|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČICE 2006
19.12.2005 13:37:33   
pika-poka
user posted image lep pozdravček februarčice!user posted image
jaz sem tudi zadnji teden pred dopustom v službi ..in se mi minute vlečejo kot ure. ampak to sem pričakovala.

najprej pozdravljen ursa_p!!!user posted image samo da je z vama vse v redu..pa upam da bo tvojuser posted image počakal na februar!

mi pa smo ta vikend bili v ljubljani ker je imel moj user posted image  tekmo v cerknici pa smo ostali pri trašči in tastu...pa še smo čakali da se njegova sestra vrne iz Brna, kjer študira podiplomca..je full pridna!!pa sva šla malo po BTC-ju..jjoooojj kakšna groza!koliko ljudi, prerivanja, živčnosti!!!!groza!sva zdržala manj kot urco pol pa sva jo popihala v center na en sprehod...dokler nisem več mogla stst zaradi medenice in sva se šla crkljat domov!
jst ne vem če bom zdržala kupovanje teh daril!to je res noro...ljudje z temi nakupavalnimi vozički drvijo po CITY-ju in sploh ne pazijo, da ne bi koga ranili..!ste tudi ve to opazile?

jaz si bom tudi pustila pranje in likanje cunjic za januar...sej tro sem že nekajkrat omenila..da sva si vs pustila za januar...se mi zdi da če bi si že zdaj vse zrihtala ne bi imela kaj delat na porodniški..pa hočem da v miru vse baredim in na hitro...tako da zdaj ko še hodim v službo mam bolj malo časa..!

nč to je to od mene zaenkrat

user posted image pozdrav vsem vam in vašim bušijem!

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 126
19.12.2005 13:42:57   
tinkatonka
Urša_P.....VSE NAJBOLJŠE! user posted image user posted image  Žal mi je ta tvojo službo, sicer je pa zdaj mogoče čas, da si vzameš počitek in počivaš, da ne bo slučajno tvoj Gal postal januarček, ampak da ostaneš v naši družbi do svojega PDP-ja. Me pa zelo veseli da so se popadki prenehali in da je z vajinim Galom vse vredu.

darila.......Sej vem da sem rekla da se javim šele po pregledu, vendar sem kmalu prišla nazaj iz BTC-ja, ker se mi ni dalo več nakupovat in vlečt tistih vrečk s sabo. Sicer sem pa darilo samo za moževega brata dobila, za druge sem pa še malo brez idej. Mojim staršem bova kupila stacionarni telefon, ker že dva meseca obupujeta nad šumenjem sedajšnjega pa mislim da bosta prav vesela tega darila. Mojemu bratu, ki ima takoj po novem letu rojstni dan pa bova kupila skupno novoletno-rojstnodnevno darilo in sicer biografijo Miloša Kovačiča, ker je ravno par dni nazaj omenil, da bi jo rad imel. Ne vem pa kaj naj kupiva tastu in tašči. Tašči sem mislila kupiti en lep prt iz blaga, ker je s prti zelo boga, oz. ima samo enega plastičnega za vsak dan in enega že čisto spranega iz blaga za različne praznike. Kaj pa tastu???? Kakšna ideja??????? user posted image user posted image user posted image Bi bila zelo zelo hvaležna. Je pa tak tip da mu je nemogoče kupiti darilo. Lansko leto sva mu kupila en komplet za higieno v lični toaletni torbici, pa je še zdaj v dnevni sobi na omari. Knjig ne bere, je čisto tehnični tip, samo mašine bi kupoval. Hobijev nima, razen vsake tolko časa se ga napit in bit dobre volje, tko da mu tud steklenice vina ali viskija ne morem kupiti. V kino in gledališče ne hodita. Tko da sem zelo obupana. Moj mož pa itak da nima nobene ideje za darila. Obup. user posted image user posted image user posted image user posted image

No če pa kakšna izmed vas ne ve kaj podarit. Jaz imam par idej, ki sem jih podarjala že lansko leto ali pa jih bom letos.
- družinski album
- nogavice
- okvir za sliko
- karte za gledališče ali kino
- knjiga
- keramični obesek za na smrekico za kak par, ki si je pred kratkim ustvaril dom
- božično-novoletni bombažni serveti
- pogrinjki
- skodelice za kavo
- .......

