|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
18.2.2006 20:27:24   
Eviii
meni danes spet ni nič fajn. me vse neki zvija v bušiju pa v križu in podobno. pa nič konkretnega. sm mela pa spet prej izcedek - malo krvavkast pa sluzast. očitno še kr posledica včirajšnjega pregleda. jst sm tudi že kr nehala upat, da bi se mi iz tega dogajanja kaj resnega začelo dogajat. naš-a user posted image  očitno ni razumel-a, da je treba počasi vn...
pa čestitke ursi user posted image user posted image user posted image . je imel nejc kr veliko glavico...
danes sm se zmirla čez mojga bušija. ta meri 97 cm. sploh ne vem, kje se ta naš-a velikan-ka skriva user posted image .
marty, kaj si se šla pokazat v bolnico? nič se nisi oglasila... pa ostale user posted image ? se kira že odpravlja počasi v porodnišnico? če želite vedet, sm si danes malo ogledala efemeride in sm ugotovila, da se letos ribice začnejo danes ponoči, tko da je vodnarčkov zaenkrat dovolj, razen če kira ne rodi res express.
no, zdej grem pa gledat malo olimpijske in zaspat pred tv.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 501
18.2.2006 21:13:00   
marty5
Še sem tu...sem. Barva izcedka me več kot toliko ne skrbi, ker ga imam že od 5. meseca dalje in je tudi obarvan malo na zeleno tu pa tam (sem že večkrat omenila G in takrat sem tudi še imela vaginalne preglede in je videl). Mali pa tako brca 100 na uro v trebuhu.....Sicer pa je večinoma prozoren oz. bel.
Je pa prava poplava te vlečljive zadeve user posted image . Nič še ne bo z nami - je tudi user posted image  še kar visoko gor, vsaj po brcikah sodeč. Mislim, da bomo imeli veliko srečo, če se bo morda drugi vikend začelo kaj dogajat. Sej včasih grem sama sebi na živce s to neučakanastjo - konec koncev imam še skoraj cel teden do PDPja.....

Grem tudi jaz pred TV...sicer spet nič pametnage oz. sami filmi, ki sem jih že 3× gledala (kot npr. Načrtovalka porok...). No, pa bomo najbrž še 4., ker ni nič bolj pametnega user posted image .

Mirno noč user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 502
18.2.2006 21:35:33   
ursa_p
Kaj zdej februarcice ... ene se nam ze obcasno pridruzite v temi Starsi cvekamo, druge se ne.

Najprej je bil val prehitevanja, sedaj pa kar nekako mir ... kar nekaj vas zamuja!

Upam, da se vse cimprej "vidimo" v temi Starsi cvekamo.

Lp, Ursa

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 503
18.2.2006 22:06:25   
petrina28
Jaz hočem rodit!!!!!!!!!!
Šmrk....

______
PDP 21.2.2006

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 504
19.2.2006 7:49:26   
Eviii
najprej delo. ob treh in pol ponoči je hupalo. je bla malamisha:

pa smo dočakali nekaj najlepšega v življenju! pridružila se nama je mojca, težka 3220g, velika 52 cm. pozdravček a&b&m.

no, pa imamo še eno februarsko user posted image  manj... kira je že naslednja user posted image ??? čestitke mojci in seveda tudi novima staršema!!!

(odgovor članu petrina28)
Neposredna povezava do sporočila: 505
19.2.2006 7:55:16   
jasnica
Malamisha čestitam!!!user posted image user posted image user posted image

Joj kako sem fovš vsaki, ki rodi. Mene je ponoči spet malo zvijalo, potem je bilo pa spet vsega konec user posted image .
Ne verjamem več da bom rodila, sem čisto obupana!!!

....še 3 dni do PDP....

