ninaki
|
Dobro jutro punce, jaz sem danes bolj zgodaj vstala. Sem ze spesnila eno mejlurino za en institut v zvezi s plesnijo. Pol me caka se pritozba, pa posrfat moram se za kaj inspektorat al nekaj podobnega. Bomo videli kaj bo. Sem se malo potolazila. Kaj pa cem, nimam druge izbire Pri nas nic novega. Tisto vceraj ni bil cep. Cez dan je mali miren, samo pretegne se in me vsake toliko sune v rebra. Ponoci ima pa svoj repertoar boksanja in premikanja sem ter tja. Proti veceru rata aktiven, takrat me tudi zacne vse spikati in otrdevati, samo se nic takega, da bi bilo treba iti. Zdaj, ko se je spustil, so zelo neprijetna njegova obracanja glavice. Mi drgne na mehur in vcasih kar posteno zaboli. Aja, Marty5, pred 1 tednom moj se ni bil spuscen, zdaj je pa ze. Razlike v trebuscku pa nobene. Se vedno me brca v rebra, se vedno tezko diham, oblika nespremenjena. Najbolje bo, da ti naslednjic gin naredi vag pregled. Bos tako najbolje vedela kaj se dogaja. Drugace sem pa ok, roke mi cedalje bolj zatekajo. Danes me sklepi zelo bolijo, pesti skoraj ne morem narediti. Iz rok mi pa itak vse pada. Vceraj mi je gin rekla naj pri porodu samo babico poslusam in skusam ne izgubiti glave Bomo videli, ce mi bo ratalo. Vceraj je sel moj dragi po potrdilo o prisotnosti pri porodu. Ko sem ga klicala in mu povedala kako je bilo pri gin in kaj mi je povedala, se je zgleda malo ustrasil. Pol mi je pa vse zivo prepovedal - celo sprehode. Zdaj moram cel dan samo lezati in cakati na dan D Sem mu rekla, da tak nekak ne bo slo, da sprehodi mi se vedno pasejo. No pol mi je pa "odobril" 3 kroge okoli bloka Vceraj je bila na obisku ena prijateljica, ki ima 10m hcerkico. En kup koristnih info iz 1. roke. Prinesla se album s slikami, kako lustna je tamala!!!! Pa dobila stolcek za prve mesece Prejle se je tukaj soncek kazal, zdaj ga pa ni vec. Zgleda, da bom sla res samo 3 kroge okoli bloka. Danes ne bom drgnila, sem se odlocila, da se bom malo za knjige spravila. Upam, da bo slo kaj v glavo. Aja, glede obiskov in klicanja. Mene so tudi ze zaceli klicati, ce je ze, pa je se 1 teden do roka. Mi gre ze kar malo na zivce, kot da ne bova sporocila in bodo kaj zamudili. Kar se pa obiskov tice, sva pa ze slisala en kup jeznih in uzaljenih pripomb, ker sva rekla, da se bomo skupaj dogovarjali, oz. bodo prisli, ko bova midva rekla. Ne vem, a je to tako tezko razumeti. Pa saj to ne pomeni, da ne bodo malega videli. Ga bodo pac videli takrat, ko bo nama pasalo in ne takrat, ko bo njim pasalo. Sicer se pa meni to zdi zelo egoisticno, ce se kar nalimajo. Pa eni sploh nobene mere nimajo, pol pa kar visijo. Zdaj si pa mislite, ce je imela mamica tezak in dolg porod, je sivana, otrok tecen, dojenje ne stece, njo vse boli, pa se kaksna depresija (= ultra crn scenarij), pol ti pa pride 10 komadov in en bolj pameten kot drugi. Za pop****!!!!! Saj ne recem, mogoce mi bo pa pasalo, da kdo pride. Bi pa zelela, da bi bilo prvi dan samo mi trije. Samo zgleda, da je to tezko razumeti. Ma ja, bomo ze. Ce bodo zamerili, bodo pa se odmerili, a ne? Uzivajte in se beremo se pol, Nina
|