Dejte še ve kaj dodat, user posted image da si malo pomagamo z idejami. Če ste za seveda.

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 19.12.2005 13:46:24 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 127
19.12.2005 13:55:40   
malamisha
Upokojenci v trgovinah in bankah so res poglavje zase. Arogantni... Sicer ne vsi, tu pa tam se najde kakšna luštna babica ali dedek.
Sem pa ponovadi zelo bojno razpoložena, saj se večini zdi da so edini, da se bomo vsi ostali umikali in se jim klanjali.
Sem že grozila, da bom koga mahnila, če ne bodo pazili mojega bušijauser posted image

Perem in likam še ne. Bom vse pustila za leto 2006. Mogoče pa še kakšno bodočo babico povabimuser posted image

Danes delam spisek, kaj vse še moramo nabaviti (planice, kozmetika, banica...), pa najbrž bo se že kaj našlo. Po praznikih pa v nabavo, saj je zdaj prevelika norija po trgovinah.

Urša_P - veseli me, da si še v enem kosu. Za službo pa se ne sekiraj preveč. Vse bo še dobrouser posted image

Trebuščke imamo pa res zelo različne. Mene nekaj dni zelo srbi. Očitno user posted image  vneto pridobiva na teži.

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 128
19.12.2005 13:56:45   
pika-poka
ojoj...darila so pri nas vsako leto full muka in ponavadi moje kolegice matram in masiram dva tedna da mi povejo če si kaj želijo..da imam manj dela...

jaz sem mnenja da je za moške najtežje kupit darilo..!za žensko imaš tudi več kombinacij in idej..za moške pa ostane glava prezna...nevem..
za darila pa mogoče: -boksarce/sp.majce
-srajca(če jih nosi)
-kravata
-rokavičke+šal
-make up
-CD-ji
-parfum
-družinske igre
-karte
-kompleti za osebna higieno
-...
ne vem..se bi še kej spomnila pa mi zdajne pade na pamet

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 129
19.12.2005 14:09:41   
Kami
Pozdrav user posted image  še od mene!
Urša_p me veseli, da si nazaj in vse najboljše tebi user posted image user posted image user posted image  in tvojemuuser posted image !
Jaz se odpravljam jutri na ekspedicijo na CSD. Pa še pregled pri g imam prej, pa še servis za avto. Vam poročam, kako je z user posted image ! Se mi zdi, da se je obrnil, ker sedaj čutim brce bolj zgoraj (zelo moteče med sedenjem), čeprav se ne javlja pogosto.
Oprano in zlikano imam vse, razen nekaj novih cunjic od prejšnjega tedna. So me prezgodnji popadki preveč ustrašili, da bi odlašala s tem do januarja. In se zdaj kar bolje počutim, ko vem, da mi ni treba biti v strahu, da še ne bi imela pripravljeno.user posted image
Skušam se prisilit, da bi delala kaj za fax, ampak je to zelo težko. Tudi jaz se počutim precej utrujeno in zelo spremenljive volje. user posted image  Grem skoraj vsak dan opoldne za ene pol urce vodoravno in morm rečt, da mi zelo paše in da sem vesela, da sem na bolniški, da si to lahko privoščim.
Kar se daril tiče sem tudi vesela, da sem pohitela. Počutim se vse bolj okorno in čutim, da zmorem vse manj in mi prav nič ne paše zadnje dni po štacunah laufat. V četrtek ali petek grem nakupit še hrano za čez božični vikend, pa še tega ne potrebujemo veliko. user posted image  Jaz sem kar pridna, kar se hrane tiče, se mi zdi, da imam manjše potrebe in želje kot kak mesec nazaj. Sicer bo pa resnico pokazala tehtnica jutri pri g. user posted image  Poročam!
Lep pozdrav in uživajte v sončku.

(odgovor članu pika-poka)
Neposredna povezava do sporočila: 130
19.12.2005 15:25:18   
ursi
Lep pozdrav februarčice!

No, kar se upokojencev tiče sploh ne bom izgubljala besed, ker včasih tud kašno močno komu nazaj rečem, če misli, da je edini na svetu. Pol pa seveda tiste njihove : joj ta mladina, brez olike in bla bla bla... Škoda besed.

