|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
11.4.2006 11:34:57   
mojsoncek
Jaz sem se pa danes kar lotila pospravljati. Sem se odlocila, da bom vse pregledala in zmetala stran ves junk, ki se je nabral v stanovanju. Res nama ni treba seliti vseh "smeti", ki jih ne rabiva ali uporabljava vec. Sploh ne morem verjeti, kaj vse se s casom nabere po predalih in omarah user posted image .

Sem se pa sedaj za pavzo, da spocijem kriz, lotila malo pogledati glede prehrane v casu dojenja. Sem sla najprej kar pogledati na tisto stran, kjer je povzetek iz materinske sole. Tiste, ki vas zanima, je tukaj povzetek: 

Vpliv hrane na dojencka, ki jo zauzije dojeca mati:
Otroka napenjajo (se kremži, izpušča pline,... in nas ponoči ne pusti spati ;-):
-          stročnice
-          čebula
-          citrusi
-          hruške
-          delno ananas in kivi
-          gazirane pijače
-          več kot pol litra mleka na dan
-          jedrca (orehi, lešniki, kikirikiji,...)

To velja tudi za vse izdelke iz naštetega: čaje, kompote, marmelade, štrudelj,...). Priporoča se več izdelkov iz predelanega - fermentiranega mleka (skuta, jogurt, sir,...). Po enem mesecu se lahko začne preko materinega mleka dojenčka navajat na omenjeno hrano, vendar izredno po malem in najprej s hrano, ki ima nežnejši učinke, npr. mandarine ali orehi.

Najbolj pogosti povzročitelji alergije so:
-          jagode
-          breskve
-          nektarine
-          svinjina in izdelki iz svinjine (vse klobase ipd.) – lahko pa se je vse druge vrste mesa.

Priporoča se:
-          olupljena jabolka
-          lubenice
-          dinje, melone
-          banane
-          grozdje (brez olupkov in peška)

Med dojenjem se ne pije žganih pijač, lahko pa se izpije kozarec črnega vina ob hrani. Ob pomanjkanju mleka se priporoča kozarec piva – prav tako obvezno ob hrani.

Grem se malo po drugi literaturi pobrskat... pa pa

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
11.4.2006 12:03:47   
F*S*M
Ojla majčice, da se vam še jaz malo oglasim, ma vam že nisem nič napisala celo večnost.

Jaz se še kar vredu počutim, če odštejem to da naše dete pridno počiva na moji hrbtenici in mi mrtvi in mravljinči obe roki, tako da v desni sploh nimam občutka in ko kar koli delam, moram biti z desno zelo previdna ker komaj obdržim krožnik v roki ali pa ko režem kruh. Upam, da bo kmalu bolje, ker me je kar malo strah da me bo kap ruknla. No pa saj ta en mesec, ki ga še moram potrpet bo pa hitro mimo in jaz še vedno nimam vseh stvari, ki jih rabim za otroka, posteljico že imam postavljeno, vendar jogi pa še vedno ni od nikoder, no pa saj upam, da bo kmalu. In da se bova zapeljala do Zagorja (kakor da bi bil na koncu sveta) in že enkrat kupila ta dormeo, da bo otrok že na začetku imel super ležišče in da ne bo cel sklučen, kakor njegova mama ki se sploh ne more spočiti na meblovem jogiju. Pa še garniturco, kompletek iz bolnice za domov moram kupiti, pa se mi nobeden, kar sem jih videla ravno ne dopade, mislim, tako sem zbirčna da je kar joj, saj vem da me dajejo hormoni, pa vseno sem že sama sebi tečna.

Glede lažnih popadkov, meni se pojavljajo predvsem popoldan in zvečer, ko sem že utrujena in je naš mali otroček tut že mene naveličan in bi kar glavo porinu čez trebuh, ker se še vedno ni obrnu tako kot je treba. No bom videla v petek, ko imam pregled če me bo dala na UZ da bova preverili kako je z lego.