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 506
19.2.2006 7:59:49   
Eviii
draga petrina, nisi edina s temi željami... mislim, da smo zdej ostale tle gor same tečnobe, ki zavidamo vsem februarskim mamicam user posted image user posted image user posted image . pa sej bo tudi naš cajt napoču zelo kmalu... po mojem se nam že kr pošteno rola user posted image ...
pr nas smo kr v redu spali. ene trikrat me je sredi noči zbudu refluks. res zoprna reč. sm imela vso žolčno kislino v požiralniku in v ustih. sem mislila, da bom mogla it kr bruhat. pol sm pa en rupurut vzela in so se stvari malo umirile. jst res ne morem več teh žolčno-želodčnih-prebavnih problemov. vsi dopovedujemo user posted image , da se preveč stiska gor, pod moja rebra in da bi se že lahko spustil-a malo nižje. bi na ta način oba-e lažje shajala-e. pa nič!!! pa zjutri sm se spet zbudila s tistim kislkastim izcedkom kot pred dnevi. pa ni očitno nič posebnega, ker mu zdravniki niso namenjali pozornosti. je pač samo moja voda malo čudna zaradi vseh teh želodčnih problemov.
veste, kaj sm opazla. da naše suky ni tle gor že neki cajta... hm, postaja sumljivo...

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 507
19.2.2006 9:00:08   
tinkatonka
Dobro jutro! Tokrat samo na hitro, ker nimam preveč časa.
user posted image ČESTITKE malamisha za princesko MOJCO! user posted image

Na sosednjem forumu (mama.si) sem videla, da je rodila tudi februarčica aldo, ki se nam je ene dvakrat zdaj proti koncu pridružila. Rodila je 17.2. fantka po imenu GABER. ČESTITKE user posted image !

FEBRUARČICE (13) user posted image  - Ja suky je res med pogrešanimi user posted image

11. AishaM, Maribor
17. SašaR
17. tinkatonka, Ljubljana
19. Tina76, Maribor  
21. Petrina28, Slovenj Gradec
22. lolipop
22. jasnica, Ljubljana
22. ninaki, Ljubljana
22. Vijolica77, Maribor
23. suky, Ljubljana
25. Eviii, Izola
25. marty5, Izola

Tina76...dobro opravi, danes na CTG-ju in sporoči, če te slučajno zadržijo!

Čavči!

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 508
19.2.2006 11:03:18   
tinkatonka
Hoj!

No zdaj imam pa čas in lahko malo več napišem. Včeraj zvečer sva šla k tastu, voščit za rojstni dan in takrat je imel user posted image  pravo fešto. Tako mi je otrdel trebuh, je bil trd skor dve uri skupaj, da so me vse trebušne mišice bolele. Potem je pa še user posted image  tako grdo brcal na desni strani trebuha, da sem parkrat čist instiktivno zavpila na ves glas, ko sem dobila ornk brco v rebra. Sem mislila, da mi bo rebra polomil: tok me pa res še nikol ni brcal! Je zgledal tako kot da se odriva od mojih reber in da bo vsak čas pogledal z glavico ven. Res ni bilo prijetno. No ko sva prišla domov, sem enih par takih brc in spremljajočih bolečin predihavala kot popadke, ker je res zelo bolelo, potem pa je user posted image  končno zaspal in potem ni bilo ne duha ne suha o kakšnem otrdevanju, brcah, nič od niča. Mi moj mali miš skozi daje lažno upanje, da se bo ja končno že začelo. Tiste, ki imate do roka še teden dni, imate že vsega dost, tko da najbrž me razumete, kako imam šele jaz dost vsega ker, sem že čez rok. No jutri ima moj user posted image  na razpolago še drugi PDP, samo mislim, da ga ta datum tud ne bo nič ganil. Mogoče se bo pa potem res rodil na 22.2. ki je tak lep datum iz samih dvojk. user posted image  No jutri ima pregled in CTG, mislim da nisem nič odprta, niti popadki se ne bodo kazali. user posted image  Potem pa začnem s pregledi na vsake dva dni! Torej če se nič ne bo dogajalo imam potem pregled še enkrat v sredo in nato še v petek, ko me bo G. poslala rodit, vsaj tako je rekla. Daanes se počutim zelo vredu. Se mi zdi, kot da ni še čas da grem rodit, da sem noseča ene 8 mesecev, ne pa že konec devetega. Ja kaj češ, včasih so občutki tudi takšni. Do konca dneva pa bom imela najbrž spet poln kufer tega trebuha.

