|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
3.4.2006 10:30:25   
Barbs
Oj, punceuser posted image user posted image user posted image ,

najprej HVALA za vse lepe želje - itak sem zjutraj najprej pozabila, da imam rojstni dan, pa cel vikend sem tuhtala o temuser posted image  No ja, potem mi je že vžgalo, ko so še bolj kot ponavadi začeli deževati lupčkiuser posted image

Mi smo bili za vikend na Primorskem pri mami in nisem nič kaj pisala, sem imela mnogo dela s prehranjevanjemuser posted image  Včeraj zvečer seveda posledično vsa zmatrana, pretepena, povožena... Pridružijem se klubu vseh vas, katerim vaši user posted image  kolcajo, vas tiščijo in ne vedp, kako bi se obrnili tam not. Mene mali že prav malo izsiljujeuser posted image  - če se ne vležem prav, me začne, štokat in špikat in ne vem kaj, al komolce al kolena al kaj za enga user posted image  tiščat skoz trebuh ven, da je cela štala. Včeraj sem imela nekaj časa tak trebuh, da svet ni vidu - na eni strani nič, na drugi pa cela kopa user posted image  O kolkih im vseh ostalih kosteh in delih telesa raje ne bi, vem pa, da komaj čakam, da se bom lahko (magari z omare) vrgla na trebuh na postlouser posted image user posted image ...

Šibam do najboljšega soseda (ki to ni več, odkar ni Jankovičevega atauser posted image ) , pa da malo skuham - čeprav kakšne posebne lakote po  biftkih, puranih, jurčkih, žlikrofih, solatah, štrudlih, sladoledihuser posted image ......  res ni...

HVALA še enkrat za voščila  , itak da sem spet eno leto mlajšauser posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
3.4.2006 11:38:19   
cofek
ojla punce!user posted image

danes sem pa precej boljše volje - je bil včeraj user posted image  zeloo aktiven, tko da me je potolažil, poleg tega pa sem že s pregleda (je izgledal kot da bi me čakal - takoj ko sem prišla, me je sestra popisala, izmerila pritisk, šla na pregled, pol pa še v lab. in bila v slabi uri fertik - vam povem kot v sanjah) poleg tega me je pa še G potolažil, da user posted image  leži že z glavico dol in s hrbtom ven, ker pa mu tak položaj ne ugaja najbolj pa se obrača L/D, povedal mi je tudi da ne pričakuje zapletov pri porodu user posted image user posted image user posted image .
Kaj lepšega pa bi mi lahko pričakovala?!
Žal, pa še ne operiram s podatki o teži in velikosti user posted image   - pa se tudi ne bom sekirala zaradi tega, ker če bi bilo kaj narobe vem da bi me G takoj poslal na UZ, tko pa grem 12. aprila.
Zdaj grem pa delat!
uživajte še naprej, t

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
   [Brisano sporočilo]
3.4.2006 12:03:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cofek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1253
3.4.2006 12:13:37   
pikicaa
OJLA

Tudi moja user posted image  dvakrat na dan kolca in mi dela izbokline po trebuhu. Kaj še bo do konca maja? Trebuh pa imam tako velik, da me že vsi sprašujejo kdaj bom rodila.

TiaSara user posted image user posted image user posted image  za zadnji delovni dan. Zdaj pa se boš lahko čisto posvetila sebi in tvojemuuser posted image .

Aurora  ti pa še zdrži ta teden v službi.

Cofek user posted image user posted image user posted image  zate in za tvojega user posted image .

Uživajte in upajmo, da bo vreme zdržalo, ker je že skrajni čas za lepo vreme.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
3.4.2006 12:57:50   
Panda.
Ojla, punce!
Najprej ta lepe stvari: vse najboljše vsem praznovalčicam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Uživajte še zadnji "samski" rojstni danuser posted image !

