|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČICE 2006
16.12.2005 8:22:44   
pika-poka
ja..medtem ko sem pisala me je prehitela tinkatonka..glede tvojega vprašanja...jaz sem fotokopirala bančno kartico, davčno številko in osebni dokument!....tako so mi naročili...

pa kako to da lahko oddajate tako pozno te papirje?..jaz sem mogla bit točna ..60dni pred rokom!

(odgovor članu pika-poka)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: FEBRUARČICE 2006
16.12.2005 8:42:38   
marty5
Dobro jutro,

uh, ste mi naložile en kup domačega branja, pa sem še včeraj popoldne visela  na RR user posted image

Ninaki - ja, moj brca še dol, tako da čakam, da se obrne - mu vsak dan parkrat naročim, pa me do sedaj še ni ubogal user posted image

Petra.horzi - čestitke za poroko user posted image user posted image user posted image

No, včeraj je bil moj user posted image  končno malo fraj, tako da sva šla v shopping in je tudi moja plastika (kreditna kartica) vsa pokurjena, kot je napisala Kami user posted image user posted image . Kupila sva lusterček za otroško in pa večino stvari iz seznama - sem s sabo vzela kar tistega, ki ga je objavila Tina 76. Nisem vzela čisto vsega, nekaj stvari bom kasneje oz. po potrebi.
Ubogala sem vaš nasvet glede banjice in vzela čisto navadno, brez nobenih izboklin ipd. - še dobro, da sem vas vprašala, ker je bilo ene 6 različnih izbir user posted image .

Sicer sem se v trgovini počutila kot en butec med vsemi tistimi dudami in flaškami različnih oblik in proizvajalcev - sanjalo se mi ni, kaj je dobro, kaj ni, kje je samo cena višja, kvaliteta pa ista....skratka, čisto zgubljena sva bila tam user posted image . No, potem se je naju prodajalka usmilila in pomagala. Kupila sva vse cuclje in sterelizator od Aventa - da je pač od istega proizvajalca (da so cuclji podobni ipd.).
Včeraj sem dobila še eno potrditev, kako mi RR pomaga - s tolikimi informacijami in predvsem praktičnimi nasveti, na voljo 24 ur dnevno! Hvala vam punce user posted image user posted image user posted image

Kar se pa rjuhic in posteljnine tiče - tudi mi smo nabavili vse potrebno, sicer zaenkrat le za zibko, za posteljo bom kasneje. Mislim, da imava tudi rjuhice iste, Tinkatonka - rumene z medvedki. Očitno imava zelo podoben okus user posted image user posted image user posted image . Predvidevam, da je trgovina Odejica od Odeje Škofja Loka, ne?

Pa veste, kaj me zelo moti v trgovinah? Da je res večina stvari modrih ali roza user posted image . Jaz bi imela vse na rumeno, ker mi je ta barva všeč, pa še nevtralna. Ampak ne - v trgovinah vse roza - modro. Od krtačk in škarjic dalje.....Me prav jezi. Pa mi smo skoraj 100%, da bo user posted image , tako da med enim in drugim vzamem modro - kaj pa tisti, ki ne vedo in ne želijo vedet?

No, petek je, drugi teden že prazniki - moram še darila skupaj spravit. Ene tako pridno študirate, da imam slabo vest user posted image . Čisto prav mi je!

En lep in miren dan vsem user posted image


_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu pika-poka)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: FEBRUARČICE 2006
16.12.2005 9:01:23   
sarazan
Petra.horzi user posted image  user posted image  user posted image  za poroko.

Tudi mene jezi, ker je vse roza ali modro. Čeprav pričakujem punčko, ne kupujem nič rozastega. Kaj pa, če bo drugi fant? A bom potem spet vse še enkrat kupovala? Meni so najbolj všeč rumene, oranžne in rdeče cunjice, ampak jih skoraj ni user posted image . Kaj belega se še dobi.... Ah, bo že.

Me je pa včeraj še nekaj "pogrelo". Hotela sem malo zapravljati za sebe. Z možem sva šla v Staro Ljubljano in zavila do Popka. En sam puloverček mi je bil všeč, pa še tistega niso imeli prave številke. Pa spet večina stvari v roza ali vijolčni barvi, ki meni sploh nista všeč. Zdaj mi je že kar žal, da ne obvladam šivanja, ker bi si kar sama kaj zašila.