A vas že kaj gnezdenje matra, men se zdi da se je že tako lagano začelo, ker sem tako pridna da vsak dan zjutraj vse pospravim, kar se pri meni to prej ni dogajalo, danes sem imela spet generalno po predalih okoli računalnika in sem zmetala stran enih brez veznih papirjev da je kar joj. No pa saj bo.

Mislim, da saem vam prav pošteno zatežila lepo se imejte pa se še kaj tipkamo.

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
11.4.2006 12:15:24   
puncica
Ojla punce
Evo tudi jaz verjetno zadnja ustanem user posted image ja pol gledam moj otrok na RTL, pa jokam zraven, potem pa grem jest pa pospravt pa zakurt pa je ura dvanajst. sicer sem po starem nič novga, tamal hoče skoz desn del trebuha ven, kr tišči pa tišči, jaz ga pa pol nazaj user posted image je prav smešno kako se dajemo. Ja pa na wc morm kr naprej letat sploh če kej več pijem, ma včasih komi pridem do cekreta mater user posted image

Glede hrane pa takole jaz pri prvi punčici nisem nič komplicirala in sem jedla vse kar mi je pasalo, no sej pasal mi ni glih stročji fižol pa kakšne te zadeve ki napihujejo ampak sem jedla jabolka pa pomaranče pa banane veselo, pač kar mi je pasal, pa tud sladkarij na tone, ker sem tud jaz gruntala ja kako pa naj pridobim vse vitamine in sem kr jedla tud salato, ma res vse, kar mi je pasal. Tamala ni imela kakšnih večjih težav s krči, no lahko rečem da ji skoraj ni imela user posted image Pa tud trkam, v enem letu ni bila nič bolna in tud nobene alergije nismo zasledil, tako da bom tudi zdaj tako prakticirala, no sej potem vidiš al ima otrok krče al ne, pa potem tisto hrano ukineš, men ni bilo potrebno.

Glede napotnice za porodnišnico je tudi jaz nimam, upam da jo jutri dobim, ko imam pregled, za rešilca je pa verjetno ne bom, ker je tud prvič nisem, pa sej me bo že moj peljal, se tolažim s tem, da soseda (kmetijo imajo) ji je voda odtekla, pa je še opravila vse pri živini (krave, prašiči, zajci) pol se pa počas odpravla v porodnišnico, pa moja mami tud ko ji je voda odtekla ob pol štirih zjutri ko je bila noseča z bratom se je usedla na stol in študirala kaj naj, ker je bilo mesec prezgodaj in si je še vse nohte spililauser posted image pa kupčke oblekic pripravlja za 5 dni za vrtec zame (ati je bil pač anti), pa pripravila torbo pol so se ji pa popadki začel in je šla v porodnišnico in rodila ohhhhaaahhhaaa hitro, komi je do porodne prišla user posted image

Mene pa neki zanima kje bodo vaši malčki spali a v posteljicah al v košku al v zibki. Pa če v posteljici kako velika je 100*60, 120*60 al 140*60 al neki takega?

MarijaPo
ti ga pa sirješ a kr s kolesom si se peljala, jaz si ne bi upala, kaj če padeš user posted image A ja za železo pa jaz jem Ferrum Lek.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
11.4.2006 12:16:51   
Mari71
Punce,
jaz sem že doma. Bomo ponovili vajo v porodnišnici čez 1 teden, takrat mi pa res odvežejo cerklažo. Torej smo vsaj še 1 teden lepo varni.
Pozdravček!

