|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
14.2.2006 8:13:39   
tinkatonka
Dobro jutro!
No končno spet ena naspana noč. user posted image user posted image  Zdej se bom pa tko in tko samo vrgla pred TV, gledala OI in meditirala. Sploh se mi ne da nič počet in komaj čakam, da me bo naš user posted image  tako zaposlil, da bom imela manj časa za zabušavat.

Midva sva pred kaki dvemi meseci z možem na en listek napisala, kdaj se nama zdi da se bo rodil naš fantek. No jaz sem napisala, da bom rodila na današnji dan, on pa da v soboto 18.februarja. Danes zjutraj ko sem vstala sem malo nagovarjala user posted image  če ne misli nič ven pridt, pa se je samo obrnil, 2× pobrcal in naprej sladko spančkal. Se mi zdi da me že zdej nič ne upoošteva, joj kaj šele bo. user posted image

Seznama nosečk ne bom zdaj objavljala, ker kot je že Eviii včeraj zvečer napisala, se zna zgoditi da dobimo danes nekaj novih mamic, pa bom potem zvečer obnovila seznamček februarskih user posted image  in februarčkov.

taja....želim ti porod brez zapletov in čimhitrejše okrevanje po CR.
Če bo pa še katera druga nenapovedano odšla "v Rim".....SREČNO!!user posted image

Lp Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 401
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
14.2.2006 9:02:36   
AishaM
Tinkatonka, midva z možekom sva naredila isto finto z datumi za porod. Samo pri meni so žal vsi že mimo...
user posted image

Taja - čim lepši porod ti želim. In se že veselim Eviiine hupe!

Sem pa opazila, da se mi je medenica malce razširila in se očitno že pripravlja... Vse spodnjice so mi namreč naenkrat premale (pa se nisem zredila). Prav neprijetno je, tako me "režejo" v boke. Ampak, JUPI... samo, da bo kmalu.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 402
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
14.2.2006 9:26:01   
marty5
Dobro jutro,

jaz sem pa danes kar potegnila zjutraj, kar sicer ni v moji navadi. Sem pa imela bolj slabo noč.....okrog 4ih me je neki začelo zvijat - ampak na žalost ne  popadki, le prebava (me je šraufalo kot da bom drisko dobila). In ni nehalo do 6ih in nekaj, potem sem končno zaspala.

Kot vidim pa bomo le imeli nove Valentinčke user posted image user posted image user posted image . Upam, da to res pomeni začetek drugega vala februarčkov user posted image . In upam, da ga ne bom zamudila in čakala na tretjega.....
Sicer pa - toliko čakam, da bi se kaj začelo, ampak sem včeraj zvečer imela pravi napad panike.....gledam TV in razmišljam o porodu ipd in me je kar naenkrat zgrabilo nekaj v smislu "Kaj ti je tega treba?" Najraje bi rekla, če se lahko premislim ali pa preskočim porod.....ne vem, kaj me je prijelo, ker sem drugače kar pomirjena z dejstvom, da bom pač rodila. Sem pa opazila, da sem zjutraj mnogo bolj pogumna kot zvečer....user posted image Tako da upam, da me zagrabi enkrat proti jutru, ko me že bo....

Tako, novemu dnevu naproti! Srečno vsem, ki ste ali boste v porodnišnici! Imate pa krasen datum....Držimo pesti za vse skupaj in vsako posebej user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu AishaM)
Neposredna povezava do sporočila: 403
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
14.2.2006 9:30:39   
Eviii
jutro. mi smo tudi že pokonci danes, po dobro prespani noči...
sm se glih danes spraševala, kje je naša petrina. pa si me prehitela in si se nam kr oglasla...
ja, kot zgleda, se bo danes odprl nov ciklus (po skori desetih dnevih mirovanja) mamic februarčic. po mojem ne bo samo taja na seznamu novih mamic, ampak še kaka druga user posted image . bomo vidli.
pr meni smo tudi s kolegi stavli, kdaj se bo to naše bitjece rodilo. in zdej minevajo ti dnevi in skori vsi izbrani datumi so že odšli. sploh me niso poslušali, da bom jst vrjetno rodila okoli roka oziroma še kak dan čez. kr vsi so mi napovedovali, da nej bi rodila nekje do danes. pa so se vsi zmotli user posted image . meni se zdi, da to naše bitjece nima niti najmanšega namena prit vn. vsake tolko me malo zafrkava in mi sproži lažne popadke, ampak sm ga-jo že pogruntala in po moje mu-ji to zadnje cajte sploh ni več zabavno, ker ne padam na foro in kr mirno nadaljujem s svojim življenjem.
jst se grem tudi zdej pred tv usest, pa malo olimpijske gledat. mogoče bom vmes kej še nardila, odvisno od volje...
jst komi čakam na hupanje user posted image .

