TiaSara
|
Oh Punčica, kako si bila ti pridna! Jaz pa na zadnjem mestu - kako se bo tole vleklo... No, ni kaj. Bova že zdržala. Bo pa moral moj buši malo zrast, ker drugače bo res kar čez trebuh ven pogledal. Nima že nobenga prostora več, saj še konkretno brcnit ne more, samo še nekaj gomazi tam pod kožo. Ja Barbs, bova počakala, saj za tisto sem bila kar sama kriva, ko sem tako vesela, da sem doma, da se ne znam ustavit (mislim, da imam sindrom Lenika ). Bom sedaj bolj pridna - sploh ko zunaj dež pada (čeprav imam v glavi že cel kup idej, kako bom letos jajca barvala ). Jaz imam doma posteljico - je stara in čisto na novo prebarvana (bravo ati) velikosti 60*120. Še premišljujem s čim bi jo pregradila za začetek. Koška pa ne bomo kupovali, smo dali za voziček preveč, pa nam je denarja zmanjkalo . Lara - vem kako se počutiš . Mari - imaš en teden časa, da pripraviš vse kar ti je še ostalo . Sicer si pa precej visoko na seznamu, tako da bo vaš že kmalu tu . Lana - jaz tudi precej pospravljam ampak to je zato, ker imam končno čas. Tisto gnezdenje pa še malo odrivam na stran. Je pa fino, ker imamo tavelike stvari že nakupljene, tiste drobnarije (plenice, dude ipd) bom pa verjetno precej pozno kupovala - sploh ne vem, kje naj se lotim, pa kar odrivam. Mojsonček - meni je pa posebej všeč tisti zadnji odstavek z vinom in pivom. Sem zadnjič po dolgem času spila kozarec piva, pa sem bila vsa v rožicah . Ampak poleti bo pa to pasalo 100/h. Sicer pa moja sestra tudi ni nič dosti pazila, pa ima zelo zdravega otročka, ki ni imel nobenih krčev. Mene je pa malo strah, saj sem kot otrok imela precej hudo alergijo in mislim, da se bom vsaj jagodam odpovedala - čeprav za breskve pa že ne vem, če bo šlo. Bomo videli. Ostale pa prosim, da mi oprostiste, ker se mi ne da it gledat na prejšno stran, kaj ste napisale. Spomnim se MarijePo, da se je obisk pri psihiatru dobro iztekel , kaj pa drugega, saj je pridobila že več kil kot jaz , torej očitno res nima nekih težav s hrano. Pa Lenika, ki jo spet dol tišči - še dobro, da si pri tazgornih, da se ne boš več dolgo mučila. Zdaj moram pa nujno na WC, ker misli, da je moj mehur en super trampolin, od katerega se da lepo odriniti in brcniti mamo pod rebra. Lepo bodte in se beremo spet jutri
|