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
11.4.2006 12:19:22   
Lara28
No evo mene zopet nazaj. Zdaj sem že tudi jaz končno domauser posted image user posted image user posted image .
Mi prav paše, da zjutraj ne zvoni ura. Danes sem se zbudila šele ob 10ih  sploh ne vem kdaj je moj user posted image  šel v službo. Mislim, da se mi še to ni zgodilo. No sicer pa so moje noči bolj nemirne - pa saj berem, da so vaše kar podobne. Drugače nimam večjih težav, sam nekaj me pritisk jezi - je kar previsok. Upam, da je to posldica službe. Se me je lotila tudi viroza. ampak je zdaj po enem tednu že kar ok. A vam kaj zatekajo noge? Meni zvečer, tako da sploh ne morem nič obuti, če zokni me držijo. Pa sklepi na rokah občasno tako bolijo, da komaj kaj v roko primem. Nimam pojma zakaj... Mam v petek G, pa bom malo pojamrala. Prej sploh nisem mela čas opazovati takih stvari, zdaj ko sem pa doma, pa vse občutim...
Končno bomo tudi pri nas začeli pripravljat sobico za naše dete. No ravno velika, ampak notri se je v štirih letih kar nekaj krame nabralo, tako, da moramo najprej to vse ven pospravit, potem pa pleskat in pohištvo sestavit. Upam, da bova to lahko čimprej naredila, ker komaj čakam, da začnem cotike prat in pleničke pripravljat...
Upam, da boste vse, ki vas pestijo težave še zdržale do maja, da ne bodo user posted image  prehitro tukaj. Že res da jih komaj čakamo, ampak za njih pa je res bolje, da ostanejo na varnem, dokler ne bodo sigurno pripravljeni na vstop v svet. Naj še malo počakajo, da bo res že prava pomlad, jim bo takrat bolj všeč.

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
11.4.2006 12:24:49   
F*S*M
Punčica, jaz imam posteljico 120x60, za ponoči, za podnevi v dnevni bom pa imela zibko, tako sem se odločila, da bo otrok vedu, da je posteljica za ponoči in upam, da bo spal.

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
11.4.2006 12:31:27   
puncica
Evo tukaj pa je še seznam nas čvekačk, da ne bi slučajn katera prehitevale. LEPO PO VRSTI PROSIMuser posted image

MAJČICE ČVEKAČKE
01. maya2, Trbovlje
04. petka, Ljubljana
05. Mari71, Postojna user posted image
07. lenika, Novo mesto user posted image
08. puncica, Ljubljana
10. Barbs, Ljubljana user posted image
10. mojsoncek, Ljubljana
12. lana, Trbovlje
13. MiaSophia
14. majamo, Maribor user posted image
14. Panda1406
15. auroraa, Trbovlje
16. cofek, Trbovlje
17. sonca, Maribor
22. MarijaPo, Postojna user posted image
25. Nataša31, Jesenice user posted image
29. pikicaa, Trbovlje user posted image
29. TiaSara, Ljubljana

javi kdaj imate PDP
tt79

Če sem še katero spustla na pove ker sem pregledovala le do 40 strani naprej se mi ni dal user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
11.4.2006 12:48:33   
majamo
hojla tut od mene

Dobre ste da, se lahko tak zgodaj zbujate.  Jaz sem ponoči ko sova, zjutraj pa prvo oko komaj ob 10 lahko odprem.

Kaj že mate vse napotnice?  Meni je moja že ni dala, oziroma mi je dala napotnico v veljavnosti 2 meseca za PDC (perinetalni dnevni center), ko mam vsake 14 dni te sladke kontrole (zaradi cukra) pa UZ.  Ne vem pa če je v to tudi vključen porod?  Bomo drugi teden vidli, kaj bo?  Mogoče bo mi dala kar vozovnico za Rim?  user posted image

Pa še to,  meni se je čez noč trebušček spustil za kake 5 cm,  pa tudi mama mi je rekla da nisem več tako okrogla od včeraj do danes ?   A se je že kateri tut?

Jaz sem mojga brata včeraj vprašala kam gre za 1 maj in da grema midva z mojim v Rim na praznovanje.   Pol mu pa ni in ni potegnilo, pa je rekel, da greta s punco na Češko.   Ko sva se z mamo že ful smejale je pa še vprašal za kak dolgo grema?  V glavnem user posted image  zablujena generacija?  Po moje bom že rodila, pa bo vprašal, kdaj sem bla noseča?  Toti moj brat je samo v sofwarih in hardwarih doma, vse ostalo mu je tuje. user posted image    

No fajn bodite in pridno odštevajte dneve.

