|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.4.2006 9:35:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1276
   RE: MAJČICE
5.4.2006 9:36:08   
lenika
Pozdravljene!

Smo na hitro se javljam. Včeraj  sem imela drisko in krče v želodcu in danes na pregledu so ugotovili, da imam full baktrij v vodi in me pošiljajo v porodnišnico. Upam, da se čim prej vrnem.

Lepo se imejte.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
5.4.2006 10:12:52   
Barbs
Lenika user posted image user posted image  - mater, zdaj je pa še mene strah... me je včeraj zvečer in ponoči ful špikalo in sem bila prepričana, da grem danes na kontrolo, pa sem potem zjutraj premislila in si rekla - eh, saj verjetno ni nič...

Lenika, upam, da bo vse vredu in da boš čimprej nazaj!

Grem na sončka, se beremo punce, mejte se lepo....user posted image

Aja, tt ,  košare ( ta velike, ta trde) definitivno ne rabiš, ubogaj MarijoPo in Aurorouser posted image user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
5.4.2006 10:25:54   
tt79
Hvala majčice...no tole je zame zgodajuser posted image
Zdejle grem po trgovinah, da mal vidim cene, čeprav bom menda kar preko sončka naročila, se mi zdi najceneje...user posted image user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
5.4.2006 10:29:22   
mojsoncek
Ziv bejbike! Kako gre? Vidim, da ste ze kar aktivne danes.

Lenika upam, da bo cimprej vse OK s tabo. Drzi se, hitro se pocajtaj, potem pa nazaj domov!

tt kar se PP vozickov tice ne morem kaj dosti komentirati, lahko pa recem samo to, da ta velike trde kosare res ne rabis.

Babe, da ne boste vseh modrckov pokupile user posted image ... pustite se zame kaksnega, ker mi bo kot kaze uspelo sele v petek iti v shopping user posted image .

Vceraj je bil pa res en super lep soncen dan. Sva sibala z mozekom kar na parcelo, ker so prisli ze mojstri pripravljat "teren" za temelje. Sicer sem user posted image  najprej eno uro cakala v Tivolijo, ker so mu petnajst minut pred tem, ko naj bi sla, nasrali se en sestanek user posted image ... ampak se nisem pustila motit in sem raje na klopci in na soncku uzivala in ga pocakala user posted image . Ga pa moram drugace res pohvalit, ker tako pridno dela in skace po parceli. Super je!!! Jaz se pa ponavadi malo spozabim in sem potem cisto napsihirana in cmerava, ker ne morem nic pomagat. Tako, da ponavadi dobim projekt in meter v roke in potem je volk sit in koza cela.

Zdej grem pa malo potuhtat kaj bom kuhala, potem pa veselo v trgovino in novim zmagam naproti user posted image . Uzivajte danasnji dan, ker za jutri spet neko poslabsanje napovedujejo. PA PA

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
5.4.2006 11:40:40   
maya2
Pozdravljene majčice!

Madonca se nam vidi, da tečemo zadnji krog! Po vsem sodeč, bo očitno kar nekaj majčic pristalo med aprilčicami! Jaz moram priznati da ne bi imela nič proti (vsaj kak dan prej).
Sicer pa me je v ponedeljek zadelo: še manj kot en mesec jaz pa še toooooliko stvari za uredit!!!user posted image  Pa sem se danes kar lotila prve naloge: sprememba stalnega bivališča... dve uri tekanja sem ter tja pa je! Sem ful presenečena kako so bli vsi prijazni in ustrežljiviuser posted image  mi ni blo nič jasnouser posted image , pol pa sem stuhtala da je to najbrž zato, ker sem user posted image ??? Kakorkoli že, samo da je urejeno in tako lahko črtam eno stvar s seznama...
Sicer pa sem na matičnem uradu za vsak slučaj še enkrat vprašala, če se da priznati očetovstvo pred porodom, pa sem dobila odločen DA (očitno gospa tam tudi ni poročena, pa ve kako to zgleda). V glavnem so februarja letos dobili odločbo, po kateri se priznanje očetovstva da urediti že prej!! Ne vem v čem je potem problem... saj je vseeno ali urediva sedaj ali pa čez tri tedne!!! V glavnem mi je kar rekla naj grem ponovno na CSD in 'zatežim' in da mi morajo uredit!!