Pol pa ena doza jamranja - ah, kako paše... user posted image
Sem ravno od moje ginekologinje pa ni pretirano zadovoljna z mano - beljakovine v urinu, pritisk čez 160/90, roke in noge otekle kot gumijaste rokavice in škornji, preveliko prehitro povečanje teže...user posted image In tako imam napotnico še za v porodnišnico za na pregled + navodila, da če se mi začne blest pred očmi, da moram takoj sama tja. In pri vsej stvari menda nimam prav nič vpliva user posted image , da bi pomagalo kakšno miganje ali počivanje ali kaj ne jest ali kaj pit ali... Seveda vse z možnostjo predčasnega poroda user posted image user posted image user posted image ... Jaz bi pa tako vse po naravni poti!!! No, ja, vsaj panike ne zganjam, samo povedat sem vam morala user posted image . Dobro, da imam večino stvari za user posted image nabavljenih, čeprav - trenutno mi še polagajo parket v dnevni sobi, kuhinja pa je zaradi tega zapečatena user posted image

Aja pa še to - na materinski šoli v Lj. so nam priporočili, naj si prinesemo s seboj svoje vložke za po porodu, ker imajo oni eno italijansko plastiko, ki ne diha in preveč drgne...user posted image

Zdaj pa - najbolje, da grem spokat torbo za porodnišnico user posted image

lp He

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
3.4.2006 22:44:57   
MiaSophia
Čau majčice,

no, očitno nas je kar nekaj, ki smo približno enako naravnane glede pakiranja neseserjev oziroma torb. Meni je danes celo uspelo preseliti neseser v moje novo domovanje...user posted image No, tudi une super vložke sem si uspela nabavit - bom lahko spet obujala spomine, kako sem se počutila, ko sem fasala rdečo (5.razred OŠ) in sem imela te super vložke (ker drugih ni bilo), pa sem mislila, da me vsi zijajo tja v ta zadnjo...user posted image Zraven so še dodatki po Barbs. Ostalo pa po potrebi...
Spet sem nekaj prala za user posted image , pa nekaj nabavljala. Na splošno sem kar terenska in se mi zdi, da imam kar dosti energije, no, sej tudi počivam vmes. Šit je, kadar ponoči vstajam iz postelje (na poti proti wc-ju, nič kaj prijetno niuser posted image , se mi zdi kot da nosim vesolje tam nekje doli...Čas pa nenormalno beži...
Ne vem, če sem kaj pisala o zadnjem pregledu. user posted image je tehtal/a 2013 g, vse okej, postavljen/a na glavo user posted image
Se še vozite z avtom same? Js se. Ste si zapomnile dihanje, kot so nas učili v šoli, ali ste že pozable? Men se zdi, da nisem več čist ziher...user posted image
Lepo spite, lepo se obračajte ponoči, brezbolečinsko spanje skratka želim vsem skupaj user posted image

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu Panda.)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
4.4.2006 8:25:45   
MarijaPo
Ohoj Bejbe,

danes naj bi bilo soncno. Ne vem, zakaj je megleno in bedno.

Ponoci je Evica ob pol treh zjutraj dogajala kot, da ji gre za zivljenje. Brcala je ful, izbokline je delala mega velike in potem je se kolcala. Nisem in nisem dojela kaj ji je. Potem sem zakljucila, da se mi je najbrz sanjalo kaj groznega in je bejba dobila od mene ful adrenalina in se je "branila" na svoj nacin.
Boga mala Eva.
Sicer imam pa super trd trebuh, ne vem kaj je to. Najbrz se je Eva zamerila maternici in je le-ta postopala tako, da se je spremenila v trdo oblogo, tako da zdaj Eva tezje dela izbokline. user posted image

Danes grem spet k tebi po stvari za Evico, teta je vir koristnih artiklov. Za veliko noc pa imamo menda tam zur, ker ima stric rojstni dan. Sva z Igorjem razmisljala kaj bi mu kupila za rojstni dan in sva se spomnila, da sex counter - napravo, ki steje kolikokrat seksas. Bolj za salo, ampak nama se je zdela smesna. user posted image

Lenika - ja, tudi Eva rine in rine in tezi takrat, ko bi clovek imel mir, ali pa rine s tako mocjo, da vse boli. Kaj ces, je pa lustno, ker lahko pomislis tud na to, da je Matic zdrav mocek fant.