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu AishaM)
Neposredna povezava do sporočila: 404
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
14.2.2006 9:39:04   
Vijolica77
Pozdravljene mamice in tiste, ki še to čakamo da postanemo!
 
Jaz pa se ponoči po novem ne smem več pritoževat, občutek imam, da sem že prenaspana. Prvi dve uri, ko grem spat grem na WC, potem pa kar potegnem tja nekje do osmih, pa še popoldan mi uspe malo podremuckat.
Danes imam CTG in mislim, da zadnji pregled pri G, ker potem bo že počasi PDP in bom morala hodit v porodnišnico, če seveda še nič ne bo. zelo sočustvujem z vsemi, ki še niste rodile pa bi morale. To mora biti prav zoprno, ko že vse tako čakamo, da bi naše štručke stisnile k sebi.
prstani...jaz že nekje tri-štiri mesece ne nosim nobenega prstana, pa tudi uro sem sedaj nehala nosit. tako, da Tinkatonka upam, da si uspela spravit prstan dol.
malamisha...sočustvujem s tabo in upam, da se bo vse uredilo. Ampak očitno moramo včasih bolj strogo in odločno nastopit, če želimo kaj doseči. Žal!
super, da se začenja nov krog porodov. Mi daje kar nekaj upanja, da bo kamlu. Čeprav se pri meni res čisto nič ne dogaja. Še nobenih lažnih podatkov, itd. Mogoče pa me bo konkretno presenetilo z močnimi popadki in hitrim porodom (ali pa so to moje pobožne želje).
valentinovo...midva sicer do tega praznika nimava nekega odnosa, saj čez 14 dni praznujeva najino  obletnico (da le ne bom rodila 1. marca), samo sem se odločila, da mojemu sladkosnedu pripravim čokoladna srca. Mislim da bo ful presenečen.
Vsem, ki ste se odločile in posebej vaši zakladki, da boste rodile, vso srečo, vsem ostalim pa prijetno pričakovanje!
Lp Vijolica

_____________________________

24.2.2006 se je rodila najina Zala

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 405
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
14.2.2006 10:27:52   
ninaki
Hej punce,

ravno s pregleda. Zjutraj naredila vse potrebno, da bi se dojencek zbudil. Pred pregledom sem celo po stopnicah hodila gor in dol. In je spet spal... Po ponovnem "laufanju" po stopnicah se je zbudil. CTG pokazal 1 popadek, sem ga cutila (taka lepa krivulja se je izrisala), nic bolelo. Pol pa se vag. pregled - 1.5cm odprta, vse zmehcano (spet sem ultra hvalila malinov caj user posted image ), dojencek nizko. Ga je na hitro zmerila - okoli 3.5kg bi moral biti velik. Gin rekla, da se v sredo (PDP) najbrz ne bova vec videli user posted image user posted image user posted image user posted image No, pa se je tudi pri nas zacelo.

Punce, kak vecer sem jaz vceraj imela. Zazelela sem si popecenih snit. Jih naredila in se fejst nazrla. Pol se je pa zacelo - kak je bilo meni slabo.... Pol pa bruhala, pa trebuh otrdeval, pa mali se muval. Pol se je pa nehal muvati, mene pa panika, kaj ce so bila jajca okuzena, kaj ce bo z malim kaj narobe. Skratka zivcnost na visku. Zdaj sem bolje, zelodec se vedno cutim. Me je pa sestra pomirila, da je z malim vse ok. Vsaj nekaj. Snit pa ne pogledam vec nekaj casa.

Taja, zelim ti, da bi cim prej crkljala svojo puncko, pa cim manj bolecin po CR.

Punce, drzte se. Se malo, pa bo user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj smo pa res ze cisto na koncu!!!!

Nina


(odgovor članu Vijolica77)
Neposredna povezava do sporočila: 406
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
14.2.2006 12:42:19   
ursi
Ojla!