Drugače pa hodim naokrog z listkom in pridno črtam premike naše user posted image . Vidim da imate že skoraj vse pripravljene torbe za v porodnišnico, tako da bo to zdaj moj naslednji 'projekt'user posted image

Lep sončen pozdrav

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
5.4.2006 13:43:59   
majamo
Drage moje majčice.

Jaz ne vem kaj se dogaja z menoj.  Včeraj me je po prsih tak srbelo ko user posted image .  Ni dovolj da me spodaj lula srbi na zunanji strani in da je cela zatečena, zdaj se mi je še po prsih, vratu in na spodjem delu brade spustilo ven enih 100 mozoljev, in to takih da mam kar bule, vse je rdečo in gnojno in zatečeno.  Prave akne. Kot da sem gobasta. Groza se mi je v ogledalo pogledat. Kar na jok mi gre.  Do zdaj pa sem imela kožo kot dojenček, enega mozolja ni bilo.

Je pa bila pravkar patronažna pri meni na prvem babiškem obisku pred rojstvom in sem jo vprašala kaj je to?  Je rekla da si naj s kamilcami čistim.  Da se telo pripravlja  na porod in se čisti.
Hvala bogu da mi ni treba nikamor hodit.  Karna jok mi gre ko se pogledam.  Sama sebi sem ogabna. 

čavuser posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
5.4.2006 15:58:47   
lenika
Pozdravljene majčice.

Sem že doma. V bolnišnici so mi še enkrat naredili CTG, pregled urina in krvi pri čemer niso odkrili nekih večjih posebnosti, razen nekaj beljakovin v urinu in me poslali domov, s tem da moram veliko počivat, pit veliko tekočine (vsaj 3 l na dan) in jesti lahko hrano.

LP, grem počivat.

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
5.4.2006 16:00:53   
Barbs
Lenika user posted image  , samo da je vse vreduuser posted image  

A zdaj boš pa vse dni samo user posted image  ?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
5.4.2006 20:01:28   
puncica
Samo toliko da se oglasim, da sem še med živimi in da smo po starem. Danes sem se spravla mal kopalnico pucat, ker je ogabno umazana, pa bane nisem mogla, ker me trebuh tako špona, sploh ne vem kako vam rata urejat sobice pa belit pa hodit po opravkih, pa celo zidat men se nič ne da. Komaj skuham kej za jest. A ja pa še to že stokrat omenjeno TREBUH MI BO RAZNESL user posted image

Sicer pa bi rada majamo potolažila. Moja sestrična je bila pri prvem fantu taka da jo je bilo grozno pogledat, vsa v bulah po obrazu, takšne akne je imela pa po prsih, pa sploh je bila vsa bulasta. Pa se je potem rodil fantek, ful luštn in nič zmečkan, pa kaj je njena G. rekla ja fantek je vso lepoto pobral mamici, zato je tako krasen. Res je bil lep dojenček. Potem po porodu se ji je pa to uredilo, spet koža ščistila in bila je spet taka kot prej. Zakaj pa do tega pride pa nimam pojma, mogoče pa mal hormoni ponorijo al kaj.

Glede srbeče lule pa kaj ko bi šla k G. kaj pa če si kakšne glivice fasala al pa kej podobnega če te tako srbi. In ja imam jaz tud vse otečen, pa se pogledam spodaj v ogledalčku pa si rečem mater pa kaj imam vse tako debelo tam spodaj, pa še mojga sprašujem, če je bila prej kej drugačna on se pa sam smeje. Se mi zdi pa da imam še krčne žile spodaj poudarjene. Zadnič sem misla že G. vprašat če je normalno vse tam spodaj.

Ej Barbs ti si zakon ob tvojih postih se vedno nasmejem tako fajn napišeš, pa ne samo tle na majčicah, tud drugod. Drži se.

lenika sam da ni kaj hujšega sem si misla evo pa je ena majčica že v porodnišnici, pa želim ti vse najboljše da bi se uredil

