|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
2.2.2006 12:35:03   
Eviii
pr nas na obali je prou lepo sončno. najraje bi kr šla vn in se malo sprehodla. pa si sploh ne upam, ker me malo zvija in se bojim, da bo tko ko včiri, ko sm šla vn samo za eno urco...
kami, hvala za nasvete glede popadkov. očitno so pr meni res prisotni, ampak bo lahko stvar še trajala in bom tle še marca s svojim velikim trebuhom hodla naokoli in strašla marčice user posted image user posted image user posted image .
jst sm danes možeka poslala v ljubljano na ene sestanke s poslovnimi partnerji. me je malo prej klical, da je vreme grozno. tle pr nas pa skori 20 stopinj (včiri jih je blo 19).
suky, ne se bat. meni se tudi zdi, da bo izolska bolnica polna glih tisti dan, ko bom šla jst rodit. do zdej poznam še tri user posted image , ki imajo rok približno kot jst (marty, gilda in še ena moja bivša soseda - ja, marty, tudi tanja iz začetka ulice ima rok 3.3., malo za nami) in bo kr gužva. se bomo mogle po mojem kr naročit user posted image ...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu suky)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
2.2.2006 13:13:11   
jasnica
Ojla!
Vidim da se je začelo za res! Čestitam novopečenim mamicam in njihovim user posted image pa seveda očkam tudi!
Jaz sem imela danes spet CTG, popadki se spet mal bolj kažejo, pa ginekologinja je rekla da sem mal že odprta in da imam velik možnosti da grem v kratkem rodituser posted image ! Drugače pa jutri še UZ v porodnišnici in bom vidla kaj bo, ampak bi raje še kakšen teden počakala.
Si želim imeti kakšno od vas zraven v sobi, pa vidim da nas je na tem skrajšanem seznamu samo 5 za Lj, mesec je pa še dolg.
Nosečke uživajmo še zadnje mirne dneve in noči, ker jih ni več veliko! Mamice vam pa kar malo zavidam ker ste najhuje (porod) dale že čez!

POZDRAVČEK!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
2.2.2006 13:19:08   
taja27
Sarazan dobrodošla doma s svojo Saro. Lepo se cartajte in uživajte. ursi_p pa želim, da bi bil Gal čimprej brez tistega šuma na srčku.

Kami jst sm se že čist pomirila. Naša punčka bo že prišla ven, tako ali pa drugače. Če bo prevelika bo pa CR, tud prou, sam da bo z njo vse tko k mora bit. Pa sej zaupam mojmu G in babce v bolnici so pa tud zlate. Te dni k sm bla v bolnici sem jih lepo spoznala in zdej vem kdo me bo pedenu k bo treba.

Jaz sem pa danes spala za dve noči nazaj. Sem šla v postlo že ob 11 zvečer (to je zame rekord) in sem spala do 8:15. Nič lulanja, nič premetavanja ... Tko da sem tudi fizično že dobra. Moj možek je šel pa danes v Flachau na sestanek, pa se revež tolk sekira, da ne bi kej zamudu. Je najini punčki včeraj naroču, da ga mora počakat. Jutri ima pa rojstni dan. Gremo ven na večerjo, da mi ne bo treba pedenat. Sem naročila enga tipa, ki nam bo igral na kitaro (dalmatinske, starogradske, pa še vse drugo igra) da bo bolj pestro in moj user posted image  ma ful rad tako muziko. Upam, da bo vesel. Pa tortico sem mu naročila. Ker za rojstni dan še ne bo dobil hčerkice, sem naročila kar dojenčka na tortici z roza mašno - tko za uvod.

Zdej grem pa v sobico od naše pupe in bom razpakirala vse dudike, gobice, krtačke, termometerčke, ... in vse lepo preprala ... sterilizirala bom pa potem, ko jo prinesem domov, da bo vse sveže.

Vem, da sem nekje brala (na netu ali pa v kaki mami) kakšna temperatura mora biti v sobi čez dan, čez noč in ko se kopa dojenčka, pa se mi zdaj ne da iskati. A mogoče katera ve napament in mi napiše ali pa če ve katera link, kje že to najdem ... vam bom hvaležna. Sem malo lena za brskanje po netu!