Jaz sem imela danes prvi CTG. Pokazale so se ene tri vijugice krčenja maternice, torej se nekaj malega le dogaja, ampak nič konkretnega. Naslednji pregled imam zopet čez en teden. Mogoče pa grem že prej rodit. Torej, na koncu koncev nisem izvedela nič. user posted image Lahko se še vidmo, lahko pa ne več, je rekel G. Ja, to sem jest tud že prej vedla.

Drugače mi je pa G rekel, da se moram odpraviti v porodnišnico, ko bom imela popadke na 10 min, ker imam do porodnišnice eno uro. Drugače je rekel, da bo moj voznik lahko porodničar.user posted image  No, mislem, da tako hitro pa le ne gre. Moram pa rečt, da čedalje bližje koncu smo, bolj me skrbi, da ne bom prepoznala pravih popadkov in ne bom vedla, kdaj it od doma. Nisem zelo občutljiv človek, zato na kašno špikanje in kaj podobnega sploh ne reagiram.

No, danes pa držim pesti za vse, ki boste postale mamice, saj sem brala, da naj bi se danes pa le nekaj obetalo. Čimkrajši porod vsem in zdrave user posted image user posted image . Mi je dalo kar malce korajže za na konc, ko sem vidla, da se zopet nekaj dogaja med februarčicami.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 407
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
14.2.2006 12:49:28   
Eviii
pa imamo našo valentinko. taja je napisala:

na valentinovo sva dobila najlepše darilo! najina ava je zdrava punčka, težka 3400 g in velika 53 cm. taja in sandi.

bravo vsem skupi user posted image user posted image user posted image  pa je taja končno odprla novo serijo februarčkov. zdej pa kr korajžno naprej, lepo po vrsti user posted image .

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 408
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
14.2.2006 13:00:10   
marty5
ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image

in velik šopek user posted image user posted image user posted image  za Avo, mamo in tatija user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 409
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
14.2.2006 13:08:53   
malamisha
Pa se drugi krog februarčic res odpira!!!!

Iskrene čestitke Taji, Avi in Sandijuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi


(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 410
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
14.2.2006 13:25:25   
ursi
user posted image user posted image user posted image  čestitke novi februarčiciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 411
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
14.2.2006 13:34:54   
jasnica
user posted image user posted image user posted image čestitke!!! Bravo Ava, mamica in očka!!!

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 412
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
14.2.2006 13:40:03   
Tina76
Najprej čestitke novi februarčici- mamici, mali Avi in atiju!user posted image user posted image user posted image  Lepo se cartajte!


Jaz sem spet imela CTG. Danes spet pestro v MB porodnišnici. Je manjkal del osebja in so bile sestre vse nervozne. In da je bila vsa zadeva še bolj zanimiva je meni, ki imam vedno ful prenizek tlak danes kar na 150/100 narastel. In evo.....ponovitev CTG-ja. Za znoret. V drugo je bilo vse ok in se je lepa krivulja izrisla in tlak je tudi padel.  Pestro dopoldne, ni kaj.

Naslednji CTG imam na PDP in sicer v nedeljo ob 10.00. Bila je pa danes na CTG-ju ena ful fajn doktorca KUDER. Same šale je stresala

Ker imam danes god me je dragi prijetno presenetil in mi v avtu skril darilo. In poslal sms: v enem od predalov v avtu imaš darilce... in sem že razkopavala po avtu. Čakal me je parfum ...zelo domiselno ovit. Bravo Dragi moj ...točka za tebe!

Otekanje mi že krepko preseda.... sedaj se ful stopnjuje in si sploh nisem več podobna, tako zatekam v obraz, gležnje, prste,... prstani že lep čas samevajo.... tudi poročniuser posted image .

Lep sončen dan še naprej vsem vam drage februarčice in bejžte že rodit! (z mano vred)


LP

Tina in moj mali miš JOŠTuser posted image


(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 413
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
14.2.2006 14:33:28   
tinkatonka
Najprej čestitke še tu naši Valentinčki Aviuser posted image user posted image  in seveda mamici ter očitu.
Zdaj pa končno sledi osvežen seznamček februarčkov in februarskih user posted image .