Ja nič uživajte pa se beremo, ker pišem bol malo

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
6.4.2006 9:03:21   
Barbs
Jutro,

dežuser posted image ..včeraj popoldne mi je sicer pasalo, da je škrabljalo, ko sem spančkala pri priprtem oknu, danes mi pa gre že kar malo na jetra. Zdravstveno stanje nespremenjeno - torej, z enega na drugi bok valeča se kepa s srednjimi do pretežnimi bolečinami v medenici, kolkih in zdaj, po novem tudi v kolenihuser posted image  . Ampak, ne bom preveč jamrala... ko preberem leniko, pa majamo, pa žmož, ki je že kar nekaj časa spet ni ( le kako neki je z njo) , pa punčica je boga boga.... sem raje bolj tiho in si mislim... bemtiš, stara, saj ti ni nobene sile...user posted image
Danes zjutraj sem si pol kave zlila za spalno srajco, ker sem jo dobila v posteljo in jo hotela nekak ležeče tudi popiti - bogi moj user posted image  .... pa tut nikol nič prav ne nardiuser posted image

Mal sem se nasmejala ob postih in "napadih" vročekrvnic na sosednjih temah ( punčica , ti se kar zabavaj, češplja....)  in razmišljala - le kako hudiča se mi še vedno da - dovolj pedagoških let je za mano...user posted image  Ampak, ne morem pomagat, včasih enostavno nek user posted image  v meni naravnost uživa, ko se "spopade" z blentavostjo nekaterih... motijo me pa samo v kombinaciji topoumnost - zoprnostuser posted image  
Včeraj sem dobila prelepo darilo user posted image user posted image user posted image  - mini črn usnjen brezrokavnik, taprav motorističen, že z emblemom zadaj  in z naročilom klubskih prijateljev, da ga mora mali motorist že v porodnišnici oblečiuser posted image  Bogi otrok, že v zibelko mu hočejo položiti motor, po možnosti kakšno najmanj 1100 kubično mrcino.... Jaz pa v jokuser posted image user posted image user posted image

Ok, grem po en sendvič, pa še mal surfat, potem pa pod tuš in laske oprat - sem taka, kot ptičje strašilo, s temi kratkimi štrlečimi lasmi in luknjo zadaj.user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
6.4.2006 9:09:58   
TiaSara
Živjo punce!

Vidim, da se imam jaz super, ko berem vaše poste o raznih izpuščajih, bakterijah, popadkih, tiščanjih... Držim pesti, da boste vse zdržale še malo, toliko, da bodo user posted image  prišli vsaj do svojih 3 kg, potem bo pa menda že vse v redu, tudi če katera aprilčica postane. Samo da vas ne bo takih preveč, bo tule na naši temi dolgočasno ratalo (jaz moram zdržat kar do konca maja).

Danes sem bila že zunaj s user posted image . To početje sicer toplo odsvetujem, čeprav je pa fajn občutek, ko prideš nazaj domov na toplo. Kar ne morem verjeti, da sem se še včeraj po toplem sončku sprehajala.

Zdaj grem pa še forum do konca prebrat, potem pa Harryja Potterja - imam kar dve knjigi doma, tako da bom za nekaj časa zaposlena.

Lepo se imejte, pa pridno počivajte tiste, ki morate.

P.S. Punčica - kakšne banje tudi jaz ne bi pomivala - za take stvari je user posted image  zadolžen. Tudi sicer mi je vsako tako sklanjanje odveč - še čevlje si komaj zavežem. Na srečo pa druga opravila niso tako zelo neprijetna. Le v trebuh se vsake toliko zaletim user posted image .

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
6.4.2006 9:21:11   
MarijaPo
Ohoj Bejbe,

kako kaj gre?

Jaz sem imela ob 8h zjutraj pregled in je vse super, razen hemoglobina (ki ga pa tud ni ful premal), tako da bom jedla une nagravzne tablete.
Zredila sem se ze za 10,1 kg. Ohoho!!! Bravo jaz - Marija je ze prava bajsa debelajsa.
Evica je se kar z glavo navzgor, najbrz ji je ful vsec naglas poslusat moje srce, al pa je preprosto prevec lena, da bi sla dol, al pa ne mara, da ji vsa kri stece v glavo, al pa se ji gravza bit blizu riti. Kaj pa vem, mogoce mi bo kdaj povedala.

Lenika - bravo, da si ze doma. To je super. Zdaj pa res pocivaj, ti si glede tega najmanj pridna, ker kar stalno neki okrog skaces, pol pa ni dost vseh sestavin v tebi, da bi folgale tak tempo.

Pridne bodite. user posted image

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
6.4.2006 11:08:32   
mojsoncek
Ahoj!

Kaksen obupen dan je pa danes?! Kako gre?