čav

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
11.4.2006 12:50:25   
cofek
Dan!

majamo, tudi jaz socustvujem in si kar predstavljam kako bi bilo, ce bi midva zivela pri njih - za razliko od tebe bi pri nas tast hodil naokoli. je bil ravno vceraj pri meni - pozvonil in ze bil noter, jaz pa spala in nisem vedla ne kje sem, kaj sem, kaj se dogaja,...(seveda sem se ob vsej moji raztresenosti pozabila zaklenit). ti povem da sem bila se cel popoldan slabe volje... pa vem da revez ni nic slabega mislil - stanujejo v sosednjem kraju in nama je prinesel regrat in motovilec (ze opran in ociscen - sam za nakisat), ki ga je poslala tascica, ampak vseeno - na sreco se to ne dogaja pogosto...ceprav so res zlati in hocejo vsi (tudi moji) ful pomagat

Marija tudi jaz sem zacudena, da si se upas kolesarit - te ravnotezje res nic ne daje?!

ja, sadje in zelenjava....glede na to da nisem ravno neki ljubitelj teh zadev, mi zadnje case sadje ful pase in je tudi mene ze zaskrbelo kaj bo potem, ko ga pa res ne bom smela jest (saj veste, da je prepovedano najslajse...). tko da sem ze zdaj zacela jest jagode, ki jih potem definitivno ne bom smela (mi je mami prinesla in spara ene fuuuuulll dobre - mmmm), cesenj pa zgleda ne bom docakala pred porodom, tko da letos definitivno odpadejo. sem se pa ful nasmejala Barbsinem elaboratu - a pol pravis, da je jabolcni kompot ta boljs za mleko?user posted image

puncica nas bo spal v posteljci 120x60 - sva sicer mislila kupit se cekarcek al pa zibelko, ker so moji kupili posteljico pa bi nama bil podoben strosek (so te zadevice ful drage) nakar sva ugotovila, da bi tisto hitro prerastel (se mi zdi da je dolzine 90), tko da sva se odlocila in dokupila kosaro za vozicek in bo prvi mesec cez dan kar tam notri, pol se pa baje zacnejo zavedat sveta okoli in ga bomo imeli kar v lupinici oz. ko bo spal v kosari (ponoci seveda v posteljci). pa se na vozicek se dajo namontirat
dugace imam pa tudi jaz obred zjutraj (kadar sem doma - se 2x grem delatuser posted image ) . okrog 7h se zbudim, peljem psa ven, mu dam jest, mal pospravim, jem tudi sama, hkrati pa pogledam neko nadaljevanko na kanaluA, grem malo podremat, precekirat kaj se dogaja na RR, mogoce tudi kaj odpisemuser posted image , ce je lepo vreme se 1x ven(tokrat za kako uro), pol je pa ze cas za izbrat meni, it v trgovino in skuhat kosilo in ze je ura pol 5h. popoldan pa zopet lezim...res ne vem kam v ta moj urnik bom stlacila user posted image  (user posted image user posted image user posted image ).

uzivajte se naprej, grem malo potelovadit.
lp, t

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
11.4.2006 12:57:00   
F*S*M
Ojla cofek, sem videla da boš rodila v Trbovljah iz kje pa si če ni skrivnost?

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
   [Brisano sporočilo]
11.4.2006 12:59:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1361
11.4.2006 13:04:06   
TiaSara
Oh Punčica, kako si bila ti pridna! Jaz pa na zadnjem mestu user posted image  - kako se bo tole vleklo... No, ni kaj. Bova že zdržala. Bo pa moral moj buši malo zrast, ker drugače bo user posted image  res kar čez trebuh ven pogledal. Nima že nobenga prostora več, saj še konkretno brcnit ne more, samo še nekaj gomazi tam pod kožo.  Ja Barbs, bova počakala, saj za tisto sem bila kar sama kriva, ko sem tako vesela, da sem doma, da se ne znam ustavit (mislim, da imam sindrom Lenikauser posted image  ). Bom sedaj bolj pridna - sploh ko zunaj dež pada (čeprav imam v glavi že cel kup idej, kako bom letos jajca barvalauser posted image ).

