|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
17.2.2006 14:29:07   
tinkatonka
jasnica...... ne obupat nad "čudežnimi" učinki čaja. Sicer pa to da še nisi odprta nič ne pomeni, da se boš kasneje kaj zaradi tega težje odpirala. odpirajo tako in tako popadki, ta čaj, če sem jaz prav razumela, pa naj bi bil bolj za mehčanje porodnih poti in boljšo prekrvavitev maternice, kar naj bi olajšalo porod. To da sem jaz odprta 2 cm še ne pomeni, da se bom pa potem kr en dva tri na 10cm odprla, čeprav srčno upam nato.

in jaz...če me samo še en vpraša danes "kako se počutim" bom znorela.user posted image user posted image user posted image user posted image Zjutraj me je že brat klical in rekel (sarkastično), da mi čestita za nesojeni rojstni dan mojega otroka. user posted image  Blazno smešno. Men pa skor solze v oči. Če samo pomislim, da bom mogla še 1 teden čakat se mi bo zmešalo. Danes ko pride mož domov ga bom napadla od spredi in od vzadi in upam, da bo to kaj pospešilo.user posted image   Kok bi šla jaz rodit.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tako lepo vreme je zdaj tu pri nas v Ljubljani, ptički čivkajo, jaz pa tko tečna, da rajš tud nosa iz hiše ven ne pokažem, ker mi gre kr na jok zarad moje tečnobe. Včeri sem celo mojga moža obtožila, da je on kriv, ker ne grem še rodit, ker se je z sinkotom zmenil, da ga bo počakal da konča z delom v Portorožu in dela še kar ni in ni konec. Je mož še danes jezen. user posted image  Hvala bogu da imam vsaj ta RR, da lahko jamram tukaj gor.

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 476
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
17.2.2006 14:44:56   
marty5
Joj, smo pa res vse mali user posted image ......tudi meni raste kar rep od tečnobe user posted image

Tinakatonka, sem se tako nasmejala, ko si rekla, da boš moža napadla user posted image ....sem večraj za štos neki podobnega rekla mojemu in se je kar začel ritensko umikat user posted image . Ja, ni hujšega napadalca kot vsega naveličana in na vse pripravljena user posted image  tik pred ali celo po roku user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem danes tudi napuser posted image  mamo, ker me non stop sprašuje, če se kaj dogaja, kako se počutim, če me kje kaj ščipa ipd user posted image . Sej imam pol slabo vest, ker sem nesramna, vem pa da hoče samo dobro in mi non stop nekaj pomaga, ampak bi pa ja lahko razumeli, da je že samo čakanje dovolj mučno.....

No, tečke - ve imate vsaj sonček, pri nas pa še kar dež in megla user posted image  in bo tako ostalo še naslednja 2 dni.....
Hm, ribice bomo torej imele - grem še jaz malo za hec pogledat, kaj se nam obeta...Mislim, da je celo horoskop za dojenčke v eni reviji Nosečnost, če se prav spomnim. Bom pogledala in če bo zanimivo, bom nam kaj prepisala, da se bomo vedle pripravit user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 477
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
17.2.2006 14:53:49   
marty5
No, kakšne bodo naše ribice, če bodo user posted image  vztrajali do ponedeljka in dlje....

Ribi sta 12. znak zodiaka. Astrologi menijo, da je v njih zbrana vsa modrost ostalih enajstih znakov in so zato sposobne odsevati vse in vsakogar.
Mala riba je tako dovzetna občutja drugih, kot goba srka mamin  čustva in vse njene nezavedne odzive. Po eni strani ta otrokova lastnost med njim in mamico vzpostavlja čudovito tesno vez, po drugi strani pa otrok dobro začuti, kdaj je mamica negotova, zaskrbljena ali prestrašena.
Za malo ribico je odlepljanje od mame dolgotrajen in boleč proces. Ko pa ji to dokončno uspe, hitro poišče nekoga drugega, na kogar se lahko naveže enako strastno in predano. Ribica pač potrebuje zelo tesno čustveno vez z osebo, ki ji je nadvse ljuba....

