|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 29 [30] 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJ
30.6.2006 10:59:37   
kapesanta
jst še nisem user posted image . Boma pa same mal čvekale.
Pri nas smo mel za jajce veliko točo, sam baje kaj večje škode pa ni blo (na žalost tud nama ni hotel strehe razbit user posted image  - pa naj še kdo reče da 20 let stare salonitke niso dobra kritina). Ko je začela padat, sem hit k mamic letela rože z balkona in terase umikat, pa sem ji uspela pospravit sam balkonske, ker je potem glih ta velika začela padat, pa sem se ustrašla da me nebi katera ubila.... Je res dogajal....

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 726
   [Brisano sporočilo]
30.6.2006 11:27:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kapesanta)
  Neposredna povezava do sporočila: 727
   RE: JULIJ
30.6.2006 12:16:43   
ZalaTM
No jaz sem se tudi tukaj,...v enem kosu se,...tko, da nekaj nas se je ostalo,...pa sej še ni Julij punce,...ne smemo vse tko prehitevat.....čeprav meni je ginekolog tudi reku, naj kar računam od jutri naprej,...no sam pol je pa reku, da lahko pa da tudi ne bo nič. Glede na to da se mi nič kaj ne dogaja, ne vem če bo kaj - itak pa gremo v ponedeljek z Vesnico na CTG  - pa pssssttt pol se na sladoled user posted image user posted image user posted image ,....pa bomo vidle kako je z nama.

Pri nas smo ta teden v otroški parket polagali,....in lakirali,...šit so zdaj taki hlapi po bajti da sem vsa zdrogirana,...sej se izogibam kolkr gre, sam upam, da ne bom s tem kaj skodila nasemu user posted image  - mogoče se je pa zato tko umiril,....hihihi.

nič pridne bodite,... se slismo,...M.

_____________________________

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 728
   RE: JULIJ
30.6.2006 12:40:20   
malicki
Halo user posted image

kako paše malo ohladitve. Pri nas je včeraj in ponoči ful grmelo, tudi točo smo imeli. Me je dopoldne user posted image  klical, da če bo velika toča naj avto pokrijem ali pa prestavim pod streho. Pa ni bilo 5min in sem že dol letela in avto pokrivala, da sem bila cela premočena. Da ne omenim da sem si 10min pred tem lepo frizurco zrihtala user posted image  

No včeraj sem imela kontrolo v porodnišnici (zaradi suma na svežo okužbo s tokso) in smo spet user posted image  gledali, s katerim je vse ok in tehta 2800g. Nakar mi ginekolog reče, da se naj čez 2 tedna vrnem, da se bomo dogovorili kdaj bom rodila. Meni ni bilo nič jasno, nakar mi pove, da mi bodo sprožili porod v 38. tednu. Po vsej verjetnosti bom rodila 14. ali pa 17.7.
Pa bejbi le ne bo levček user posted image

Aja - Vesnica tvoj user posted image  je pa po teži res šampion user posted image .

Me pa malo panika grabi, ker se bojim kako bo ta sprožitev poroda zgledala. Se bojim da se bom ful matrala user posted image . No saj mogoče pa bo bejbi sam pohitel.
A imate kak recept kako pospešiti? user posted image user posted image  Mogoče s čimveč gibanja?
Mogoče pa se bom navsezadnje le odločila za epiduralno.... Ne vem.

Danes sem bila v Motherscare in če katero zanima imajo 30% znižanje na vse izdelke. Sama sem gledala modrce za dojenje in verjetno bom 1 kupila. Stanejo nekaj čez 4.000 sit (-30% popust), pa v Pikapolonici sem ful fajne vidla.
Pol pa mislim da me trgovine vsaj 1 mesec več ne vidijo.

Uživajte in jutri se začne naš mesec. Jeeeeee user posted image

Aja, Jan@ tebi pa čestitke user posted image


(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 729
   RE: JULIJ
30.6.2006 12:42:17   
kapesanta
jst mam CTG v soboto - me pa lahk pol za sladoled pokličete, se bom nekut primigala do mesta....
Malicki - kako pa so ugotovili za tokso? A ti bodo zato sprožil porod? Malo za šalo: sestra se je šla prav zato vozit s katrco po makadamski cesti (zlo zluknani in bogi), pa jo je zvečer že peljal rodit....