Jaz imam doma posteljico - je stara in čisto na novo prebarvana (bravo ati) velikosti 60*120. Še premišljujem s čim bi jo pregradila za začetek. Koška pa ne bomo kupovali, smo dali za voziček preveč, pa nam je denarja zmanjkalo user posted image .

Lara - user posted image user posted image user posted image  vem kako se počutiš user posted image .

Mari - imaš en teden časa, da pripraviš vse kar ti je še ostalo user posted image . Sicer si pa precej visoko na seznamu, tako da bo vaš user posted image  že kmalu tu user posted image .

Lana - jaz tudi precej pospravljam ampak to je zato, ker imam končno čas. Tisto gnezdenje pa še malo odrivam na stran. Je pa fino, ker imamo tavelike stvari že nakupljene, tiste drobnarije (plenice, dude ipd) bom pa verjetno precej pozno kupovala - sploh ne vem, kje naj se lotim, pa kar odrivam.

Mojsonček - meni je pa posebej všeč tisti zadnji odstavek z vinom in pivom. Sem zadnjič po dolgem času spila kozarec piva, pa sem bila vsa v rožicahuser posted image . Ampak poleti bo pa to pasalo 100/h. Sicer pa moja sestra tudi ni nič dosti pazila, pa ima zelo zdravega otročka, ki ni imel nobenih krčev. Mene je pa malo strah, saj sem kot otrok imela precej hudo alergijo in mislim, da se bom vsaj jagodam odpovedala - čeprav za breskve pa že ne vem, če bo šlo. Bomo videli.

Ostale pa prosim, da mi oprostiste, ker se mi ne da it gledat na prejšno stran, kaj ste napisale. Spomnim se MarijePo, da se je obisk pri psihiatru dobro iztekel user posted image user posted image , kaj pa drugega, saj je pridobila že več kil kot jaz user posted image , torej očitno res nima nekih težav s hrano. Pa Lenika, ki jo spet dol tišči - še dobro, da si pri tazgornih, da se ne boš več dolgo mučila.

Zdaj moram pa nujno na WC, ker user posted image  misli, da je moj mehur en super trampolin, od katerega se da lepo odriniti in brcniti mamo pod rebra.

Lepo bodte in se beremo spet jutri user posted image user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
11.4.2006 13:14:12   
TiaSara
Saj ne morem verjet, sem toliko časa pisala svoj prosti spis, da so kar 4 uspele prej odgovorit. No, na tej temi pa res nikoli ni dolgčasuser posted image .

Majamo - tista s tvojim bratom je pa res dobra. Meni je pa ena sodelovka že pred časom razlagala, da je sanjala, kako sva šle jaz in ona skupaj v Rim user posted image  - ampak čist zares, z avtom in to... mislim, da je malo zamešala zadeveuser posted image .

Cofek, tudi moj dan je podoben tvojemu in se včasih podobno sprašujem - kdaj bo pa čas za user posted image  (oziroma obratno, kdaj bo čas za vse ostalo).

Aurora user posted image  pridna, da imaš že vse pripravljeno. Ti vsaj ne bo treba možička pošiljat po nakupih.

No še enkrat lep dan!

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
11.4.2006 13:18:44   
MarijaPo
Ohohoj, spet jaz.

Mi bomo imeli zibko za prvih nekaj mesecev, potem pa posteljico 120x60.

Ja, hematopan je nek preparat zeleza, po katerem naj bi bilo zenskam ful slabo, meni pa sploh ni dosti slabo, samo malo. Najbrz kaj narobe jem al kaj.