No mislim, da sem dovolj nakladala. Danes so potencialne kandidatke za rojstvo po seznamu AishaM, Tina76, SašaR in seveda moja malenkost. Upam, da bo pri Evii spet kaj hupalo.

LP Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 19.2.2006 11:05:53 >

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 509
19.2.2006 11:43:27   
Vijolica77
Zdravo punce!
Danes nič novega, čeprav sta pa zadnja dva dneva bila nora, ampak smao glede brcik. Tinkatonka moj otročiček mi je v petek in soboto tako norel, da sem mislila, da ga bom kar preko trebuha rodila. Pa tudi križ me je takrat zelo bolel, pa nič.
V petek sem se dobila s kolegi in smo se imeli super, potem smo še šli na bowling (jaz sicer nisem metala, ampak so skoraj že mene namesto kugle), pa je moje dete tako norelo. Počutim pa se super. Ponoči sploh ne hodim več toliko na WC, samo 1-2X, pa tudi otekam ne več tako zelo. Kaj se je pri osatlih to stanje z otekanjem tudi kaj umirilo.  
Čestitke novima mamicama in njunima otročkoma. Fino, da spet kak sms zahupa, samo imam nek občutek, da bomo ostale pa kar na kupu rodile, bi bilo zelo fino. Pa tudi Tina 76 ima danes rok, upam da se ji kaj dogaja oz. da bo fino opravila na pregledu.
Marty...tudi jaz imam občasno tak izcedek že od nekje 4-5. meseca, pa mi je moja G rekla, da ni zaskrbet, dokler ne bi bil izcedek popolnoma zelen (pri meni je nekaj zelenega, nekaj belega vidnega) in pa zelo gost.
Tako punce, lepo se imejte, preživite še en lep dan in upajmo na najboljše, midva pa s esedaj odpravljama k mami na kosilo.
Lp Urša

24.2.2006 se je rodila najina Zala

(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 510
19.2.2006 12:15:02   
Eviii
evo nas spet tle. smo si malo ogledali olimpijske, pa je odpadel super-g, tko da sm rekla, da pridem malo na rr.
mene še kr matra to otekanje, vsako jutro ista štorja - ne morem niti pokrčit prstov na rokah. in danes me cel dan ta kislina daje. se mi zdi, da sm pojedla celo tono najbol kislih kumarc na tem svetu in hočejo vse it vn iz mene user posted image . pa naš-a user posted image  je tudi ene par dni zdej full aktiven-a. kr brca in včiri zvičir je možek samo rokico prislonu k bušiju in se je začela žurka. sta imela celo debato. možek je kej spraševal in user posted image  je odgovarjal-a nazaj z brcikami. meni je pa seveda blo ob tem prijetno, predvsem ko sm dobila vsake tolko kako brciko v rebra user posted image . to naše bitjece ni prou dobro razumelo, da skoz bušija ne bo pršu vn. po mojem mu-ji morem kak zemljevid narisat in mu-ji ga nekako dostavit. pol bo pa mogoče bolše user posted image .
danes mi je tata povedal, da imajo v sparu vse znižano za 15%. mogoče bom po kosilu naštimala možeka in sestrco, da gremo na en mini šoping pa na en sprehod, že ki je lepo vreme...
pa seveda čestitke tudi aldo!!! ja, počasi se februar približuje koncu in je že cajt, da se malo zmigamo. pr nas so sicer že odločli dan d, pa bi vseeno raje mogoče prej, da me ne bi mučli s temi umetnimi popadki... tko da veste: eno tajnico izgubimo v petek, ta druga bo pa od pondelka na dopustu user posted image . punce, midve s tinkatonko moreva zadnje rodit, tko da gremo lepo v porodne sobe user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Vijolica77)
Neposredna povezava do sporočila: 511
19.2.2006 12:30:56   
marty5
Končno....

