Ezi
|
Uh, uh ... en kup neprebrane pošte, neprebranih postov, nova teme, nekater pogrešane, ful novih stvari, pa me ni bilo le nekaj trenutkov ... dni .... mašina, se svet hitro vrti!!!! Kako ste ve, sem le na hiro preletela ... si bom potem čas vzela, upam, zdaj pripravljam kosilo in malo vmes skačem za računalnik ... saj pečica itak sama peče ... pečenko ... moram pa rečt, da nimam več takega apetita ... no, še dosti pojem, ampak vse zgleda bolj normalno ... Vse možne kontrole smo dali skozi, vsi smo ok, mali je hudo, hudo živahen (sem se že spraševala, če je pretirana živahnost lahko znak za kaj neprijetnega ) pa sem se seveda pomirila ... jaz ne kašljam več tako hudo, so antibiotiki pomagali ... imamo pa tako pestre dneve da ... mamice, ki lahko svoje otroke dejansko objamete veste o čem govorim ... dedki mrazi, pa božički in vsa ta norija, pa mrzli popoldnevi, katere moraš preživeti nekje notri ... sem zvečer tako utrujena, da me lahko zbudi le Nejc in takrat opazim, da se ponoči tudi premaknem ne ... spim in zaspim kot bi me omamili. Še vedno se nisem lotila novoletnih voščilnic ... saj bo ... jutri pa verjetno letim v Ikeo po par reči, da popolnoma pokurim budget ... o opremi za novega člana pa ... nekaj še imamo, nekaj še dobimo, pa si ŠE ne belim glave ... včeraj me je še šefla zasekirala, ker mi ni hotela odobriti dopusta pred porodniško. Halo?! Mi je rekla, naj si kar bolniško podaljašam. A veste, da se vedno bolj veselim naše nove No, verjetno se tole čudno sliši, ampak druge nosečnosti ne doživljam tako kot prve in ko me preplavijo ti božanski občutki pričakovanja, sem res vesela ... se pa seveda tudi sprašujem, kako bo to šlo. Celotna organizacija ... mama je ena sama in imam le dve roki, oči v službi, bi recimo jedla, ta velik mulo, pa bi rad, da se npr. igram z njim. Ali pa pohodi v trgovino, pa potem še pes ??? Kdaj pa on lulat in to? Pa spanje???? No, ob takih mislih, pa se malo ustrašim. Ne bojim se poroda samega, bojim se vsega napora ki sledi. In ta zna biti prav velik. Takrat se bo vse šele začelo ... zdaj so na varnem, na toplem, site, naspane ... potem pa ... ojoj kaj delam ... se opravičujem za tele bolj mračne sile, sem le razmišljala in sproti pisala ... Punce, ostanimo vsi zdravi in se mejmo radi!!!!!!!!
|