tinkatonka
|
Jasnica tudi jaz se strinjam z natalio....najbrž je bil čep. Sicer pa upam, da si že dobila koga na telefon v porodnišnici in da so te pomirili. Brez skrbi vse bo vredu. Očitno je otročiček neučakan, da pogleda na ta svet, vendar res je tudi, da od čepa pa do poroda lahko traja tudi več dni. Današnji dan sem preživela dokaj sproščeno. Sem dopoldne dobila na obisk mesec in pol staro punčko in njeno mamico. Je taka lepotička, se je nisem mogla nagledat. Potem sem bila taxi in 80 let stare tete dostavila do frizerja in jih nato šla še iskat. Vmes pa sem po kosilu za dve urci zadremala na kavču. Počutim se dosti bolje kot včeraj, posledica najbrž tudi tega, da danes zvečer pričakujem moža doma. Me pa bolijo medenične kosti za odtenek bolj kot ponavadi. No zdaj ko se pogovarjamo o vseh teh čepih in podobno, grem prav s strahom vsakič na wc, da slučajno še jaz ne ugledam kaj tekega na dnevnem vložku. Pod tušem, pa če bi kaj ven priteklo krvavega oz. rjavega, tko in tko sploh vidla nebi, ker sem brez očal na pol slepa, z njimi se pa žal ne tuširam, ampak premišljujem o tem da bi se začela. Če bom mela ponoči popadke, bom mogla z očali v temi ležat oz. sedet, da bom sploh do ure vidla, na kok minut imam popadke. Vglavnem tok da veste....fovš sem vam, vsem tistim seveda, ki imate popadke, ker vam odpadajo čepi in ker ste tik predtem, da ugledate obraze svojih težko pričakovanih . Sicer v pozitivnem smislu fovš, ker jaz bi tud pestvala. Mi gre kr na jok, ko samo pomislim da bom šele čez najkasneje tri tedne, ali pa še več, mama. Se tok vleče to. Sicer me bo najbrž ful strah potem, ko se bo enkrat vse začelo, ampak jaz bi že tok rada da se kaj začne. pa dnevi grejo tok počasi....No evo pa sem spet mal slabše volje in objokana. Vse tiste, ki ste že mamice, čuvajte svoje zakladke in se lepo cartajte, vse tiste, ki se vam telo prirpavlja na porod, pa čim manj bolečin in čim lažji porod. za vse vas! Lp Tina