< Sporočilo je popravil marty5 -- 17.2.2006 14:54:46 >


_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 478
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
17.2.2006 14:55:17   
Eviii
ja, jst sm tudi tečna ko user posted image  in bi rada to naše bitje spravla vn po hitrem postopku... pa noče in noče. zdej pa da vidimo, kdo je bol trmast user posted image . sm mu-ji malo zagrozila, da bo treba silo uporabit in upam, da bo to kej pomagalo. pa še najinga g ne bo takrat v bolnici, tko da je bolše, da pride prej vn...
je pa res danes g fajn šaru po mojem bušiju. ta kri se še kr uliva. je šou res kr precej globoko naju drezat. mogoče je pa hotu kake podobne metode ubrat, kot jih je zapisala ena zadnič, da bi se naš-a user posted image  malo zmigal-a prit vn...
kar se pa horoskopa tiče. draga jasnica, tudi sama sm levinja (mogoče je še kira tle). in nism pod nobenim pogojem hotla vodnarja (sploh če je user posted image ). tko da komi čakam na pondeljek, ko začnejo ribice. je pa tko, da sm poročena z ribico, imam sestro ribico, moj tata je riba in moja stara mama je tudi riba. to je pač moja usoda... so sicer zelo občutljiva bitjeca in takoj zamerijo, pa včasih so kr precej počasni. so pa zelo navezani na ljudi okoli sebe.
zdej grem pa malo olimpijske gledat, ker sm bla zdej kr tri dni brez tv user posted image .

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 479
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
17.2.2006 15:52:46   
Eviii
še neki punce. mislim, da se mi je odlušču čep. prej sm rekla, da sm krvavela kr precej. zdej se je pa ustavlo. pa sm na vložku vidla eno grudico krvi... se vam zdi mogoče, da bi bil to čep? bom šla še malo vprašat naše februarske mamice na sosednji forum.

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 480
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
17.2.2006 15:53:51   
pika-poka
sem vas prišla malo pozdravit..in hkrati pokukat, katera se nam bo kmalu pridružila na sosednjem forumu..user posted image

naš Klemen je prav priden razen ko ga dajejo krči je prav bogi...dojenje nam uspeva in gramčki gredo lepo gor...
upam da boste kmalu držale svoje zaklade v rokah in se oste kmalu cartali!

lep pozdravček

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 481
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
17.2.2006 16:32:40   
Tina76
Evo še mene, da se javim in "štemplam kartico".user posted image

Še vedno v enem kosu, brez znakov , ki bi vsaj malo nakazovali, da bo zadeva kmalu stekla. Sem likala ves dopoldan , malo sprehajala s prijateljicami in 112-tič pregledala vse Joštove oblekce in torbo za v porodnišnico.
V križu me danes res neprijetno zbada user posted image in kar noče nehat. V nedeljo me dragi pelje na CTG in me prav zanima kaj bodo rekli, kako in kaj naprej.

Čevljev več ne obujem user posted image (z izjemo enih) !   Si predstavljate? Samo ene, ki se res ful fajn raztegnejo še gor dobim, pa še tisti me rahlo tiščijo. Vedno sem imela probleme z ledvicami ampak to otekanje je pa too much.

Zmanjkalo mi je čaja iz malinovih listov in možek je danes v edini lekarni v MB, ki ga imajo vprašal zanj in apotekarka reče: Žal, nimamo več. Drugi teden se oglasite?  Joj , ne.....!

Tudi jaz mislim, da bomo pri naši hiši ribico oz. ribaka dobili.... saj v ponedeljek so že ribe, ne? Nežno dušico bom rodila.....to je totalno nasprotje z mano(dvojček)! Bo pa po moje zanimivo vzgajat.

Grem zdaj kavo skuhat in malce čvekat z družino!

LP

Tina in Jošt

.......še 2 dni........

(odgovor članu pika-poka)
Neposredna povezava do sporočila: 482
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
17.2.2006 16:40:27   
marty5
Uh, mene od poldneva tudi prav neprijetno zbada v križu - podobno kot takrat, ko sem imela za dobit M.....ko bi le to kaj pomenilo - pobožne želje user posted image .

