marty5
|
Dobro jutro, čestitke Nejčev ati - lepo, da se še kakšen očka kaj oglasi . Še en ekspresni porod - kaj ko bi malo podelile navodila, da bomo vse rodile tako na brzino, a? Karin, ja o pručki zelo resno razmišljam in sem si tudi jaz prebrala kar nekaj literature. Korajže za to mi po moje ne bo zmanjkalo (upam, no...), bom pa še ocenila situacijo, ko se bom srečala z babico, ki bo vodila moj porod. Če bom vidla, da ravno ne ve, kako se stvari streže, se bom po moje premislila. Tista, ki nam je predavala o pručki, bi bila moja prva izbira, ampak ne vem, če bom te sreče. Drugače moram reči, da me trenutno ni prav nič strah poroda, me bo pa verjetno kaj zagrabilo, ko bom na vratih za porodnišnico.... . Anonimen, jaz kolebam med naveličanostjo in da bi že enkrat minila in bi se srečala z ter med žalostjo, da tako hitro mineva, ker mi je bil ta čas res prekrasen, kljub kakšnemu bolj težkemu dnevu. Bom pa po moje krepko pogrešala telovadbo v trebuščku, ker je to najlepši del . Ne vem, no - jaz sem rada srečka in že zdaj z razmišljava, kdaj bova drugega naštimala . Jery, lepo te je ponovno brat....si ne bom niti umišljala, da vem, kako ti mora bit pri srcu, ker si ne morem - si lahko le predstavljam. Upam samo, da bo žalost vsak dan za vsaj malenkost lažja in znosnejša. Drži se! Tako drage , jaz sem se to noč naspala in sem bila že ob 6:30 budna kot zajec in zdej strašim po stanovanju. Zadnje dni imam same obiske - včeraj kar 2, danes pa še oboje starše popoldan. No, vsaj dnevi hitro minevajo . Zdaj čakamo novičke o natali, če se ne motim, ne? Bom prečekirala kasneje, če je še kakšen popek prikukal na svet . Lepo soboto vsem