V torek greva v Graz in upam, da bom tam dobila kaj za sebe. Namreč Ljubljanski H&M nima nosečniških stvari user posted image . Pa v Grazu so še druge trgovine, kjer se mislim finančno olajšat, tako da.... torek bo srečen dan user posted image  user posted image  user posted image .

Danes sem zadnji dan v službi in mi je kar čudno. Sploh nisem vesela user posted image . Se mi zdi, da me bodo kar pozabili. Hvala Bogu imam zelo dobre odnose s šefi in sodelavci. Si sploh ne predstavljam, kako izgleda, če te takole nategujejo in jezijo, kot ene pišete.
Za CSD - jaz bom papirje oddala takoj po praznikih in všteta mi bo novemberska plača, ki sem jo dobila 15.12. Na decembrsko, ki je šele 15. jan. ne bom čakala, ker bi rada prej zrihtala vse te papirje.

Kje se pa BaGSi skriva?


Moj user posted image  je že na glavo obrnjena in, če se potipam nad sramno kostjo, čutim pod kožo glavico. Na ta način mi je tudi G določila lego, pa Pušenjak je videl na UZ, zato verjamem. Brce pa čutim po celem trebuhu. Očitno imamo tudi boksarko, ne samo nogometašico user posted image . Trebuh mi pa ne otrdeva, vsaj zdi se mi tako.


_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: FEBRUARČICE 2006
16.12.2005 10:00:05   
Eviii
jutro tudi od nas. spet smo malo potegnili in začorli nekoliko dlje. pa smo spet imeli ponoči od treh od petih akcijo in smo bolj malo spali. pa na wc smo šli vsaj ene trikrat...
punce, hvala za cifre. danes bom še tistim parim, ki ste mi včiri poslale, pisala sms. včiri popoldne sm bla popolnoma okupirana s puzzlom user posted image
drugače imam pa še vedno ogromen pritisk na mehur in na sramno kost. se mi zdi, kot da mi bo zdej zdej vse skupi zletelo vn (se samo user posted image , ampak tudi vse drobovje user posted image )... mi pomaga samo počitek in noge v luft. ko pa vstanem, je pa panika in kažin. drugače se mi pa zdi, da se je naš-a user posted image  tazadnje dni malo umiril-a. sicer brca in nagaja mamici, samo manj pogosto kot do zdej. očitno je imel-a pred tem obdobje, ko se je obrnil-a in zdej malo počiva, ker je par dni bil-a kr aktivna. meni se pa res zdi, da je moj buši čisto dol zlezu. ga imam stisnjenega čisto v spodnjem delu trebuha... sej mam kontrolo drugi teden, pa bomo vidli, kaj bo reku g. upam, da se je user posted image  že postavil-a na glavico.
moje šopingiranje je pa letos popolnoma na nuli. ker ne smem vn, so itak odpadle vse decembrske radosti. pošiljam možeka in moje starše naokoli po nakupih. pa niti smrekce še nism nardila user posted image
kar se pa službe tiče, se mi prou smilite vse tiste, ki imate probleme s šefi. sama sm letos bla zaposlena na treh koncih in zdej morem dobit papirje od vseh treh delodajalcev. sm že vsem poslala obrazce in so rekli, da mi bojo to kmalu pripravli. v novi službi mi pa tudi sploh ne komplicirajo. so mi ravnokar podaljšali pogodbo za eno leto (in potem sledi za nedoločen čas), tko da sm prou vesela. jih moja user posted image  čisto nič ne moti...
pa še neki. bagsi se meni ni čisto nič oglasla po sms-ju. tko da po mojem veselo zapravlja. se bo že oglasla...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: FEBRUARČICE 2006
16.12.2005 10:03:44   
malamisha
Imam vprašanje za primorke. Sicer ne spada na ta forum, pa vseeno...

Prijateljica išče varianto za 3-dnevno bivanje na naši obali za novoletne praznike. Ker se je seveda spomnila prepozno, je že vse bolj kot ne zasedeno.
(razen res drage variante).
Pozna katera koga, ki oddaja sobe?

Hvala!



_____________________________

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi


(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: FEBRUARČICE 2006
16.12.2005 10:42:34   
bobika
Še od mene lep pozdrav!
Ta teden je tako naporen in preveč je hitro minil. Vsak dan neko letanje po mestu in iskanje stvari, ki jih potrebujeva.
Danes se pa že full veselim, ker gremo za user posted image  kupovati. Jupi!!!
Moje spanje je zadnje čase tudi bolj slabo. Najprej sanjam o prehitrem porodu, potem pa o nabavi in sestavljanju kuhinje. Vse skupaj se povezano z predavanji na mš in kupovanjem kuhinje. Pol pa celo noč samo to bluzim.
Drugače je user posted image  precej aktiven, sploh, ko se umirim, takrat pa on začne.

