|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJ
15.6.2006 10:11:27   
Azzurra
Evo, jaz se že dolgo nisem nič oglasila, pa še prej sem se poredko, tako da verjetno me niti poznate ne, sem pa tudi jaz julijka, 1.7. imam PDP in sem zgoraj prebrala par vrstic o tem, kaj se nosečkam dogaja, pa sem si rekla no, pa še jaz napišem par vrstic...omenila bom samo en dogodek, je še svež, druge sem verjetno že pozabila...
kakšni so ljudje...
glede na to, da bi naj rodila čez 15 dni, je jasno, da se ne da spregledat mojega trebuha, kljub temu, da mi večina ljudi pravi, da nisem neka bomba.
no...stojim jaz v vrsti na blagajni v koprskem Šparu, vrsta je bila počasna, ker se je uvajala študentka in je bila prvič na blagajni, to pa me še zdaleč ni motilo, jasno je, da se mora naučit. tekoči trak je šel počasi in to mi je pasalo, ker sem počasi zlagala svoje blago gor, ko sem naložila polovico vozička na trak pa zaslišim za sabo. GOSPA...KAJ MI DATE PREDNOST?
Skoraj bi me kap! Za mano stoji mlajši fant, pa ne z enim sendvičem, pač pa s polnim vozičkom in mene, nosečnico, sprašuje če mu dam prednost....ostala sem brez besed...ajde...bi razumela, da bi imel par reči, ampak poln voziček blaga?! Pa mi je razložil...da je zaparkiral nekaj vozil na parkirišču...
Mene je to blazno, blazno začudilo, no...Ne vem, kako bi ve reagirale, ampak no...Špar ima 15 blagajn, gužve ni bilo, naša vrsta je bila najbolj počasna, moj trebuh zelo viden...in evo...enemu, ki se mu ne da parkirat prav, se zdi, da bi morala nosečnica zložiti nazaj vse v voziček in mu prepustiti prednost....



_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 651
   RE: JULIJ
15.6.2006 11:03:10   
kapesanta
Živjo Azzurra - dobra dogodivščina. Res se nam vse živo dogaja.... Ta folk je čedalje bolj neverjeten.
Klaja - pojma nimam kaj bi to bilo - mene včasih mal pošpika, sam nižje. Verjetno bo nogica al pa rokica, sej drucga tko ne more bit. Mogoče maš manj prožno kožo pa mal zapeče. Bojo mogoče druge kaj več vedle o tem.
Zdaj pa šibam naprej brat knjigo - sem bla po skor enem letu v knjižnici in mam ogromno za nadoknadit user posted image

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 652
   RE: JULIJ
15.6.2006 13:30:38   
malicki
Da se še tu malo javim user posted image

Joj punce meni je tak luštno sedaj ko sem doma, vsak mi to že po glasu opazi ko me pokliče. Pa saj mi prej tudi v službi ni bilo hudega, ampak sedaj šele zares uživam user posted image
Nasploh pa ker nakupujem za user posted image , to mi je balzam za dušo. Danes in včeraj sem komaj čakala da bo ura 9 in da se trgovine odprejo.

Klaja mene je kak teden ali 2 nazaj tudi na določenem mestu malo pekel trebušček, kot da bi imela kakšno ranico ali nekaj podobnega. Jaz sem pač mislila da se mi trebušček razteza in zato tak občutek.

Danes imam še pregled in moram svojega G vprašat če se slučajno user posted image  že kaj pripravlja na obisk, ker tisti kao popadki ki jih je CTG zabeležil mi ne dajo miru.

