Nely
|
Živjo še od naju. Odkar je fuzbal na TV, mi je moj zaplenil računalnik in še TV. Pa še takrat, ko bi js rada prebrala, kk ste kaj, bi on rad gledal svoje mejle. Dans ponoči sva imela še budnico, ker ga je tolk bolelo grlo, da je revček eno uro kašljal in hrkal in se premetaval tako dolgo, da sem se le zrajtala in mu šla skuhat čaj. Uf, je naporen. Zgleda, da ima on že mal popadkov namesto mene. Kaj je zdaj to z Aliso? Ne prehitevat, punce! Bo 30 jurjov kazni za vsako. Sej se hecam. Sam policaji se pa res najdejo glih tam in takrat, ko jih ni treba. Mi smo prejšnji teden začeli s ctg-ji. Nobenih popadkov še ni, tudi lažnih ne, čeprav naš malček tehta že 2,8 kg in bomo očitno imeli pravega korenjaka. No, še vedno ne vemo al bo fantek al punčka. Vse bolj se mi dozdeva, da moja gin. nima ravno pojma o pojmu o UZ, ker je bolj leva tud z računalniki. Ni mi sicer rekla, da bomo prej rodili, sam tolk me je "potolažil", da če bo prej, bo z vse ok, ker je dost velik in razvit. To je pa tud glavno a ne. A vas je že kaj strah, ko se bliža dan D? Mene je vsak dan bolj. ZalaTM in Jan@, me imamo PDP na isti datum 11.07. in ravno takrat bo polna luna. Me zanima, če bo kaj vplivala. Drugače pa imamo vse pripravljeno. No, skoraj vse. Manjkata voziček in lupinica. Js si že lase pipljem, ker ne dobijo vozička v taki barvi, kot ga hočem. Pa sej včasih se mi res zdi, kot da živimo v Zimbabveju, madonca. čakaš ko en butl po en mesec na en bogi voziček. Cotke bomo likali danes, torbo za porodnišnico zase in za pa bom tut ta teden pripravla. Da bom zihr. Tut naša občina SG ne da nič za novorojenčka. Sem jim poslala mejl in so začeli nakladat, da bi rabli ne vem kolk mio SIT za to in ampak da razmišljajo o tem. O dekompresiji za nosečnice se jim tule tut sam sanja, tk da bi js tut najrajš spremenila stalno prebivališče. Jutr se bom spravla tut js zapravlat za mojo dušo. Ko hodim po trgovinah, kolkr se mi še sploh da, itak gledam sam cotke za . A ste si že nabavle modrčke za dojenje? Js ne vem al si naj kupim kakega večjega bombažnega al prav unga za dojenje? Kaj bote (al ste že) ve naredle? Drgač pa še vedno pridno hodimo na 1-urne sprehode vsaj ene 4x na teden. Včasih mi tamali tako pritiska na medenično kost, da se mi zdi, da bo glih zdej kaka rokica vn pogledala. Z zgago nimam problemov, na srečo, presredek sem si začela masirat z mandljevim oljem - me pa zanima, če babica res pol vidi kakšno razliko. Depilacija je tut pr men prava dogodivščina z ogledalom, he he. Moj dragi pač nima časa za take "hece", zdej je najbolj pomemben fuzbal!!! Spimo bolj malo, ker mi noben položaj več ne paše. Če pa se že fajn naštimam, začne pikec brcat glih v tisti bok, na katerem ležim in se morm premaknit. Sej bo, mal še zdržmo. Čeprav ob vseh teh težavah je meni še vedno najbolj čudovit filing, ko tamali brca, se premika iz enga dela trebuha na drug del, js pa vse skupaj opazujem in ugibam, kaj ima kje. To bom potem ful pogrešala, čeprav vem, da bo še bolj fajn, ko bomo vse lepo cartlale naše cukrčke. Aja, o krčih pa mi sploh ne govort, ko me je zadnč zagrabu tk, da sem mislila, da bom mojga zbrcala dol s postle. Če misli ktera prehitevat v teh dneh, držim pesti, da bo vse ok. Alisa, ti pa se kaj javi! Čao
|