ninaki
|
Punce, sej bo. Vse smo nekoliko nestrpne, ne vemo kaj nas pricakuje, ze tako ali tako nam nagajajo hormoni, pa skrbi nas vse sorte, pol pa se kdo pametuje ali pa kaj hoce od nas, pa je joj. Jaz sem bila cel dan dobre volje, se celo na sprehod sem sla. Pol sem sla pa v Lj po dragega, pa taka grozna megla se je spustila, da me je vse minilo. No pol doma sem pa zalostna ratala zaradi usrane elektrike (kr neki, bolje, da vam sploh ne govorim, ker boste mislile, da sem za luno). Namesto, da bi bila vesela in zadovoljna, ker je dragi spet doma sem pa kar tecna in zalostna ratala. Njemu pa nic jasno. Itak, saj tudi meni ni. Zato pa, punce, kar mirno. Vse bo dobro. Vse bomo dobro prestale porode in kmalu pestvale. Pa vse bo dobro tudi po porodu, dobre mame bomo, trudile se bomo, ko bo pa kriza, bomo pa tukaj pojamrale. Sarazan, tvoja puncka je pravi cukercek. Ima pa skoraj tako cupo kot jaz Ji kar zavidam, kaj se bo, ko bo velika A ves, da sem najprej pomislila, ko sem jo videla na sliki, kako zelo je ockotu podobna Super!!! Vi kar uzivajte, kmalu se vam pridruzimo se ostale. Jaz sem bila danes malo bolj pridna - vsaj nisem cel dan na forumih visela. Nisem se pa ukvarjala s tistim, kar sem mislila. A nima veze, sem se vsaj malo od racunalnika odlimala. Lepe sanje vam zelim, predvsem dolg spanec, pa cim manj bolecih kosti in prebujanja. Pa se cujemo jutri. Nina
|