa šel čez en teden, k mamo en kongres v Portorožu. Sam ne vem če bom lahko tkole sedel zjutri ob obali, šmrk šmrk, pa še Mine ne bo zraven, uf.

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
9.6.2007 8:17:59   
eya
Dobro jutro!

Žiga še ni bil pri zobozdravniku, baje dobimo vabilo pri 18ih mesecih. Zobe pa kar pusti podrgnit, včasih se malo upira, ampk potem pa le odpre usta. Pa na koncu še sam malo podrgne. Ima pa tudi Žiga še bolj malo zob, a jih umivamo, odkar ima prva dva.

Barba-a niso dokazali, da kontracepcijske tabletke zmanjšujejo raka materničnega vratu? vsaj meni se tako zdi...

user posted image

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
9.6.2007 8:49:49   
mojčika
Dobro jutro...

No naj povem, da sem vse delala v prisotnosti MM, sicer sem bila na postelji, ona pa je hodila okoli, mi sunila kako stvar in tako se ji je fino zdelo, ko je mama letela za njo, seveda sem se z njo pogovarjala, večinoma spakovala in se ji je zdelo pra fletno...

Eh punce, te stvari niso tako težke naredit, samo zamudne, ker je treba šablone naredit, jih vam pa rade volje fotokopiram in pošljem ali prinesem na kako srečanje....

Zobke mi zdaj umivamo takoooo lepooo, tik pred spanjem risanka na računalniku, sedi mi v naročju in jaz šnarim po ustih kolikor hočem...

Previjanje je boljše, če jo pustim, da je malo žejna, pa greva, leži in pije, pa še spije več kot sicer....

No spet je vikend, spet bova velik sami, no mogoče sfehtam avto pri mami, pa bi šli v LJ k sestri...

HM za Prometej se pa več kot priporočam, sem lih brskala po netu, grozno dragooooo...

Kupljeno je itak lepše, a tako rada naredim sama za svojo deklicouser posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
9.6.2007 13:58:08   
Nenya
Barba-a niso dokazali, da kontracepcijske tabletke zmanjšujejo raka materničnega vratu? vsaj meni se tako zdi...

Eya, deloma imaš prav. Načeloma prevladuje mnenje, da uporaba KT zeloo rahlo zniža možnost nastanka raka na m. vratu. Pri čemer pa stvar ni ravno črno-bela, saj so si mnoge študije nasprotujoče. Razlog verjetno leži v tem, da so stranski učinki teh tablet odvisni od starosti ženske, trajanja jemanja, kdaj je prvič začela z jemanjem, odmerka in vrste zdravilne učinkovine v tabletki ipd. Da se stvar še malo zakomplicira je tu še dejstvo, da so ženske, ki jemljejo KT dokazano bolj promiskuitetne od tistih, ki jih ne. To za sabo seveda potegne povečano nevarnost za prenos raznih virusov (HPV), ki lahko povzročajo raka na materničnem vratu. Verjetno so tudi zaradi tega mnoge študije pokazale povečano nevarnost za nastanek raka. Problem je tudi v tem, da za novejše tabletke še ni natančnejših študij o vplivu tabletk na nastanek raka.  Je pa nekako prevladujoče mnenje, da KT rahlo povečajo možnost nastanka raka na dojkah, čeprav tudi tu vlada podobna zmeda.
Nekako manj znano in zelo pomembno dejstvo pa je, da KT zmanjšajo možnost nastanka raka na jajčnikih za vsaj 40%. Rak na jajčnikih je namreč rak z najslabšo prognozo od vseh rakov reproduktivnega sistema.

Definitivno pa prevladuje mnenje, da so prednosti uporabe tabletk večje od slabosti stranskih učinkov, kar pa tiste ki jih jemljete itak veste.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
9.6.2007 14:44:23   
mojčika
user posted image

Tako pa jaz in ati gledava TV, oponašam uživancijouser posted image

Rok kaj pa Nenya??? Se sta bila pri njej, a ne?user posted image

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
9.6.2007 19:13:00   
mojčika
Uf suša tukaj gori, se vidi, da sem sama doma, pa bi malo družbe... Eh vam bom pa spet s fotkami težila, ker sama s sabo se ne morem pogovarjatuser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 9.6.2007 19:14:19 >

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaključila se je najbolj dobrodelna nagrad...
photo
S sodelovanjem v nagradnem kvizu za prvo nagrado - celodnevno vstopnico za kopanje v Family wellnessu Termalija v Olimja...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Določitev spola.
пеперутка16

Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: