|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
12.2.2006 19:29:20   
jasnica
Ojla!
Očitno se zeznam mamic ne bo danes in jutri nič podaljšal. Pri meni je vse po stareh, edino dopoldan sem bila full jezna nase. Neki sem bila zoprna, potem sem pa malo prehitro po stopnicah šla in padla. Na srečo sem se ujela na komolec in koleno, tako da razen dveh modric ni hujših posledic. Opažam pa da sem iz dneva v dan bolj nerodna, hodim pa tudi kot kura, ker so misli kar naprej drugje.

Tinkatonka mislim da bova res istočasno v porodnišnici.Prav pa naslednji vikend!

Pika-poka v mislih imam vsak dan enaka vprašanja in težave glede dojenčka, ampak na srečo spremljam 2 mesece starega nečaka in pobiram informacije glede prehranjevanja, kopanja, oblačenja,.. Priznam pa da me je kar malo strah.

Nuka jaz si tudi želim en ekspresen porod, imam pa občutek da bo šlo pri meni vse drugače in da bo trajalo celo večnost preden bom rodila, po vrh vsega pa še polno bolečin. Se kar bojim dneva ko bomo šli za res!

Evii ti pa če se odločiš ponoči it roditi eni od nas sporoči, saj veš da nestrpno čakamo novo mamico!

Pozdravček!


(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 376
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
12.2.2006 21:09:58   
AishaM
No, pa se danes oglašam še jaz. Pri meni ni nič novega, z veseljem prebiram vsa "poročila" o hitrih porodih in si kar vizualiziram, da bi se jih nalezla..user posted image

Danes je rodila še ena prijateljica, ki je imela rok šele 22. februarja. Tako, da so me sedaj res že vse prehitele... Bilo nas je namreč kar nekaj v tem mesecu napovedanih. Me zdaj vse kličejo, kdaj bo, če še nič ni... Sem kar malo nemirna postala zaradi tega. Pa sem jim pojasnila, da pri meni gre v življenju vedno vse bolj počasi (vedno sem bila nekje med zadnjimi) in bo očitno tudi tokrat. Ampak potem ko pa nekaj nastane, pa je to konkretno (je možek rekel, da bo očitno user posted image  konkretno - po teži in višiniuser posted image user posted image ).
Glede tega upam, da ne bo preveč...

Doma imam že vse stvari pripravljene, zato ne vem, na kaj user posted image  še čaka. Kar naprej tuhtam, če bi morala še kaj ureditiuser posted image user posted image . Joj, joj, kakšne neumne že imam. Še sreča, da je to sedaj opravičljivouser posted image .

Jutri zjutraj imam CTG in bomo videli, kaj bodo povedali...

Lepo noč vsem.

(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 377
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
13.2.2006 6:18:06   
tinkatonka
Dobro jutro punce!

Jaz sem danes ultra zgodnja. Sem bila že ob 5h pokonci. Čajček že popila, zajtrk že pojedla, zdaj pa spet neki očke dol lezejo, tko da grem na kavč, mogoče bom pa zaspala nazaj za kake dve urci. Ponoči sem sier dobro spala, potem ko sem šla ta drugič na wc, pa sem bila kot čuk. Oba z možem sva slabo spala, jaz sem bla budna, on se je pa skoz prestavljal iz enga konca na druzga in je bil zjutraj, ko je vstal, še bolj zmatran, kot preden je šel spat. Očitno je ta polna luna bolj iz tira vrgla naju dva, kot pa user posted image . Ko sem se zbudila, se je user posted image  samo malo prestavil in spančkal naprej. Nič ne šljivi on polne lune, kot da nič ne bi bilo. user posted image  Danes je oči user posted image  rekel, da naj ga počaka do naslednjega vikenda. Glede nato, da ga kr uboga, bo najbrž še res. Čeprav po mojih napovedih bi morala roditi jutri zvečer.

Danes me čaka pregled in CTG. Bom javila, ko pridem nazaj. Še predtem mam pa en kup birokratskih zadev za uredit na zavodu, občini,....Hvala bogu, da imam danes taksi (beri:mamo doma), da me bo prevažal, ker sem mi res ne da še s parkiranjem v centru Ljubljane ukvarjat.

Kako ste pa kaj ostale? Lepo preživele noč???

Lp Tina 

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 378
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
13.2.2006 7:37:45   
jasnica
Dobro jutro!
Moja družba ponoči na eno uro je bil spet wc, tko da sem čisto nenaspana. Sem sanjala da sem zjutri na rr prišla in prebrala da je 5 mamic rodilo, no pa ni nič od tega! user posted image
Grem probat še malo nazaj zaspat.

Pozdravček!


(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 379
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
13.2.2006 8:19:12   
marty5
Dobro jutro,

zgleda, da smo vse preveč pričakovale od te lune ...... kot kaže je (bo) minila brez posebnosti ali pa bo imela bolj "after" učinke user posted image .

Mi smo spali ok, user posted image  je bil celo noč priden in se zbudil skupaj z menoj. Jaz tudi le še čakam na ta porod in cel mili dan nimam kaj počet.....pol pa tuhtam, če bi šli še po eno omaro, pa lučko ipd... user posted image . Ženske pač - dolgčas bi zapolnila s shoppingom user posted image .

Jutri je Valentinovo....a boste kaj praznovale? Sicer je meni dokaj butast praznik in najbrž sva ga nazadnje praznovala prvo skupno leto, ampak že ko imam čas, sem razmišljala o kakšni večerjici ipd....doma seveda, ker nisem za nikamor. Bomo videli. Ja, najlepše darilo, bi bil seveda porod, ampak to so že pobožne želje, se bojim....

Jaz imam pregled šele naslednji ponedeljek. Itak pa nikoli nič ne zvem  - pojma nimam, če sem že kaj odprta ali ne, čeprav bi kr mogla bit, glede na to, da sem se začela odpirat že v 28. tednu user posted image . Mah....kdo več ve.

Danes gremo na izlet v porodnišnico, poslušat o EA - upam, da bo G simpatičen mojemu user posted image  in ga prepričal, da si porodnišnico tudi osebno ogleda čim prej user posted image user posted image user posted image ...morda pa pomaga, nikoli ne veš....

Lep začetek tedna in se še kaj oglasim kasneje user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 380
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
13.2.2006 9:29:24   
Tina76
Dobro jutro tudi z mojega konca!

Grozna nočuser posted image ! Obisk WC-ja in pritiskanje ta malegauser posted image na "izhod" je bilo prav naporno! Name ima luna ful vpliv .... saj sem že kot mala zelo trpela zaradi nje ..... npr. imela sem nočne izhode in so me morali prav pazit, da nisem kam odlutala. Ampak takega vpliva, da bi Jošta ven potegnila pa ta luna le nima. Škoda. Edini vpliv lune, ki ga čutim je dupla otečenost.

Polna luna je bila ob 04.44 piše na mojem koledarčku..... in kdaj se konča? Čez 24 ur? Ah, pa saj je vseeno. Skušam si dopovedat da je treba uživat te zadnje dni z bušijem..... Bog ve kdaj bom spet noseča.... če sploh še bom (sva bila na umetni).  Tako da ima to čakanje pač nek pomen.... menda! Pa saj je sladko to pričakovanje, ne?

Jutri pa VALENTINOVO user posted image in jaz imam god. Upam da bo možek kaj prej iz službe prišel in bova lahko skupaj!

LP

Valentina in JOštuser posted image

...........še 6 dni.............


(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 381
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
13.2.2006 9:53:30   
kimi79
dobro jutro vsem,no zdej si pa lahk preberete mojo porodno zgodbo,res je bolj kratka,ampak sem jo že drugič pisala,ker mi jo je prvič zbrisal,sem vmes Tjašo dojila pa je cajt poteku.Držim pesti za vse vas,ki še čakateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da bo vse vredu,in da boste z lahkoto rodile.Drugače pa,ženske marikaj prenesemo,tak da nič bat .Imejte se čao.

_____________________________

najina Tjaša je prijokala na svet 5.2.2006

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 382
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
13.2.2006 10:40:35   
ursi
Lep pozdrav, punce!

Jaz se pa že sprašujem, če naši user posted image  sploh mislejo prit venuser posted image . Saj moj ljubi se je itak zmenu, da mora počakat do konca tedna, ampak se mi zdi, da bi ene par februarčic pa le že moglo kaj poročat o novih user posted image . A smo mogoče mesec sfalile??

Pol bomo pa vse naenkat letele v porodnišnice.user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu kimi79)
Neposredna povezava do sporočila: 383
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
13.2.2006 11:11:59   
Kami
Dobro jutro, punce!
Da vam sam neki povem okrog Lune. Ko sem šla rodit, sva z babico v porodni klepetale med popadki, pa je prišel razgovor tud na Luno in njen vpliv na porode. Več porodov je takrat, ko je MLAJ, se pravi, ko ni lune! Tako da, punce, koledarje v roke in računat kdaj je to. Čez cca 14 dni se mi zdi.... Ja, še mal bo treba počakat. Pa pridte kaj na "starši čvekamo" pogledat, da vidite, kaj vas čaka v prvih tednih. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 384
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
13.2.2006 11:12:33   
Eviii
jutro, punce...
mi smo še kr tle, v enem kosu in očitno bo to še kr neki cajta ostalo tako...  včiri zvičir nas je možek zmasirau in smo prou fajn zaspančkali. drugače me pa neki matra zdej že dva dni. sm kr tečna in nemirna in doma se noče sploh več nihče z mano ukvarjat... sej jih popolnoma razumem user posted image . okoli štirih sm se zbudla. sm mela čisto trd trebuh. pa iz nosa mi je teklo ko noro. očitno sm se prehladila oziroma sm kr kako gripco al pa virozico fasala. no, pol nism zaspala do ene šestih in pol me je zmankalo do devetih. in prva stvar - se mi usuje kri iz nosu. kr neki šmrcam. pa buši mi oteka (sicer sploh ne po nekih intervalih, kr tko) in šraufa me za znoret. naš-a user posted image  pač dela finte še kr naprej. samo da mamico malo znervira... jst mislim, da tudi na nas ta luna nič ne bo vplivala.
malo prej sm govorila z gildo. je rekla, da nas vsake tolko prebere, pisat pa nam ne uspe, ker ima doma zelo počasen internet in ji vsako stran odpira pet minut in pol zgubi voljo za bit ne netu. ona je tudi še kr v enem kosu in ne vidi ure, da vidi user posted image  (mislim, da ima ona user posted image ). in seveda vse lepo pozdravlja. bo tudi ona sporočila, ko bo kej novega, tko da bom obvestila.
drugače pa, drage moje februarčice, očitno se bo uresničila napoved od marty izpred neki cajta. očitno se bomo razdelile na dve skupini. tiste, ki so rodile januarja in zelo na začetku februarja. ostale bomo pa očitno konc februarja in v marcu. ti naši user posted image  so pa res trmasti!!!
grem jst zdej malo še olipmijske gledat, pa se oglasim še kej pol...
marty, se dobimo ene petnajst do enih pred ginekološkim oddelkom?

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 385
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
13.2.2006 11:13:48   
Eviii
pa še to: mlaj je 28.2. moj možek je včiri na koledar napisal, da bomo rodili 28.2. ob 7.11. očitno sta se tko zmenla z user posted image ...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 386
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
13.2.2006 11:17:08   
ninaki
Hej punce,

pri nas nic novega. Luna ultra vpliva na dojencka. Do vceraj bil zelo miren, me je ze kar skrbelo. Vceraj zvecer pa celo noc do jutra pa non stop rogovili. Za povrhu me je pa se trebuh zacel boleti in otrdeval je ravno takrat, ko se je mali muval. Ene parkrat sem kar s tabelim pogledala. Da ne govorim, ko je na mehur pritisnil. Sem kar zvezde videla, laufala na wc, pol pa 2 kapljici ven pritekli... Zadnje case cutim, da se okoli obraca, kot bi glavico premikal levo in desno. Zjutraj pa, kot bi odrezal, spet vse po starem. Tak da se moj dojencek zagotovo se ne pripravlja priti ven. Mogoce mu pa ne disi, ker danes soncka ni user posted image

Drugace pa nic novega - zatekanje prisotno. Danes so me se sklepi na prstih zaceli boleti. Mene spet daje gnezdenje in drgnjenje. Vceraj sem kuhinjo drgnila, danes bom kopalnico. Jutri dobim obiske. Aja, danes mizar prinese previjalno user posted image user posted image user posted image user posted image Me prav zanima kaksna bo "v zivo". V soboto mi je moja mami prinesla kapico in copatke za iz porodnisnice. user posted image user posted image user posted image user posted image za mojo mami!!!!! Je prava mojstrica v strikanju. Punce, kolk je vse to cortkano!!!! Pa se eno jopcko dela - modro/svetlo modro. Pa eno super revijo je kupila, sva gledali in je vse tako super, da bi kar vse imela user posted image Mami bi pa tudi vse naredila - 1. vnuk... Tak da bo moj mali res dobro zalozen user posted image

Jutri imam CTG in pregled, ce se spodaj kaj dogaja. CTG me je kar groza, ker je mali vedno premiren. No ja, bomo videli kako bo.

Mislim, da bomo imeli naslednji we naval novih februarskih mamic. Pa pol naslednji teden, ko smo na vrsti se "zadnje" februarcice. Punce, sploh ne dojemam, da bom cez dober teden ze mamica user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte in se beremo,

Nina


(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 387
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
13.2.2006 11:26:06   
marty5
Hm, ta o mlaju pa mi ni kaj preveč všeč....kje je šele 28.2. user posted image  Še več kot 2 tedna....Moj user posted image  tudi pametuje, da naj se kr sprijaznim in da bom šla čez rok, ker ima user posted image  njegove gene in se na njihovi strani nikomur ni mudilo na svet, pa še čez 4 kile so imeli vsi ..... božca jaz, če bo te res user posted image .

A vas tudi spravljajo ob pamet raznorazni klici, v stilu: je kaj novega?? Neki sem prebrala tu gor v tem stilu. No, moja mama vsako jutro kliče in postavi isti 2 vprašanji: Kje si? (mišljeno: si v porodnišnici?) Kako se počutiš?
In seveda user posted image  kliče vsak dan iz službe - Je kaj novega?

Sej nekaj časa je bilo zabavno, zdej me pa počasi že nervira....sem jima rekla, naj vsaj vprašanja spremenijo user posted image . Najbolj verjetno pa je, da sem le jaz preveč občutljiva in naveličana sama sebe...

Eviii, ja se dobimo čez dobro urco user posted image . Jaz bi kar gor ostala user posted image . Ne bi bilo dobro? Samo zmenit se bova morali katera bo šla prej, ker imajo le eno pručko....pol pa kar 2 februarčka spravit ven user posted image . To bi bilo veselo user posted image

Eh, sanje, sanje.....user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 388
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
13.2.2006 11:58:38   
GILDA
čau februarčice,kot vam je rekla evii vas res berem ma ste take klepetulje, da moj internet ni sposoben nalagat toliko postovuser posted image user posted image user posted image ste prav pridne,...kaj mogoče katero nenormalno boli trtica kot mene?user posted image

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 389
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
13.2.2006 14:05:47   
AishaM
Ojla, tudi moja noč je bila tokrat lunarno obarvana, saj sem se non stop zbujala. Sicer pa nimam problemov s spanjem. In tudi na WC mi ponoči ni potrebno pogosto (včasih celo nič krat).

Danes sem bila na CTG in UZ. Je še vse ok, tako da sem naročena v četrtek.

Sicer pa so danes v našem bloku začeli spreminjati namembnost podstrešja v štiri stanovanja in je kar glasno vse skupaj. Glede ne to, da imamo vbloku 12 stanovanj, si lahko predstavljate da le-ta ni velik in mi kar nad glavo razbijajo. Baje bodo z gradbenimi deli končali v sredini maja!!! In moja user posted image ??? Verjetno se bom morala seliti k mami, če bo vedno tako glasno kot je danes....user posted image . Sem klicala na gradbeno inšpekcijo, če imam kakšne pravice, glede na to da niti v lastnem stanovanju sama sebe ne slišim zaradi hrupa... Seveda jih nimam in dete tudi ne. Tako vam je to. Prepogosto je materialni interese nad človečnostjo...
Sem se malo potožila zdaj, ker sem res razočarana...

(odgovor članu GILDA)
Neposredna povezava do sporočila: 390
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
13.2.2006 14:36:36   
tinkatonka
Hoj!