FEBRUARČKIuser posted image
10. december PUNČKA – Jery (22.2)
12. januar  EVAN - Kami (4.2.)
19. januar MANCA - bobika (12.2.)
20. januar ANJA - baGSi (5.2. )
29. januar TAJA - wallery (11.2)
29. januar SARA  - sarazan (12.2.)
30. januar GAL  - ursa_p (16.2. )
31. januar LEV- sazi (13.2.)
2. februar GAL – čuko (4.2)
3. februar NEJC – nuka (4.2.)
3. februar KLEMEN – pika-poka (7.2)
4. februar EVA ZALA – natalia (8.2)
5. februar TJAŠA – kimi79 (5.2.)
5. februar AJLA – karin412 (20.2)
14. februar AVA – taja27 (22.2)

FEBRUARČICEuser posted image
07. Ezi, Ljubljana
08. malamisha  
11. AishaM, Maribor
13. aldo
17. SašaR
17. tinkatonka, Ljubljana
19. Tina76, Maribor
19. ursi, Postojna
21. Petrina28, Slovenj Gradec
22. lolipop
22. jasnica, Ljubljana
22. ninaki, Ljubljana
22. Vijolica77, Maribor
23. suky, Ljubljana
25. Eviii, Izola
25. marty5, Izola

Punčke vodijo 9:6, tko da zdaj morajo na vrsto priti kmalu fantje. Jaz imam enega kandidata v trebuščku, pa kr noče in noče ven, ker mu je tko lepo fino toplo v maminem trebuščku. user posted image

No katera je naslednja? Malamisha, AishaM, Ezi, aldo ali katera iz ozadja naše vrste???


_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 414
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
14.2.2006 15:31:02   
AishaM
Čestitke Taji in Sandiju ter dobrodošlica Avi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 415
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
14.2.2006 15:51:11   
ursi
Tinkatonka, a do tebe si naštela kandidatke, pol si pa kar nehala?user posted image user posted image user posted image  Saj pol si pa že ti na vrsti! No, je pa res, da so nekaj dekleta iz ozadja že prehitevala. Me smo si pa itak rezervirale konec tedna za rojstvo, a ne??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AishaM)
Neposredna povezava do sporočila: 416
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
14.2.2006 16:58:56   
tinkatonka
ursi...ja jaz močno dvomim, da bom rodila na svoj PDP. Tale moj sinko ima namreč s svojim očitom dogovor, da ga počaka da bo končal z delom na Primorskem. In očitno jaz tukaj nimam besede. Ko bo pa očitno mož rekel, da zdaj pa lahko ven pride, bo pa pritisnil iz vseh koncev in me bo na hitro zvilo. user posted image  Sicer pa danes moj možek pride zvečer domov, ker imava jutri ene opravke tu v LJ, pa spet potiho potiho upam, da me kaj zvije ponoči. Iz mojih ust...kam že.......v božja ušesa.

Danes sem šla že po drugo vrečko malinovega čaja. Eno sem že izpraznila, zdaj bom pa mal povečala dozo, da ga spijem čimveč do poroda. Hvala bogu mi je čaj zelo dober in mi ni problem spit 8dcl na dan.

Punce men je tko dolgčas, jaz res komaj čakam da me bo user posted image  polno zaposlil. Pa tud če bom pol man spala, samo da jaz končno dobim v roke zakladek, ki ga nosim pod svojim srčkom. Danes sem na RTL-u gledala Mein baby in jokala kot dež. Sploh si ne predstavljam kako bom s čustvi nabita šele ob rojstvu mojega sinka. Pomojem bom jokala od sreče en teden skup.

No pa dosti nakladanja.

Lp Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 417
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
14.2.2006 17:07:12   
ninaki
Spet jaz,

najprej cestitke novi mamici, Taja, Sandi in Ava, cestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, meni pa zgleda cep odpada. Al je pa to posledica danasnjega vag. pregleda, ki ni bil nic kaj prijeten. No, bomo videli.

Sicer sem pa cisto zalostna danes. Odkar imam zatecene roke mi vse zivo dol pada. Najbolj pa kozarci. Zadnjic sem polila pol litra caja, slo pod kuhinjske omarice, sva morala cokel stran dati, da sva vse pobrisala. Pa v omarice tudi slo, skratka, vse bilo mokro. Danes zjutraj pa polila mleko. Spet slo pod cokel, pa po hladilniku, pa v omarico, jao... Pa vse lepljivo od mleka. Pa vsi papirji se sprijeli. Pol pa spet cokel dol in brisat... No in pol ugotovim, da je ena stena blazno slabo izolirana, oz. sploh ni izolirana in se gor nabira kondenz in je plesen zacela rasti. Joj, punce, pa novo stanovanje, pa malo vec kot pol leta sva notri. Kuhinja pa ze gor montirana. Bog si ga vedi kaj je za omaricami. Mi je kar slabo ratalo.... No pol popoldne pa se vodo polila po steni. Se sreca, da se je ognila racunalnika. Skrata, danes ni moj dan. Kar se plesni tice, najbrz nic ne morem narediti. Cokli bodo sli dol, upam samo, da je za omaricami ni. Po drugi strani sem pa tako jezna, da bi majstre za vrat zavila. Pa zakaj hudica nihce vec svojega dela ne dela???!!!! Clovek mora biti vse, zdravnik, odvetnik, zavarovalnicar pa se majster, vse, ce ne te povsod neki okoli prinesejo. Sem vam morala malo pojamrati, ampak tole danes me je res ultra potrlo.