Pa dobrodošle ''tanove'' februarčice!

se beremo

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
2.2.2006 13:57:48   
ursi
Taya27, nam so v materinski šoli tko rekli :za čez dan 21st, pa naj ima oblečeni dve majčki, ponoči od 20-22st, pa vlažnost 70-80%, za kopanje prostor 24st, voda pa 35-36st.

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
2.2.2006 14:17:39   
taja27
Ursi hvala za tako hiter in konkreten odgovor. Si me pa malo prekrstila, jst sm kr navadna Taja, brez Y.

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
2.2.2006 14:36:34   
jasnica
Ojla!
Zdej sem bila na wcju in je bila ena sluz pomešana s krvjo.Pomagajte!A je to od pregleda a je mogoče čep?! Nobena ginekologinja se mi ne oglasi v porodnišnici pa je skoz zaseden!

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
2.2.2006 14:47:39   
sarazan
Ko je meni odtekla voda, sem pod tusom opazila krvavkast izcedek, ni bil rjav flek na hlackah, ampak kot sveza strjena kri.

Sem pa ze objavila svojo zgodbo. Upam, da nisem bila predolga user posted image .

Slikce pa se zrihtam....

(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
2.2.2006 14:58:54   
ursi
Taja, oprosti za prekrstitev, sem pol opazila, pa nisem znala na istem postu popravt.user posted image  

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
2.2.2006 17:22:49   
natalia
jasnica, mogoče je bil res čep!  vseeno pa še poskusi poklicat, pa brez panike, po mojem, še po odluščenju traja nekaj časa (od 4 ure do en teden) ,da se porod začne.


pa pokliči in nam sporoči ! pa brez panike.user posted image user posted image

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
2.2.2006 17:37:01   
tinkatonka
Jasnica tudi jaz se strinjam z natalio....najbrž je bil čep. Sicer pa upam, da si že dobila koga na telefon v porodnišnici in da so te pomirili. Brez skrbi vse bo vredu. Očitno je otročiček neučakan, da pogleda na ta svet, vendar res je tudi, da od čepa pa do poroda lahko traja tudi več dni.

Današnji dan sem preživela dokaj sproščeno. Sem dopoldne dobila na obisk mesec in pol staro punčko in njeno mamico. Je taka lepotička, se je nisem mogla nagledat. Potem sem bila taxi in 80 let stare tete dostavila do frizerja in jih nato šla še iskat. Vmes pa sem po kosilu za dve urci zadremala na kavču. Počutim se dosti bolje kot včeraj, posledica najbrž tudi tega, da danes zvečer pričakujem moža doma. Me pa bolijo medenične kosti za odtenek bolj kot ponavadi. No zdaj ko se pogovarjamo o vseh teh čepih in podobno, grem prav s strahom vsakič na wc, da slučajno še jaz ne ugledam kaj tekega na dnevnem vložku. Pod tušem, pa če bi kaj ven priteklo krvavega oz. rjavega, tko in tko sploh vidla nebi, ker sem brez očal na pol slepa, z njimi se pa žal ne tuširam, ampak premišljujem o tem da bi se začela. user posted image  Če bom mela ponoči popadke, bom mogla z očali v temi ležat oz. sedet, da bom sploh do ure vidla, na kok minut imam popadke. user posted image  

Vglavnem tok da veste....fovš sem vam, vsem tistim seveda, ki imate popadke, ker vam odpadajo čepi in ker ste tik predtem, da ugledate obraze svojih težko pričakovanih user posted image . Sicer v pozitivnem smislu fovš, ker jaz bi tud pestvala. Mi gre kr na jok, ko samo pomislim da bom šele čez najkasneje tri tedne, ali pa še več, mama. Se tok vleče to. Sicer me bo najbrž ful strah potem, ko se bo enkrat vse začelo, ampak jaz bi že tok rada da se kaj začne. pa dnevi grejo tok počasi....No evo pa sem spet mal slabše volje in objokana.

Vse tiste, ki ste že mamice, čuvajte svoje zakladke in se lepo cartajte, vse tiste, ki se vam telo prirpavlja na porod, pa čim manj bolečin in čim lažji porod. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse vas!

Lp Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
2.2.2006 17:47:14   
marty5
Zdej pa imam jaz eno vprašanje - med nami je že kar nekaj izkušenih in boste znale povedat s prve roke....