Ocitno bom morala tole kolesarjenje res kar opustiti, imate prav. Jaz sem tipicen primer neodgovorne nosecnice. user posted image

Nic, grem kaj pojest, da bom se bolj debela.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
11.4.2006 13:45:39   
mojsoncek
Mi bomo imeli pa samo posteljico 120 x 60. Ce se mi bo pa zdelo, da se pikec/pikica v njej kar izgubi, bova pa ze nekaj postudirala, da jo bova pregradila. Cez dan ga/jo bova dala pa verjetno spati tudi v torbo za prenasanje novorojenckov. Tak je plan, kako pa bo, bomo pa vidli...

pa pa

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
11.4.2006 14:04:26   
cofek
oj, punce!

danes je pa ful aktivno tu gor!user posted image  (se pozna, da je bolj svoh dan, ne?)user posted image

pravkar sem placala vse poloznice (3x hura za klik user posted image user posted image user posted image ) in se malo razmigala. zdaj pa pod tus in v trgovino.

Lana - moj dom je v Trbovljah.

kar se tica seznama - sem ravno vceraj razlagala user posted image , da sem malo brala forum od aprilk in da je tam cisto drugacno vzdusje kot pri nas - one ploskajo in se veselijo s tistimi, ki jim je odtekla voda, al pa se ravno odpravljajo v porodnisnico, me pa delamo celo paniko in drzimo pesti za tiste, ki so ze imele popadke, da se ne bodo rodile. smesno. no ja, se malo pa bomo tam kot so one, ne?!user posted image

lp,t

Neposredna povezava do sporočila: 1366
11.4.2006 14:07:01   
tt79
Dans ste se pa razpisale, grem sam k zdravniku, pa ven na kosilo, pa že moram pol ure prebirat, kaj vse se vam je dogajalo...user posted image
Sicer pa sem js OK, še vedno zavzeto premišljujem o vozičku in se odpravljam peglat cotkice, pa so tko majhne, da sploh ne vem, kako naj se jih lotim!user posted image
Drugače pa imam rok 23.maja, kje bom pa odila pa še ne vem...

No drugače mam pa js očitno eno izvenstandardno postlco z merami 127x67user posted image user posted image user posted image Butikat-Lip Poljčane.

Neposredna povezava do sporočila: 1367
11.4.2006 14:07:50   
Barbs
Žijo,

res sem bik - talam neke nasvete o sadju, pa v sosednji temi o zdravi prehrani, nakar grem in si pocukram celo skledo narezanih jagoduser posted image  Pa vedno jem samo oprane, brez dodatkov. Ne vem, kaj mi je user posted image  Pojedla sem tudi zelenjavno lazanjo, pa zeleno solato s koruzo - danes sem lačna in taka ne smem hodit po štacunah, ker sem komaj privlekla domov dve vrečki. Kupila sem si tudi en kos pice margerite in jo SKRILA, da mi jo slučajno tavelika tamala ne pajsneuser posted image  Pa saj me je lahko sramuser posted image

No, kar se tiče posteljice - mi imamo 120x60, čeprav sem bila seveda prepričana, da bomo imeli zibko al pa košek na začetku. Potem me je dragi postavil na realna tla - glede prostora, glede stroškov, glede tega, da vprašanje, če bo sploh hotel kje sam spati ( izkušnje od prejuser posted image  )... bla bla... In zdaj je posteljica. Mi je pa rija v sosednji temi dala imenitno idejo, kako "zmanjšati" prostorček za spanje. Uporabiš blazino za dojenje. Pejte si prebrat med "oprema za novorojenčka" . In ženske, RES si kupte te blazine za dojenje. Jaz že zdaj vidim, kako mi bo lažje. Roke daš počivat med dojenjem, pa je... če ne je res muka. Sicer mi pa že zdaj pride prav - za TV gledat, pa za valat kar tako....
Čez dan bo bo mali roker kar lepo v postlci, pa v ležalniku.... (sanja svinja kukuruzuser posted image ) No, o tem bomo kasneje...
Zdaj mi pa mama pošilja dregljaje po MSNju ... odkar smo jo natreniral, da zna uporabljat računalnik ( in odkar ni več atauser posted image ) je postala prava net odvisnicauser posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
   [Brisano sporočilo]
11.4.2006 14:12:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1369
   [Brisano sporočilo]
11.4.2006 14:13:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1370
11.4.2006 14:16:14   
lenika
Pozdravljene.