Nina


(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 418
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
14.2.2006 17:15:00   
tinkatonka
punce ENO NUJNO vprašanje...Ali je res, da ne smeš v porodnišnici imeti nobene zlatnine in da v primeru da imaš gor prstan, ki žal ne gre več dol user posted image , da ti ga kr tam preščipnejo??

To mi je danes povedala prijateljica, ki pa tud ni 100% prepričana v to, je tudi ona to tako mimogrede enkrat slišala. In da je baje bolje da si ga grem prej preščipnit k zlatarju, kot da to naredijo v porodnišnici, ker baje ga zlatar tko preščipne, da ga lahko potem tudi popravi, v porodnišnici se pa na to ne ozirajo. user posted image

Grem jaz spet namakat prst v mlačno vodo. Je koža na roki že čisto zgubana. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 14.2.2006 17:19:12 >


_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 419
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
14.2.2006 17:24:31   
ursi
Tinkatonka, nam so v šoli za starše v Lj rekli, da ne smemo imeti nobenega nakita na sebi v primeru, če imamo CR, drugače pa naj ne bi bilo problemov, tako da se ti ni treba pomoje preveč sekirat zarad enga prstana, če ti pač ne gre dol. Lahko pa pokličeš v porodnišnico in se prepričaš, ampak nam so tko rekli.

Ninaki, vem, kako je, ko gre vse narobe. Raje nehaj delat za danes in si vzem mal frej. Drugače lahko plesen stran zdrgneš tudi z varikino, mal časa bo dobro, ampak ni pa trajna rešitev. Drugače se pa dobi tudi eno čistilo proti plesni, se mi zdi, da je v spreju. Za to ti pa ne vem povedat, kako učinkovito je, obstaja pa.

Mene pa že cel popoldan grozno glava boli.user posted image  Pa malce me skrbi, da bi moj user posted image  hotel priti ven preden pride moj ljubi domov. Kdo me bo pa peljau?user posted image  Sem donc mal u hecu rekla G, da se bom kar sama spravla u avto in peljala u porodnišnico, mu je pa skoraj glavo odprl.user posted image  Jah, v skrajni sili se mi zdi, da bo to tudi ena izmed rešitev.user posted image  No, pa saj se je ljubi vredu zmenil z user posted image  in upam, da ga bo res počakal.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 420
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
14.2.2006 18:10:00   
karin412
Živjo user posted image , sem uspela napisat porodno izkušnjo, sem jo poslala na ringaraja, da jo objavijo. Upam, da nisem napisala preveč na dolgo, ker sem original skrajšala.

Drugače smo v redu, samo s kakanjem in dojenjem se še lovimo. Vedno ko jo previjem, je pokakana, potem pa se še enkrat pokaka, včasih pa tudi polula po plenički in bodiju, tako da je potem vik in krik, ker jo moram celo preobleči.
Dojiva se pa enkrat po nastavku, drugič brez; tudi laktacijska svetovalka mi ni prav dosti pomagala, je rekla, da moram pač vztrajat in provat. Seveda to ni vedno lahko, še posebej ponoči.

Lp, Karin

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 421
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
14.2.2006 18:30:01   
petrina28
Čestitke za valentinovo deklico z lepo lepim imenomuser posted image user posted image user posted image !

Hja, jaz bi tud šla rodit. Ursi, nisi edina z glavobolom. Meni se tudi zdi, da mi jo bo razneslo, pa hrbet, pa v prsih me nekaj stiska... Upam, da je le posledica minule lune in da ne bo kakšnega prehlada.

Evii, jaz se ne javljam tako pogosto, ker raje berem, kaj se dogaja ostalim februarskim user posted image , medtem ko se mi zdi, da se meni ne dogaja nič takega, kar bi bilo vredno zapisat oz. povedat. Upam pa, da se bo čimprej kaj zanimivega začelo dogajat: kakšen odluščen čep ali pa popadki ipd.