zaradi včerajšnjega dežja, nam ni delal internet user posted image ....šele zdaj vidim, kak odvisnik sem postala user posted image . Morda pa preveč jamram po RRju in sem bila kaznovana user posted image

No, kakorkoli.....najprej čestitke malimishi za hčerkico user posted image user posted image user posted image ...ne vem zakaj, ampak prepričana sem bila, da bo njena user posted image !

Pri nas pa še vedno nič. Jutri zjutraj imam pregled pri G in sem se odločila za napad - če me ne bo kaj pogledal in mi povedal, kako stvari stojijo, bom znorela user posted image . Vsaj da vem, pri čem sem......če bo treba, si bom kaj zmislila....grdo rečeno, ampak očitno drugo ne pomaga. Skratka - grem v boj user posted image

Jutro smo izkoristili za sprehodek, pa sem čisto uničena prišla nazaj. Zdaj pa na kosilo k tašči......me prav zanima, kake modrosti ima na rezervi danes zame user posted image .

Grem počasi - ker je ravno ura kosila: dober tek vsem in se beremo kaj popoldne (če ne bo internet spet kaj štrajkal....).

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 512
19.2.2006 18:02:51   
Tina76
Pozdravljene februarčice!

Sem imela danes ob 10.00 CTG, ker je danes moj PDP. CTG lepuser posted image in NIIIIIIIIIIIČČČČČČČČČČČČČČ! Doktor je malo pokomentiral moje otekle noge, roke in obraz .... to tudi zabeležil in rekel: Se vidimo čez 4 dni." Nisem pa imela UZ-ja in ne vaginalnega pregleda. In pol sem ga vprašala kdaj ga bomo ven poklicali pa mi je rekel da v MB porodnišnici počakajo 14 user posted image dni, če je vse tako OK kot pri meni. In sedaj čakamo............

Ja punce niti najmanj si nisem mislila, da bom šla čez rok..... če vam povem, da sem imela po zadnji M rok 28.1.2006 in nato po UZ 19.2. in še  moja G mi je rekla da kao ne bom šla čez rok, ker kao preveč otekam. Bull shit.user posted image ............nič ne drži!
Ko se bo ON odločil bomo rodili in nič prej.

Nato sva dan preživela pri moževih starših in bilo je prav prijetno.user posted image ..sonček, dobra družba, fino kosilo in moj zakladek še varno pri meni......pa naj še uživa ta zadnje dni! Lepo mi je!!!!!

In sem izračunala zadnji možni datum, ko sprožijo porod (PDP + 14 dni) in sem ugotovila, da bom čisto možno marčevka...5. marec je zadnji datum. Bomo videli! Bomo ribico imeli.

Tako nekako z mojega konca.

LP

Tina in Jošt

..........danes?.........

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 513
19.2.2006 19:15:26   
Tina76
Aha še to... Č E S T I T K E malamishiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

P.S.

V album sem dala slikci svojih otečenih nog. Poglejte.
Tina

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 514
19.2.2006 21:50:02   
AishaM
Ej, Tina76, to pa je hudo... (tvoje otekanje nog)... Kar nisem mogla verjet, ko sem fotko pogledala. In kaj to po porodu brez problemov izgine? Ali kako je s tem? Sama namreč nimam tovrstnih težav in se pravzaprav nisem temu toliko posvečala.
Le kako je, ko greš v nedeljo na pregled? Verjetno nobene gnečeuser posted image . Jaz ga imam jutri... In ko pomislim, da bom že spet čakala vsaj 3 ure na vse skupaj... Najprej CTG (tu običajno ne čakam), potem ambulanta (kjer čakam tudi po eno uro, da mi povedo, da naj grem še na UZ - vedno isto, bi lahko zato že takoj povedali), potem me pošljejo na UZ (kjer ČAKAM...), potem pa nazaj v ambulanto (kjer že spet čakam). Je pa mi v tolažbo vsaj to, da nas je vedno nekaj nosečnic, ki skupaj preživimo te "prijetne" urceuser posted image .