Natalia in Tina76 kdaj bosta prišle na praktične vaje v mš - nega dojenčka? Mi2 greva v ponedeljek ob 9.00.

Natalia drži se in poskušaj čimveč počivati!!! Da vsaj rodiš v letu 2006. Sicer pa verjamem, da bo z našimi user posted image  vse ok, tudi, če se malo prej rodijo!
 
 
lep dan in uživajte

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: FEBRUARČICE 2006
16.12.2005 12:39:31   
marty5
Malamisha, žal, ti ne vem kaj dosti pomagat. Po moje so privat sobe kar fraj - vem, da so sosedje v moji ulici (ko sem bila še v izoli) oddajali sobe in v tem času niso ravno imeli prometa. Jih je pa večina oddajala preko posrednikov, ponavadi Šifra nepremičnine (Izola) ali pa Capris time agencija v Kopru. Naj poskusi poklicat.

Drugače pa je na Obali v tem času kar mrtvilo, veš. Če pa pride le menjat zrak pa se malo spočit, je pa seveda druga zgodba user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: FEBRUARČICE 2006
16.12.2005 13:43:58   
sarazan
Punce, se moram kar pohvalit!


Pred desetimi minutami je bil pri meni moj šef. Prinesel mi je čudovit šopek rož in se mi zahvalil za odlično sodelovanje. Veseli se mojega srečnega dogodka, zaželel mi je čim manj težav in z veseljem pričakuje dan, ko se vrnem s porodniške.
Se mi je skoraj solza potočila, tako me je ganilo. Nikakor nisem pričakovala take geste. Pa že v ponedeljek, ko smo imeli novoletno zabavo, se je direktor spomnil in me omenil v govoru. Joj, smrk, čist hudo mi je, ker jih zapuščam za toliko časa.
No, vseeno pa tudi komaj čakam, da bom pestvala mojo punčko user posted image .

_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: FEBRUARČICE 2006
16.12.2005 15:29:03   
Eviii
evo nas spet tle. smo malo bolj počivali čez dan. mi res paše samo noge v luft držat. nobena druga pozicija mi ne ustreza. sm pa vsekakor iz dneva v dan bolj živčna in tečna, ker ne vem več, kaj počet...
kar se pa tiče prenočevanja na obali, mislim, da imajo v izoli še kr fraj. vem, da naši sosedi oddajajo sobe, samo nisem v stikih z njimi in ti težko karkoli obljubim. je pa v izoli ena fajn agencija, ki so full prijazni in imajo relativno poceni sobe: www.beleskale.si. dej kolegici link, pa nej jih pokliče in se zmeni. jst vedno njih pokličem, ko imam tle švede na obisku. reči, če ji lahko zrihtajo sobo pr lili (v jagodju, zelo lepa hiša in prijazna gospodarica).

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: FEBRUARČICE 2006
16.12.2005 17:43:46   
ninaki
Pozdravljene,

Sarazan, to je pa res lepo!!!!! Kako lepo se je spomnil in te presenetil user posted image

Malamisha, jaz sem vedno v kakih guzvah, ko je bilo vse na obali zasedeno, poklicala na Turist biro in vedno so mi nekaj zrihtali (sem se pa vedno zanimala za Portoroz ali Lucijo). Prilagam se www naslov: http://www.turistbiro-ag.si/

Danes v sluzbi je bila cisto druga pesem v zvezi z obracunom porodniske. Sem vprasala na kateri zakon se sklicujejo in na koncu izvedela, da ni problem v sluzbi pac pa v CSD. Kao, oni nocejo upostevati decembrske place???!!! Kakorkoli, nima veze. Glavno, da je v sredo moj zadnji dan. Sem se odlocila, da bom kar pizze narocila. Bo najhitreje in najenostavneje.

Lepo se imejte cez we in se beremo,

Nina


(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: FEBRUARČICE 2006
16.12.2005 18:44:29   
tinkatonka
ursa_p...vidim da si gor prijavljenauser posted image user posted image user posted image user posted image

Upam da je vse vredu!!!! user posted image

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: FEBRUARČICE 2006
16.12.2005 18:49:54   
tinkatonka
sarazan.....ti maš pa res prijaznega šefa! En user posted image user posted image  zanj!!!

evii...sem si pogledala tvoje slikce trebuščka. Pa je res majhen v primerjavi z mojim, ki je pravi bajsi. Ne sekiraj se, boš mela potem manj problemov s kilami po porodu, medtem ko bomo ostale jamraleuser posted image !

