ninaki
|
Hej nosecke in mamice, danes se vam bolj na hitro javljam. Sem se cisto zdelana od vcerajsnjega pedenanja obiskov. Tako me je zdelalo, da sem sobotnega kenslala. Ne zmorem vec sedeti vec ur pri mizi in animirati obiske. Nekateri ne razumejo, ces, saj nic ne delas, samo sedis, samo to je ravno tisto, kar me najbolj zdela. Bi rajsi stala in okoli hodila. Skratka, danes bila na CTG. Urin ok, pritisk malo povisan (ampak ni cudno, ker sem se vedno malo razburjena od vceraj - po 5 h se vedno niso in niso hoteli oditi (obiski namrec), jaz pa ze cisto crknjena. A veste, da me je imelo, da bi jih poslala domov ). CTG ok, otrocek kao malo premiren, a je se vedno ok. Jaz sem sestri kar rekla naj uvedejo vecerne ali nocne CTG, takrat nas mali fuzbal spila. Naslednji pregled v torek, je rekla, da me bo spet vaginalno pregledala. Tudi moj dojencek se manj giba, vceraj sem gibe stela, pa sem jih komaj 10 cez dan nastela. Zvecer in ponoci je pa rogovilil. Drugace nic novega, kg od ponedeljka enake, zatekanje se vedno ultra prisotno. Gin mi je rekla, da ni nic nenavadnega, ce tako proti koncu noseckam kg variirajo tudi po +-2kg od jutra do vecera. Vceraj sem popila 1.5 L vode (popoldne), pa niti enkrat nisem sla na stranisce. Ponoci pa hodim na 2h. Jaz tudi mojega dojencka vsakic, ko greva na CTG prigovajram, da se mora muvati, da drugace ne bo ok, ga bozam in spodbujam. Vcasih me uboga, vcasih pa ne. Pol morava pa po stopnicah gor in dol pa na sok ali pa mi sestra busija suva. Ukinila sem sladko, slano pa se ne. Zgleda, da bo tudi to treba. Se posebej, ce Vijolici77 pomaga. Bom se jaz probala. Tina76, drzim pesti, da se dojencek spet pravilno obrne. Taja27, mogoce se pa tvoja puncka kljub vsemu na koncu obrne. Upanje umre zadnje. Ce v pon ne bos dobila caja, sporoci. Dobrodosla Lolipop!!!!! Nas je kar nekaj z enakim PDP. Natalija & Karin412, lepo, da se ze doma crkljate!!!! Kami, upam, da bo z Evanom cim prej bolje in da bos lazje zadihala. Drzi se!!! AishaM, uf, kaka izkusnja. Ti verjamem, da ti je pritisk zrasel in da ti je slo se pa se enih zivcev. Zdaj grem pa corit. Punce, drzte se pa se beremo, Nina
|