Naty*Taja
|
Hojla babike! Evo mene z dopusta - če se temu sploh lahko tako reče . Tale teden na morju z našim malim in mojim bušijem, so bile bolj aktivne nepočitnice,tak da zdaj rabim en teden, da se spočijem! Mali je bil čist nor - sam letal smo za njim,, ko je hotel vse naenkrat videt in prijet, pa v vodo skočit, pa v mivki se valat, pa motorje videt,pa ga je vlakec zmotu. Je jedel pa je prišla veverička čist blizu in je bil čist paf, pa je slišal vrano in ga je strah ratalo. Potem je izumil metanje stvari skozi režo ograje balkona direkt sosedom v krožnike..... trije smo ga komaj krotili! Men je zgleda da od napora kr trebuh dol padu! Ja res, dobesedno je dol padu in me zdej vezi tam spodaj tak bolijo, da komi hodim. Brez pasa ni šans, da kam pridem. No drugače pa mali brca ko nor. Ve ste pa tak pridne, da sem zdaj rabla kr nekaj časa, da sem vse prebrala. Vidim, da imamo vse podobne težave, kar se zatekanja rok, nog in ostalih stvari tiče. Pa tele vezi in sramne kosti... Tak, da jaz nič več ne paničarim, ker je tole vse drugače kot prvič, še sploh, ko berem Jančiko, ki ima tudi drugega in imava obe še bolj izrazite vse tele tažavice. Jaz imam občutek, da bomo šli pred rokom v Rim, ker se mi že v 35. tednu tak vse pripravlja. Ja, kar se brcik tiče - tak kot je že ena rekla - ne preveč komplicirat in tistih deset čakat. To je sam ena smernica, kako približno naj bi to zgledalo. Mali mora brcat čez cel dan, včasih brca več, včasih manj, če pa katero panika, in se ji zdi, da ga že predolgo nič ne čuti, ga pa malo zmigajte! Se sprostiš in podregaš bušija in ziher bo mal pomigal in povedal, da je vse vredu sam da malo drema!! Pomaga pa tudi čokolada - začne potem kr brcat ponavadi! Zdej sem se spomnila Vesnine zgodbice o predčasni "suhi vaji". Sem se tolk nasmejala. Pa kak so nekateri tile zdravstveni delavci paničarji - huje, kot na urgenci!! Madona, pa če je babica pa bi ja ženska lahko najprej preverila, kaj se res dogaja in bi te najprej pregledali, če si odprta in na ctg priključili, al pa ultrazvok naredli, da bi vidli al si za v porodno?!! Sej pa tak hitro tud ne gre skor nikol, sploh pa ne prvič. Kar se tiče pa tehle pripomb o spanju in uživanju pred porodom pa gre men to tolk na živce, da nikol ne morem bit tiho!! Mi je pri prvem ena kolegica non stop težila, kak potem ne bomo spal.... Pa mi je šlo po nekaj časa tak zlo na živce, da sem ji zabrusla, da sej pa ni rečeno, da bo naš tak razgrajač kot njihov in bom lahko več spala kot je pa ona! Pa je bil mir! Pa še res je bilo potem tako . Nisem zadnji mesec nosečnosti niti pod razno tolk spala, kot prva dva meseca zraven malega!! Sej je sam jedu in spal po tri ure!! Prej sem pa vsako uro hodla na WC, tak da res nisem nič spala!! No nič ne verjemite tem bedastim izjavam -- vsaka bo imela svoje in drugačne izkušnje, pa naj drugi govorijo, kar hočejo. Sicer je pa res, da če se odločiš za otroka itak veš, da bo tvoje življenje 100% drugačno in si vsaj delno na to tudi pripravljen!! Če pa nosečnosti ne načrtuješ in nimaš namena svojga dotedanjega življenja spustit iz rok.... pol je pa hudič, ja!! V glavnem, me bomo uživale 300 na uro z našimi malimi razgrajači, a ne? NO dost je mojega klobasanja za danes, grem zdej cote razvesit, dok še mali spi! ČAO