Danes pa ste zgovorne. Šla sem samo v službo odnest bolniški list, da mi zaključijo bolniško in s sodelavkami na kavo, pridem nazaj in imam čtiva za brat za pol ure. user posted image

Midva bova imela posteljico 120x60, za čez dan pa imamo ležalnik. Drugače pa je to z blazino super ideja, za zmanjševanje prostora.

Lepo se imejte.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
11.4.2006 14:18:38   
lenika
Auroraa mi smo tudi kupili prenosno posteljico, user posted image  ideja, da jo lahko uporabiš tudi kot stajico.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
11.4.2006 14:48:12   
Barbs
Jaz bom v zvezi s prenosno postlco raj modro tiho. Sem jo pri tamali kar hitro oddala. user posted image Kar se tiče uporabe kot stajce, nastopi en mali problemček - user posted image  se takrat, ko je že dovol velik za stajco, začne pobirat iz sedečega položaja... tut če še ne more, pa kar neki grebe - ponavadi za stranice..če je stajca tipična, torej z dnom na tleh in s stabilno ograjco, potem ok.... prenosne posteljice  pa so izredno lahke, poleg tega pa še na mičkenih nogicah od tal; se rado zgodi, da se user posted image  s postlco vred obrne. Potem - iz prenosne postlce se zelo slabo "opazuje svet"... res je mreža, ampak gosto tkana okrog...user posted image Pa še to - če se bodo user posted image  naučili, da se v prenosnih postlcah igra, bodo bolj težko spali not.user posted image  Pa še neki - a si predstavljate, da vedno, ko se neha igrati, morate vse igrače ven pospravt, pa pa peno in posteljnino prštimat, pa potem, ko se zbudi, spet zamenat? Sicer je to res problem samo v primeru, če ima SAMO prenosno postlco, ve imate pa vse tut "tapravo"...  Ok, saj nočem pamet solit, zna vam prit presneto fajn, mogoče imam samo jaz slabe izkušnje, amapk, otroci so različni in bog ve, kako vam bo prav prišlo... In če bom ugotovila, da mali user posted image  zadovoljno spi sam  v svoji postlci ( naj se mi besede pozlatijo) bom zagotovo kupila prenosno - veliko hodimo okoli, na morje, v terme, k noni na primorsko in bo tako manj matranja za prespat.user posted image user posted image

Danes smo pa res pridne za pisat...user posted image

< Sporočilo je popravil Barbs -- 11.4.2006 14:49:20 >

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
11.4.2006 14:50:47   
Barbs
MarijaPO, šele zdaj sem videla - ti imaš rok na isti dan, kot ima moj user posted image  rojstni dan!!!!user posted image user posted image  Še en filozof se obetauser posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
11.4.2006 15:34:33   
Lara28
Punčica - a daš prosim še mene na seznam? PDP 29.05., Maribor, spol pa nimamo pojma. Upam, da bo v petek kaj pokazal.
Barbs - a tole s sadjem je čisto ziher? Jaz bom umrla brez sadja, sploh pa čez poletje. Sem čisto odvisna od njega. Zelenjavo bi še preživela - če odštejem paradižnik - sadje pa... Ko sem prej brala o kompotu sem ga morala takoj skuhat!  Mmm je pasal. Ampak želim si da bi lahko čim bolj dolgo dojila, tako da bom že morala najti kompromis. Ko bo enkrat dete v mojem naročju ne bo več mesta za moj egoizem , ne?
No mi pa smo kupili ta velko posteljico - 140/70, da jo bomo lahko imeli čim bolj dolgo. Zraven smo kupili še komodo, tako da bo za nekaj časa sobica ok. Komaj čakam, da jo sestavimo. Da se naš otročiček ne bo izgubil v njej, pa babi šiva eno tako pregradico. Bomo videli kako bo. Na koncu bo tako pristal v zakonski postelji, ker se ga mamica ne bo mogla nagledat in nacartat!
LP

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.