Eviii, praviš, da se ti je čep odluščil? Baje morajo biti kot neke nitke v sluzi (ravno včeraj sem brskala po forumu glede teme ČEP). ...sporoči, kako in kaj.

Tina76, jaz imam tudi ful otekle noge - predvsem gležnje. Tam, kjer je bila včasih kost, je zdaj prav otečeno in me ful boli, ko mi user posted image  masira noge (edino to še pomaga). Ponoči pa sem imela prav težke in mravljinčaste noge od tega otekanja. Ni kaj - edina rešitev je porod user posted image

No, bomo vidli, če bo vikend kaj bolj produktiven user posted image


_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 483
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
17.2.2006 16:54:49   
tinkatonka
evii...glede čepa. Kokr sem jaz seznanjena s tem, gre pri čepu za sluz, ki je lahko, ni pa nujno, malce krvava. Torje če je bila sluz in vmes grudica krvi, potem lahko da je čep, če pa ni blo sluzi, potem pa najverjetneje ni bil čep.

Joj ko bi mene tud kaj v križu zbadal!user posted image Vam povem kaj sem vse danes jaz že naredila da bi mali pokukal ven. ....10001× sem šla po domačih stopnicah, kopala sem se v topli vodi, šla na sprehod,....No rezultat.....trebuh mi je začel otrdevat. Samo to mi pomojem moj miško vzbuja samo lažne upe in itak da ne bo nič. user posted image  Sem se odločila da bom nehala travmirat (kot da mi bo ratalao user posted image ) in da se bom prepustila,ko bo pa bo. Jutri dopoldne bom temeljito posesala avto in ga oprala, če bo lepo vreme seveda. Pa če ima še kakšna umazanga, ga lahko kr k meni pripelje, bom mela pravo avtopralnico na domačem dvorišču. user posted image  Pa če bom ravno prav tečna se zna zgodit, da bom šla celo k frizerju, čist nenapovedano in se ušišala na kratko. Zdaj mam lase ravno do ramen, tok da jih lahko spnem v en mini čopek, ampak mi grejo prov na živce in če bom ravno prov tečna bo šlo kr nekaj cm stran. Bom vidla. user posted image

Kr pisala bi pa pisala, ker je tko luštno jamrat tle na RR-ju. Ampak bom nehala, pa bom raje še kaj gor prišla in še malo kasneje kaj pojamrala.



_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 484
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
17.2.2006 17:32:52   
ursi
Drage moje februarske souser posted image !

Prav smilite se mi vse, ki ste slabe volje danes in tako težko čakate na svoje user posted image . Ne vem zakaj, ampak jaz sem danes zjutraj dobila preblisk, da danes pa nočem it rodit in se že cel dan prou fino počutim, res. Nč čakanja na to, a pa bi se tamalči le odloču priti ven, še dan mi je veliko hitreje minil. Ampak počakte, jutri bom pa jaz prav gotovo vsa histerična, ko se bo pa pri meni spet pojavila želja po porodu!user posted image user posted image user posted image

Danes sem bila potem cel čas zunaj, na sončku, se mi zdi, da sem si prav dodatne energije nabrala. Ampak glede na moje nosečniško razpoloženje se lahko tudi to pri meni v trenutku spremeni!

Eviii, dobrodošla nazaj, ampak jaz sem bila pa prepričana, da se boš preselila na sosednji forum, ko prideš nazaj. No, bomo še tukaj skupaj malo, a ne.

Vsem februarčicam želim, da bi se jim ta vikend prikazal njihov (in naš) sonček, da pol damo prosto pot marčicam.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 485
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
17.2.2006 17:43:29   
Tina76
Še enkrat lep pozdrav!

Tale filmček o porodu je meni ful fajn. Poglejte si ga morda bo tud vam. Za veliko sliko pritisnite desno tipko na miški in obkljukajte celozaslonski način. Pa obilo užitkov ob gledanju.