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 30.6.2006 12:55:27 >


_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 730
   RE: JULIJ
30.6.2006 12:56:11   
Jančika_
Na hitro še jaz, ker sem tak zaspana, da me skup meče in grem zdajle malo zalegnit - tudi jaz še v enem ogromnem kosuuser posted image . Sem se pa šla danes dopoldan prostovoljno pokazat, ker se je mali ful ful umiril zadnje dni in me je že malo skrbelo. No, vse je OK (seveda je mali začel že v čakalnici skakat na vso močuser posted image ). Zdaj pa grem eno kitico odspat, smo danes vstali ob pol šestih, ker je imel Vasja pregled pri pediatru.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 731
   RE: JULIJ
30.6.2006 17:40:50   
sašaš
Ojla!

Jaz sem tudi še tukaj - v enem kosu! user posted image   Pa ne bi imela nič proti, če bi šla že včeraj rodit... Ampak še nič ne kaže na to, da bo kaj kmalu. Sem bila danes na pregledu in na ctg-ju. Vse ok - razen vnetja (glivice) - SPET! user posted image   Pa na dekompresijo še kar hodim.

Me zanima, kakšni so občutki pri vas, ki imate le še nekaj dni do PDP (kapesanta, Jančika,...)? user posted image  Malicki, zakaj pa bodo tebi porod sprožili? Zaradi tokse? user posted image

Pri nas pa ni bilo nič toče, še dežja bolj malo (ena mini nevihtica). Ampak ohladilo se je pa kar lepo. Danes pa je spet soparno kot user posted image .

Ena sama lenoba me je, se mi ne da čisto nič, vsako popoldne grem za kakšno urico ali dve zadremat. Napadi pospravljanja in čiščenja so tudi mimo. user posted image

Lep vikend vsem! Če bo šla katera rodit, naj prej sporoči, preden odleti proti porodnišnici! user posted image

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 732
   RE: JULIJ
30.6.2006 17:42:22   
sašaš
user posted image  Aja, Jan@, čestitke! user posted image user posted image user posted image  

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 733
   RE: JULIJ
30.6.2006 18:30:01   
kapesanta
Jaz enostavno nč ne tuhtam, ker me drugače začne mal panika grabt - me vsak dan ko pogledam kolk je še do PDP kr pr srci špikne - sem narahel upala da me bo prehitelo, pa zgleda ne bo nč. Pa vedno ko imam pregled se pozabim za EPI zment, tko da bom zgleda kar brez....



_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 734
   RE: JULIJ
30.6.2006 18:34:14   
Alisa
Evo mene, tud jaz sem še v enem kosu. Včeraj je blo tok fajn k se je malo shladilo sem full uživala. Midva sva popoldan glih mal zadremala popoldan in se je moj zbudu ko je začela toča padat pa je kar kovtr vzel in dekno pa sva že oba letela dol avto pokrivat, bilo je res kar grozn ampak se je pa vsaj mal shladilouser posted image .
Jaz sem bila včeraj dopoldan pri ginekologu pa zdaj ne vem ali ima vsak gin. svoj način al so tukaj mal čudn. Pregledala mi je kri, vodo, poslušala srček malčka, pretipala trebuh in to je blo to. Nobenga ctg al pa kaj druzga. Čudnuser posted image .
Je pa rekla da je vse ok, da bo mali velik (ne vem od kje ji to, če ni nič merla), da zgledam super in da se vidmo na kontroli drug teden.
Drug teden če ne bo nič druzga nardila kot včeraj ji bom pa kar rekla.
Sašaš jaz tud hodim še kar na Dekompresijo oz. mam še 3x pa sem konc (z 10 obiski), če nas ne bo kaj prej prehitelo.

Lep pozdravček!

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 735
   RE: JULIJ
30.6.2006 19:14:11   
Jančika_
O, seveda, sem čisto spregledala: Jan@ - čestitam!user posted image

Kakšni so občutki tik pred PDP? Ma kaj pa vem, malo me prpa stiskauser posted image . Prvič me sploh ni, pa iz neznanega razloga sem bila prepričana, da bom čez rok, potem sem pa rodila dva dni prej in še kar hitro je šlo. Zdaj pa kar skoz čakam, kaj bo in kdaj bo in to mi gre na jetra.