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
4.4.2006 9:11:56   
Barbs
Jutro user posted image ,

najprej MiaSophia - ja, jaz se še kar vozim sama, nimam nobenih problemov s tem - le včasih me kaj zategne kje - pri hitrosti 150km/h, na primeruser posted image user posted image  Zadnjič pred štacuno me je ena babica čist zgroženo gledala, ko sem metala vrečke v prtljažnik, pa loputala z vrati, pa se zavihtela v avtouser posted image  Po moje si je mislila, kako zelo neodgovorna sem.user posted image  

Mene pa desni kolk boliiiiiuser posted image user posted image  In to tako zelo, da nisem mogla spat na desni - ok, vem, da je leva bolj priporočljiva stran, ampak, bemtiš, ne morem celo noč spat kot pribita. In sem bila ful sitna. komaj sem se pobrala in se odvlekla do stranišča - seveda vseh štirikrat.. Takoj zjutraj sem imela tako glavo, kot po kakšnem moto zboru. Naša mama mi pravi : "Ja  madona ,deklica, pa naspi se zdej, saj veš, da se potem ne boš mogla...." JA, MAMA! Kako????!!!!!! Matr je humorist ta moja mama - bolj, ko ji pravim, da NE MOREM vredu spat in sem zjutraj, ko me navsezgodaj kliče, čist povožena, bolj mi dopoveduje, naj se naspimuser posted image user posted image user posted image  
Jutri napolnim 35. tednov in se zavihtim v 36.-tega.user posted image  Petka, Lenika in ostale, ki imate bolj na začetku maja - a vam kaj manj brcajo user posted image  ?  Ja, vem, da je kao normalno, da imajo manj prostora, da... ampak, mene vsake toliko časa prime kar neka panika - sploh, če grem brat sosednji forum. Res ne vem, zakaj si to delam.user posted image  Eh, smotka sem.
Še poročilo o zadnjem nakupu : V Mothercare sem si kupila modrček za dojenje ( ne vem, lahko da sem vam že povedala) - ful je spodoben, črn, udoben, res fajn.... in še najboljša novica -  s skoraj 6. jurjev so ga nekaj nižali na 2.900user posted image  Saj ne, da bi pretirano šparala, ampak mi je mal smešno dajat morje dnarja za "dojilni" modrc, si raje kupim kakega seksi za poluser posted image user posted image  aja, pa še ful jih majo in res niso slabi.... če katera rabi, naj gre pogledat.

Lep dan, se beremo...user posted image user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
4.4.2006 9:29:49   
TiaSara
Živjo majčice!
Evo, jaz sem končno domauser posted image user posted image user posted image . Zjutraj sem vstala z user posted image  ki se je odpravil v službo, mu pripravila zajtrk (a nisem pridna), potem sem pa kar še malo zalegla nazaj, kot se za prvi prosti dan spodobi. Sedaj me pa že čaka cel kup opravkov, da mi ne bi postalo slučajno dolgčas po službi (se je za bat ja, user posted image ).

Cofek user posted image user posted image user posted image  za super pregled in dobre novičke!
Panda vidva pa še malce zdržita, no. Upam, da ne bo prehudo.
Aurora naj ti bo zadnji teden v službi kar se da prijeten.
Pikica očitno ne moremo preveč zahtevati od vremena, ker ne le da za dežjem vedno posije sonce ampak velja tudi obratno - za soncem vedno pada dež. No, meni vsi pravijo, da sem dobro tempirala tole rojstvo (kot da smo kaj planirali), ker da je maj super čas za imeti user posted image . Jaz upam, da bo to tudi letos držalo!
MiaSophia user posted image user posted image user posted image  za user posted image , sicer pa ja, jaz se kar še vozim z avtom, vendar ne prav pogosto, ker vedno ko lahko, to funkcijo prevzame user posted image . V šoli pa sploh še nisem bila, grem konec meseca, pa upam, da bo ravno prav pozno, da ne bom vsega pozabila do D dneva.

Barbs ti si pa imela dober vikend, vidim user posted image . Znaš take lušte narest, da bi šel človek kar s tabo.

