sazi
|
Pozdravljene, sem uspela prebrat vse vaše romane - sem namreč nekoliko bolje in se presedam z enega konca na drugega, pa še sestra je prej prišla na obisk in sva šli za pol urce na sprehod - sama si ne upam, ker se mi še kar malo vrti. Pojma nima, kja mi je, važno, da je malo bolje. Če se ne bo nič poslabšalo, bom počakala do petka, ko imam pregled pri svojem G in ga nameravam prepričat, da mi mora pregledat kri (razen toksoplazmoze sem imela edini pregled konec julija - pri G - so mi pa v "času mojih bul na glavi" pregledali kri, tako da sem vsaj nekje izvedela, da je vse v mejah normale). Pritisk in sladkor mi zagotovo nista padla in mora biti narobe kaj drugega. Sem zjutraj lepo zajtrkovala, pritiska sem imela pa 130/90, kar je prej preveč kot premalo (no, ampak imam že celo nosečnost takega in G to nič ne sekira). Zdaj pa h komentarju tiste DR od včeraj: najprej je 10 minut iskala, kje je izgubila očala. Potem je samo pokomentirala, da je CTG v redu, zapisla vse podatke v MK (vključno z izmerjenim pritiskom) in me vprašala, če sem probala spiti kako kavico? Mi ni bilo jasno in sem jo vprašala, da zakaj pa? Da bi bil pritisk še višji? Pa me je samo vprašala nazaj, če se mi zdi zame 130/90 visok pritisk in da bi mogoče vseeno kako kavico. Ej, da jaz spijem kavo v bilokakem stanju (sploh včerajšnjem) mi pulz naraste na 200 in zadane kap v 3 minutah! Potem me vpraša (da ne bo pomote: imam očala z debelimi okviji in se jih ne da zgrešiti) če imam dioptrijo? Povem da ja, pa nobenega podvprašanja. Skratka poslala me je domov in rekla, da če bo slabše naj pridem nazaj (in najbrž je hkrati upala, da bo takrat dežuren kdo drug). Jaojao kam gre naše zdravstvo. No, meni je trenutno najbolj pomembno, da sem bolje in da se mi vsake toliko časa oglasi, da se ima fajn. in kile: ima glavo zgoraj (uapm, da se kmalu obrne) sem pa nekje na +8 - kar zadovoljna. Darila: letos bo bolj tako-tako. Nisem v stanju za hodit naokrog, avta tako ali tako nimam in razen kam peš itak ne morem. Sicer se malo čudno sliši, ampak še dobro, da se da kupivati po internetu: mama si je zaželela nek zdravstveni vodnih, sestra elektronsko varuško... meni pa potem samo poštar nosi. Cunjice za : mi je sestra včeraj dostvila "paket za prve 3 mesece" od njenega malega - oz od njenih "nečakov". Prala in likala bom januarja. Imava z namen naslednji teden, ko bo doma, pripraviti večino stvari - sestaviti sposojeno zibko, predalnik za vse stvari za otročka, domontirati nekj polic v kopalnici in preorganizirati razporeditev, potem pridejo pa še cunjice na vrsto. Sploh pa, ali mislite, da z likanje ostanejo "dezinficirane" do februarja, če jih likate sedaj? Ne razumete me narobe., ne mislim nič slabega, je o tem ne vem dosti. Jelka: ker nisem ravno praznični tip imam že 10 let isto "instant" jelko - oz jelkico veliko cca 30 cm - spravljeno v škatli za mobitel. Povsod je že bila z mano, kjer sem praznovala Novo leto - tokrat bo pač doma - tudi taka majhna - za kaj velikega itak nimava prostora. Ursa_p: dobrodošla nazaj in vse najboljše. Šefov poznam pa na žalost več takih in zelo malo zlatih. No, ko se spomnim še kaj, se pa spet oglasim, pa lepo čakajte na februar.
|