_____________________________

LP, P.

Mija - moj sonček - 23.2.2006

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 422
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
14.2.2006 19:29:26   
jasnica
Ojla!
Pri meni nič novega, razen da me malo špika. Očitno bom še kakšen teden v enem kosu.

 Ninaki pri meni je bilo zadnjič po vaginalnem pregledu isto, sem se že veselila da se je resnično začelo, ampak je že 14 dni od tega, tako da je bila posledica pregleda in ne čep user posted image . Kar se pa tiče plesni smo jo pri nam z neko klorovo mešanico uničl, ampak full smrdi. Deluje pa!

Tinkatonka jaz tudi nisem slišala da ne smeš imeti pri porodu prstanov, razen pri operacijah.

No in kje je danes še kakšen valentinčkov dojenček!? Sem bila prepričana da bo gužva. No pejmo naprej!
 

(odgovor članu petrina28)
Neposredna povezava do sporočila: 423
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
14.2.2006 19:42:35   
Eviii
evo nas tle. malo smo šetali popoldne. je blo prou fajn... drugače vam pa morem povedat, da sm se prej komi komi do avta prvlekla. me je kr naenkrat po cesti začelo tiščat vse dol in smo res komi hodla. še dobro, da je bil možek zraven, da me je držal pod roko. sm se mogla na hitro v avto usest in malo počivat. in meni se zdi, da sm danes že cel dan neki mokra. sicer je to vrjetno posledica mojga prehlada, pa se mi vseeno zdi, da od nekje malo puščam. sm mela kr skori cel vložek (mini) poln. pa smrdi ko po kislem. vrjetno je to res posledica mojga prehlada. bom vidla, kako bo do jutri zjutri. sicer imam kontrolo v petek, bom pa poklicala g in vse lepo razložila. seveda če ne bo ok.
jst sm si tudi spet nardila mojga malinovega čajčka. tinkatonka, kaj ti ga kr tolko spiješ? na vrečki piše pol litra na dan. no, pa sej mislim, da zdej na koncu nam res ne more škodit user posted image . jst sm porabla do zdej okoli pol vrečke. res ga ene par dni nism pila dosti (samo eno šalco na dan), bom pa zdej kr lepo povečala dozo in da spila malo več.
kar se nakita tiče, pa ne vem. sm se isto stvar spraševala pred par dnevi. jst mam sicer na sebi uhane (bunkice, nič visečega), pa verižico, ki sm jo dobila od možeka za najino prvo valentinovo pred dvema letoma. druzga pa nič. pa upam, da bo ok. če ne, bomo dali pa dol.
kot vidim, se zdej res začenja drugi krog. ninaki že kr spet neki prehiteva user posted image . po mojem bomo kr kmalu imeli spet kako novo mamico, vsaj upam... kira se bo opogumla? danes je smernice začrtala taja, zdej pa treba it kr korajžno naprej. sicer imamo kr tri kandidatke, ki že malo zamujajo, tko da bi lahko malo pohitele... ki smo že sredi februarja in marčice nam že dihajo za ovratnik user posted image .
zdej grem pa gledat olimpijske (bodo drsali fantki danes). mogoče se še pol oglasim, če ne bom kr pred tv zaspala.

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu petrina28)
Neposredna povezava do sporočila: 424
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
14.2.2006 19:46:05   
Eviii
pa še neki. ninaki, midva z možekom sva se srečala s podobnim problemom. sm vam pred kratkim razlagala, da sva našla eno lepo hiško, novogradnjo. in peljem tja dva gradbena inženirja in mi oba povesta isto: hiška je narjena po kavbojsko. so popolnoma falili vodno izolacijo. in teče v hiško z vseh strani. pa sva skori že šla v nakup te hiške. sva bla prou razočarana kasneje. in komentra gradbenika: ma kaj res nihče več ne gradi po pravilih? za samo par jurjev več bi pred časom oni uspeli to rešit, zdej pa bi blo treba razbit pol fasade, pa balkon in ne vem, kaj še vse... tko pač zgleda danes za nas uboge laike...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...




Varstvo otrok.
пеперутка16

Kdo pazi na vašega otroka, medtem ko ste v službi?

Hodi v vrtec. (74%)

Stari starši. (19%)

Varuška. (0%)

Ne delam, pazim sama. (7%)

Drugo. (0%)


Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!