LP

http://www.babycenter.com/plus/sneak_peek.jhtml?topic=1287352

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 486
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
17.2.2006 18:31:41   
tinkatonka
tina76...pa je res dober filmček, čeprav sem tisto o porajanju posteljice kar prekinila, ker jaz osebno ne morem gledat preveč krvi. Bogi naši otročki se tudi kr namatrajo da pridejo na ta svet.

tiste, ki imate dioptrijo.....baje je fajn, da imaš med pritiskanjem zaprte oči, ker drugače popokajo lahko žilice, in nam, ki imamo že dioptrijo se lahko ta še poslabša. Men so enkrat že med bruhanjem, ko sem bla tok bolana, da sem cel dan bruhala popokale skor vse žilice v očeh, da sem mogla še posebne kapljice za oči dobit. Tko da pazite na svoje očke. Jaz mam že tko dioptrijo -4 in sem že napol slepa, si sploh ne predstavljam, da bi vidla še slabše.

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 487
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
17.2.2006 19:58:16   
malamisha
Upam da je to moje zadnje javljanje (naslednjič bom že imela našo malo štručko v objemu).

Tinkatonka, tudi jaz imam deoptrijo -4, nosim kontaktne leče in upam, da se mi vid pri porodu ne bo poslabšal, saj sem že zdaj slepa kot kura.

Držite pesti zame, da bo čim hitreje vse za mano...

lp


Anita


_____________________________

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi


(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 488
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
17.2.2006 20:45:37   
petrina28
Končno nazaj! Mater sem bila jezna zadnja dva dneva. Pred slabim mesecem sem imela računalnik en mesec na servisu (še pod garancijo), ker mi je crknil disk. Na srečo so ohranili vse podatke... Ampak ne, niti en mesec ni bil okrog, ko mi ponovno crkne!!! disk, s to čudovito varianto, da mi niso mogli ohraniti niti enega samega podatka. POP...!!!!! Da ne bi o tem, da sem bila dva dni brez interneta!!

Se mi je pa včeraj nekaj prav smešnega zgodilo. Zvečer ob enajstih so se mi začeli takšni konkretni popadtki, jaz pa v paniko, da sploh ne prode v poštev, da bi šla rodit, ker si še nisem umila las in ker moram še počistit stanovanje, pa konec. Zanimivo, ampak ob enih ponoči se je potem vse umirilo. No, sedaj imam pa pospravljeno in umite lase, popadkov pa ne...hmmmm




_____________________________

LP, P.

Mija - moj sonček - 23.2.2006

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 489
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
18.2.2006 7:13:45   
tinkatonka
malamisha....danes boš pa svojo štručko spoznala. Želim ti čimlažji porod in zdravega in zadovoljnega otročička.user posted image

Jaz spet strašim že navsezgodaj po hiši. Možek je šel delat, jaz pa ne morem več spat. Sploh mam zadnje čase blazno slabe noči. Se vsako noč zbudim okrog 4h. Mogoče me pa že user posted image  navaja na budne noči.

Danes ima moj tast rojstni dan, pa je tko nemogoče kupvat za njega, da sem čist brez idej. Najboljše in unikatno darilo bi seveda bilo, če bi jaz rodila in bi dobil vnukeca za RD, no ampak zgleda da iz tega ne bo nič. Mu bom pa spekla eno dobro sadno tortico, če mi bo ratala seveda, ker bo to moj prvi poizkus peka torte.  user posted image  Vam povem jutri če je bila dobra.

Upam da ste dobre spale in da se dobro počutite. Vikend pa izkoristite za kak sprehod s svojim dragimi in naj vas ultra razvajajo.