Tudi jaz bom začela cunjice pripravljat januarja. Sicer pa razen cunjic drugega sploh še nimam. Mogoče bom šla drug teden mal v štacune, če bo ljubi dobil kaj fraj. Jaz bom drugače sicer še cel teden naslednji teden v službi.

Kar se pa daril tiče, pa pri nas ni navade, da bi se obdarovali za novo leto. Od zmeraj je pri nas obstajal samo Miklavž in darila takrat, drugega pa nismo praznovali tako, da bi se obdarovali. Edino, če gremo kam praznovat novo leto, potem kako darilo nesemo s sabo. No, moja darila so pa ponavadi kaj takega :

ura plačane masaže
sama izdelam za koga kakšen gobelin
pasovi
čevlji
druga garderoba,...

v glavnem rada kupim kaj takega, za kar vem, da bo nekomu prav prišlo, ne pa nekega kiča, ki ga postaviš v omaro. Tega že tko dost za rojstni dan dobimo.user posted image  

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 131
19.12.2005 15:27:09   
ursi
Ursa_p, vse najboljše za rojstni dan!!!!!! Pa ne sekiraj se preveč zaradi službe. Saj vem, ni lahko, nikakor ne, ampak padci nas delajo močnejše in izkušenejše.

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 132
19.12.2005 16:35:25   
marty5
Ponovno pozdravljene,

ravno sem se zbudila s popoldanskega počitka user posted image

Vidim, da tudi druge pridno zapravljate user posted image . Z moškimi so ponavadi res križi in težave z darili - predvsem starejšimi. Tinkatonka, jaz sem to rešila s kartami za bazen: tako mojim staršem kot starim staršem sem kupila karte za bazen.Tastu in tašči pa sva kupila masažo, ker jo imata rada, ampak si jo sama ne privoščita. Taka darila so ponavadi še najboljša - človeku podariš nekaj kar izrabi za sebe.....Ne vem, ideja.

Tako, zdaj pa likat user posted image . Ja, tudi to je treba....lepo popoldne vam želim.

< Sporočilo je popravil marty5 -- 19.12.2005 16:37:10 >

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 133
19.12.2005 17:04:10   
sazi
Živjo punce,
nisem šla brat vaših današnjih sporočil, saj mi čas ne omogoča...
Jaz sem danes takoooo slaboooo. Še nekaj pojem, potem grem pa nekam pojamrat, kaj se mi že cel daan dogaja, ker res kar noče biti bolje.
Zjutraj sem šla na predavanja v MŠ (v porodnišnico), pa se mi je tam tako zvrtelo, da sem skoraj skupaj padla. Sem preležala večino predavanja pred predavalnico na klopci, ker čim sem se usedla, be je tako zarolalo, da bi se samo sesula. No, ko sem prišla toliko k sebi, da sem lahko vstala, sem poklicala sestro, da me je prišla iskat in sem pri njej počakala na moža, saj si nisem upala biti sama. Pojma nimam, kaj je narobe, saj sem vse "naredila prav" Zjutraj sem jedla, tja sem šla peš in bila polna energije, na svežem zraku... user posted image  se javi vsake toliko časa, da vem, da je z njim/njo še vse v redu.
Imam namen še kosilo pojest, da se malo k sebi spravim, potem pa kam po kak nasvet, ali kaj podobnega...
Ko bom pa bolj pri sebi, grem pa prebrat, kaj se vam dogaja.
Upam, da se vam kmalu javim z dobrimi novicami.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 134
19.12.2005 18:00:37   
ursa_p
Se to moram povedat ...

Meni je rekla, da naj oddam obrazce od 60 do 30 dni pred rokom, pa bom tudi vzela starsevski dodatek. Tinkatonka ... ti priporocam, da gres kar tja, za vsak slucaj.

Drugace pa tudi jaz obcasno cutim nogico od nasega malcka, je prav fin obcutek.