Ja, danes sem že 8 dni čez rok. In v MB počakajo res 14 dni, če je vse OK. Torej bom rodila najkasneje v soboto, 25. 2. V vsakem primeru bom torej ostala februarčica. Le user posted image  je že zajadrala v novo nebesno znamenje... Kar je pa res malo presenečenje.

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 515
19.2.2006 22:17:25   
tinkatonka
Dober večer!

Zadnje čase je tukaj na naši temi bolj malo klepetov se mi zdi. Sicer je pa res, da je tudi manj februarčic, ki še čakamo na naše user posted image . Sicer je Evii rekla, da morva midve zadnje rodit, samo jaz bi z veseljem kakšen dan prešpricala in kakšno izmed vas prehitela. user posted image

Tina76....tole otekanje pri tebi je pa res hudo. Sicer jaz tudi otekam, ampak po videnem v tvojem albumu, jaz polovico manj. Tko da upam da čimprej rodiš in se rešiš te nosečniške nadloge zatekanja.

in jaz....Danes je za mano en lep sproščen dan. Nič nisem čakala da me kaj zvije ampak sem enostavno uživala v nedelji s svojim možekom. Jutri nas ima kar nekaj preglede. Jaz ga imam šele ob pol dveh popoldne, ampak mislim da ne bo nič novega. Bomo vidli, če ne drugega upam, da bo ponovni vaginalni pregled kaj pospešil in da user posted image  pride ven pred "napovedanim" petkom.

marty5...upam da bo G. kaj bolj zgovoren in da ti ga ne bo potrebno "napadati", če ne pa kr v "napad" user posted image

AishaM....jaz imam to srečo, da imajo CTG kar pri mojem G. Tko da ko grem enkrat notr mi čas hitro mine. Me da na CTG, ležim tam pol ure, vmes berem kakšno revijo mama in poslušam user posted image  srčka. Potem mi zmerijo pritisk in stehtajo, sledi obisk pri G. in potem je že konec pregleda. Sicer vse skupaj traja cca 1,5 ure, ampak tako hitre mine da je joj.  Upam da ti pregled hitro mine, še boljša opcija pa je, da te obdržijo in da že jutri spoznaš user posted image . Pa seveda sporoči!!!!

Zdaj se grem pa še malo ckrlat s svojim dragim. Lahko noč punce, se beremo jutri.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu AishaM)
Neposredna povezava do sporočila: 516
19.2.2006 22:31:30   
Eviii
najprej nej povem, da se mi je spet malo oglasla taja:

hallo, eviii, a je kej novga? ziher je. kaj pa ti, si še v enem kosu? midve sva ok, malo se matrava z dojenjem. upam, da greva v sredo domov. taja in ava.

