ZalaTM
|
Ojla, evo mene - še ene račke,...danes sem komaj, komaj pritacala do laboratorija, sem šla še zadnjič verjetno v tej nosečnosti dati kri. Me pa vse boli in špika, ne vem a je to normalno,...trebuh je tako težek, ponoči nič ne spim, pa še križ me je začel matrati,...včeraj pa sem spet imela zvečer neko čudno otrdevanje trebuha in bolečine na 10/15 min, tko da ne vem,... itak imam naslednji teden pregled pa bomo videli. Ne vem???, sem ravno zadnjič Vesnici razlagala, da sem opazila, da imam na NS 1 teden prej rok napisan glede na UZ kot pa imam tega glede na menstruacijo??? Tko, da zdaj ne vem,...mogoče pa celo kaj prej letim v Rim,...bomo videli,...itak pa se nam vsem iztekajo zadnji dnevi in lahko kmalu pričakujemo naše sončke - jaz se sploh ne zavedam še ne dobro, da res nekdo pride,... hihihi, čeprav ga že komaj, komaj čakam, da ga objamem in mu dam lubija. Ja ne vem, to sem se tudi jaz spraševala, kaj naj bi bilo potem tako groznega,ko bomo rodile in dobile otročke - meni gredo tudi vsi tako na zivce ko mi pravijo, ja naspi se, ker pol adijo spanec, pa bla, bla, bla,...vsi so tako pametni,...včasih se mi zdi ko da mi hočejo povedat, da kako so oni to zmogli, jaz bom pa še šla skozi vso to trplenje,...ampak ne vem no - jaz zase vem, če bo treba vse noči prečut, da bom to storila z veseljem, saj konec koncev imaš otroka iz ljubezni,..saj ne rečem, saj pridejo tudi težki dnevi, ampak ne vem, no meni osebno že ne bo težko vstajat pa skrbet za neko tako malo bitjece, ki je povrh vsega še tvoje,...tko, da res ne razumem niti jaz kaj morajo vsi tako nekaj napihovat stvari,...po moje to kar iz navade vsi nekaj blebetajo - slovenci ni kaj. hihihi. Ja jaz sem tudi ze imela 14-ega dinarčke nakazane,...in sem tudi ze zapravljala, čeprav v večini pa imamo že tako in tako vse nabavljeno. Nič drage moj,...obeta se nam še en vroč teden,... ampak moramo gledat pozitivno,...privoščite si polno sadja, sladoleda in limonade,...pa kakšen škafek za noge,... vse ostalo lepo pa tako in tako kmalu pride - pa, pa M.