Nely
|
Čer! Vesnica24, kr smiliš se mi, ko maš take ogromne tačke. Sej ni čudno, če pa nosiš takega korenjaka!!!!!! Veliko počivaj!!! Moj je v 35t tehtal 2800 g, tako da me je kr mal strah, da bo tut tak korenjak kot tvoj! Še ideja za šlapne: kaj pa, če bi probala s kakimi takimi, ki se zgoraj zapirajo na ježka in si tistga ježka skoraj čist razpreš? Če pa še to ne bo pomagalo, si pa kr kake cunje ovij okol, tk ko majo v bolnicah čez čevlje. Sem jih dobla na oko, a? Zdrži še malo, no! Tut v SG nimajo klim, tk da sem mojmu rekla, da morva zdej še mal počakat, da se ohladi. Prej ne grem rodit! Moj je sicer imel skoz idejo, da bom js dans rodila (ker imava ravno dans obletnico poroke). In me je že zjutraj vprašal, če me kr not pelje, da bom pač rodila. In kot zakleto sem imela potem v roku dveh ur kr enih par krčev, tk da sem že mislila, da bo to to. No, eno uro imam še cajta. Pr nas se tut tk rad muva z rito navzgor, da komaj diham. Pol pa da enkrat ritko na levo stran, drugič na desno, včeraj mi je za sekundo pomolil eno nogo nekam prot boku, da sem jo otipala, sam jo je hitro premaknil. Tut pr nas so začele padat stave, kdaj bom rodila. Vsi pravijo, da prej, tut g je rekla, da sem lahk pripravljena vsak dan. Tako da samo lavfam do wcja gledat, če se je že kak čep odluščil, kar se mi je dans ponoč tut sanjalo. Trebuh se mi je spustil dol v 35t, zdej pa se mi zdi, da je vsak dan nižje. Ko bi še svojo ritko nižje prestavil, bi bila vesela. Za morje v jesenskem času nimava nobenih načrtov. bo skoraj malo premali, da bi ga vlekla kam nižje po Jadranu, tule višje gor pa mi ni za it. Ka pa vem, bomo videli, kk se bomo navadli in kk bo vse steklo. Čebo vse ok, pa mogoče septembra res gremo kam za kak teden. Sašaš, ti pa pridno delaj Keglove vaje. Stiskaj mišice, kadarkol se spomniš. Si ne predstavljam, da bi se mi to nardilo nekje sred kake trgovine. Držte se, pa čim hladnejšo noč želim. Js že tk al tk ne spim en mesec in hodim okol ko en prešvican zombi. Jutr se naročim k frizerju, pa da me ostriže na kratko. Nočko
|