No drugače sem pa zdele mal osamlejna, ker mojega moža še vedno ni domov. To je pa tko če si privat in delaš večinoma sam. Pa če hočmo da je kaj denarja 15 v mesecu na računu je treba pridno delat. No in sem se spravla likat, kar pa tud ne bo škodlo, pa še posesala bom zdele, ker je pod posteljo že toliko prahu da mi grejo kr kocine pokonci.

No se bom jutri kaj javila kako smo kaj.

Preživite lep vikend!!!

Lp Tina



_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: FEBRUARČICE 2006
16.12.2005 19:16:40   
čuko
Tinkatonka: če si nezaposlena oddaš papirje za starševski dodatek po rojstvu otroka. Oddat moraš obrazec DP-1-vloga za uveljavitev pravice do starševskega dodatka, fotokopijo rojstnega lista in fotokopijo bančne kartice.

Ko sem jaz oddala PDP za paket mi je gospa to tak razložla.  Če si pa zaposlen, pa moraš papirje oddat 42 dni pred rokom ali najkasneje 28 dni prej.

_____________________________

Naš sonček je prijokal 2.2.2006!

(odgovor članu pika-poka)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: FEBRUARČICE 2006
16.12.2005 19:21:47   
marty5
Eviii, sem si slikice pogledala - imaš pa ful lepo vidno lineo negro, moja je rahla, ampak tudi je. Meni se trebuh malo bolj pozna šele zadnji mesec - očitno smo bolj pri ta manjših trebuščkih. Glavno, da se imajo user posted image  lepo not, ne?

Jaz sem pa ta teden očitno tako izmučila mojega user posted image , da je božček kar zaspal user posted image . Ja, med nakupi in gospodinjskimi deli ter samim delom v službi, je čisto uničen. Tako, da se tudi jaz zdaj malo kratkočasim pred računalnikom.

Sarazan, lahko ti le čestitam za takega šefa in ko jih bi bilo le več takih. Kapo dol user posted image user posted image user posted image   Jaz imam tudi v službi kar dobre odnose in celo nosečnost, so bili korektni in prijazni. Zato mi ni niti zdaj težko odgovorit na kakšen klic in kaj pomagat, če je potrebno. Je pač tako, da gre to v obe smeri. Je pa potem tudi nam lažje, ko vemo, da bomo čez 1 leto še vedno zaželjene v službi in ne živimo v strahu, kaj bo potem.

Lep večer vsem in se kaj beremo čez vikend user posted image

< Sporočilo je popravil marty5 -- 16.12.2005 19:26:02 >


_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: FEBRUARČICE 2006
16.12.2005 19:24:15   
marty5
Punce, jaz ne vem, če user posted image  tako vpliva name, ampak jaz ne znam več pisat user posted image . Kar groza me je, ko berem svoje poste - tiskarski škrati, vejice.....

A ve katera, če se da objavljen post popravljati in če, kako?

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: FEBRUARČICE 2006
16.12.2005 19:27:37   
marty5
Sem pogruntala.....ja, bi lahko prej kaj pogledala, preden vprašam, ne?

No, se kr sama s sabo pogovarjam user posted image . Res, čas da grem........

< Sporočilo je popravil marty5 -- 16.12.2005 19:28:16 >


_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: FEBRUARČICE 2006
16.12.2005 19:28:30   
čuko
Javljamo se tudi mi. Danes smo imeli pregled pri g. in nam je povedal, da je vse v najlepšem reduuser posted image . Sem tak vesela, da bi kar jokala, me je kar ganlo, sem postala full čustvena in zaskrbljujoča. Skozi imam neke misli ali bo kaj narobe, tak da mislim, da smo si vse iste. Kak nas pa ne bi skrbelo za našeuser posted image ?
Tehtamo približno 2,2 kg in veliki smo približno 43 cm. Je rekla g., da bo silak.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem malo osamljena,ker je moj user posted image  šel v Zagreb na koncert Tiestota in se vrne komaj jutri zvečer.user posted image
No, bomo že preživeli!

Lepo se imejte  souser posted image  in pridno božajte svoje user posted image !

