Barbs
|
O punce, sam da se malo prklopim. Tudi moj je nepričakovano že včeraj pred deseto uro zvečer prišel s seminarja, tako da.... mojsonček - zgleda, da jih je ta nosečnost orng prijela. Je komentiral, da ne bi mogel normalno it ven s tipi, pa žurat, pa spat v hotelu, ker bi ga skrbelo, kako je doma. No prav, bila sem kar vesela, ker sem imela neke čudne "popadke". Ampak, dobesedno. Lenika, sprašuješ, kako boš vedela... Povsem natančno , boš videla. Po vseh teh bolečinah in špikanjih in ne vem še čemu, je mene sinoči čisto rahlo začelo grabiti na obeh straneh trebuha - v predelu - višini, kjer naj bi bili jajčniki nekoč.... ne znam ti opisat natančno - na obeh straneh hkrati me je rahlo "prijelo", kot bi me hkrati priklopili na elektrodice ( ne vem, če si že kdaj npr. bila na kaki masaži, ko ti priklopijo neke štromčke za topit špehec" - verjetno ne, ker si še mlada... jaz pa ) skratka, je zabolelo ( niti ni bila bolečina) , prijelo na obeh koncih hkrati, s strani se je rahlo razlezlo proti osrednjemu delu trebuha in tako par sekund "obviselo v zraku" ... nato pa popustilo.... Najprej nisem bila pozorna, potem pa se mi je to še dvakrat ponovilo, čez kake pol ure in čez kako uro... Potem sem natanko vedela, kam to "bolečino" uvrstiti in sem se je spomnila izpred let. Nato se ni več ponavljalo. Na vcju sem imela tudi več sluzi kot običajno, vendar nič krvave, tako da nimam pojma, ali se mi čep že lušči Če bi se tiste bolečinice stopnjevale, če bi postale redne, npr. najprej na vsako uro, potem pa skoz manj, potem je to znak, da se je začelo, sploh, če bi začel še križ mal bolet. No, pri meni se je čisto ustavilo in danes je ok, ampak mi je povedal, ko me je gledal, ko sem prišla izpod tuša, da je evidentno, da se mi je moj trebušček spustil. Ker prej je bil zelo visoko in štrleče, zdaj pa kar neki... tako da Ne vem... Popadke boste gotovo prepoznale, nč bat. Danes sem šetala okrog, pojedla ribo in ananas, malinovega čaja pa sploh ne upam pit zdaj. Vseeno malce prisluškujem, če se slučajno kaj dogaja. V sredo imam Stankota pet do desetih dopoldne , imava zadnji UZ na ta boljši mašini in bomo videli, kaj bo povedal. Petka, bom pogledala mal, kaj bi lahko bla hladna sterilizacija , TiaSara, kar se tiče sanj greš počasi po Marijinih stopinjah , Mari, ti pa pazi nase, ko te "odvežejo" - sicer boš pa tam na dohvatu ruke, tako da... boš morda res ta prva majčica, če ne bo sonca ( upam , da je danes vse vredu z njo )Punčica,čestitkam za avtosedež , mi imamo kar lupinico avtofix chicco, ki jo bomo potem po nekaj mesecih zamenjali s ta pravim sedežem za v avto.... Grem še mal krake gret ven.. pa zvečer še kaj zatežim
< Sporočilo je popravil Barbs -- 8.4.2006 17:43:57 >