Kako zgleda plodovnica? Predvsem manjša odtekanja? Brala sem vprašanje od tinketonke izpred nekaj časa na to temo, pa bi vseeno rada, če katera od "ta svežih" mamic odgovori.....Namreč ravnokar sem s sprehoda in se mi je zdanje metre kot vlilo nekaj več izcedka - prozorne barve in tak vlečljiv je, ampak povsem bister. Dvomim, da je to kaj, ampak me vseeno zanima, da bom vedla prepoznat,

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
2.2.2006 17:54:32   
natalia
to pa mene tudi zanima, ker se mi je enako kot Marty zgodilo včeraj in danes skozi. Izcedka je ful dosti, prozoren je pa vlečljiv...

ko sem mojo G vprašala pa mi ni znala odgovorit, je rekla, pač da se pripravlja, bogsigavedi, kaj je to, tak da tista, ki ima izkušnje s tem, naj nama pomaga...

lp, user posted image

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
2.2.2006 18:19:20   
tinkatonka
Mislim, da je to, pa ne po izkušnjah sodeč, ampak po informacijah, ki sem jih v času nosečnosti nabrala od drugih mamic, tudi tukaj na RR-ju, da opisujeta čep. Čep je lahko ali krvav, oz rjav, baje gre pa v vsakem primeru za sluz. Torej kar je sluazstega je čep. Plodovnica ni sluzasta, je pa brez vonja in brez barve. Če pa kaj zelenega ven priteče pa hitro v porodnišnico, ker to pomeni, da se je otrok že pokakal notri in da mora čimprej oz. takoj ven.

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
2.2.2006 18:32:12   
Eviii
joj, punce. smo pa prave čenče postale user posted image user posted image user posted image . v dveh dneh smo že skori dve strani postov napisale. smo res pridne. kaj pa čmo, če se nam tolk dogaja te zadnje dni. se mi res zdi, da moremo bit v stalni pripravljenosti. še dobro, da imamo torbe pripravljene, da jo samo pihnemo skozi vrata...
meni so se danes krči malo ustavli, čeprou me na momente še vedno zaboli. jst sm to, kar opisujeta marty in natalia, občutla že pred par dnevi. in sm mislila najprej, da je navaden izcedek, pa je blo vse lepljivo in žvečljivo... pa seveda belkaste barve. sm zamenjala za izcedek, pa je bil mogoče res čep. ne vem user posted image . o kakih drugih barvnih izcedkih pa ne duha ne sluha. tudi plodovnica je očitno še cela.
kje so pa ostale februarčice, ki so imele probleme oziroma so se pripravljale na porod? pa januarčice???
jst komi čakam na jutrišnji pregled, da bomo vidli, kaj je na stvari. vrjetno se bom peljala kr sama, ker gre možek v italijo na službeno potovanje. sm rekla sestri, če pride z mano, pa je rekla, da ji je prezgodi. bom še mamo za zihr prašala... oziroma bom sestrco prepričala. se glih spravlja delat izpit iz ginekologije in porodništva in je rekla, da bi ji po eni strani prou pršlo, če bi lahko bla zravn in bi še ona na meni malo eksperimentirala. bi že sprosle g, da jo pusti malo zunanji pregled nardit. kaj vse ne nardimo starejše sestre v dobro medicine user posted image ?
pridne bodte in čuvajte svoje zakladke. se beremo mogoče še kej kasneje.

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
2.2.2006 19:10:10   
pika-poka
pozdravljene!,...bi se javila že prej pa me je hecal internet oz. stran rr!..ne vem kaj je bilo?..ste pa bile res prave klepetuljice ta dva dni..sem rabila kar nekaj časa da se prebije skozi vse poste!....

najprej ČESTITKE MAMICAM IN OČIJEMuser posted image user posted image pa seveda tudi njihovimuser posted image !

sploh ne morem verjet...kar naenkrat so vsem začeli odpadat čepi pa vse vas že stiskajo popadki...jaz pa če kar nič!user posted image user posted image ...sicer me medenica boli ampak to me je tudi prej!zgleda da bom jaz tista, ki bo zadnja zapustila barko-mogoče bom celo marčevka!joooojj!!!kar groza me je!...

pa nobena mi ni odgovorila na vprašanje glede bolnišnice!...a mogoče katera ve?....ko začneš preglede v bolnišnici...a samo greš tja pa na recepcijo..ali kam morem it to...?sej bom še G. vprašala naslednji teden, če ne bom tuki na rr zvedla...ampak po navadi vse tuki zvem!...user posted image ...