Je pa res malo drugačen občutek, če ti ni treba misliti na nič drugega kot na to, da greš rodit - zdaj skoz mislim na to, da bo treba malega v varstvo dat, pa kako bo reagiral na bratca, pa take reči. In potem izvem, da je v porodnišnici gužva in me skrbi, da ne bom mogla biti sama v sobi itd, itd...brezveze, v glavnemuser posted image .

In ves čas pazim, da imam obrite noge in postrižene nohte, pa obrvi populjene, da ne bom tam čisto zanemarjenauser posted image . Darilo za Vasjo od Kajetana (dobi Nodija) sem tudi spakirala v torbo, pa še pilico za nohte (nič nas ne sme presenetitiuser posted image ).

Ma ne vem no, fajn bo, ko bo mimo...

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 736
   RE: JULIJ
30.6.2006 19:17:53   
Jančika_
Aja, Alisa, res dela vsak G malo po svoje. Moj recimo ne daje na CTG pred rokom, če je vse OK. Zdaj, ko ga ni in ga nadomešča ena druga, sem imela pa že tri CTG-je (OK, tega današnjega zato, ker sem sama šla tja). Moj recimo celo nosečnost dela vaginalne preglede, drugi pa ne. Če svojemu G sicer zaupaš, se je po moje najboljše prepustiti in se ne preveč spraševati, kako in kaj. Mislim, da večina kljub različnemu načinu dela vendarle ve, kaj dela.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 737
   RE: JULIJ
30.6.2006 19:28:20   
ZalaTM
Joj punce mene pa zanima če je ktera že mela amnioskopijo?
Menda jo naredijo, da vidijo če je plodovnica ok - namreč zdej smo meli en obisk in me je ena čist prestrašla, da kolk to boli,....že tko sem čist paf ,....zdej pa še to,....ajej,....


no se slismo,..baj, M.

_____________________________

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 738
   RE: JULIJ
30.6.2006 19:36:23   
Jančika_
Nam so pred dvema letoma v materinski šoli rekli, da amnioskopijo delajo res izjemoma. Jaz ne poznam nobene, ki bi jo imela.

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 739
   RE: JULIJ
30.6.2006 19:46:47   
ZalaTM
Joj ,...upam da res tako,...ker ne vem sej ponavadi nisem neki panična,...sam joj,...mi gre na zivce folk ko ti pol to tko dramatično razlaga o stvareh,....zjutraj smo se nekaj s prijateljico pogovarjale pa mi je tko na lep tolazilen nacin pravila o tem,....tale obisk zdele me je pa čist iztiril po pripovedovanju,....

Pa sej bo,....sej bomo zmagale,....no punce lepo se mejte,...se slismo.

pa pa M.

_____________________________

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 740
   RE: JULIJ
30.6.2006 20:32:55   
sašaš
Kolikor jaz vem, se dela amnioskopija šele po PDP - ko si enkrat čez rok pa ni kar nič...nisem pa 100%. user posted image

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 741
   RE: JULIJ
30.6.2006 20:35:34   
Alisa
Jančika ja drugač zaupam svoji zdravnici, sam malo sem presenečena ker imate že kar vse neke ctg preglede pa sm mislila da mogoče je pa moja pozabla da imam čez 14 dni rok. Ker tud ne vem oz. me sploh še ni pregledala glede MV če je že kaj skrajšan. Sm pravi kr tko da je vse ok. Me pa mogoče res mal preveč panika grabi ker se bližamo PDP, čeprav komaj čakam ker sem kot en nilski konj sploh ko se spravim spat pa se prekladam iz enga boka na druzga pa me trebuh že prav nervira ker je tolk težk. Pa zadnje 2 dni se skoz zaletavam s trebuhom v mizo, pa ko likam me moti. NO uglavnem se mi zdi da sem iz dneva v dan bolj kot en ogromen buhtelj k se komi premikam.

Pa še to; al so se vsem vam že user posted image  tolk umirile, jaz moram vsake toliko časa prav usest al pa celo uležt pa kaj sladkega pojest da začne  user posted image  mal migat. Pravi lenušček je ratal. Ko pa imam pregled pa brca kot bi jih blo 10 not.


