Barbs
|
Jutro - dan, Lenika, ja , jaz že imam napotnico, meni je vse papirje dal že takrat, skupaj s potrdilom o PDPju; celo nalog za rešilca, kljub temu, da sem rekla, da ni treba, ker sem deset minut stran od porodnišnice... Napotnico le zrihtaj v sredo. MarijaPo , postajaš prava "sanjska ženska" . Vedno s strahom preberem, kaj se ti podi po glavi... Tokrat je bilo spet bolj napeto, za razliko od zadnjič, ko si seksala z Ireno ( al katero že) . Glede psihiatrinje - ne se sekirat, saj sama veš, da si kul baba, z desetimi kilami več in da je s tvojimi motnjami hranjenja poštimano. Od zraka valda nisi kile dobila, Eva pa tudi ni slončica Neli. Danes zjutraj sva spremila tamalo Tamalo na avtobusno postajo, ker so šli na teden življenja v naravi. Vstala je že ob šestih, brez mene, rekla je, da jo mal "čudno zbada glava" , potem je šla dvakrat kakat, potem je kašljala in skoraj bruhala - bogo pišče... Pa ne, da se ne bi veselila. Včeraj sva vse spakirali, ful je bla vesela in tudi ni neki vase zaprt otrok. Danes zjutraj jo je pa kar zvilo. In je še izjavila " Mami, jaz ne vem, če bi bla glih NARAVNICA" ... Rekla sem ji, da ji ni treba bit, na teden življenja v naravi mora pa vseeno, ker bo itak fino in kul. Potem sem gledala tisto glavico s čopkom na avtobusu, ko mi je mahala in sem morala kar jokat . Boga moja naravnica.... Pa saj bo hitro petek ( se tolažim) in vem, da ko jim bo enkrat zalaufalo in bodo imeli kup dejavnosti, bo vse ok, zvečer bodo pa itak utrujeni in bo kmalu zaspala. No moje drage...da veste, kaj vas čaka z vašimi Evicami, Matici....Aleksi Zdaj sem pojedla sendvič s prekajeno šunko in hrenom in popila pol litra ledenega čaja. Da ne bo Stanko v sredo hud, ker bo vaga spet obstala na + 0 kg. Drugače pa - človk ne ve, kaj bi... imam občutek, da sem v tej nosečnosti resnično pojedla od naprej vse, pa mi še ni uspelo pridelati 10 kg plusa, v prejšnjih dveh pa skoraj + 20 obakrat in to z odrekanji.... Grem mal pomilovat, ker je čist bolan, ko je videl potovalko od tamale. Cvili kot pes, pred vrati. Mu moram dat en pošten kos šunke, za pocrklat.
< Sporočilo je popravil Barbs -- 10.4.2006 10:35:27 >