_____________________________

Naš sonček je prijokal 2.2.2006!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: FEBRUARČICE 2006
16.12.2005 20:12:08   
ninaki
Prej sem vam pozabila povedati kaj se mi je zadnjic zgodilo. Lezala sem na boku in imela roko na strani trebuscka. In je mali ravno takrat z nobo (vsaj mislim) podrsal po moji roki. Kaki fajni obcutek je bil!!!!!! Cutiti cisto majhno tackico user posted image user posted image user posted image user posted image Cisto sem bila hin user posted image

Uzivajte cez we,

Nina


(odgovor članu čuko)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: FEBRUARČICE 2006
16.12.2005 20:47:37   
malamisha
Dekleta hvala za informacije o turizmu na naši obaliuser posted image user posted image . Posredovala naprej in upam, da bo uspešno iskanje.

Ugotavljam, da sem iz dneva v dan bolj raztresena. Pozabljam čisto običajne stvari, kot so imena. Danes sem šla na izpit, raztresena kurauser posted image , skoraj vse pozabila... Upam, da sem spacala skupaj saj za 6 in da je izpit za mano.

Naš-a user posted image je zelo živahna, še posebej, če je okoli mene veliko ljudi in če je mama srečna.

Občutek imam, da sem vsak dan širša. Apetit se veča kot zmešan. Še malo pa bom res mali user posted image . Moram poslikati bušija da ga vidite...

_____________________________

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi


(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: FEBRUARČICE 2006
17.12.2005 8:26:41   
Eviii
jutro...
mi smo pa danes za spremembo zgodnji. včiraj smo zaspali pred teve kot ubiti okoli enajstih. in valda je blo treba danes zjutri nadoknadit. to malo bitjece je prou živo ko popr. je rekla moja mama, da je čisto po meni. jst ne morem bit pr miru več kot 3 sekunde user posted image
drugače pa je res moj buši bolj mičkin, kot vidite. pa se mi zdi, da mi je zadnje cajte kr precej zrasu. je pa tudi res, da imam rok komi konc februarja in da smo danes dopolnili komi 30 tednov user posted image user posted image user posted image , medtem ko jih imate ene že 34... drugače sm ta teden šla najprej malo gor (eno kilco) in pol spet to kilco dol. danes smo na +4,3 kg od začetka. pa jem za štiri, se mi zdi... ker sm imela že od prej enih 7-8 kg preveč, se glih odtehta in imam tolko plusa kot ostale. samo upam, da bojo šle pol te kile dol in še kaka, ki sm si jo od prej nabrala...
jst sm tudi skrajno pozabljiva. vse si morem napisat... zdej ki sm dobila antibiotike, sm si na dva telefona nastavla budilko, da ja ne bi pozabla vzet kdaj antibiotika user posted image ... ko raztresena kura!!!
joj, čuko, ti imaš pa res ogromnega otroka... me prou zanima, kakšni smo mi. bomo zvedli v četrtek na kontroli.
ursa_p se pa ni nič oglasla. če je bla prisotna, je to že dobr znak. mogoče ni imela cajta in se bo kej oglasla v naslednjih dneh. kaj pa jery? ostale smo več al manj na broju in se imamo pod kontrolo...
evo na, naš-a razgrajač-ica je spet aktiven-a. vrjetno vas hoče pozdravit in z vami malo poklepetat user posted image . zakaj bi samo mama nergala s pisanjem na rr...
lep vikend... mi bomo mogoče danes nardili smrekco, če bomo pr volji in moči.

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: FEBRUARČICE 2006
17.12.2005 9:46:45   
malamisha
Dobro jutro!

Pa mi je uspelo poslikati še moj buši. Ogromno...

Slike v albumu, če katero zanimauser posted image user posted image

_____________________________

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi


(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: FEBRUARČICE 2006
17.12.2005 9:58:16   
tinkatonka
Dobro jutro!user posted image

Ja urša_p je bila včeri malo pred sedmo res prijavljena. Mogoče se je pa njen Matic oglasil gor in pogledal kaj kej pišemo. No upam, da ji bo sporočil, da smo vse firbčne kako je z njo, in da bo tudi kaj napisal pod našo temo.

Čuko...meni so rekli, da urejam vse s papirji pred PDP-jem in ne po rojstvu, kljub temu da sem nezaposlena. Ampak bom vseeno še preverila na CSD-ju. user posted image user posted image DA je z user posted image  vse vredu. Bo pa res pravi velikan, vendar je res, da se včasih tudi zmotijo na UZ-ju, ker je ocena lahko le približna.

