|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
2.2.2006 20:43:14   
ursi
Sarazan, sem tud jaz mal pofirbcala v vaš album. Punčka je res pravi angelček. Veliko užitkov v skupni družbi cele familije!!!user posted image

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
2.2.2006 20:47:40   
ninaki
Punce, sej bo. Vse smo nekoliko nestrpne, ne vemo kaj nas pricakuje, ze tako ali tako nam nagajajo hormoni, pa skrbi nas vse sorte, pol pa se kdo pametuje ali pa kaj hoce od nas, pa je joj. Jaz sem bila cel dan dobre volje, se celo na sprehod sem sla. Pol sem sla pa v Lj po dragega, pa taka grozna megla se je spustila, da me je vse minilo. No pol doma sem pa zalostna ratala zaradi usrane elektrike (kr neki, bolje, da vam sploh ne govorim, ker boste mislile, da sem za luno). Namesto, da bi bila vesela in zadovoljna, ker je dragi spet doma sem pa kar tecna in zalostna ratala. Njemu pa nic jasno. Itak, saj tudi meni ni. Zato pa, punce, kar mirno. Vse bo dobro. Vse bomo dobro prestale porode in kmalu pestvale. Pa vse bo dobro tudi po porodu, dobre mame bomo, trudile se bomo, ko bo pa kriza, bomo pa tukaj pojamrale.

Sarazan, tvoja puncka je pravi cukercek. Ima pa skoraj tako cupo kot jaz user posted image Ji kar zavidam, kaj se bo, ko bo velika user posted image   A ves, da sem najprej pomislila, ko sem jo videla na sliki, kako zelo je ockotu podobna user posted image Super!!! Vi kar uzivajte, kmalu se vam pridruzimo se ostale.

Jaz sem bila danes malo bolj pridna - vsaj nisem cel dan na forumih visela. Nisem se pa ukvarjala s tistim, kar sem mislila. A nima veze, sem se vsaj malo od racunalnika odlimala.

Lepe sanje vam zelim, predvsem dolg spanec, pa cim manj bolecih kosti in prebujanja. Pa se cujemo jutri.

Nina


(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
2.2.2006 20:48:09   
marty5
Prva stvar, ki sem jo nardila je bila, da sem šla pokukat slikice od Sare...kaj da rečem - sem še bolj zelena od zavisti user posted image ...tiste dobre zavisti, kot je ena prej napisala user posted image . Še enkrat čestitke sarazan za tako lepotičko user posted image user posted image user posted image

Hvala tudi za odgovore o tej plodovnici, čepih ipd....včasih res več ne vem, kaj je kaj. Sem zdaj malo zadremala za urco in ni se nič ulilo, tako da plodovnica to ni. Čep pa tudi dvomim user posted image . No, bomo že ugotovili - sej sem 5 min stran od bolnice......ni še moj čas user posted image . Bomo počakali še kak teden ali dva!

Pika-poka: glede pregledov v porodnišnici ne bi vedela.....po moje pa, ko si čez rok, enostavno greš gor in te prikopijo in pregledajo - brez naročanja. Vsaj tako imam v glavi, glede na pripovedi kolegice, ki je rodila aprila in šla krepko čez rok. Če ne pokliči.....to bo najbolj ziher.

MŠ sem jaz zaključila prejšnji teden in moram reči, da je bila naša babica/predavateljica zelo pomirjajoča in realna ženska. Je pač povedala kot je, tudi da se bomo včasih počutile nesposobne ipd, ampak da to gre pač zraven. Večinokrat smo tudi preveč zahtevne in hočemo bit supermame.....ne gre vse kot po planu, se pač znajdeš, improviziraš. Brez skrbi - se bomo že znašle. Pa to pišem jaz, ko še nisem previla dojenčka v praksi - v materinski so le pokazali user posted image . Se bomo že vse naučile, boš vidla.

Prej sem malo zakinkala, kot sem napisala in sem zdaj budna kot zajček user posted image . In spet si bom spanec uničila tako....

Bodte pridne, grem še malo pobrskat, kaj je novega po RRju. Smo pa res klepetave zadnje dni user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
2.2.2006 21:12:39   
GILDA
evo še eno februarčico, ki se vrača na forum,...delala sem se do torka pa mi nikakor ni uspelo se vas čekirat,...vidim-berem pravzaprav sem se kar malo potolažila saj vidim ,da vse imamo iste težave,..špikanje,brcanje,pritisk,..in zdaj mi je kar malo lažje,...user posted image
enkrat sem že brala neke zanimive SMS za rojstvo,..pa več ne vem kam bi to pogledala,saj je ta forum tako velik,....napišite kakšnega,...hvala

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
2.2.2006 21:48:13   
natalia
punce, men se je pa ravno pred petimi minutami pojavila kri na hlačkah, mislite da je to del čepa? pa ful me zvija, kaj še naj počakam na konkretnejše znake?

user posted image

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu GILDA)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
2.2.2006 23:37:43   
jasnica
No se še oglasim preden grem spat. Od tistega izcetka rjavo-sluzastega naprej me full špika in boli v spodnjem delu trebuha. Sem komaj vstajala iz stola.Trebuh pa je trd ko kamen. No jutri imam UZ v porodnišnici in bom vidla kako daleč smo. Sem pa totalno panična in živčna! Moram mal pojamrat, ampak me res boli ko user posted image .

Uživajte!

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
3.2.2006 6:50:18   
tinkatonka
Dobro jutro!user posted image
 
Jaz sem pa zgodnja danes in zakaj....neprespana noč. Kakšne 3 ure gledanja v luft. Se pa tud premaknit nisem upala, da ja ne bi zbudila moža, ki je tudi slabo spal. Samo jaz sem lahko ves dan doma, on je moral pa že pred eno uro vstat in it v službo. No vglavnem prekladala sem se iz enga boka na drugega, pa tako bolijo medenične kosti, da če bi se dal in če bi kaj pomagalo bi se masirala tam spodaj. Pa 3× sem obiskala wc. Mislim groza in pomojem bom danes kot cunja, ampak sem vsaj doma in bom lahko zalegla še malo na kavču pred TV-jem.

Punce ne morte verjet kako najin otročiček prepozna svojega očka. Ko je mož prišel domov sem ravno ležala na kavču, ker sem se predtem mazala po trebuščku. Dete je sladko spalo, saj se tudi med mazanjem ni dalo motiti. In ko je mož stopil zraven in me poljubil ter nagovoril user posted image  je ta takoj začel migati. Pomojem je preponal znan glas, ki ga že par dni ni slišal in je takoj brcal nazaj. Ga je bil res ful vesel.

natalia in jasnica....kako je z vama. Sta že na poti v porodnišnico ali še čakata doma da vaju konkretno zvije?? Mogoče je pa katera izmed vaju že mamicauser posted image ?

No dosti za zdaj, grem nekaj popit me tko zgaga peče že za dobro jutro, kaj šele bo.

LP Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
3.2.2006 7:35:31   
ninaki
Dobro jutro,

tudi moja noc sploh ni bila noci podobna. Gledala v luft non stop. Danes sem se zbudila ob 1, pol pa nisem mogla zaspati (spat sem sla ob 10). In premikanje in iskanje polozaja (ki ga nisem nasla), skratka, saj veste o cem govorim. No pol pa le nekako zaspim in me zbudi krc v zgornjem delu trebuha, ki se je siril dol, trebuh otrdeval, hkrati pa prisoten obcutek kot pri menstri. In sem pomislila, glej, to je to, tega se ne da faliti. To se je ponovilo se ene parkrat, tako da sem ze zacela na uro gledati, no pol se je pa umirilo. Meni pa 100 misli cez glavo. Bila sem pa neverjetno mirna.
Ob 6 zjutraj sem bila spet cisto budna in nisem mogla nazaj zaspati. Bom pa popoldne nadoknadila.

Punce, zelim vam lep dan, upam, da bo danes soncen.

Nina


(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
3.2.2006 8:04:19   
AishaM
No, jaz pa se danes k sreči lahko pohvalim z lepo nočjo. Sem se naspala, vse težavice so čudežno izginile. Če bi danes, ko sem se zbudila ne bila okorna zaradi trebuha, sploh ne bi pomislila, da sem noseča. Ful zanimiv občutek. Me prav zanima, kako je to po porodu, ko se zjutraj zbudiš in naenkrat nimaš več trebuščka. Po moje se bom kdaj kar prestrašilauser posted image .

No, da vam povem, kaj je naredila moja tašča. Saj je ful OK, ampak jaz sama nisem za te stvari... Klicala je vse možne poznane, ki so kakorkoli povezani s porodnišnico. Da bi malce poskrbeli zame, ko bom rojevala. Meni je bilo kar nerodno, ko mi je to povedala. Saj je lep občutek, da nekdo skrbi zate. Ampak jaz enostavno nisem tak tip, da bi uporabljala veze in poznanstva. Raje se prepustim, pa je kakor je.

tinkatonka, to je res zanimivo, kako user posted image  že prepoznava določene glasove. Tudi sama sem to opazila.
Pa še nekaj zanimivega tudi. Včeraj na CTG je user posted image  spalo in sem morala narediti 10 počepov, da bi se zbudilo. Pa ni pomagalo. Potem mi je sestra malo premikala trebuh, pa tudi nič. Pa jo je že začelo skrbeti... No, potem pa sem rekla, da bi jaz sama še poskusila, glede na to, kako z user posted image  komunicirava. In sem enostavno dala roko na trebuh (točno določen del), rahlo božala in se v mislih pogovorjala in spodbujala user posted image , da se začne premikati. In glej - v slabi minuti smo se zbudili. Brez neke agresije. Se mi je ful fino zdelo.

Lepo jutri vsem še naprej.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
3.2.2006 9:59:19   
tinkatonka
Včeraj je ena izmed vas omenila, da naj tajnice napišejo seznam mamic, ki so že med nami. Jaz sem vse otročke poimenovala februarčki, čeprav je večina izmed njih januarskih. user posted image user posted image

FEBRUARČKI user posted image
 
12. januar  EVAN - Kami (4.2.)
19. januar MANCA - bobika (12.2.)
20. januar ANJA - baGSi (5.2. )
29. januar TAJA - wallery (11.2)
29. januar SARA  - sarazan (12.2.)
30. januar GAL  - ursa_p (16.2. )
31. januar ???- sazi (13.2.)
1. februar GAL – čuko (4.2)

Upam da nisem katere pozabila. user posted image

Mi smo pa danes stari 38 tednov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes je pa nekam mirno na naši temi user posted image . Le kje se vse skrivate????

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 3.2.2006 10:00:25 >


_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu AishaM)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
3.2.2006 10:01:43   
ursi
Lep pozdrav!

Tudi jaz imam za sabo eno bolj kilavo noč. Ampak, ko sem pa ustala, me je pa skor kap. Ponoči okol tretje sem se tudi jaz zbudila, ker me je trebuh bolel, pa je k sreči kmalu ponehalo. Grem na wc in opazim, da imam čist drugačne oblike trebuh kot ponavadi. Ali je možno, da se je user posted image  že spustil?user posted image  Tudi brcik ne čutim več tako viskoko kot ponavadi, ampak le bolj v osrednjem delu. Prosim recite mi, da zaradi tega še ne bo potrebno kmalu it rodit.user posted image  Jaz po eni strani sploh še nebi šla, saj imava na zalogi še slabe 3 tedne.user posted image

(odgovor članu AishaM)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
3.2.2006 10:07:29   
tinkatonka
ursi....mislim, da če se ti trebuh spusti sicer pomeni, da se telo pripravlja na porod, ampak ne pa da se bo porod vsak hip začel. Nikoli pa ne veš. Ko bouser posted image  pripravljeno bo že potrkalo na naše trebuščke, da hoče ven.

Je pa hecno kako to vse doživljamo. Najprej smo vse v pričakovanju le kdaj bodo popadki, le kdaj bo odtekla voda, ko pa kakšen znak pokaže, da se zna vsak čas zgodit, da gremo rodit, pa vse mal cviknemo. Jaz si sploh ne predstavljam kako bo to izgledalo. Pomojem se bom zjokala od sreče in od skrbi zraven, ko se bo enkrat začelo. No ampak pri meni razen 1-3 × otrdevanje trebuha na dan nič ne kaže da se kaj dogaja. Tko da sem lahko še mirnih živcev.

LP Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
3.2.2006 10:17:21   
ursi
Ja, saj vem, da sem smotana, da bolj nebi mogla bit. Po eni strani komaj čakam, ko se pa kaj konkretnega zgodi, pa cviknem.user posted image  Tako lepo je od drugih slišat, da so rodile in se že cartajo, ko pa pridem sama v to, me pa panika zagrabi. Ah, v roku enega meseca bomo imele vse že za sabo.user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
3.2.2006 10:45:53   
Kami
Čao punce,
zdaj še jaz komi čakam, da vse rodite, da lahk začnemo čvekat na novem forumu. user posted image
Tinkatonka super za seznam, jaz se tudi še naprej štejem za februarčico. Moj Evan bi se moral rodit jutri in prav pozna se mu, da počasi dosega starost 0 user posted image . Zdaj je vsaj malo več čez dan buden. Jaz sem samo še na 3kg+, tele diete zarad njegovih krčev in dojenje mi očitno pobere vse. Aja, strije nimam tud ene ne (jih imam pa po riti in nogah že od prej, na žalost) in tudi trebuščka je še komaj kaj (mal rezerve sem imela tudi prej user posted image ).
Greva pa dans z možkom za eno urco sama dva ven. Nujno rabim namreč nova očala, ker se mi tale dobesedno razpadajo. Na oba fanta bo pa mami pazila. Sem že pozabila kako to zgleda, da greva sama ven. user posted image
Drugač pa sem že zdaj žalostna, ker naslednji teden mojega možka spet čaka ena pot, od srede do sobote. Pa še ravno na praznik...user posted image  Me je kar strah, kako bom sama z dvema. Včasih se mi zdi, da sem čist neuravnovešena. Včeri, ko sem šla z Evanom po Liama v vrtec sem komaj do doma prilezla. Tako se mi je vrtel v glavi, da mi je bilo prav slabo. Pa še 3. štuk brez lifta smo. Nisem vedla, a naj se na štenge vsedem, ko sem domov hodila al kaj nej. Prišla sem do gor tako prešvicana, da sem se mogla cela preoblečt, z nosa pa so mi kapljale potne kapljice. user posted image  Tud govort nisem mogla, Liam pa je ves čas čebljal, da mi je skor glavo razneslo. Tu mač. Mogla bi se manj matrat, ampak kaj ko sem več ali manj sama za vse. Eh, še dobro, da lahk jamram tuki.
Bodte pridne, jaz grem spet k Evanu in knjigam.

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
3.2.2006 11:20:16   
kimi79
Jutro vsem!No sem glih iz CTGja,se še nič ne dogaja CTG vredu,brez popadkovuser posted image ,urin vredu,napotnico že imam tak skor že mesec dni pri sebi za vsak slučaj,tako da grem vponedeljek v bolnico na CTG,pa bojo pol povedal kok naprej!Pa ja ne bom šla čez rokuser posted image Moja lubika še kr ful brca,tak da ne vem!No uglavnem najin čas se bliža,sam zgleda,da ne bom jaz naslednjauser posted image ,ali pačuser posted image ! Bomo videli,še sproti obvestim,če bo kajuser posted image !I mejte se skrajno lepo,čao!