danes smo končali z MŠ.-..me je pa ta psihologinja tako prestrašila!...zdej sem pa res v dvomih če bom vse skupaj zdržala--oz. če bom lahko prenesla vse težave, ki pridejo z rojstvom otroka...pa hranjenje, pa spanje, pa partner...ne vem...je govorila kot da moramo bit SUPERWOMEN-ke...prej sem bila čisto samozavestna in polna optimizma, da bomo pa ja že kako...zdeja pa me je ta čist dol vrgla....me je že bolj strah poroda kot prej!...

se opravičujem ker vam takole težim...upam da ne zamerite preveč...je lažje če se izkašljam!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
2.2.2006 19:18:39   
sarazan
Punce, evo 3 slikce moje Sare, za pokusino....

Se mi pa ze malo rola... Sploh nimam filinga, koliko poje nasa punca. Od lakote se ne zbudi user posted image  - testirala na 6 ur, potem sem jo pa zbudila in podojila. S patronazno sem se zmenila, da naslednjic prinese vago.
Meni bodo pa prsa eksplodirala od mleka. Zdaj si ga bom zacela crpat s pumpico, da ne dobim vnetja ali celo mastitis.

Plodovnica: moja je bila cist prozorna voda in brez vonja. Hkrati se je izlocal cep, ki je bil kot prozorna sluz brez vonja, malo malo pa je bilo se svetlo rdece krvi. Sluz ni bila ful gosta. Ce vam odteka plodovnica, je zraven tudi cep. Zraven cepa pa ni nujno tudi plodovnica.
Ce mislite, da odteka voda, pojdite lezat za eno uro, ne hodit okoli. Vsake toliko casa pa samo vstanite, ce se bo kaj bolj ulilo. Tako boste vedele, ce je to res to. Se nobeni ni vsa voda odtekla po kapljicah, enkrat se ulije, vsaj nekaj, kar pa ne morete spregledati.
Ce gre ven samo cep, ni treba sibat v porodnisnico, pocakajte na popadke ali, da odtece voda.


(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
2.2.2006 19:21:53   
natalia
Pika-poka; meni so rekli tako:

rok imam 8.2., moja ginekologinja je rekla, naj 6.2. pokličem v porodnišnico ( mi je dala telefonsko) se naročim na Ctg in 8.2. pridem. Tam greš na recepcijo in poveš, da si naročena na CTG in ti bodo povedali.

tako je vsaj v MB, mogoče še katera ve kaj več?

lp

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu pika-poka)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
2.2.2006 19:25:55   
taja27
pika-poka seveda boš dobra mama. in vse ti bo ratal, boš vidla. pa kaj je nekaterim ljudem, da plašijo bodoče mamice, ki smo že tako nafilane s hormoni in nam res ni veliko treba, da ratamo prestrašene? mislim, da je to čisto odveč. tale tvoja psihologinja pa misli, da je tako bolj pametna in pomembna. namesto, da bi vam v MŠ vlivala voljo in samozaupanje, da boste / bomo zmogle. sej boš vidla, samo prepusti se, dojenček te bo tako začaral in boš vse naredila zanj, še preveč. pa tud narava baje pomaga - materinski čut pa to... nič bat ampak uživaj še zadnje dni nosečnosti.

(odgovor članu pika-poka)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
2.2.2006 19:26:18   
natalia
aja, če maš rok 7.2., potem pokliči jutri in se naroči!

glede življenja po rojstvu otroka pa se ne boj! nekatere preveč komplicirajo, pa jim zmanjka časa, me, februarčice, pa bomo že nekako med sabo si pomagale z nasveti, kajne?

za porod pa se ne boj, če so naše babice, še bomo me...user posted image

lp

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
2.2.2006 19:30:44   
pika-poka
taja27 in natalia-najlepša hvala za vzpodbudne besede in odgovore...meni je g. rekla da naj grem v bolnico v pet.10.2, ker 7.2. imam ctg, še pri njej....bom pa v torek poklicala gor in se naročila..