pa sm ji napisala, da so vmes rodile še aldo, pa malamisha, pa ezi in ursi (ne vem, če ve za vse porode, tko da sm ji jih kr naštela).
mi smo bli zdej na pizzi. pa ne uspem sedet dolgo pr miru, ker me začne vse nekam stiskat. in mi prou ni prijetno. res ne vidim ure, da dobim v naročje našega-o user posted image  in da bodo te prehodne težave počasi minile. sicer pridejo pol drugi problemi na vrsto, ampak bomo vse potrpele... ta zadnji mesec je bil res malce nor in težek, drugače se bom pa vedno te user posted image  spominjala z veseljem. mogoče (upajmo) bom nekega dne spet to lahko doživljala in se veselila skupi z možekom in otročkom.
drugače tle nič novega. naša hruška še kr noče past z drevesa user posted image . sm se pa odločla, da o tem sploh ne bom več razmišljala in da bom vsak dan vzela tak kot je. se sploh ne bom obremenjevala. veste, da mi je danes celo za neki trenutkov ušlo iz glave, da sm user posted image ? pol sm se pa zaletela z bušijem v eno omaro (nič pretresljivega user posted image ), pa sm se takoj spet zavedala, da sm malo okorna zaradi user posted image .
tudi jst vam želim lahko nočko in upam na kako hupanje sredi noči user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 517
19.2.2006 22:54:02   
petrina28
Dober večer...

Kako kaj, drage user posted image ? Se mi zdi, da vse že tečemo častni krog in in nekako upehano gledamo proti cilju, kjer stoji množica radovednih znancev in sorodnikov, ki neutrudno sprašujejo, če se ni še nič zgodilo... Mislim, če me vidijo z mojim grooooomoooozanskim trebuhom, potem pa je ja jasno, da še ni bilo nič pretresljivega, he, he...

Pa ne vem zakaj so vsi nekako prepričani, da je moj PDP že mimouser posted image

Vesta, Evii in Tinkatonka, mislim da imata kar prav. Nič ni slabše kot pa cel dan na uro gledat in čakat, kdaj bo čep odpadel ali pa se bodo začeli pravi popadki in ne samo tisti neredni, lažni ali kje kaj kaplja in curlja... Brez veze. Sem že čisto not padla, tako da mi verjetno že psiha vpliva na to, da se ne zgodi kaj. Morda pa seuser posted image  kar boji pogledati na ta svet, ko jaz tako zagrizeno težim, da se mora to čimprej zgodit....

No ja, ampak pogled na lastne noge pa vseeno malo pogrešam!?!

LP in lahko in predvsem prespano noč preostalim bojevnicam za februar....

P.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 518
20.2.2006 7:55:35   
tinkatonka
Dobro jutro punce!

Sem se zbudila v eno tako gnilo vreme tukaj v Ljubljani, da bom danes bolj težko dobre volje. Se mi zdi da bo dan več ali manj minil v čakanju na pregled, ki ga imam ob 13:30. Upam da bo na pregledu kaj novega, ker se mi res ne da it spet z istimi podatki domov. Upam da sem se vsaj še za kakšen cm odprla, da bo vsaj kaj novega.user posted image   Dan pa bom preživela večinoma tudi pred TV-jem, ker so kr zanimive tekme na OI.

A veste kaj se mi je začelo dogajat. Ko sem prijateljem diskretno povedala, da me prosim ne klicat vsak dan in spraševat, če sem že rodila, ker jih bom res obvestila, so sicer upoštevali to mojo željo, zdaj ne kličejo po telefonu ampak me ista vprašanja sprašujejo po e-mailu. user posted image  

No dosti za sedaj. Se vam javim po pregledu.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu petrina28)
Neposredna povezava do sporočila: 519
20.2.2006 8:26:18   
Eviii
najprej služba. ninaki je ob 4.29 zapisala:

drage moje punce, ne najdem besed, ki bi opisale občutke, ki me prevzemajo, ko gledam najino štručko. enej se je odločil malenkost prehitevati po desni :) oba sva ok.

čestitamo user posted image user posted image user posted image . pa sej enej ni kej dosti prehiteval, samo ene par dni, ker je bla ninaki že tudi počasi na vrsti.
torej, danes se je ena že okorajžla, pa je komi začetek dneva. gremo kr tko naprej!!!

