ninaki
|
Hej nosecke in mamice, najprej cestitke: Nuka, ati in Nejc Pika-poka, ati in Klemen Natalija, ati in Eva Zala Vijolica77, tudi jaz zatekam. Sicer se ne dolgo, je pa nadlezno. Noge niti niso tako kriticne (ze trkam), imam pa obcutek, da imam klobase namesto prstov. Meni nic ne pomaga - pijem veliko, gibam se tak, tak, mogoce bi se morala vec. Slano jem vcasih, mogoce bi tudi to morala cisto ukiniti. Anonimen, jaz sem (in se vedno imam) dosti majhen trebuh, ki pa se je zadnja 2 meseca kar povecal. Sicer je se vedno majhen, kar je res velika prednost, saj sem se vedno kar aktivna in mobilna. Zadnje case zatekam. Ni sicer zelo nadlezno, je pa na momente zoprno. Proti koncu se je malo tezje premikati, tudi valiti iz enega boka na drugega, sklanjati. Zase ne morem reci, da sem navelicana. Na momente mi gre vse cisto prehitro, na momente pa komaj cakam, da spoznam brcaca v trebuscku. Je pa res najlepsi obcutek, ko mali zabrca. Po moje bom pol kar malo pogresala te obcutke. Aja, pa vec pocitka potrebujem, saj se kar hitro utrudim. Pol je pa se kaksno otrdevanje trebuha prisotno in dojencek zna pritiskati na mehur. V teh primerih meni pomaga sprostitev na postelji. Pri meni nic novega. Moj trebuscek se se ni spustil, vsaj meni se tako zdi. Danes sem neverjetno dobro spala Pa saj je bil ze cas Zdaj grem malo pospravit, pol pa kar lenarit. Vreme tukaj je tako zalostno in me nic ven ne vlece. Ravno pijem malinov caj in upam, da se nalezem Nukinega expresnega poroda. Januarcice so nam pa zgleda usle. Sej tako je prav Jasnica, vidim, da bos tudi ti rodila v Lj. Dej pocakaj name (ter na PDP ), da bova skupaj delile prve poporodne obcutke Dobrodosla Aldo in cestitke tvoji prijateljici Draga Jery, velikokrat mislim nate in ti posiljam energijo. Si niti predstavljati ne morem kaj sta prezivela. Lahko le upam, da je z vsakim dnem bolecina vsaj malo znosnejsa. Ce ti bo pomagalo omiliti bolecino, se nam le pridruzi, ceprav samo pri branju. Lahko tudi na ZS. Vedno bos nasa februarcica! Drzi se. Punce, se beremo se pol, Nina
|