MarijaPo imaš pa čisto prav glede tega brcanja. Jaz sem tudi bolj vesela, da je tako kot da bi morala ugibati, ali je to bila brca ali samo moja prebava. Kar naj brcajo, pa da vemo, da so zdravi! Sicer pa je tudi naš user posted image  imel danes ponoči žurke - pa ponavadi ponoči vseeno ni tako zelo aktiven. No, verjetno se navaja na zunanji ritem in si je izbral uro 4 zjutraj za eno od nočnih bujenjuser posted image  .

Nič, sedaj grem pa še prebrat forum do konca, potem pa po opravkih.

Imejte se!

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
4.4.2006 9:36:50   
TiaSara
O, Barbs, sva skupaj pisale. Hvala za info glede modrcev, se sliši res ugodno. Kar se tiče pa spanja in kolka si pa boga, ker te to že tako dolgo drži. Vendar imaš vsaj srečo, da te desni boli, ker mene pa levi, tako da dosti raje spim in ležim na desnem boku, potem pa gruntam, ali je user posted image  dobil dovolj krvi pa ne vem še česa... No sedaj delam kompromis in se vsakič ko se zbudim (n-krat na noč) preobrnem na drugo stran.

Nič, očitno pač nekaj časa za nas ne bo normalnega spanja. Pa saj smo ja ženske, bomo vse prenesle, ne user posted image .  Konec koncev Barbs, ti si to dala čez že dvakrat, pa te dobra volja še ni zapustila user posted image .

Lep dan

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
4.4.2006 9:42:32   
Barbs
TiaSarauser posted image , pozabila sem, da si končno doma - uživaj ...user posted image user posted image

Jaz grem zdaj pa na en izletek v Črnuče, do enga prjatla motorista - sicer je v službi, pa mi je že žnjkrat rekel, da morva it na kavo, ker se dolgo nismo videli. Po moje bi se rad samo na vsa usta režal, ko bo videl, kakšna kepa sem.user posted image

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
4.4.2006 10:44:13   
tt79
Hej majčice, js sem pa doma z morja...prav prileglo se je sprehajanje, pa mal drugačen luft,še spala sem dost boljš kot domauser posted image No mal e je pa tudi sonce užgalo, tko da zdaj zgledam približno takoleuser posted image sam tist kar so tle očale je pri meni belouser posted image

Drugač me pa še vedno ful bolijo medenične kosti.S postle pa stola se komaj vstanem, ko pa se obračam po postli, se mi zdi, kot da nekaj poka tam spodajuser posted image user posted image Komi čakam pregleda ta teden, da mi pove al ma to kakšne zveze z odpiranjem al kaj...user posted image
Aja še eno vprašanje-za koliko se vam je povečal obseg trebuha-js sem namreč v mojem 33 tednu pridobila 10 cm, kar se mi zdi blazno maluser posted image , sej ne da bi se prtožvala, sam me zanima kak je pri vas...
No zdej smo pa majčice menda že po večini doma. Držim pesti za lepo vremeuser posted image , pa da bo naša okornost čimprej minila in da bomo kmalu v rokah držale našeuser posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
4.4.2006 10:51:49   
mojsoncek
Oj majcice!

Jaz sem pa danes spet na starem vstajalnem ritmu in sem pol dopoldneva prespala user posted image . Ja te kolki, obracanje in nocno brcanje user posted image  naredijo svoje, pa si potem dopoldan malo vec privoscim. Vceraj me je pa tako namocil tale dez, da je groza. Po dobrih stotih metrih sem imela hlace mokre ze do riti, pa se veter je bil tako mocan, da me je kar sem in tja prestavljalo (kljub povecani tezi user posted image ). Sem morala ravno v najvecjem nalivu ven (ce bi se od doma spravila malo prej, se to ne bi zgodilo). Sem se samo obrnila in se sla domov preoblect, potem sem pa kar taxi poklicala, ker sem bila ze res pozna.