No, slabe volje sem pa se vedno ... sploh ker imate nekatere tako fajn sefe ... mojo je pa zanimalo samo kdaj pridem nazaj ... in me je malo manj kot napizdila zakaj sem jedla joto, ce pa lahko imam po njej napad zolca (PS: Jota je bila kljub zolcu prva stvar, ki sem jo dobila za jest v bolnici). Res imam super sefico. Delam pa tukaj ze 5 let!!!!! NORO!!!
No, pocivala pa se ne bom toliko, da bom ostala doma ... ce se bom slabo pocutila bom sla domov, drugace pa grem ze jutri delat - deklariranje, kar ni nic tezkega.

Aja, pa posteljico sva tudi ze dobila in je prav fino ... soba je pa tudi cisto dokoncana (se ena omara je manjkala), tako da bom danes verjetno prenesla vse cunje v sobo.

PS: Kje je pa tista februarka, ki bo imela dvojcka? Se ne spomnim nicka.

Drugace pa ... ce bo kaj nujnega bom Maticu ze rekla naj se oglasi in napise ... saj zna ... bere pa tudi obcasno. Drugace bo pa Eviii informacije dobivala! user posted image

Imam pa pregled v petek ... bomo videli kaj bojo rekli.

Sarazan ... tudi tebi vse najboljse!!!

Sazi ... imas mogoce nizek pritisk?

PS: HVALA VSEM ZA LEPE ZELJE IN VZPODBUDNE BESEDE!!! user posted image user posted image user posted image

No, sedaj grem pa pospravit pa naredit pohorsko omleto ... zvecer mi je pa dragi obljubil odlicno vecerjo (se ne vem kaj bo)! Komaj cakam .. vsaj nekaj lepega danes. user posted image

Ursa

< Sporočilo je popravil ursa_p -- 19.12.2005 18:01:41 >

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 135
19.12.2005 19:40:22   
tinkatonka
Mi mamo pa fantka, mi mamo pa fantka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz, ki res nisem hotla vedt kaj bo otrok, dokler ga pač ne rodim, sem videla že iz aviona, tako velka jajčka in lulčka ma.user posted image user posted image user posted image  Pa še slikico sem dobila z lulčkom in se res lepo lepo vidi.

Izvid urina porazen, v sredo še enkrat dat urin za "urokult", potem pa samo upat, da ne bo kakšne potrebne terapije.  Drugače smo pa na UZ-ju vidli našega otročička. Težek je približno 1800g, kar je v mejah normale za to starost, obrnjen na glavico in v pravi legi. Po obrazu se boža z rokicami in se crkla. In ja fantek je!!!!!!! Sem dobila dve slikici. Eno slikico lulčka in eno slikico obraza. No ja pa še en manj prijeten podatek ... +12kg.
Jah smo se kr zredili. Zdej pa veliko veliko pit in pazit, da ne bo več bakterij v urinu. No grem zdele po plastenko vode, da se ga "nacedim".

Se vam javim kaj jutir, ko prespim vso zadevo. Pa mogoče napišem še kaj, kar sem zdele pozabila.

Lp Tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 136
19.12.2005 19:47:44   
ursi
Bravo za fantka, Tinkatonka!!!!!

No, pa res velja, da tiste, ki bi res rade vedele, kaj se skriva v nas, nam G nočejo povedat, tiste, ki bi pa rade bile firbčne do konca, pa že kako izveste, kaj boste dobile.user posted image  Jaz sem obupala, čeprav je firbec še vedno ogromen, sploh, ker imava velike probleme z dekliškimi imeni.

Punce, lepo se imejte in se tipkamo.

Neposredna povezava do sporočila: 137
19.12.2005 20:32:30   
ninaki
Pozdravljene punce (in fantje, ki nas berete user posted image ),

mi smo danes s pregleda. Obseg glavice 30 cm!!!!!!! Vse mere, razen stegen, so za 33-.34 teden. Mi smo pa v 30-31!!!!!! UZ je bil hiter, vendar nama je vse pokazala in razlozila. Vse je OK, mali je ravno spal user posted image Zjutraj pa, ko sem bila se v postelji, razgrajal 100/h. Zadnje case to dela. Ga moram kar miriti user posted image Skratka, pozabila vprasati za tezo. Potem sem gledala po tistih razpredelnicah in mora biti tam nekje okoli 2kg. Ni nemogoce, da je celo vec, saj je "debel". Aja, gin rekla, da je oblika glavice fajna za roditi (taka jajcasta), samo, da je pa velika. Jao..... Sem pol na poti v sluzbo premisljevala kako hudica bom malega ven spravila. A sem do sedaj ze pozabila. Se bom ze sikirala, ko bo cas zato. Oz. takrat se sploh ne bom, saj ne bo casa user posted image
Na koncu pregleda je zacel kolcati. Sploh ne bi vedela, da kolca. Sem ji ravno mislila reci, da se je zacel premikati, pa mi je gin rekla, da kolca. No, zdaj pa se to vem kaksen obcutek je. Takrat, ko je kolcal, me je "brcal" spodaj.
Je ze pravilno obrnjen, tako da, ko se kaj doli dogaja, je to kolcanje. Zadnje case se vrti iz leve na desno stran. Vcasih se postavi na hrbet ali trebuh, takrat imam trebuscek kot sotor, saj se cisto stisne skupaj na sredino trebuscka. Pol se pa prevali in me brca enkrat na levo, drugic na desno stran. Aja, dobila sem zelezo, pa kri in vodo sem morala dati (itak po defaultu). Tokrat sem dobila tisti lekov sirup - upam, da bom tudi jaz blazena po njem user posted image Naslednji pregled imam v 36 t, ko bo CTG. Dobila sem tudi potrdilo o PDP. Tako da bo treba se to birokracijo urediti. Samo bom sla po novem letu. Aja, pa kg.....khm......+13. Samo jaz ne morem pomagati. Zadnje case imam taaaak blazen apetit, da bi vse zivo pojedla. Najvec pa cokolade. Ko sem to omenila gin, je rekla, da ce se bom do naslednjega pregleda prevec zredila, da mi bo dala piti uno glukozo. Jaz je namrec nisem pila. Bomo videli. Kar se kg tice, se ne sikiram prevec. Glavno, da sem jaz zadovoljna in da se dobro pocutim. Zdaj pa res ne mislim paziti na to koliko jem. Ce sem pa lacna. Potem lahko cel dan samo o hrani premisljujem. Se pa s to mojo tezo vsi ostali ubadajo. Meni se res ne vidi teh 13 kg. Nimam pojma kje so. Vsi mi pravijo, da sem se zredila max 5 kg. Ko jim povem koliko, pa mislijo, da sem jaz zakomplexana s tem, da, bog ne daj, hujsam, itd, itd, itd. Kako hujsam, ce se pa redim???!!!!! user posted image Ravno danes sem spet slisala en komentar - ja, ti se nic ne sikiraj, sej 3kg bo otrok, pa 3kg bo to, pa 1 kg bo to, pa bo ze pol manj. Jaz pa nekaj casa gledam, pol pa recem, pa sej, jaz se sploh ne sikiram. Pol pa reakcija - aja, a ne, a se ne, aja, a res, a tko, bla, bla, bla. Kr neki. Vsi so neki pametni. Na zivce mi gre to. Naj se brigajo zase. In to po navadi samo tisti ljudje, ki bi zaradi svojega zdravja morali zgubiti kakih 10-20 kg. NO COMMENT!!!!!!
Aja, Eviii, danes sem se nate spomnila. Ko sem bila pri gin, sta bila na pregledu 2 Sveda (punca in fant, oz. moz in zena) user posted image Sem si rekla, vidis, ce ne bi vedela, da je Eviii na drugem koncu Slo, bi se mislila, da je mogoce ona user posted image

Jaz bom cunje prala po novem letu. Moram jih se oznaciti, saj jih bo treba vrniti nazaj. Tako da me to caka po praznikih. Zdaj, ko bom ostala doma, moram narediti se seznam kaj mi manjka in po novem letu se to nabaviti. Mogoce bova sla z dragim v Ats, v Ikeo, pa malo naokoli. Bova videla, kako se bom pocutila. Pa ce se mi bo sploh dalo. Tudi jaz sem zadnje case precej utrujena in veliko pocivam.

Sarazan, si naredila piskote? Imas kak fajni recept? Tudi jaz se bom ta teden (ali naslednji) spravila peci. Piskote in potico. Pa se nikoli nisem nic od tega pekla. Bomo videli, kako bo ratalo. Zacetniska sreca je na moji strani user posted image

Ursa_p, fajn te je slisati!!!!!! Super, da je s teboj in dojenckom vse OK!!!!! Res nas je skrbelo kako in kaj je z vama. Glavno je, da so se popadki umirili in da se dobro pocutis. Ne pozabi pocivati. Meni je danes sestra pri gin rekla, da takoj, ko zacutim, da mi trebuh otrdi, da moram pocivati. Kar se pa sluzbe tice, se pa strinjam z Marty5. Za vsako rit raste palica.... Za hudobne pa se posebej. Slej ko prej jih doleti. Tako ali drugace. In pa, tudi jaz mislim, da je vse za nekaj dobro. V trenutkih, ko so kaksne izkusnje za nas bolece, si sploh ne moremo predstavljati, da bi to lahko bilo za nekaj dobro. A s casom stvari postanejo bolj jasne. Ko ne bolijo vec. In vedno se najde nekaj boljsega, ceprav mogoce tega trenutno ne vidis. Bos videla, vse bo se dobro. Res je najbolj pomembno, da je z vama z dojenckom vse OK. Ostalo se bo tudi postimalo, bos videla.

Darila... meni so vsec "domaca" darila. Npr. domac med, suho sadje, domace klobase, vino. Trgovina Cha v Lj ima tudi lepe stvari, skatle za piskote, za caj, da o cajih sploh ne govorim. Jaz sem zadnje case abonent tam, kar se daril tice. Aja, pa mogoce darilni boni, za Mercur ali Obi ali Bauhaus ali karkoli. Ni vrag, da se tam za vsakogar ne bi kaj naslo. Za darilne bone za bazene in masazo je pa ze ena napisala. Ta darila so meni tudi vsec iz istega razloga - ker se ljudje vcasih premalo razvajamo in se nam take zadeve zdijo predrage.

Sazi, jaz sem na zacetku nosecnosti tudi skupaj padla. Zadnjic se mi je tudi malo zavrtelo (v City parku). Sem pa predvidevala kaj se bo zgodilo, tako da sem zacela globoko dihati. Mene je zagrabilo po celem dnevu sluzbe. Tisti dan sem bila kar precej utrujena. Mogoce mi je padel pritisk ali pa cuker, ker tisti dan se nisem jedla kosila.

Samo se 2 dneva sluzbe, potem pa dopust!!!!!

Joooj, spet sem se cisto prevec razpisala. Zdaj grem pa kar v posteljo. Lepo se imejte in se beremo.

Nina

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 138
19.12.2005 20:33:30   
ninaki
Sem vedela, da sem nekaj pozabila. Ursa_p, VSE NAJBOLJSE!!!!!!!!

Zdaj pa res grem user posted image

Nina

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 139
19.12.2005 20:46:39   
sarazan
Ja, piškoti... sem jih pekla, pa se mi je prva runda čist preveč zapekla. Delala sem iz klasičnega testa za čajno pecivo, sem pa sprobavala eno novo stvarco za oblikovanje piškotov. Bom še kar rabila malo prakse user posted image .

Jutri grem v Graz malo zapravljat. Sem pregledala internetne kataloge, pa nisem prav velik spisek naredila. Nekaj moram pripeljati še kolegicam, pa sigurno bom spet kaj za user posted image  kupovala, pa sploh ne rabim... Še dobro, da imava karavana in bova lahko veliko stlačila noter user posted image .

Z darili oziroma idejami imam tudi jaz vsako leto težave. Pa za svoje se še kar spomnim, za moževo familijo mi je pa muka. Moški tako ali tako nimajo filinga, ko gre za obdarovanje njihovih sorodnikov, zato si z možem nimam kaj pomagati. Upam, da mi bo kaj mimogrede v oči padlo.

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 140
19.12.2005 21:00:04   
sazi
Spet bolj na kratko: sva bila v porodnišnici. user posted image  je super, jaz pa še vedno zanič. O zdravnici tam ne bi izgubljala besed. Vam pišem kaj jutri - upam, da bom že bolje.

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 141
19.12.2005 21:09:56   
marty5
Tinkatonka, čestitke za user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim, da so fantki številčno kar precej v prednosti med februarčicami user posted image user posted image user posted image .