_____________________________

najina Tjaša je prijokala na svet 5.2.2006

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
3.2.2006 11:28:56   
Eviii
evo nas danes spet tle. smo glih pršli od dohtrja. zaenkrat je vse ok. in je reku, da še nič ne kaže na to, da bomo v kratkem rodili. jst sm se torej odločla, da bomo doma imeli ribico. je pa danes g user posted image  povedal, da lahko zdej pride vn, kadar hoče. upam, da ga ne bo vzel-a preveč resno in me ne bo že danes zvilo. kontrolo imamo spet čez dva tedna, seveda, če zdržimo user posted image . tko da bom še kr tle malo strašla in se doma v krčih zvijala vsake tolko. danes je sicer ok...
jst pa vem, kira bo naslednja user posted image user posted image user posted image ... naša nuka je bla pred dvemi urcami pred porodno sobo. dejmo nuka, vse smo s tabo!!!
ja, kot zgleda, je seznam nosečk vse krajši, daljša pa se seznam mamic. sej tko je tudi prou.
pr nas je danes tak lep sonček. jst sm pa crknjena, ki sm se zbudla že okoli petih zjutri. pol pa nism več zaspala. me bo po mojem pol popoldne zmankalo pred televizijo za kako urco (kar se mi klasično dogaja zadnjih par dni).

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu kimi79)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
3.2.2006 11:56:07   
pika-poka
dobro jutro..če lahko tako rečem...mislim da se mi je odluščil čep...user posted image mi je prav smešno, ker sem včeraj tako user posted image ker se še nič ne dogaja z mano pa danes ponoči je bil cel halo!...v glavnem ob 4zjutraj..sem šla na wc in vidim kri in sliz..sem pa se tako ustrašila da se mi je utrip povečal za 100krat!...sem prav panična postala..pol pa sem ležala v postelji in sem dobila še krče..take kot pri menstruaciji!...hja..pri meni se je tudi začelo!...danes pa povem mami in je nardila celo paniko da ki morem it v bolnico , da ker ona je mene tako rodila..pa ji dopovedujem da so popadki nehali in da je zdej vse v redu!...tako da sem mogla klicat g.!..boga moja mamica....je full v skrbeh in še bolj kot jaz!

sem pa se res prestrašila...kar nisem hotla verjet da se že nekaj dogaja..po mojem ko bo šlo zares bom bila kot kura brez glave!..upam da bo moj bolj miren od mene!user posted image vidiš ursi jaz sem tudi boječka.

tako...spala v glavnem nisem dosti ampak sem zdej zjutraj nadoknadila (kot je razvidno iz ure)...no tako!

se beremo še kaj pop.

(odgovor članu kimi79)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
3.2.2006 14:05:36   
jasnica
Ojla, no pa sem nazaj z UZ v porodnišnici. Punčka lepo raste in jo bodo pustil dokler se sama ne odloči da gre ven. Sem bila full vesela ker ima težave z rastjo že od začetka nosečnosti. Drugače je pa z bolečinami v trebuhu bolje, je pa rekla da imam možnost kmal it ker je posteljica zrela, pa mal je popadkov. Skratka če bo šlo tako naprej mi ne bodo sprožli, ampak bo narava sama poskrbela kar sem si full želela. Nekak ne zaupam sproženju! Bom še malo doma in z vami čvekala!
PIKA-POKA no takšno stvar sem imela jaz včeraj pa še kar ne vem a je bil čep, ali pa posledica pregleda pri ginekologinji.Sem bila tud čisto panična, sedaj pa sem spet mirna.
KAMI sem kar mal fovš ko vidim da imaš samo še +3 kg.Kolk si se pa zredila v nosečnosti?

Sončen pozdravček!

(odgovor članu pika-poka)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
3.2.2006 14:22:21   
marty5
Pozdravljene user posted image ,

današanja prva polovica dneva je bila super! Vreme je prekrasno, obiskala me je kolegica, ki je že res dooolgo nisem vidla, malo prej pa sem še vidla, da sem nardila ponedeljkov izpit user posted image user posted image user posted image . Še user posted image  je vesel, saj me zadnjih 10 min tako brca pod rebra, da prav lovim sapo user posted image . Se bo lahko pohvalil, da je še pred rojstvom delal izpite na faxu user posted image .

Kot berem, pa je danes kar ok dan na splošno. Vsi vaši pregledi so šli dobro skozi, čepi se luščijo in vse se pripravljamo na veliki dan! Nuka je že na nizkem štartu, katera se javi naslednja? Zdi se mi, da se pika poka pripravlja user posted image , ne?