No evo jaz sem iz pregleda. CTG vredu, popadkov nič, vaginalno me pa ni gledala, ker je rekla, da so me že prejšnji teden dovolj matral. Naslednji pregled in CTG imam spet naslednji ponedeljek. Takrat naj bi bil po zadnji menstruaciji tudi moj PDP, po UZ-ju pa imam PDP že v petek. Sem ji rekla, da če en prej pa bom šla rodit na silo čez 14 dni, pa je rekla, da tok pozno pa ne, da me bo najkasneje 24. februarja poslala rodit, to pomeni, da bo tinkatonka najkasneje naslednji petek že mamica. user posted image user posted image

prstani.....Danes dopoldne so mi tako otekli prsti, da sem rekla, da je skrajni čas da dam dol prstane. Nosila sem stalno 4 prstane, od tega enega sploh ne spravim več dol. Ne vem kaj naj nardim. Ne pomaga ne milnica, niti to da si skor prst odtrgam, če ga vlečem na silo dol po tekočo vodo. Pomojem bom prst namakala kakšne pol urce v mlačni vodi polni milnice, pa bom vidla če bo namakanje kaj pomagalo. Ima še katera kakšno idejo, poleg te seveda, da grem prerezat prstan user posted image  ??? Tiste, ki vam otekajo roke, ste že dale dol prstane???

Upam da bomo danes kaj bolje spale. Jaz sem vsa blesava zato, ker sem tako slabo spala in bom, ko pojem kosilo samo odtavala na kavč in zaspala za kake dve urci, vmes pa malo spremljala OI.

valentinovo...midva ga ne praznujeva in ga nikoli nisva. Mogoče ga pa bova, če se seveda začne jutri kaj dogajat in dobimo valentinčka. user posted image  

luna.....očitno si luna ni izbrala svojih "žrtev". To pa pomojem zato, ker smo preveč planirale, kok bomo na ta dan kr vse po vrsti rodile in za kazen ne bo nobena. user posted image

Čuvajte se in svoje trebuščke.

Lp Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu AishaM)
Neposredna povezava do sporočila: 391
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
13.2.2006 16:03:37   
Eviii
čaw, spet jst tle.
sm se glih najedla. prej smo ble z marty na predavanju o epiduralni. so nas kr fajn prepričevali, nej le gremo, da zakaj bi trpele. meni je pa še anesteziologinja povedala, da lahko vseeno rodim na pručki (tudi z ea) oziroma v sedečem položaju. tko da sm se skori odločla. pol sm pa eno bivšo sodelavko srečala, ki je tudi pred kratkim rodila in je rekla, da bi brez ea znorela... so jo matrali skori 24 ur v porodni sobi, pol so se pa odločli, da je čas za carski rez. in je rekla, da se zahvaljuje tistim, ki so jo prepričali v ea, ki jo je dobila nekje na sredi poroda. da je blo res neznosno. tko da me je ona še dodatno prepričala. podpisala sm, bomo pa vidli, kako bo dejansko vse skupi potekalo na licu mesta...
jst in možek sva prvič valentina praznovala pred dvema letoma (takrat sva bla komi malo več kot pol leta skupi) in to v londonu. prou romantično in simpatično!!! lani sva šla samo malo vn na vičirjo, da sva bla malo sama. letos pa vrjetno ne bo nič druzga kot malo poleževanja in crkljanja...
tinkatonka, jst sm nad prstani obupala že nekje sredi lanskega poletja. sm se malo mučla z njimi in sm rekla, da jih pred porodom ne bom več dala gor. in tko je tudi ostalo. sm že celo user posted image  brez enga samega prstana na rokah. niti poročnega nism mogla več nosit (pa je bil narjen junija, malo pred poroko). zdej si pa sploh ne morem zamišljat, da ni jih dala nase, ker mi prsti tko grozno zatekajo. ti je uspelo spravit dol tisti prstan? poskusi še in še... skrajna varianta je pač, da ga neseš razrezat user posted image .
ja, današnja luna ni nič novega prnesla. nobenga novega februarčka ni. tudi nobenga novega sms-ja, da bi se kiri kej dogajalo...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 392
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
13.2.2006 16:10:51   
marty5
Tinkatonka - poskusi naoljit prst in potem zvlečt prstan dol. Najbolje, da v času dneva, ko najmanj zatekaš. Jaz sem se od svojih prstanov poslovila že mesece nazaj user posted image .