No jaz sem danes kr dobro potegnila s spanjem in vstala šele pred 15 minutami. Jah sem mela naporno noč. Sanjala sem ene 5 različnih sanj, vmes sem se vsakič prebudila in se sama sebi zdela čudna kaj se mi sanja, potem je bila pa na vrsti že nova epizoda. Danes me bolijo medenične kosti kot user posted image  , še bolj kot ponavadi. Se res tko počutim, kot da bi me nekdo s palco tolkel tam spodaj. V ponedeljek imam pregled pri G, komaj čakam, pa tudi na UZ-ju ga bomo vidli če bo vse posreči. Res me zanima kako napreuje tole majhno bitjece, ki ga vsak večer opazujem v postelji kako pleše po trebuhu. Včasih ko ležim na hbrtu imam popek nekje tam čisto desno, ker user posted image  tako čudno telovadi notri. Prov hecno vidt in potem primem trebušček, in hočem prestavit popek spet na sredino, pa nič ne uboga. Možu sem rekla da je user posted image  zihr fantek, ker je tko prisrčno žleht. ker punce šele potem ratamo žleht, ker nas fantje to naredijo user posted image user posted image user posted image . Omislila pa sem si tud nov vzdevek za moj trebušček in dojenčka notr. Namreč vsak večer ko se mažem z oljem in gledam v ogledalu ga nagovarjam, da je bajsi. user posted image

No pa dovolj za zdaj. Danes imam v planu it na obisk k stari mami v dom pa na sprehod bom šla. Pa mogoče se kaj vmes še najde. Poleg seveda običajnega sobotnega dela, pospravljanja, likanja in kuhanja. Komaj čakam da bom likala in prala user posted image  cunjice. Kdaj imate pa ve v planu to početi?? Jaz sem mislila tam po novem letu.

LP TIna

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 17.12.2005 10:09:29 >


_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: FEBRUARČICE 2006
17.12.2005 10:00:51   
tinkatonka
Malamisha.....LEP TREBUŠČEK! sem pa opazila da ga v primerjavi z mano nosiš precej visoko. Moj je čisto nekje spodaj.

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: FEBRUARČICE 2006
17.12.2005 10:09:16   
marty5
Dobro jutro,

kako ste kaj danes?

Malamisha, najprej sem si seveda pogledala tvoj trebušček user posted image  - moj je tudi nekaj takega, samo par tednov mlajši. Kot Evii, tudi mi danes praznujemo okroglo obletnico - 30 tednovuser posted image .

Drugače pa so moje noči vedno slabše. Spim še kar ok, ampak se ful zbujam in predvsem - tako sem okorna, ko se moram obrnit ipd. Pa vse me tišči user posted image . Brez 3eh dodatnih blazin sploh ne gre - 2 pod hrbet in eno pri križu...Sploh križ me ful boli - čez dan predvsem. Ima še katera podobno težavo?

Kaj boste lepega počele danes? Jaz sem brez planov. Najbrž bova kaj porihtala po stanovanju, kaj skuhali in pol bo morda kak obisk priletel mimo. Skratka, nič posebnega......

Aja, včeraj sem naredila eno ful veliko neumenost. Ker mi je bilo dolgčas zvečer, sem po netu iskala filme in slike porodov.......seveda, bi bilo boljše, da ne bi. Sem pa res butec - sem cel večer mislila na to in včasih me stisne tak strah user posted image user posted image user posted image . Pa sem bila tako korajžna na začetku.

Jaz imam glede poroda "le" 3 želje (poleg seveda bistvene, da bo z user posted image  vse ok in ne bo nobenih komplikacij):
- da bo čim hitrejši
- čim manj boleč
- in brez šivov.

Skromna sem, ne? user posted image  Od zdaj naprej berem in poslušam le zgodbe o takih, express in super porodih! Če se ne motim, je naša Bagsi imela takega, ne?

No, bomo vidli, če bo pozitivna naravnanost kaj pomagala user posted image


_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: FEBRUARČICE 2006
17.12.2005 10:52:15   
natalia
zdravo souser posted image !

jaz sem več ali manj v stalni pripravljenosti, ker me je ginekologinja tako prestrašila s to zrelo posteljico! moja user posted image  ima sedaj še 1800 g, in mi je gin. rekla, da se mora še malo porediti preden pride na svet.

Kupila sem bombažne tetra plenice v DM pakirano po 5 kom. za 1400 sit.

glede MŠ bobika, jaz sem naju prijavila za 19.12. od 12. do 14.ure, ker ima dragi nočno izmeno in da se še malo naspi, prej ko gre previjat.user posted image

toliko, da se malo javim,
upam, da ste še vse o.k.!



_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?