tinkatonka
|
Hoj! No evo jaz sem iz pregleda. CTG vredu, popadkov nič, vaginalno me pa ni gledala, ker je rekla, da so me že prejšnji teden dovolj matral. Naslednji pregled in CTG imam spet naslednji ponedeljek. Takrat naj bi bil po zadnji menstruaciji tudi moj PDP, po UZ-ju pa imam PDP že v petek. Sem ji rekla, da če en prej pa bom šla rodit na silo čez 14 dni, pa je rekla, da tok pozno pa ne, da me bo najkasneje 24. februarja poslala rodit, to pomeni, da bo tinkatonka najkasneje naslednji petek že mamica. prstani.....Danes dopoldne so mi tako otekli prsti, da sem rekla, da je skrajni čas da dam dol prstane. Nosila sem stalno 4 prstane, od tega enega sploh ne spravim več dol. Ne vem kaj naj nardim. Ne pomaga ne milnica, niti to da si skor prst odtrgam, če ga vlečem na silo dol po tekočo vodo. Pomojem bom prst namakala kakšne pol urce v mlačni vodi polni milnice, pa bom vidla če bo namakanje kaj pomagalo. Ima še katera kakšno idejo, poleg te seveda, da grem prerezat prstan ??? Tiste, ki vam otekajo roke, ste že dale dol prstane??? Upam da bomo danes kaj bolje spale. Jaz sem vsa blesava zato, ker sem tako slabo spala in bom, ko pojem kosilo samo odtavala na kavč in zaspala za kake dve urci, vmes pa malo spremljala OI. valentinovo...midva ga ne praznujeva in ga nikoli nisva. Mogoče ga pa bova, če se seveda začne jutri kaj dogajat in dobimo valentinčka. luna.....očitno si luna ni izbrala svojih "žrtev". To pa pomojem zato, ker smo preveč planirale, kok bomo na ta dan kr vse po vrsti rodile in za kazen ne bo nobena. Čuvajte se in svoje trebuščke. Lp Tina