Lp Tina



_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu petrina28)
Neposredna povezava do sporočila: 490
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
18.2.2006 8:22:22   
Eviii
jutro, tinkatonka. in seveda tudi ostale februarčice in mamice, ki še spite. kot zgleda smo danes spet tajnice prve na obzorju user posted image . jst sicer nism pokonci že tko dolgo, sm pa že pojedla zajtrk in si pripravla čajčka. me je pošteno zmučlo to bivanje v bolnici. sploh ne uspeš spat...
no, zdej bom pa malo na rr, pol pa gremo malo spremljat olimpijske, ker sm že čisto out iz tega. baje je zadnič plušenko naredu svoje v stilu pršu, odplesal, pometu s konkurenco, zmagal. in to sm zamudila!!!
drugače pr nas nič novega. naš-a user posted image  se je že zbudil-a in pošteno brca mamico že navsezgodi. smo mu-ji včiri z možekom lepo razložili, da nas pride za sigurno 27. (mogoče 28. z dolgim porodom) obiskat in nej se kr pripravi. da bi bli pa zelo veseli, če bi nas osrečil-a prej. da ga-ji s silo pa ne bil vn spravljali. če pa ne bo šlo drugače in bo njegova-njena trma prevladala, se bomo pa poslužli tudi teh metod user posted image . upam, da je razumel-a in da že pospravlja svojo garsonjerco in pripravlja culico za prit domov user posted image user posted image user posted image .
hvala punce za pojasnilo glede čepa. mogoče pa to spet ni blo to. se preveč navdušujem nad vsako spremembo v mojem telesu. očitno je blo res samo posledica pregleda. se mi pa vseeno zdi, da je g včiri skušal malo zmehčat vse stvari pr meni, da bi se vse skupi čimprej začelo.
jst si bom tudi mogoče danes privoščla kak sprehodek. da se malo razgibam in da skušam našega-o user posted image  čimprej vn spravit. zdej sm si pa rekla, da se sploh ne bom več sikirala in da ima itak določen datum, do kdaj se lahko obotavlja.
drugače pa komi čakam na kak sms. spet se je vse nekam umirilo tle pr nas. ma kaj res vsi čakajo na mlaj 28.? razen seveda tinkatonka, ki ima že določeno, da bo mamica v petek, če ne prej. dejmo se zmigat punce user posted image .

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 491
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
18.2.2006 8:31:30   
marty5
Dobro jutro,

tudi jaz sem že pokonci user posted image .
Včeraj sem bila tudi jaz navdušena nad bolečinami v križu, ker ste tudi ve opisovale in ostale forumke, da se nekako tako začnejo popadki.....pa nič iz tega user posted image . Se mi zdi, da se tudi jaz primem vsake bilke, ki bi pa morda lahko kaj pomenila....

No, Eviii, jaz sem pa čep sanjala ponoči user posted image  Tako realno, da sem bila zjutraj sveto prepričana, da se mi je odluščil - sem zrela za norišnico......
Skratka, spet dogaja NIČ od NIČ-a! Vem, da manjka še 1 teden do PDPja, ampak..........uh, saj veste, niti da pišem več.

Danes bomo, spet glede na kislo vreme, kar lepo doma. Sicer nardim 2× na dan stopnice do tretjega nastropja, ampak kot zgleda, pri meni prav nič ne pospešuje user posted image . No, vsaj kondicijo nabiram.

Grem zdaj v trgovino, če ne, ne bomo jedli danes.....lepo se imejte in se beremo!

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 492
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
18.2.2006 14:40:40   
jasnica
Ojla!
Danes sem pa takšna kot bi me vlak povozil. Zatekam tako kot še nikoli, prsti na rokah me bolijo, noge so mi čusto pretežke. Prej sva bila v trgovini in sem mojega kar prosila da greva domov, drugače pa nimam nikoli dovolj letanja iz ene trgovine v drugo.
Pa moj je zjutri ugotovu, da se je trebuh spremenil in mal spustil. Full me tud špika. Sem spet vse pospravla in zlikala, pa lase si grem umit. Za vsak slučaj! Pa user posted image se je čisto umirila.Danes sem samo par gibov čutila. Zdej pa ne vem ali je samo lena in ima spet kakšen tak dan da me zafrkava, ali pa se je mogoče odločla da bi počasi šla. Bomo vidli kaj ima v planu!