Lenika me ful veseli, da je s tabo vse OK.
majamo ne se prevec sekirat, saj bo po porodu spet vse po starem. Hormoncki so hormoncki in vsaki tako ali drugace malo nagajajo.
MarijaPo user posted image , da si tako pridna s svojimi kilcami.

Jaz sem danes spala se eno uro vec kot ponavadi. Se pocasi ze sprasujem, ce sem mogoce spalno bolezen fasala. Ali pa popoldan res malo pretiravam in pevec po parceli skacem. Bom morala zgleda bolj poslusat mami, ki mi non stop pravi, da je pa sedaj pocasi cas, da se malo umirim user posted image . Samo kaj, ko mi ni do tega, da bi bila cele dneve sama doma... No danes morava z user posted image  se nekaj zrihtati, potem pa obljubim, da se vsaj tri dni nikamor ne premaknem user posted image .

Pri vsem tem lenoritisu mislim, da danes ne bom nic kuhala (pa se casa mi malo zmanjkuje), ampak bom lepo mozeka kar na kosilo peljala.

Pridne bodite, uzivajte in dobro stiskajte pesti, da nas pride cimprej spet soncek pogledat. pa pa

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
6.4.2006 11:15:51   
cofek
Oj,punce!

Pravkar sem kupila (če sem bolj natančna sem samo izbrala, ker sta se za nakup zagrebla moja starša)posteljico in ležišče za user posted image  (KONČNO!!!!). V torek sva pa tudi kupila lupinico in posteljnino (je user posted image  skoraj kap, ko je videl ceno za posteljnino - še danes ni pišel k sebi- bogi...), pa temo sva tudi izbrala (kmetija v kopalnici, kjer se bomo previjali- ker bo smrdelo, džungla v sobi za spat, ker bomo nabrž rjoveli, ko bo treba spatuser posted image ).
Zdaj pa mislim, da sem tudi jaz pripravljena - kar se tiče stvari za user posted image  (sam torbo za v porodnišnico si moram še pripravit, pa mojo psiho tudi - ne vem kdaj bom psihično dozorela za poroduser posted image ).
Sva se pa v torek dobila z mojimi bivšimi cimrami v Lj in smo se zaklepetali do jutra, tko da je bil včeraj kar naporen dan (ampak, vam ne morem povedat kolk je pasalo,...se mi zdi da je že celo večnost od mojih čvekov)

lenika ne me strašit- tudi mene je zadnjič nekaj zavijalo in sem malce dlje sedela na stranišču, pa sem si rekla da je zato, ker sem jedla sadje, pol pa pila na to,... no, sam da je vse v redu....

drugač pa tudi moj trebuh dobiva včasih precej čudne oblike, včasih pa user posted image  najde neko točko na hrbtenici in pol mi omrtviči desno nogo. k sreči to traja kake pol sekunde, ampak boli pa vseeno... pa kadar imam kako pospešeno prebavo, je zgleda tam notri ful glasno in ker zgleda hoče user posted image  celo zadevo utišat oz. se pritožit začne brcat in se premetavat - JA, TO PA RES POMAGA!!!! res je tak mali user posted imageuser posted image
da o sklepih niti ne govorim - čutim vse od pasa navzdol, tudi vsako koščico na podplatih...

drugače imam pa danes tudi dopust, pa user posted image  tudi (ima malce slabo vest, ker ga za vikend ne bo doma-seveda službeno) - naj vam opišem kak dopust imauser posted image  - v službo je šel pred 6.(da bo doma, ko se zbudim), zdajle ga pa še ni nazaj. SUPER! zgleda da bom spet cel dan sama doma....

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
6.4.2006 11:38:52   
lenika
Pozdravljene majčice.

Kako ste kaj danes?  Pri nas sneži, pa saj to je noro. user posted image user posted image

Jaz sem že veliko bolje. Malo me še tišči želodec in občasno še zvije kakšen krč v želodcu, ampak to več skoraj ni omembe vredno.
Najhuje je to, da se moram na silo nalivat s čajem in vodo in potem sem seveda še bistveno večkrat na wc-ju kot sicer.

Upam, da ste ve v redu in, da nam ta mesec mine čim hitreje, da bomo lahko pestovale svoje štručke.

