Barbs
|
Jutro, dež ..včeraj popoldne mi je sicer pasalo, da je škrabljalo, ko sem spančkala pri priprtem oknu, danes mi pa gre že kar malo na jetra. Zdravstveno stanje nespremenjeno - torej, z enega na drugi bok valeča se kepa s srednjimi do pretežnimi bolečinami v medenici, kolkih in zdaj, po novem tudi v kolenih . Ampak, ne bom preveč jamrala... ko preberem leniko, pa majamo, pa žmož, ki je že kar nekaj časa spet ni ( le kako neki je z njo) , pa punčica je boga boga.... sem raje bolj tiho in si mislim... bemtiš, stara, saj ti ni nobene sile... Danes zjutraj sem si pol kave zlila za spalno srajco, ker sem jo dobila v posteljo in jo hotela nekak ležeče tudi popiti - bogi moj .... pa tut nikol nič prav ne nardi Mal sem se nasmejala ob postih in "napadih" vročekrvnic na sosednjih temah ( punčica , ti se kar zabavaj, češplja....) in razmišljala - le kako hudiča se mi še vedno da - dovolj pedagoških let je za mano... Ampak, ne morem pomagat, včasih enostavno nek v meni naravnost uživa, ko se "spopade" z blentavostjo nekaterih... motijo me pa samo v kombinaciji topoumnost - zoprnost Včeraj sem dobila prelepo darilo - mini črn usnjen brezrokavnik, taprav motorističen, že z emblemom zadaj in z naročilom klubskih prijateljev, da ga mora mali motorist že v porodnišnici obleči Bogi otrok, že v zibelko mu hočejo položiti motor, po možnosti kakšno najmanj 1100 kubično mrcino.... Jaz pa v jok Ok, grem po en sendvič, pa še mal surfat, potem pa pod tuš in laske oprat - sem taka, kot ptičje strašilo, s temi kratkimi štrlečimi lasmi in luknjo zadaj.