Barbs moj-a user posted image  zaenkrat ni se nic manj aktiven-a in se vedno kar mocno brca in se rine. Na trenutke je ze kar malo motece, se posebej takrat, ko bi se rada malo spocila. Najbolj pri miru je takrat, ko sem na nogah in kaj delam ali pa ko hodim. Hvala za info o modrckih.
TiaSara uzivaj in privosci si sedaj ko si doma.
Auroraa ti pa veselo odstevaj in delaj crtice se ta teden.
Panda drzi se in zdrzi do konca!
MiaSophia user posted image  za user posted image . Jaz se za volan ne vsedem vec kaj rada, razen po sili razmer. Se mi zdi da sem tako storasta in se pocutim kot bi bila lesena ali pa cisto v gipsu user posted image . Se raje kar na avtobus vsedem, ce ze moram kam it sama.

Se grem delat, da sem pridna in grem probat kaj naredit... uzivajte... pa pa

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
4.4.2006 11:22:44   
tt79
Še eno vprašanje
Barbs,
a majo modrčke tut v večjih številkah? Men namreč liscin, košarica D ni prav. Zdej trenutno mam enga triumphovega, košarico E, sam ko nimajo črnih...

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
4.4.2006 11:42:43   
majamo
Hojla babike
Ste ble pa pridne s pisanjem.   Jaz ne vem če ne bom mogla kmalu že it na izlet v Rim.user posted image   Vse mi dol tišči,  bemti, boli pa ko user posted image .   Zanima me če kateri izmed vas doli tam lula tudi tak zateka, moja je taka ko žogica??  Ko da bi si jo napumpala user posted image .   Sicer mi je malo čudo o tem pisat, samo ne vem kaj bi naredla.  Srbi pa ko 100 user posted image  okol in okol ko da sem fasala kaj.    Mam občutek, ko da se je naš mali user posted image  še malo nižje spustil.  Če se spomnim da ma user posted image  že skori 3,5 kg mi kar mine. Trebuh mam taki velki, kot da bom trojčke dobla.  Vse mam spredaj. Ne vem kako bom sploh zdržala še skoraj mesec in pol???user posted image .     Hudičevo je pri meni.  Nič kaj fajn.  Pa že z avtom ne morem nikamor iti, ker se ne morem več not skobacat.  Mi je vse napoti.  Tak da sem doma in težim sama sebi...   pa malo tudi vam  

Vglavnem  user posted image .     

Pa vseeno bodite lepo.

čav

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
4.4.2006 12:21:43   
Nataša31
Pozdravček majčice!

Zaenkrat sem se tukaj, čeprav smo imeli prejšnji teden paniko! So me neki začeli popadki dajat, pa sem ležala 3 dni v bolnici. Me je Tratnjek tako prestrašil, ko je rekel, no lahko rodimo v treh dneh ali treh tednih. Hvala bogu so ti trije dnevi mimo, tako da upam da bomo čakali še 3 tedne. Je pa rekel, da tudi če se rodi zdaj, je popolnoma zrel, diha že sam, sem pa vseeno dobila 4 injekcije za mala pljučkauser posted image !
Zdaj pa ležimo in ležimo. danes sem se čisto malo sprehodila po trgovini in banki, pa sem nenormalno utrujena, križ, roke, noge...skratka grroozauser posted image .
Samo še dobre 3 tedne počakamo, potem pa tudi če bo prej. je pa bil naš mali v 31t 4/7, se pravi v 32.tednu težek 2100g, tako da upam da je do danes dobil še kakšne 200g, pa potem še 2 tedna pa bo že blizu 3000g.
Tako da majamo se ti pridružujemuser posted image ! Tiščanje, tamali tišči dol, tudi zatekam spodaj, si sploh ne upam pogledat dol, oziroma ne morem se pogledatuser posted image !
Tako da ležanje, ležanje, ležanje. Še dobr da obstaja internet, da smo naročili posteljico, glede vozička pa se še vedno ne morem odločit. PRosim POMOč. Quinny pride v poštev, ampak za katerega bi se ve odločile: 3XL ali SX???Moram v naslednjih dneh naročit.
No, držite pestke zame, da še malo počakamo doma!
lp
Taška

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
4.4.2006 12:28:36   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: tt79

Še eno vprašanje
Barbs,
a majo modrčke tut v večjih številkah? Men namreč liscin, košarica D ni prav. Zdej trenutno mam enga triumphovega, košarico E, sam ko nimajo črnih...

