Eviii
|
mi smo nazaj iz bolnice. nič novega tle. kot so mi rekle sestre: naša hruška še ni zrela. in to je potrdu tudi g. glavica je še dokaj visoko (še vedno ogromna ) in nič odprta. niti čajčki ne pomagajo. zdej ga tri dni nism pila... bom ga pa danes kr cel litr nardila in si ga dala na zalogo. joj, ta naš-a pa je res malo smotan-a ... noče in noče prit vn. danes me je g spet vaginalno pregledal (sm mela kr precej krvav vložek po tem, pa mi je reku, da je to od pregleda in nej se ne sikiram) in nič... pa sm ga spraševala, kako zdej naprej. danes bi mogla imet kontrolo pri svojem g, pa sm malo prej prišla iz bolnice, kjer so me počekirali. no, in ko sm v bolnici mojga najljubšega g (lovšina) spraševala, kaj in kako, sva se zmenla naslednje. sredi druzga tedna kontrola pri mojem g. v soboto imam rok. v pondeljek (27.2.) ob osmih zjutri morem bit s torbo narisana pred porodno in bomo zlepa al pa zgrda vn dobili . torej, najkasneje čez 10 dni bomo vidli našga-o dragega-o razgrajača-ko. mi je reku, da nej se glede glavice ne sikiram. je res velika, samo kaj čmo... je pa reku, da mi bo zagarantirau enga g non-stop (on bo glih takrat na dopustu , pa morem zdej našge-o prepričat, da pride drug teden dopoldne vn oziroma da se takrat začne kej dogajat ). in če bojo vidli, da ne gre, bo pa sledilo rezanje . glede na to, da sm majhna (samo 155), me bodo še bol nadzorovali in se dokaj hitro odločli za cr, če bojo vidli, da ne gre. jst upam, da bo šlo vse po normalni poti, se pa nikoli ne ve... sprejeli so me pa v sredo, ker sm imela celo noč hude bolečine v trebuhu in so sumili na hellp sindrom (hudi problemi z jetri in prebavili), pa so mi nardili vse teste in to ni blo to. pa ctg je bil full slab, ko sm pršla. je bil nereaktiven-a. ravna črta skori cel cajt. so že sumli na tahikardijo in vnetje. no, par urc kasneje pa se je zbudil-a in je bil ctg šolski primer. pa so me hotli že včiri domov poslat, ker sm bla bolša. no, po uz-ju (in strašnih merah, ki so mene in možeka skori na tla vrgle), pa se je g odloču, da pogleda še pobliže, kako se godi . in očitno mu-ji je v bušiju fajn... tolko o nas. hvala vsem za spodbudne besede... sm bla prou vesela vsakega sms-ja, ki sm ga dobila. čestitke tudi ezi za roka . zdej pa kr naprej. danes ni še nič hupalo pr nas. kira bo naslednja? lep dan vam želim. zdej se grem pa malo usest pred tv in gledat oi.