Neposredna povezava do sporočila: 520
20.2.2006 8:36:29   
Eviii
evo, zdej pa še malo tarnanja...
danes ponoči sm se spet ene parkrat zbudila. mi je enkrat vsa kislina spet prišla v usta in sm mogla vzet en rupurut. sm opazla, da se mi to dogaja večinoma ponoči. in sm se odločla, da zvičir ne bom več jedla, ker imam pol probleme s spanjem. pa možek me je malo prej grdo gledal, da sm ga že drugo noč zapored zbujala in da nism fajn... sm mu rekla, da ga privajam na obdobje, ko ga bo user posted image  zbujal-a vsako urco al pa dve user posted image .
jst bom danes tudi pred teve. je kr pestro na olimpijskih tko da bo dan kr hitro minu. mogoče bom se pa še kako knjigico o user posted image  lotla prebrat vmes.
mene tudi vsi kličejo, kdaj in zakaj in kako. in sm vsem lepo razložila, da bojo vse izvedli ob pravem cajtu. vsekakor pa se bo začelo dogajat v pondeljek... in na ta način sm jih vsaj malo pomirila, vsaj upam.
jst mam samo še en pregled, in to v četrtek, in če vam po pravici povem, mi itak ne bo čisto nič novega prnesu. bom samo mogla v čakalnici bit kako uro, da me bo v petih minutah pogledal in mi reku, da je vse ok... pol v pondeljek pa akcija. niti v soboto, ko imam pdp, mi ni treba it v bolnico, ker me bodo kr v pondeljek not zadržali. sm že itak obupala, da bi se naš-a lenuh-inja kej prej spravil-a vn, kr tko sam-a od sebe.
punce, fajn se imejte in se beremo kej kasneje.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 521
20.2.2006 8:48:22   
tinkatonka
user posted image user posted image  ninaki za sinčka Eneja! user posted image

Oh punce, samo še 11 nas je. Sicer smo ene bolj, druge pa malo manj aktivne, pa suky je že med pogrešanimi. No se vidi, zaradi česa je čedalje manj klepetov tu pod našo temo. Danes vidim, da imava pregled jaz in pa marty5. Mogoče še kakšna, pa da tega ni omenila, al sem pa jaz spregledala. Vglavnem upam, da bo pri Evii spet kaj hupalo. Jaz sem tko upala, da bom rodila prek rokom, potem da rodim na rok, no kot kaže tudi na 2.PDP ne bo nič, potem sem premišljevala o tem, da mi je 22.2. res všeč datum. Sicer pa kot pravi moj oče, da otroci od trenutka ko pridejo na svet začnejo vzgajati nas starše in ne mi njih. user posted image  No pri meni je že zdaj tako, da ima user posted image   že zdaj  glavno besedo. user posted image No pa dosti jamranja. Grem pred TV. Ob pol desetih bo tinkatonka spet objokana ob gledanju Mein Baby na rtl-u. user posted image

FEBRUARČICE (11)user posted image

11. AishaM, Maribor
17. SašaR
17. tinkatonka, Ljubljana
19. Tina76, Maribor  
21. Petrina28, Slovenj Gradec
22. lolipop
22. jasnica, Ljubljana
22. Vijolica77, Maribor
23. suky, Ljubljana
25. Eviii, Izola
25. marty5, Izola

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 522
20.2.2006 9:01:14   
AishaM
ninaki, bravouser posted image user posted image user posted image

Se sama pravkar odpravljam na pregled in upam, da tudi bo kajuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 523
20.2.2006 10:09:31   
Tina76
Zdravo punce!

Danes so nas zbudili popadki ob 5-ih zjutraj. Od takrat si sledijo na 10 minut, sestre v MB porodnišnici so rekle, da se naj pridemo pokazat, zato se s Tino počasi odpravljama v Rim.

Opala, in pravkar se je odluščil čep.

lp

Grega

gremooooo

(odgovor članu AishaM)
Neposredna povezava do sporočila: 524
20.2.2006 10:12:44   
tinkatonka
Tina76 in Grega SREČNO!! Končno bosta spoznala svoj zakladek!!!!user posted image

Lep in hiter porod in pogumno Tina!!

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?