tinkatonka
|
Hoj! No zdaj imam pa čas in lahko malo več napišem. Včeraj zvečer sva šla k tastu, voščit za rojstni dan in takrat je imel pravo fešto. Tako mi je otrdel trebuh, je bil trd skor dve uri skupaj, da so me vse trebušne mišice bolele. Potem je pa še tako grdo brcal na desni strani trebuha, da sem parkrat čist instiktivno zavpila na ves glas, ko sem dobila ornk brco v rebra. Sem mislila, da mi bo rebra polomil: tok me pa res še nikol ni brcal! Je zgledal tako kot da se odriva od mojih reber in da bo vsak čas pogledal z glavico ven. Res ni bilo prijetno. No ko sva prišla domov, sem enih par takih brc in spremljajočih bolečin predihavala kot popadke, ker je res zelo bolelo, potem pa je končno zaspal in potem ni bilo ne duha ne suha o kakšnem otrdevanju, brcah, nič od niča. Mi moj mali miš skozi daje lažno upanje, da se bo ja končno že začelo. Tiste, ki imate do roka še teden dni, imate že vsega dost, tko da najbrž me razumete, kako imam šele jaz dost vsega ker, sem že čez rok. No jutri ima moj na razpolago še drugi PDP, samo mislim, da ga ta datum tud ne bo nič ganil. Mogoče se bo pa potem res rodil na 22.2. ki je tak lep datum iz samih dvojk. No jutri ima pregled in CTG, mislim da nisem nič odprta, niti popadki se ne bodo kazali. Potem pa začnem s pregledi na vsake dva dni! Torej če se nič ne bo dogajalo imam potem pregled še enkrat v sredo in nato še v petek, ko me bo G. poslala rodit, vsaj tako je rekla. Daanes se počutim zelo vredu. Se mi zdi, kot da ni še čas da grem rodit, da sem noseča ene 8 mesecev, ne pa že konec devetega. Ja kaj češ, včasih so občutki tudi takšni. Do konca dneva pa bom imela najbrž spet poln kufer tega trebuha. No mislim, da sem dovolj nakladala. Danes so potencialne kandidatke za rojstvo po seznamu AishaM, Tina76, SašaR in seveda moja malenkost. Upam, da bo pri Evii spet kaj hupalo. LP Tina
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 19.2.2006 11:05:53 >