Lepo se imejte in oglasite se kaj.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
6.4.2006 12:36:20   
puncica
Evo zdejle sem zbasala eno gorenko s celimi lešniki, mater pa ko pridem do polovice mi je že kr slab, potem pa še kr žremuser posted image ja no, bo vsaj pikec mal brcal, ko bo spet dobil dozo sladkorja user posted image

Pa zjutri sem skor popizuser posted image mater odprem vrata kjer imamo smeti in začnejo mravle ven šibat, pa jih je blo okol 20, pa sploh ne vem od kot pridejo, nesem smeti v kontejner, to je cca. 10 sek. pridem nazaj nobene več, pa že cel teden z mojim ugotavljava od kot prihajajo, najbolj me je strah da so za elementi v kuhni. Ja kaj čem, bajta je stara user posted image

Pa tud pri nas sneži, mamo že fuuuuuuul snega, moj pa se je danes odločil da greva v LJ po avtosedež, ja ne vem kako bo kej vozil po tem snegu. Upam da ga v Lj ni toliko, ker tle ga je sigurno že enih 10 cm, če ne že več. Pa maček me je spet prosil da bi šel noter, pa sem se ga tokrat usmilila, ko je na okenski polici slonel, pa me tako milo gledal, čeprav ponavadi ne popustim, sploh zdej ko je bilo topleje, zdej se pa že greje pri kaminu, si je mislil verjetno baba kaj pa je s tabo danes da me noter spušaš, ponavad me le ven mečeš.

Ja nič grem delat spisek kaj mormo kupit za našega palčka malčka, če že gremo v LJ.

Uživajte

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
6.4.2006 14:23:22   
pikicaa
ŽIVJO

Tale vreme nam je pa res zagodel. Če bo šlo tako naprej bomo našim user posted image  morale kupiti še zimske pajace.

MarijaPo user posted image user posted image user posted image  za pridobljene kilogramčke.

Lenika sem se kar oddahnila ko si napisala da si že bolje in da so te spustili domov.user posted image user posted image user posted image

Cofek ti pa kar ponočuješ. Se boš morala malo zresniti do maja.user posted image user posted image user posted image

TiaSara šele danes sem ugotovila, da imamo na isti dan rok. Sem res vesela, da ne bom sama ostala med majčicami na RR.

majamo saj bo bolje. Če ne prej pa po porodu.

Uživajte pa upam da vas ne bo to vreme čisto zamorilo.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
   [Brisano sporočilo]
7.4.2006 7:57:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikicaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1294
7.4.2006 8:52:15   
cofek
Jutro majčice!
danes ste pa zaspanke? user posted image

auroraauser posted image user posted image user posted image  za zadnji dan - kdor čaka dočaka, ne? jaz pa še naslednji teden - no ne cel, ker bom spet imela 2 dni dopusta.

MarijaPo veš kaj se mi je posvetilo, danes zjutraj (ja,sem zadnje čase bolj počasna glede tegauser posted image ), ko sem sprehajala user posted image  - mogoče pa bo vaša Evica raver-ka, ko ji tako pašejo glasni ritmi... (če boste uporabljali dudo, bo že kar kmalu imela ta prav imidž user posted image user posted image user posted image ).

naš baby pa se kar naprej obrača - danes zjutraj je spet bolj aktiven na L (mi je čisto prav, ker me je ta zadnje D rebro že ful bolelo, pa mogoče ne bo več prišel do tiste zoprne točke na hrbtenici,...user posted image )

uživajte! lp, t

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
7.4.2006 9:03:25   
MarijaPo
Hojla bejbe,

danes je super, ker vsaj ne snezi.

Spala sem se kar dobro, imela sem tudi twisted sanje - da sem seksala s svojo teto Ireno, ki je bila po vrhu vsega se 5 mesecev noseca in to na vrtu pri mojih starsih. Se dobro, da nisem nuna al pa kej, da bi se zdaj morala ful obsojat, ker se mi take oslarije sanjajo.

cofek - po moje bo rave izumrl do takrat, ko bo Eva ratala party animal. user posted image  Sicer pa ideja ni slaba, ko sem bila se mlada (a sem zdaj stara?) sem bila raverka - sem hodila v gavioli in se super imela. Tega ne steka predvsem moj tast, ki misli, da tja hodijo samo taki, ki se drogirajo in so cist nori. Zase vem, da si prvega nikol nisem upala (bog vedi kaj vse zamesajo v tiste tabletke user posted image ), za drugo pa nisem cist ziher. :)

Danes bom menda sivala svoje lepe nosecniske hlace, so ze skoraj fertig, samo se una elastika na vrhu jim manjka. Juhuhu.