Prej sem šla v trgovino pa mi ena mamca iz bloka reče; Vi ste pa tolk šroka a bosta dvojčka. Pa ni prva ko me je to vprašala. Mislim groza! Kok se folk utika. Pa sem do zdaj dobila komaj 11kg, kaj bi blo če bi jih mela več user posted image . Pol bi zihr mislil da mam četvorčke.

Punce jutr pa začnemo z našim mescom julijom. Pa lepo povrsti!

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 742
   RE: JULIJ
30.6.2006 21:26:38   
malicki
Meni je moj G naredil do sedaj samo 2 UZ, zadnjega mi bo pa šenkal v 38. tednu. Za CTG pa tudi ne vem če ga bom imela, v materinski nimam nič zabeleženo, le UZ. Na vsakem pregledu pa me je pregledal vaginalno, meril maternico in poslušali smo srčeka.

Ker pa so mi ugotovili sum na svežo okužbo s tokso pa me je moj G poslal v porodnišnico in tam so mi naredili CTG in UZ, včeraj pa samo UZ.
Saša - ja, porod mi bodo sprožili preventivno 2 tedna prej ravno zaradi tokse. Zaenkrat pa kaže da je z bejbijem vse OK, so mu zdaj že 2x gledali možgane in ni videt nobenih nepravilnosti.

Moj user posted image  se je tudi ravno včeraj precej umiril, me je kar panika zgrabila, ker me že zjutraj ni zbudil s svojim protestiranjem, da se naj že enkrat obrnem na drug bok user posted image Tudi danes je mirnejši. Ma danes se nasplošno čisto drugače počutim, med kuhanjem me je ful špiknilo spodaj na desni strani, da sem se od sile kar zadrla. Pa zdi se mi da je vse bolj boleče ratalo, drugače je... ma saj ne vem več.

Jaz sem se pa danes tehtala. Jaooooooooo user posted image , me je kar sram. Imam okroglih 75kg, kar pomeni da sem pridelala že 15kg.
Še dobro da grem prej rodit user posted image  bo manj kg in manj možnosti da pridelam strije.


LP

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 743
   RE: JULIJ
30.6.2006 21:40:05   
Nely
Javljamo se na raport. user posted image
Še v enem kosu. Dans sem bla na ctg, pa sem js tut čist zmedena. Moja gin. ni niti pogledala izpisa, kr naročla me je na še en ctg čez en teden in to bo že peti ctg. V tem času niti enga pregleda, nobenga poslušanja srčka, nobenga UZ, nič, sam ctg in vprašanje, če se v redu počutim. Omenla sem ji, da smo včeraj že imeli rahlo paniko, ker so bili krči kr močni in so trajali cel popoldn, pol so se umirli, zvečer pa spet. Rekla je samo, da pol se pa drug teden verjetno ne bova več videli. Očitno je jasnovidna, al kaj. Na zadnjem UZ v 35. tednu me je kr malo prestrašla, ker je imel user posted image  že 2800 g. No, zdej pa to ni več važno? Pa tudi čudi me to, da  mi je rekla, če se mi bo izločil čep, da naj grem kr v porodnišnico. Pa če vsi pravijo, da ti takrat pa res ni treba še letet not. user posted image  Odločla sem se, da če se bojo krči spet pojavili - od včerajšnjih me namreč še danes križ boli - da grem preventivno v porodnišnico na pregled. Bom vsaj vedela, če sem že kaj odprta. Res so čudni ti naši gin. s svojimi različnimi metodami.

Pol me je pa še v trgovini dodobra razp... en stari dedi, ko me je tk grdo zijal v moj trebuh in me grdo gledal, kot da je kje znak pred trgovino NOSEČNICAM VSTOP PREPOVEDAN. Ja, a nosečnice morjo zdej kr lepo doma ležat, zaprte med 4 stene, dol pokrite, da se ne bi pri +35 slučajno prehladile, pa sam počivat morjo, da jim ne bi slučajno kje na sprehodu voda odtekla. Grrrrrrrrrrr... Dans sem js ena veliiiiiiiika tečka. Še sreča, da je moj v službi, sicer bi mu zihr kabelsko izklopla, ker bi zdej spet zijal fuzbal. user posted image

ZalaTM, ne poznam nobene, ki bi imela amnioskopijo, verjetno pa če je potrebna, jo res naredijo po PDP.