Že vikend pred nami in jutri praznujemo polnih 37 tednov. Z user posted image  sem se zmenila, da počaka do te starosti, pol pa ima prosto pot in naj pride ven takrat, ko bo pripravljen. Jot je že ursi napisala, čez 1 mesec bomo tako že vse cartale, ne?

Grem zdej skuhat do konca, pol pa bom poskusila user posted image  prepričat v kak sprehodek, ker je prav škoda bit doma v tem sončku. Lepo se imejte in se beremo še kaj zvečer.

LP

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
3.2.2006 15:25:06   
natalia
punce zdravo,

men se je včeraj in danes odluščil krvav čep, od 9. ure zjutraj pa imam že popadke na 10., 9., 8. minut. Zvečer grem v porodnišnico in m videla kaj bodo rekli,

tiste, ki ste že rodile, so se popadki enako začeli in kdaj ste šle?

jaz ne vem , če naj grem ali ne, so pa tile popadki kar močni!

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
3.2.2006 15:43:05   
tinkatonka
natalia....sem te že pogrešala. user posted image

Pa vseeno ne boste imeli Prešernovko. user posted image  hoče prej pogledat kakšen je ta svet. Držim pesti, da bo porod potekal normalno, brez zapletov in da čimprej ugledaš prelepi obrazek svoje hčerkice. user posted image user posted image

Punce...jaz bi šla tud rodituser posted image user posted image . A me katera vzame s sabo??? Vsem vam neki čepi odpadajo, pa zvija vas. Mene pa nič.user posted image  Sej po eni strani še prov, ker mora mož it še nazaj na Primrsko delat, ampak jaz sem vam tko fovš, ker jaz bi tud crklala svojega piščančka. No sej enkrat bo tud naš čas prišel.

Če ne drugega bom pa tukaj vas vse "pospremila" v porodno sobo, potem pa kot zadnja izmed februarčic šla še sama rodit.

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
3.2.2006 15:50:08   
ursi
Jaz sem tudi do danes mislila, da bi že ful rada šla rodit, ko se je pa malo začelo dogajat, čeprav nič konkretnega, me je pa zvil in bi ga pa kar v sebi obdržala. Pogum pa tak!user posted image  No, zagotovo pa se mi je user posted image  spustil, ker danes veliko lažje diham in moj trebuh je ratal bolj bulast dol spodej, pod prsi imam pa bolj plosko kot sedaj ene 3 mesece. No, za pokušino je imel dost, zdaj naj pa počaka na 20.

Sem pa vseeno zelo vesela za vse vas, ki se odpravljate rodit, saj vem, da bo to nekaj lepega. Kot kaže sem se jaz pač tako skoncentrirala na moj datum, da me je pa zjutraj čist iz tira vrgel.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
3.2.2006 15:52:18   
Eviii
nuka je ob 13.32 napisala:

mamici v veselje in atiju v ponos,
sem prijokal na svet brez zobkov in bos
3280 g težak in 52 cm dolg NEJC!

bravo nejc in bravo nuka in bravo ati user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
3.2.2006 15:56:17   
ursi
user posted image user posted image user posted image  čestitke novi februarski družinici!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
3.2.2006 15:58:45   
Eviii
tinkatonka, kaj smo se zadnič zmenle? da bojo tajnice zadnje zapustile barko... glede na to, da imam rok en teden za tabo, bom vrjetno jst tista, ki bom vse pospremla v porodno sobo... vsaj po napovedih g. moja osebna zdravnica pa je rekla, da itak ne bom počakala do konca februarja.
meni se tudi zdi, da malo lažje diham danes. pa pod rebri me manj tišči. je pa zato pritisk na mehur dosti bolj zaznaven (kot da ne bi že prej imela problemov z mehurjem user posted image  in pritiskanjem nanj).
ja, po mojem bosta pa zdej pika-poka in natalia tekmovali, kira bo prej v porodni sobi user posted image . in predvsem, kira bo prej rodila. komi čakam sms-je, ki bodo sporočili to novičko in razrešli to dilemo...
no, zdej pa grem malo v špancir, ker je g reku, da se itak nič konkretnega še ne dogaja user posted image .

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?