Ninaki, tudi tebi čestitke za takega korenjaka!

Zdaj, ko vas berem, sem še bolj neučakana do srede, ko imam pregled. Upam, da me ne bo moj G na hitro odpravil in bom dobila kako slikco. Včasih je malo po luni....

Mene pa zadnja 2 dni špika - medenica itak skozi, zdaj me je začelo še v nožnici....nekje sem brala, da se tako telo pripravlja na porod. Prav neprijetno. Mali je aktiven, včasih čutim kot nek enakomeren utrip - to je najbrž kolcanje, ne? Ninaki, ti si napisala, da čutiš kolcanje podobno kot brce.....meni se zdi kot utripanje - če je to sploh kolcanje user posted image

Sem kar utrujena danes in mislim, da bom šla počasi kar spat. Lahko noč in prijetne sanje user posted image

< Sporočilo je popravil marty5 -- 19.12.2005 21:11:09 >

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 142
20.12.2005 7:16:02   
tinkatonka
sazi....upam da se kaj bolje počutiš. Kakšna je bila noč???

sarazan...lepo zapravljaj v Gradcu.

Urša_P....Jaz bom šla na CSD takoj po novem letu. Sicer imam pa uradni rok pri G. 20.02. tko da nastopim s porodniško šele 23. januarja. Jaz se sicer držim roka po nuhalni svetlini, to je 17.februar, vendar ga z G. nisva prestavljali, ker sem tko in tko nezaposlena in se mi ne bo poznalo zdaj al grem 3 dni prej na porodniško ali ne. No pa še za konec...upam da te je tvoj Matic včeraj lepo razvajal.

kami...dobro opravi na CSD-ju.

No in kako smo drugače mi. Noč kr vredu prespali. tako zgodnja sem pa zato, ker grem spet bratu pomagat za par urc v službo. Tko vsaj nisem doma ves čas in kaj koristnega naredim. Potem popoldne sem pa "taksi služba" za moje 80 let stare tete (v bistvu so od mami tete), ker jih peljem k frizerju, da bodo lepe za Božič. Potem pa še na en čajček s prijateljico, ki je že dolgo nisem vidla in je zdaj v tem veselem decembru ravno pravi čas da malo poklepetava o vsem za nazaj. No in bo dan počasi se prevesil v večer, ko pride domov moj možek, pa danes bova najbrž še smrekico postavila, če bo vse posreči, pa en kup perila za zlikat me čaka. Ja danes bo kr pestro. Sam ne bom pretiravala. Ker potem bom pa vsak boga spet obležala na postelji in se premaknit ne bom mogla. Pa ne smem pozabit na plastenko vode s sabo, da bom ja veliko veliko pila, da spravim te user posted image  bakterije ven iz mojega telesa.

No dovolj za navsezgodaj zjutraj, najbrž se vam še kaj javim danes.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 143
20.12.2005 7:36:15   
karin412
Dobro jutro! Moja noč pa je bila precej slaba, kar vsaki dve uri sem se zbujala in sanjala vse mogoče od poroda, ker smo imeli včeraj v MŠ predavanje o porodu. Ker je G povedala vse variante, tudi kaj bi lahko šlo narobe, sem si tolk memorirala, da sem ponoči vse to sanjala. Zdejle sem pa čist zanič. Ne vem, kako bom zdržala v službi, bom šla kar prej domov, ker imam popoldne spet MŠ.

Hvala bogu, da imam tako pridnega fanta, da mi vse skuha in prinese pod nos, da lahko jaz potem počivam.

A boste imele porodni načrt?

Neposredna povezava do sporočila: 144
20.12.2005 8:59:30   
malamisha
Dobro jutro!

Noč preživela klasično. V komo padem takoj ko vidim kavč in tv, zbudim se okoli polnoči, bedim do dveh in ponovno koma...

Zjutraj, v fazi zbujanja, čakam da naš-auser posted image  zamiga in šele potem dvignem rit...

Včeraj me je frendica nagovarjala, naj kar začnem prati in likati, da se mi potem januarja ne bo ljubilo. Bomo videli...