Spet vse poročate o teh CTGjih - zdej bom prav šla Pušenjaka vprašat, če je res odvisno le od posameznih G, če te dajo na CTG ali ne. Kar ne morem verjet, da ni neke splošne prakse oz. pravil glede tega! Danes sem ko user posted image  jezna na svojega G.

Predavanje o epiduralni je bilo zanimivo in kljub moji trdni odločitvi, da bom rodila brez nje, je jeziček na vagici začel siliti na stran EA.....toliko o moji trdni volji user posted image . Res se je težko za nekaj odločit, ko pa pojma nimaš, kako sploh popadki, bolečina zgleda. Lahko upoštevam le izkušnje drugih, kar je spet relativno.......Ni kaj, odločal bo tisti trenutek, ko bo šlo za res.

Gilda, glede trtice ne vem.....bolečine v križu so znak, da se neki pripravlja, trtica pa pojma nimam user posted image . Morda ti mali pritiska na kak živec.

Jaz bi tako rada, da bi bilo vse skupaj že daleč za mano in bi bila lepo doma  svojim user posted image . Vem, nič novega nisem povedala.....ampak sem res že sita vsega. Mogla bi malo posnemat Tino76 in uživat te zadnje dni s trebuhom, ampak kaj, ko mi misli non stop uhajajo, kdaj bo....

Nič, se grem malo uležt. Lepo popoldne želim vsem.



_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 393
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
13.2.2006 16:26:41   
ninaki
Hej punce,

kako lepo previjalno imamo!!!!!! Pa dobila sem darilo - tisto zadevico, ki se obesi nad posteljo in ima razlicne zivalce na trakcih navezane user posted image user posted image user posted image user posted image Je prisla ena prijateljica na obisk in mi prinesla. Joj kolk je dons en lep dan!!!!! Zdaj pa samo se dojencka "rabimo", da bo vse te zadeve sprobal, pa da ga damo na previjalno user posted image No ja, bo ze on povedal kdaj bo prisel, a ne user posted image

Grem zdaj kosilo ahtat, da se ne bo vse prismodilo. Mi smo na bolj pozna kosila navajeni.

Punce, uzivajte, meni se kar smeji danes, ne vem zakaj user posted image

Nina


(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 394
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
13.2.2006 17:32:11   
malamisha
Še ena zjamrana!

Pregled pri moji G. je mimo in ponovno panika. Pravi da imam malo plodovnice in da ona ne bi več čakala s porodom. Me je kar za v sredo naročila na pregled v bolnici. Pa da vidimo kaj bo to pot...

Malo utrujajoče je že to, da vsake dva dni dobim druge podatke. Enkrat je user posted image  težak nekaj čez tri kg in ima malo plodovnice, čez dva dni je lažji cca 500 g in ima dovolj plodovnice, štiri dni kasneje se ponovno ponovi prva zgodbica.
Potem pa bodi pameten!!!

Je pa moj user posted image  tako bolan, da ne ve kje se ga drži glava. Tako da, če rodim ta teden, bom prepuščena sama sebi... Bo že! Samo da našo malo štručko končno stisnem v objem...



_____________________________

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi


(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 395
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
13.2.2006 19:16:56   
Ezi
Joj, zelo na hitro ... le sporočam vam, da naše user posted image  še ni med nami, jutri pa grem v porodnišnico, če mi bodo tam kaj zanimivega povedali, mogoče me bodo celo obdržali in ... mogoče bom celo rodila ... počutim se res nenavadno, po pravici povem, dovolj imam. Težko mi je že.
Na hitro sem preletela nove mlade mamice in seznamček še pričakujočih, vsem vse naj, naj, vi pa tudi držite pesti zame, da bo jutrišnji datum tudi za nas nekaj posebnega ...

LP vsem!!!!