Šur. Jaz mam 90 D user posted image user posted image user posted image  , mi sicer mičkeno manjka tam not, pa se tolažim, da bo mleko naredilo svoje - sem pa videla celo 90 in 100 DD ( med D in E ) , pa E, pa vse možne variante ....in tudi ŠE večje.
(Pišuka  tt, kakšne joške pa maš pol tiuser posted image user posted image  - sem mislila, da sam mene tam čez stegujeuser posted image  ) user posted image

Majamo in  Taška - babnce, ne ga srat... vsak dan se pozna, zdaj v zadnjem mesecu... Počivajta in se kulirajtauser posted image user posted image  ( je rekla Barbs, potem pa odhitela na dvorišče psu palco metat in skakat okrog...user posted image )

< Sporočilo je popravil Barbs -- 4.4.2006 12:33:55 >

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
4.4.2006 12:40:18   
tt79
Jo, supercauser posted image , sam zdej morm še enga, ko je v LJ nafehtat, da mi jih gre kupit...sej morm za poletje pod majčko met kakšnega temnejšega...že itak ne maram belega spodnjega perilauser posted image

No sicer pa moji joški niso tko ne vem kak veliki, sam oblike so take, da rabjo večjo cifrouser posted image pa tut js sem 1,83cm, tko da se ne pozna tko zlo...

Sam polet me mel matra, ko je ful težko dobit dobre bikinke za mojo cifrouser posted image

Joj sej res, zdej sem se spomnla...kakšne kopalke pa si boste nabavle za letos-kej posebnega?user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
4.4.2006 13:20:08   
petka
HAj,

Barbs, tudi moj user posted image  se je v zadnjih 14 dneh zelo umiril, skoraj nič ne brca, ampak se samo steguje in upira v trebuh, pa ni panike, sem sem vsak ponedeljek na CTG in je vse super, ok, fajn...

So mi rekli v porodnišnici, da bi bilo najboljš, če bi se moja uboga maternica odločila rodit.... ampak se ne bo... vsaj kaže prav nič...
Uglavnem, nova navodila: "jah gospa, pejte pa veselo skačte naokol, pa se vidiva naslednji ponedeljek" user posted image
(prej pa ves čas: "dejte res počivat itd itd itd). Svašta. user posted image

Ah, tile modrci, jest sm se že dvakrat s cifro zasuser posted image , tko da nobenega več ne kupim, bom raj moža poslala ko rodim kar v Špar al pa v Mullerja (tam so navadni bombažni po 2.300-2.600 SIT), ker te user posted image  joške vsake 3 dni še mal zrasejo user posted image . ČEPRAV če zdaleč ne na D, DD ipd user posted image .

Zdej se grem pa ven na klopco mal zmartinčkat s kavico, baje bo v četrtek spet zima... in dež user posted image

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
4.4.2006 14:57:49   
cofek
Halo!user posted image
no, pa je en lep sončen dan,... danes mam dopust in sem že bila na 2 sprehodih, popoldan pa greva s user posted image  še v Lj v šoping (upam ,da bomo danes končno kupili posteljco - čeprav se mi zdi da jo bom naročila jutri po netu,.. ampak posteljnino pa definitivno kupim!!!user posted image  - pa na "temo" ne smem pozabit, itak se moram še odločit al bomo na kmetiji al v džungli, al nam bo družbo delal medvedek Pu - uf ,kake (sladke) skrbi user posted image  )

Panda - ne se pustit (podivjanim) hormonom!!!! zdrži!!!user posted image  sam brez panike!!! (upam, da nisi brala mojih prejšnih postovuser posted image )
majamo, Taška upam, da bosta tudi vidve počakali še kakšen teden, al pa dva, al pa tri!!!
drugače sem pa na enem od sosednjih forumov brala o spremenjenem spolovilu, pa zgleda da to sploh ni nič posebnega, baje se nekaterim tud popek okol obrne user posted image ?! malo posrfaj... 
Mi smo se odločili za Speedy-ja SX, ker se mu sprednje kolo lahko tud fiksira, pa še lepši mi je... če boš pa kupvala prek neta, ti priporočam da malo prečekiraš tudi na sonček.si (malo preveri naslov), kjer imajo (vsaj prejšnji teden so še imeli) v akciji Speedyja+torbo+ košaro+vrečo.... 