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 145
20.12.2005 9:04:13   
pika-poka
pozdravljene!
marty5-hvala za idejo o kartah za bazen..sploh ne bi pomislila!..

sazi-upam da se bolje počutiš, da je slabost in vrtoglavica prenehala!

tinkatonka-user posted image user posted image  zauser posted image ..pa upam da tvoje bakterije hitro spakirajo kufre..user posted image user posted image

ninaki-tebi tudi user posted image  za zdravega user posted image ej glede teh kilogramov...jaz sem jih tudi preposlušala...ena stranka v salon u mi je rekla da kdaj pa mislim kej shujšat..??!!sem si mislila.."kdaj pa ti misliš shujšat?"...user posted image ..čimmanj se sekirat zaradi drugih, ker je samo nevoščljivost!¨

jaz zdaj tudi komaj čakam jutri, da greva k g. in da po dolgem času spet vidiva najinegauser posted image ...upam da bo vse v redu!!!

želim vam prelep dan....!!user posted image user posted image

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 146
20.12.2005 9:58:00   
tinkatonka
Punce moram delit z vami....

Ravnokar izvedela, da je moji zelo dobri prijateljici, ki ima sicer rok 15.januarja odtekla voda in je že v porodnišnici. Mislim da bomo danes nazdravili na novega slovenčka.

Oh "ti tam zgoraj" daj da bo porod potekal vredu in da bosta mamica in otrok lepo prestala porod.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu pika-poka)
Neposredna povezava do sporočila: 147
20.12.2005 10:20:47   
natalia
držimo pesti!

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

Neposredna povezava do sporočila: 148
20.12.2005 10:29:45   
Eviii
jutro user posted image
mi smo pa danes kr malo pozni. nism in nism mogla dvignit sidra. včiri je bil zame kr naporen dan. najprej sm bla v laboratoriju v izoli, pol pa še v kopru. pa z možekom sva šla pogledat eno stanovanje in upam, da sva našla končno gnezdece user posted image  in pol sm šla še k sestrični na depilacijo... sm pršla domov okoli kosila in so me kr fajn bolele ledvičke. očitno sm malo pretiravala. res bom mogla samo počivat!!! in popoldne sm več al manj preležala oziroma počivala.
ursa_p, dobrodošla spet med nami... res si nam mankala. pa glavno, da je vse v redu. imaš pa še eno izkušnjo več, da veš, kako zgledajo popadki. meni se še sanja ne... in vse najnajnaj user posted image user posted image user posted image . za službo pa se ne sikirat. mene so tudi letos na začetku leta odslovili po tem, ko sm 5 let marljivo delala in v firmo prnesla ogromno denarja. to pa samo zato, ker nism dokončala doktorata. so mi čisto podrli začetek leta. in sm jih še slišala, da sploh nism nič delala in da so imeli samo zgubo z mano in da jih preveč stanem. pol pa so dobili enga študenta in ta bošček me kliče vsak drugi dan, ker stvari niti pod razno ne zna nardit. in sm mu že miljonkrat rekla, da me lahko kliče za privat zadeve, vsekakor pa ne glede službenih zadev. in pol me je šef še ene parkrat poskusu zvabit na kak razgovor, da bi se spet vrnla. in mu je šlo popolnoma v nos, ker sm po enem mescu že imela novo službo. je bil prepričan, da itak nism nič vredna in da vsakdo lahko opravi moje delo in da itak nikjer ne bom dobila druge službe. in pol, tik preden sm podpisala novo pogodbo (v novi službi) mi je začel težit, da zakaj ne bi bla raje malo brez službe in bi pol po doktoratu pršla nazaj user posted image . sm ga samo nekam poslala in zdej uživam v novi službi, kjer so mojo user posted image  sprejeli skrajno pozitivno (reakcija mojega bivšega šefa: kaj nisi mogla še malo počakat? pr 32-ihuser posted image ).
zdej je pa samo še jery, ki manka na spisku. pa seveda wallery, ki ji še vedno očitno ne dela računalnik.
tinkatonka, držimo pesti, da bo s tvojo kolegico vse v redu in da bo danes en slovenc več...

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

Neposredna povezava do sporočila: 149
20.12.2005 12:19:04   
pika-poka
držim pesti..user posted image user posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?