ninaki
|
Spet jaz, najprej cestitke novi mamici, Taja, Sandi in Ava, cestitke Punce, meni pa zgleda cep odpada. Al je pa to posledica danasnjega vag. pregleda, ki ni bil nic kaj prijeten. No, bomo videli. Sicer sem pa cisto zalostna danes. Odkar imam zatecene roke mi vse zivo dol pada. Najbolj pa kozarci. Zadnjic sem polila pol litra caja, slo pod kuhinjske omarice, sva morala cokel stran dati, da sva vse pobrisala. Pa v omarice tudi slo, skratka, vse bilo mokro. Danes zjutraj pa polila mleko. Spet slo pod cokel, pa po hladilniku, pa v omarico, jao... Pa vse lepljivo od mleka. Pa vsi papirji se sprijeli. Pol pa spet cokel dol in brisat... No in pol ugotovim, da je ena stena blazno slabo izolirana, oz. sploh ni izolirana in se gor nabira kondenz in je plesen zacela rasti. Joj, punce, pa novo stanovanje, pa malo vec kot pol leta sva notri. Kuhinja pa ze gor montirana. Bog si ga vedi kaj je za omaricami. Mi je kar slabo ratalo.... No pol popoldne pa se vodo polila po steni. Se sreca, da se je ognila racunalnika. Skrata, danes ni moj dan. Kar se plesni tice, najbrz nic ne morem narediti. Cokli bodo sli dol, upam samo, da je za omaricami ni. Po drugi strani sem pa tako jezna, da bi majstre za vrat zavila. Pa zakaj hudica nihce vec svojega dela ne dela???!!!! Clovek mora biti vse, zdravnik, odvetnik, zavarovalnicar pa se majster, vse, ce ne te povsod neki okoli prinesejo. Sem vam morala malo pojamrati, ampak tole danes me je res ultra potrlo. Nina
|