Vidim da je spet zatišje med nami, ja zadni čas je da se spokamo rodit in na drug forum!
Pozdravček!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 493
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
18.2.2006 15:40:51   
tinkatonka
user posted image URSI JE MAMICA!!user posted image
 
" Ob 13:23 se nama je rodil sincek Nejc. Srečna ati in mami. Punce vzemte epiduralno! Lep pozdrav Vsem!!!! "
 




Me pa še vedno čakamo.....in čakamo.....
 
FEBRUARČICE (14)user posted image

08. malamisha  
11. AishaM, Maribor
13. aldo
17. SašaR
17. tinkatonka, Ljubljana
19. Tina76, Maribor  
21. Petrina28, Slovenj Gradec
22. lolipop
22. jasnica, Ljubljana
22. ninaki, Ljubljana
22. Vijolica77, Maribor
23. suky, Ljubljana
25. Eviii, Izola
25. marty5, Izola

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 494
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
18.2.2006 15:47:16   
AishaM
Ursi, čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj še samo čakamo novico od malemisheuser posted image .

Potem pa upam, da bom jaz na vrsti...
Včeraj me je vse tako bolelo, da sem bila prepričana, da danes nekaj bo. Pa saj tudi danes ni nič bolje, vendar še vedno ni nič. Sem se od sile, da bi vse skupaj pospešila, spravila v akcijo; najprej v Spar po nakup (kar sicer sovražim, sploh čez vikende, ko je takšna gneča), nato sem šla sesati stanovanje, kuhati kosilo, obesila sem 3 runde perila,... sedaj pa grem še tla pomivati. In RES UPAM, da bo kaj. Čeprav dete ob vseh teh opravilih prav veselo poskakuje v trebuščku.

Pa še čajček si potem naredimo, se vsedem na kavč (tako bolj po jogijsko, da se mi medenične kosti malce razlezejo...user posted image ) in potem zagotovo bouser posted image . Joj, se mi že meša...


(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 495
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
18.2.2006 16:31:06   
marty5
Čestitke user posted image user posted image user posted image  za novo mamico in njenega Nejca user posted image user posted image user posted image

Pa ni ravno včeraj govorila, da jo je nehalo matrat kdaj bo in bo, ko bo? No, očitno je to recept, punce user posted image

Vsak dan, ko vas berem, imam občutek da vse vstanemo zjutraj s podobnimi plani. Jaz danes tudi veselo skačem, pospravljam in pripravljam vse, kot da odhajam za nekaj časa na počitnice user posted image . Tako - just in case.....Še avto sem nesla prat danes (Tinkatonka, hvala za idejo včeraj user posted image ). Non stop razmišljam, kaj še nisem nardila in morda zato, mali noče ven user posted image . Sem smešna, vem.....

No, mene pa nič ne pika ne špika, imam pa zelo obilen vlečljiv izcedek - take belo/zelene barve user posted image . To najbrž čep ni - ni nič krvi. Spet iščem simptome, smotka jaz user posted image .

Ja, nič - jutri je zadnji dan, mojega želenega tedna za poprod - enkrat sem napisla, da bi rada rodila med 13. in 19. 2......bo sinček vpošteval mamino željo? To je zdaj vprašanje.....mislim pa, da bo rekel, kar čakaj še malo mami user posted image

< Sporočilo je popravil marty5 -- 18.2.2006 16:33:04 >


_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu AishaM)
Neposredna povezava do sporočila: 496
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
18.2.2006 16:44:41   
tinkatonka
Hoj!

Sem ursi poslala sms nazaj, z našimi čestitkami pa mi je še tole odpisala:

"Hvala lepa vsem. Pa še naše mere: 3710g, 51cm, obseg glavice 36cm. Upam, da boste do mojga prihoda iz porodnišnice že vse postale mamice. Čavči. "

Marty5....kokr jaz vem, ni fajn če se ti na hlačkah pojavi karkoli zelenega. Ker če npr odteče plodovnica in je zelene barve moraš nujno v porodnišnico, ker to pomeni, da se je otrok notri že pokakal. No glede nato, da ti ni odtekla voda in da je samo izcedek, in če je res zelene barve, bi jaz na tvojem mestu poklicala in opisala ta izcedek, pa če bi ti rekli, da pridi tja, bi nesla to tudi pokazat. 