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 396
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
13.2.2006 19:47:03   
marty5
LP,

še enkrat se oglašam danes...ravnokar sem odpakirala torbo za porodnišnico in spakirala novo - večjo user posted image . Po pogovoru z user posted image  med predavanjem EA sem "ugotovila" kaj vse mi manjka in ker dodajat nisem imela kam, sem kar večjo spakirala....Ja, če ne grem kmalu rodit, bom sigurno našla še 100 nujnih stvari za sabo....

Malamisha: verjamem, da te begajo različni odgovori G....kot sem že prej omenila, sem kar jezna na svojega G in način, kako se odvijajo zadnji pregledi v user posted image . Včasih je najbrž res edini odgovor ta, da malo zaropotaš. Želim ti vso srečo v sredo!

Ezi, tebi pa vso srečo jutri in da bo Valentinovo res nekaj posebnega! Držimo pesti user posted image user posted image user posted image .

Danes me spet nekaj prebava mantra....po dnevih zaprtja, se zgodba zasuka v drugo smer - je vedno tako. Ne vem, kaj je huje user posted image

No, toliko za danes. Grem tudi jaz pogledat, kaj je novega na olimpijskih user posted image

Mirno noč vsem.

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 397
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
13.2.2006 21:02:42   
Eviii
aha, torej bo drugi naval februarčic začel jutri. ezi se pripravlja, malamisha tudi in aisha bo po mojem tudi kmalu odkorakala v porodnišnico. pa še eno sporočilce sm dobila pred par minutami. naša taja pravi, da se je njena medenična lega sprevrgla v prečno in da so jo kr obdržali v bolnici. jutri jo pa čaka cr. torej vemo, da bo jutri ena nova mamica spet med nami user posted image . mogoče bo pa zdej spet sledil naval februarčkov user posted image .
ja, marty, kot smo se prej pogovarjale pred porodnišnico, je tle pri g res vse različno. jst sm v user posted image  imela ogromno uz-jev, medtem ko jih nekatere med vami niso imele prou pogosto. se je pa zgodba obrnila zdej na koncu. sploh nobenega uz-ja. ne vem niti, kako velik-a je naš-a user posted image . nič... pa nobenga ctg-ja še do zdej. mislim, da bom v petek na pregledu malo zatežila in da bom želela malo več informacij. zdej smo pa res že tko blizu srečanju z user posted image , da ne bi rada, da se kej zakomplicira...
tko, jst se grem tudi zdej zleknit na kavč. mogoče pridem pogledat še kej kasneje.

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 398
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
13.2.2006 22:37:05   
petrina28
Halo!

Do PDP imam sicer še osem dni, pa se mi zdi, da če bom jutri rodila, se ne bo zgodilo niti en dan prehitro, prej kak dan prepozno. Tako da sočustvujem z vsemi user posted image , ki čakate že nekaj dni čez rok, da se bodo user posted image  spomnili pokazati se.

Samo se pa res vlečejo ti zadnji dnevi. Jaz imam tudi že vse pospravljeno in pripravljeno, tako da me že dolgčas daje. Še dobro, da me moj dve leti star miško ne pusti preveč počivati. Čeprav je pa vsak dan bolj naporno skrbeti zanj, ko imam tako gromozanski trebuh. On bi pa kar mamico za vse imel, tako da očka že kar malo postrani gleda.

LP in lahko noč. Predvsem poudarek na "lahko".... 

_____________________________

LP, P.

Mija - moj sonček - 23.2.2006

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 399
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
14.2.2006 6:52:28   
jasnica
Dobro jutro!
Pa je spet ena noč minila brez kakšnega presenečenja z moje strani. Ponoči sem se enkrat zbudila s popadki, pa so spet minili. Sem bila pa čisto prepričana da bom danes rodila. Zdej imam pa občutek da sploh ne bom! Razočarana!!
Kako je pa pri vas luna vplivala?

Taja želim ti, da ti hitro in brez zapletov opravijo in da boš čim prej objela svojo ! Vsem drugim, ki se odpravljate rodit, pa tudi želim veliko sreče in malo bolečin!

Zdej pa grem še malo nazaj v toplo posteljo!

(odgovor članu petrina28)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




na kakšen način radi varčujete
Spark



postopno klasično varčevanje z obrestno mero (31%)

naložbeno varčevanje v sklade (6%)

varčevanje kombinirano z življenjskim zavarovanjem (19%)

ne varčujem (44%)


Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!