Uzivajte!!

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
7.4.2006 9:49:16   
mojsoncek
Hello hello!

Kako ste pa danes kaj? Kdaj se bo ze to vreme porihtalo? Jaz sem namrec ze cisto neucakana user posted image . Saj ni samo to, da se mi ne lusta na kaksne sprehode hodit v tem "mrazu", vetru, dezju ali snegu, tudi prave volje in energije mi ze malo primanjkuje. Moje solarne celice so se ze cisto izpraznile user posted image . Ja no upajmo, da cimprej...

Danes je za mano kar solidna noc, kar se nocnih nosecniskih tegob tice. Sem vstala za wc sele ob sestih zjutraj, dete je pridno spalo, pa tudi zbujala in obracala se nisem kaj dosti.

auroraa user posted image user posted image user posted image pa si le docakala dan D...
cofek za tebe bomo navijali pa se naslednji teden. Si vceraj napisala, da si ta vikend sama, ker tvoj user posted image  dela. No, naj ti povem, da sva ze dve. Moj mozek ima pa danes in jutri neko (kot on pravi bull shit) izobrazevanje na obali. Bova ze prezivele, a ne. Malo vec na forumu pa bo user posted image .
MarijaPo si pa pridna s sivanjem. Jaz se se vedno nisem spravila po blago user posted image . V bistvu cakam na sestricno, da se pocajta, ker naj bi sle skupaj... izgovor pa tak, a ne...

O poglej poglej... se na zacetku posta sem pisala o pricakovanju soncka... sedaj se pa ze hoce malce pokazati. Se grem kar malo ustimat, da bom lahko cimprej v elementu user posted image ...

Punce uzivajte. PA PA

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
7.4.2006 10:37:48   
lenika
Pozdravljene majčice!

Kako ste kaj danes? Mene danes vse nekam špika in pristiska navzdol. Prej sem šla pa ven odnest smetje in sem srečala tasta, ki mi je rekel, da se mi je trebuh spustil, tako, da upam, da bo naš Matic počakal s prihodom vsaj še 2 tedna, da napolnimo 38 tednov.

Tiste, ki ste že rodile, koliko časa pred rojstvom se vam je spustil trebuh?

MarijaPo sem se pošteno nasmejala tvojim sanjam. Drugače sem bila pa jaz vedno po duši bolj rockerka.

Auroraa user posted image  za zadnji dan, sedaj pa samo uživat.

Pri nas se nekaj kaže sonček in mogoče bom šla malo ven, vsaj pred hišo naredit par korakov, ker za kaj več danes žal nisem sposobna.

Lepo se imejte in uživajte še te zadnje dneve, pa oglasite se kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1298
7.4.2006 10:43:41   
aja
Evo punce...se jaz po dolgem casu user posted image . Saj vas se kar redno berem, samo potem mi ne znese pisat. Koncujem namrec cel kup stvari in sem cele dneve zakopana med knjige.

Z malo zamude najprej cestitam vsem, ki ste pred kratkim praznovale- Barbs in Marija (a sem se katero pozabila)! Vse najboljse in najlepse vama zelim.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas vse OK, busi noro raste in ko sem se vceraj basala v vecerno obleko je bila to cela komedija, potem pa se vecja, ko sem si na malo zatekla stopalca basala pepelkine sandalce. Upam, da mi ne bo danes sredi plesa obleka pocila po sivih ali pa kaksna peta odletela user posted image .

Vceraj me je vreme cisto zdelalo in sem se celo telovadbo spricala, ampak danes je pa tak pozitiven dan. Juhuuuuu. Upam, da bo cel vikend tak...bomo namrec spet na obali.

Aja, vceraj je prispela cela posiljka baby literature iz Amazona in sem sla racunat koliko strani na dan bi morala prebrati, da bi koncala do PDP, hihi. Pa sem ugotovila, da se ne bo izslo, potem se je pa user posted image  javil, da bo on bral in mi naredil povzetke. Potem jih bom pa se vam posredovala, hehe.

Punce, maksimalno uzivajte.
Aja

Neposredna povezava do sporočila: 1299
7.4.2006 11:26:55   
lenika
Spet jaz. Že dva dni imam en tak prozoren izcedek, ki je rahlo rumenkasto obarvan. Nič nima vonja, nič ne srbi ali peče. Kaj bi to lahko bilo?

(odgovor članu aja)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.