in jaz....meditiram na kavču, pijem ogromne količine vode in prepričujem user posted image  da bi bil malo bolj živahen. Danes je tudi pri nas bolj mirno v trebuščku. Ne vem kam mu je, mogoče je pa samo zaspan malce bolj. Hvala bogu sme vsaj sama doma. Sem vse nagnala od doma, ker mi gre res na živce, ker me vsakih pol ure sprašujejo če sem vredu. Danes me je še dedek začel klicat po telefonu, kako sem, pa če sem sama doma, al naj pride domov....user posted image  Ne lepo prosimuser posted image . Bolj kot boste tečni, kasneje vas bo user posted image  hotel spoznati. user posted image

No vglavnem. Komaj čakam da mine še ta  nedelja, da grem v ponedeljek potem na pregled in da vidim, če je kaj novega. Ni hujpega kot to, da nekaj tako močno pričakuješ, si nekaj tako močno želiš, pa noče in noče ven pridt. Res grozno. user posted image

No pa dosti jamranja.

Lp Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 497
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
18.2.2006 17:24:31   
jasnica
Ursi čestitam za malega navihančka!user posted image user posted image user posted image

Ni mi pa jasno kako se ji je to odvijalo. Včeraj ni še nič omenjala da se ji bi kaj dogajalo!? Očitno je šlo zelo na hitro, srečnica!



(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 498
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
18.2.2006 17:33:54   
ninaki
Hej punce,

2 dni sem bila tako jokava, da so mi solze kar same ven tekle. Pa nisem hotela na RR, da vas ne bi prevec zamorila. Danes je veliko bolje.

Pri nas se je zacelo dogajati. Vceraj ponoci mi je otrdeval trebuh + bolelo je kot pri menstri. Proti jutru se je umirilo. Cez dan pa nic. Se mi zdi, da ima Jasnica tudi take "simptome", a ne? Mi je pa danes definitivno odpadel cep - veliko sluzi (tak brezbarven izcedek) in krvave nitke vmes. Ni za zgresiti, ko enkrat pride ven.

Sem pa tudi jaz v elementu pospravljanja. Ker sem ze ZELO pocasna, vsak dan nekaj podrgnem. Vceraj sem posesala in pomila po tleh. Pol sla pa na 1h sprehod. Zvecer me je pa tako kriz bolel, da sem mislila, da me bo pobralo. Komaj sem se prevalila iz enega boka na drugega, kaj sele, da bi vstala. Danes sem sla tudi jaz v shopping, ceprav mi sobotno shoppingiranje nic kaj ne disi. Cisto prevelika guzva v Sparu. Pa najbrz vsepovsod. Zdaj pa meditiram v postelji. Neki sem svoh, ne vem kaj mi je. No ja, bo ze bolje. Punce, se malo, pa bo. Vsi okoli mene so ultra zivcni, vsi klicejo, vsi nestrpni, midva pa neverjetno mirna user posted image

Sem se spomnila, danes, ko sva se peljala v Lj v trgovino je bil en avto pred nama neverjetno spucan. Je dragi to omenil, pa sem rekla, da se lahko do Tinkatonke zapeljeva, k ima danes avtopralnico doma user posted image

Cestitke Ursi, ocitu in malemu Nejcu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, drzte se. Se malo, pa bomo vse mamice.

Nina


(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 499
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
18.2.2006 18:52:38   
jasnica
Ninaki jaz sem že obupala nad svojimi simptomi. Vsake dva dni se mi na full dogaja, ko pa že začnem upati da bo šlo zares pa se vse umiri. Na CTG se mi pa tud že ene 5 tednov popadki kažejo in sem bila prepričana da bo kaj prej. Zdej bom pa čakala brez kakšne evforije! Najin rok je pa tako na isti dan, mogoče se pa v porodnišnici srečava! Še 4 dni časa imava!
Pozdravček!

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




imena
łiłi

kako ime bi izbrali za fantka

teo (36%)

tian (45%)

adrian (20%)


Število vseh glasov: 241

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!