Naty*Taja
|
No pa je vžgal - moja spodbuda namreč . Sem komaj sfolgala zdejle prebrat vse. No pri nas nič kej novega. Pregled imam šele 12. -to je ravno tri tedne od zadnjega!! Nimam pojma zaka tak dolgo med dvema pregledoma zdej proti koncu, ko je ponavadi ta razlika 14 dni al pa en teden. Verjetno je šla na dopust. Pa sej še ni panike razen tega, da me vse boli zaradi nošenja tavečga - smo baje slinavko staknili in smo cartani in tečni.... pa bi se samo nosli. Danes sem misla, da celo noč ne bomo spali,pa je bilo kr vredu. Mogoče se je pa dohtarca zmotla in so samo kake afte. Sicer je imel vročino, ka pa vem. S22 po moje je to res čep, tak da kak teden še, pa bosta dva ? Al pa tudi ne? Vam Trboveljčankam pa velja, ko se lahk takle dobite in v živo kej pomente. Jančika sej pa v CE porodnišnici še ni take grozne gužve. Sem bila pri kolegici, ki je v torek rodila pa je dobila tisto samsko sobo. Pa sej če boš slučajno zraven mene ti ne bo hudega, obljubim . Je pa res, da je bilo pasje vroče v tisti sobici, tak, da jaz sem raj s tremi skup, kot pa tam not!!Celo popoldne not sonce sije. No zdejle se je sicer verjetno malo shladilo, vprašanje pa kaj bo, ko bomo not? Dej javi preden greš, če boš sfolgala - pa sej ti ne boš tak paničarla, ko one ko so prvič , a ne? Mene pa še kr ni strah, ker sem prepričana, da bo tole kr ven padlo že pred rokom . Itak je že čist nekje med nogami, ker mi kr sramne kosti narazen rine. Če se tam primem, začne protestno migat, češ, ka me po glavi dregaš . Tak,da je res tam not! Zdej mu moram sam še vrata odpret, pa pride ven . Ona kolegica , ki je zdej rodila, je bila konec v dveh urah vse, pa čeprav je imel mali 4,5kg in 53cm. Pa ima tudi drugega. Je res lažje kot prvič. No pri nas toča ni naredila hujšega, kot to, da je malega prestrašlo do amena. Je bil dva dni čist priden. Madona ko nakladam! Bom še drugim dala plac . Čao