Eviii
|
pozdravljene, drage !!! danes sm prou dobre volje, čeprou me vse boli ko . navsezgodi smo bli na kontroli pri g. in sm mu povedala za vse težave, pa je reku, da je včirajšnji izvid ok in da mi ni treba novih antibiotikov. to me je full potolažlo. in pol sm mu povedala, da me boli, ko grem na wc in me je spet vaginalno pregledal. je reku, da sm fino zaprta (sm se že bala, da se počasi odpiram) in da imam dobro ohranjen maternični vrat. je pa reku, da morem ogromno počivat in nič delat, ker očitno se neki dogaja. pa je reku brez panike, ker še ne misli prit vn in da bo vrjetno zdržal-a do februarja. no, pa smo prestali eno hudo obdobje. pol smo pa na uz-ju gledali . in sm mu takoj zabičala, da nam ne sme povedat, kaj imamo v bušiju. pa je non-stop krožu tam okoli, ki ne bi smel. še dobro, da nima najbolšega uz-ja in da sm bla brez očal in nism vidla nič... imam pa vse posneto na videokaseti, tko da si bom nekega dne pobliže vse ogledala. je pa obrnjen-a z glavco navzdol in je reku g, da se ne bo več obrnu. hura za nas . pa smo pravi bajsiji. tehtamo namreč kr 1590 g (malo več od marty in gilde, ki imata rok takrat kot mi). tudi vse ostale mere so v mejah normale. naša pozicija je II vzdolžno. mah . je reku g, da smo super, samo moremo precej počivat in seveda pit. res me je potolažu!!! pritisk pa čutim zato, ker je precej nizko in mi full pritiska na mehur. ti falot-ka ti!!! naslednji pregled imamo pa 20.1., ker je vse ok in ne rabimo prit prej. moj možek v sloveniji nima glih dosti frendov, tko da ne vem, kaj bo počel ob rojstvu . vrjetno se ga bosta z mojim očetom do konca nacedila in bosta kr v kuhni zaspala. moj oče bo pa pol mogu vzet en teden dopusta, da bosta lahko žurala in se veselila tinkatonka, je bil pa res priden ta božiček pr vas... mi nimamo še niti jelke, tko da nam ne more še nič prnest. sm si pa rekla, da jo morem danes al pa jutri nardit... marty in gilda, kaj veste, da se po novem letu naše sestre in babice pri g zamenjajo?