Drugač se pa tud men ni problem usest v avto in se peljat, sam ko me je zadnjič (februarja) G tolk prestrašil, da si te "kvizkote" šparam in se peljem ko je RES treba (zaradi tresljajev).

tt si pa načela temo...sploh ne vem, če bi se letos zbasala v kake kopalke (celulit, pa špeh,..) - bomo vidli kako bom pridna do septembra, pa bom pol tuhtala al bi si na razprodajah kake kupila al kaj (čeprav so mi spodnje hlače še zmeri pravuser posted image )

zdej grem pa za kako urco tud jaz na sončeka, pol pa juriš nad Lj...
uživajte!!! lp, t

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
4.4.2006 19:54:44   
tt79
Dans sem pa očitno jaz najbolj aktivna tuleuser posted image
Sicer pa me očitno dajejo hormončki. Od sestre sem že pred novim letom dobila odlično ohranjen voziček star 3 leta-Peg Perego Pliko z vso možno dodatno opremo. Niti pomislila nisem na to, da bi si kupila novega...dans pa sva s user posted image voziček malce sprobala, sem se sam user posted image ...ne da ni dober ampak js se želim z vozičkom počutit dobro, želim si živih pomladanskih barv-skratka noro si želim nov voziček!!!
Moj lubi mi je dal zeleno luč in zdej dobim novegauser posted image user posted image user posted image

Zdej me pa nekaj zanima...odločila sem se za turkizno zelenega Peg Perrego p3....complete+lupinica+torbica+senčnik.
Ne vem pa če potrebujem košaro al ne. Men se zdi, da bo konec maja, ko bo našeuser posted image prikukalo na svet že tako vroče, da ji bo v košari prevroče...Kaj pa ve pravite, oz.ste kupile košaro al ne. Je dovolj samo lupinica?

Dejte mi prosim svetovat, ker bom jutr že navsezgodaj odskakljala v trgovino...

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
4.4.2006 22:40:59   
Mari71
tt79,

samo lupinica nikakor ni dovolj, ker lupinica ni ravna, prve 3 mesece pa mora otrok lezati vec ali manj na ravni podlagi. Peg Perego ima krasno opcijo s prenosno torbo namesto te trde kosare in otrok je v tej torbi obrnjen proti mamici, tako da se lahko gledata. Priporocila bi ti, da povprasas v Peg Peregovi trgovini na Celovski cesti v Ljubljani. So zelo prijazni. Zelim ti odlicen nakup!

Lp, Mari

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
   [Brisano sporočilo]
5.4.2006 7:09:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Mari71)
  Neposredna povezava do sporočila: 1273
   [Brisano sporočilo]
5.4.2006 7:11:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1274
5.4.2006 7:50:16   
MarijaPo
Tudi jaz sem kupila ta vozicek (skupaj z lupinico, kosaro, sencnikom, torbo). Po moje bo krasen. :)

Babe ne noret naokrog, ker pol bo porodnisnica prekmal zafilana z majcicami. :)

Jaz sem kar v redu, vceraj sem dobila tono oblekc od tete, ta teta je totalno zakon, vmes je celo en pajacek od Ralph Laurenta, za dol past, Eva bo prava manekenka v njem.

Sicer se pa sekirava z Igorjem, ker ima on stalo v sluzbi, oba sluzbe prevec resno dojemava in se potem sekirava v tri dni za brez veze. Eh, bo ze.

Meni so se tud joske med tole nosecnostjo potrojile, kar je po svoje pravi zur, prej modrcev sploh nosila nisem, ker sem imela manj kot A kosarico, pa ni imelo smisla, da mi modrc plapola na joskah, no, zdaj imam C kosarico od Lisce in jo prav lepo zafilam, tako da bom morala nabavit se kaksnega D za dojenje. Prav noro, vsaj enkrat v zivljenju sem ornk joskata baba.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.