No, glede na to, da imam še 10 dni do roka, tut js gledam na "lepotne" popravke. Nočem, da me kaj preseneti, js pa neobrita, obrvi kot grmovje, lasje mastni, da kr dol teče, nohti neporihtani, itd. O, Jančika, še sreča, da si me spomnla na pilico. Jo grem kr zdejle pripravt.

Gnezdenje še traja, načrtujem konec danes ob 23:00. user posted image  Pa naj se vsi smejijo, glih kkr hočjo. Če bo pa ker še kaj tečnaru doma in se mi v faco smejal, bom zjutraj ob petih, ko bom itak spet budna, sesala in pucala ko zmešana. Zaenkrat sem pa še uvidevna in zjutraj pustim vse spat.

Nč, grem gnezdit, ker sem sicer preveč tečna. user posted image  Nočko

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 744
   RE: JULIJ
1.7.2006 11:16:36   
Alisa
Punce a ko se vam malček premika a vas tud boli bušek oz. tak zoprn občutek, podoben kot krč. Saj sploh ne vem ali še ločim kdaj je krč in kdaj ne. Kajti danes ponoči sem se prav eno uro zvijala ker so me krči matral, ampak se je potem pomirilo.


(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 745
   RE: JULIJ
1.7.2006 13:14:02   
Nely
Ja, tut pr men je tako. Mali se premika, pa me zravn boli, otrdi del trebuha, včasih špikne ko hudič, potem se pa pomiri. Js pol vedno prešlatam cel trebuh, da vidim a je otrdel samo delno ali v celoti. Če otrdi v celoti, je pravi popadek, če pa samo spodnji del, je lažni, če pa občutim sam trdo kepico, pa je to ponavadi user posted image  ritka. user posted image  Zaenkrat ta pravega še ni bilo.


(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 746
   RE: JULIJ
1.7.2006 19:23:22   
kapesanta
Vesnica24 in ZalaTM jaz imam tudi v ponedeljek CTG - po mojem bo moj G takrat v službi in je zato skrajšal za en dan. Drugač pa sem imela skor ravno črto pri popadkih, tko da zgleda spet nč ne dogaja.
user posted image  pa res manj giba - pravzaprav manj aktivno, kot prej, se mi pa zdi, da zlo mal spi. Vsak CTG ima na drugi strani ritko. Je pa že čist dol spuščen, mi je sestra danes tisto slušalko za srček že čist v hlačke porinla,da je našla utrip.
Imam pa še vedno občutek da bo vesolček ven padu user posted image .

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 747
   RE: JULIJ
1.7.2006 19:33:52   
ZalaTM
Ojla Kapesanta,

mi2 z Vesnico sva zmenjeni da greva v ponedeljek ob 9ih na CTG,...tko da če hočeš lahko gremo vse 3 takrat,...ena bo pač morala malo čakati,..ker kot vem imajo 2 CTG-ja. Pol pa naprej na sladoled user posted image user posted image user posted image . Kdo pa je tvoj G??? Upam da kteri fajn,...ker pol bo naju tudi ta spejel a ne???

No se vidimo ,...baj, M.

_____________________________

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 748
   RE: JULIJ
1.7.2006 21:07:23   
kapesanta
Jaz bom mal čez 8 že tam, ker me pelje možek v službo grede - vaju bom pa počakala - verjetno se bomo itak izmenjale...
Moj je dr. Pogačnik - danes je bil dežurni. Itak pa sam pogleda izpis, pa mal se poheca pa povpraša kako kaj.

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 749
   RE: JULIJ
1.7.2006 21:29:03   
Jančika_
Mene pa ful križ boli danes. Verjetno od celodnevnega pohajanja naokoli in vožnje v avtu. Pa mali se mi tišči v rebra, da je hudo. Sem pa v Mothercareu kupila nekaj ful luštnih cotk za oba naša fantka, pa ful poceni, tako da je bilo vrednouser posted image .

V album sem fliknila eno fotko moje kugleuser posted image .

Tudi mene boli, ko se mali premika, in potem skoz razmišljam, kaj je zdaj to. Tečno mi je čakati...

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 29 [30] 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 29 [30] 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




adaptirano mleko
Sanikaa



(68%)

(32%)


Število vseh glasov: 182

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!