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
2.2.2006 19:33:41   
taja27
user posted image user posted image user posted image sarazan vaša sara je res lepa princeska, pa tako dolge laske že ima. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika-poka)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
2.2.2006 19:42:04   
pika-poka
sarazan...vaša punčka je prava princeska! še enkrat čestitkeuser posted image

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
2.2.2006 19:46:12   
tinkatonka
pikapoka....žal ti ne morem odgovorit na tvoje vprašanje. Jaz bom pomojem vprašala G., ko bom imela zadnji CTG pred PDP-jem. Baje sem pa do 41 tedna tko in tko pod kontrolo svoje G in do takrat baje ne hodim nič v porodnišnico na preglede. user posted image  Glede tega kako se bomo znašle po porodu pa ne skrbi. Še vsaka se je, se bomo pa tudi me. Nobana mama ni popolna je pa vsaka mama, ki se trudi za svojega otročka, dobra mama. Na začetku bo trajalo nekaj časa da se navadimo, potem bo pa vse steklo, bođš vidla. Če bomo mele pa kdaj poln kufr vsega, se pa dobimo na RR-ju, da mal pojamramo pa bo prec bolje.user posted image

sarazan...prava lepotička tale tvoja Sara. Pa res ima že lepe dolge laske. In kaj pravijo babice in dedki komu je podobna?? Najbrž pravi vsak malo drugače a ne. user posted image

Punce....jaz se prov jezna sama nase. Sem mal preveč zadirčna ratala do svojih staršev. Sam res mi gre na živce non-stop pametovanje. Če vprašam a je pašteta v hladilniku, bi bil čist preprost odgovor, ja ali ne, dovolj, ne moj fotr naredi iz tega 5 stavkov. Ali pa....Včeraj zvečer je mama prišla v najino dnevno in me začne spraševati kaj bi naredila če bi mi odtekla voda. user posted image  Pa ali bi jih jaz obvestila, če jih ne bi bilo doma, da sem šla v porodnišnico. user posted image  Pa taka vprašanja, vse samo zato, ker sta šla danes smučat, in je šla ona kao s slabo vestjo od doma, da ja ne bo kaj zamudila. Pa sej nisem 5 let stara. Sej lepo da jih skrbi, ampak mam svojo pamet, pa konec koncev moža, ki bo prvi ki bo kaj izvedel, potem bom pa obvestila šele svoje starše. Sej mam zlata starša, ki mi res stojita ob strani in sem zato sama nase jezna, ko sem zadirčna, sam hudiča to je moj life in če sem tečna, ne rabim 101 vprašanja kaj je narobe, zakaj sem tečna in potem še gledat užaljeno faco, ker ji ne povem. Sploh zdej ko sem marsikdaj tečna kr tko iz dolgčasa, pa zarad hormonov seveda.

Uf sem mogla to dat ven iz sebe..user posted image

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu pika-poka)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
2.2.2006 20:31:59   
sarazan
Hvala za vse čestitke in lepe želje, pa seveda pohvale za našo punco.

Sara je izrezan očka, v tem se prav vsi strinjamo - je temna, je zaspanka, se zmišljuje pri hranjenju, na obrazku ima same očijeve poteze,... user posted image

Kako zelo vam privoščim, da čim prej spoznate svoje sončke. Jaz sem tako srečna user posted image  user posted image  user posted image . In ve boste tudi in ravno zato boste najboljše mame svojim user posted image , samo ne komplicirat. user posted image
Ko bomo pa v stiski ali z velikim problemom, bomo pa na RR počvekale in vse rešile, a ne? Tako, kot zdaj user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
2.2.2006 20:39:29   
ursi
Tinkatonka, pomoje to delajo samo naši nosečniški hormoni. Tud jaz sem danes čist na konc z živci, pa se malo zjočem, pa gre naprej. Saj ko boš pa mal boljše volje jim pa povej, da jih imaš zelo rada in boš prav gotovo lažje odgovarjala na taka vprašanja, kot ko smo že tko al tko same sebi kdaj odveč. Nihče ni popoln, da nebi bil nikoli slabe volje. Jaz pravim, da ni pač vsak dan nedelja. Ko smo pa boljše volje se pa lahko tudi opravičimo za svoje izpade, saj tudi če mislimo, da nas ne, nas pomoje mal zastopjo. Je pa res, da bi vsi radi ta prvi zvedli.

Jaz sem jih pa sama vprašala, če hočjo vedet, kdaj bom šla rodit, al ne, pa mi dajo sedaj lepo mir, kar se tega tiče. Vsi, me, pa naši ljubiji in naši bližnji že tako dolgo čakamo na naše sončke, da smo vsi zelo nestrpni. Pa saj bo bolš.

Glavo pokonci, punce, in gremo v nov dan!!!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?