uživajte in upam da vam ni prevroče

Lp


(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 653
   RE: JULIJ
15.6.2006 13:31:45   
Alisa
Oh punce, en dan me ni na računalniku pa imam full za brat. Zadnje čase smo res nekam pridne s pisanjem.
Včeraj sem bila v Čatežkih in moram rečt da je blo super. Mami je namreč zjutraj odšla nabirat jagode. In ne boste verjele kg jagod stane 720 sit, če kupiš že nabrane, če pa jih nabereš sam pa je 1 kg samo 270 sit in valda moja mami poln šus nabirat jagode. Nabrala je 5kg in sem jih potem cel popoldan jedla ko nora, ker so res ble zlo sladke. Malo sem se posončla, sicer je zlo zoprno ker ne moreš ležat ne na hrbtu ne na trebuhu in sem se skoz nekaj prekladala. Sem pa tud bila v bazenu in sem se počutla kot en balonček, ker me je kar na gladino vlekl. Sem ap opazila da je bilo kar nekaj nosečnic z trebuščkom dol pa so res prav luštne.
Me pa danes preganja po wc zgleda da sem preveč jagod pojedla.
Jaz sem se že kar nekak privadila na te krče, večinoma me grabi čez cel dan sploh pa zvečer. Mi je pa gin. rekla da si naj grem iskat Magnesol tablete proti krčem pa še kar nisem šla iskat. A jih ima katera?
V DM je kar nekaj stvari zdaj v akciji za otročke, je pa tudi ena znamka (babylove) sicer ne vem ali je to od DM izdelki. Jaz sem danes skočila še po krtačko za stekleničke čistit in ima zraven še krtačko za cucelj čistit pa ni drag bom videla kako se bo obneslo.
Vesnica full ti hvala za razpredelnico zdaj pa res bolj razumem kaj hočejo od nas da si beležmo.
No zdaj grem pa še jaz mal v čistilno akcijo po stanovanju, ker zdaj lahko vsaj malo v miru čistim ko ni mojega doma drugač skoz teži pejt počivat saj bom jaz pa itak pol ni nič od njega ker se kar k men zlekne na kavč.
Uživajte!

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 654
   RE: JULIJ
15.6.2006 13:34:27   
Alisa
Še to sem pozabla napisat tiste katere ste si izbrale denar namesto paketa je denar že nakazan. Pa ne vse trgovine spraznit.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 655
   RE: JULIJ
15.6.2006 15:15:19   
ZalaTM
Dan vsem,...

a vam je kaj vroče??? Joj, bi pasalo zdaj na morju biti a ne? No pa saj kaksen sladoled tudi odtehta naše muke user posted image . Jaz sem bila dopoldne v šetnji s prijateljico ki ima 5 mesečnika,...joj je tko fino z vozičkom tkole,...še malo pa bomo tudi me furale vse ponosne okoli,...no danes sem tako samo za priokus tacala zraven ko kakšna račka :))).

Sem se pa še 2 dni nazaj nekaj hvalila kako mi nič kaj noge ne zatekajo, pa prej pogledam,...ajej,....sej nisem mogla verjet - grozn čist vam povem.

Ja drugač pa meni že res fejst mali pritiska navzdol tko, da hm, nikoli se ne ve,...Magnesol je tudi meni G predpisal ampak zdaj ga bom počasi ukinila, ker naj bi  kao blažil popadke,....pa ne bi rada da bi preveč vplivalo zdaj na koncu na to,...

aja pa še nekaj sem si dans privoščila - in sicer frizerja, ne vem kaj me je prijelo, ampak sem se kar zjutraj odpravila in se mal poštrihala,...hihihi,....

no lepo se mejte,...gremo ven na vročino in limonado,...pa pa M.

_____________________________

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 656
   RE: JULIJ
15.6.2006 15:24:35   
Jančika_
Alisa, lepo, da si nas spomnila, sem čisto pozabila na ta denaruser posted image . Tak je to, ko ni treba kupiti praktično nič. Mogoče si bom pa šla danes dati malo duška, če bo ati šel sam kam s tamalim. Pa kaj govorim - saj ničesar ne rabimo....user posted image

Babylove je DM-ova znamka za nego dojenčkov. Po mojih izkušnjah zelo dobra in poceni; že od začetka praktično uporabljamo samo Babylove in Weledo (od te samo kremo za ritko).

Klaja, mene je do pred kakšnim mesecem občasno svinjsko bolelo nekaj tam desno od popka - še vedno mislim, da je dete nekaj tiščalo tja. Ko je G med morfologijo pritisnil na tisto mesto s sondo, sem skoraj z mize skočila, tako je zabolelo; in čutilo se je, da je spodaj nekaj trdega. Glede na sliko na zaslonu je bila glava. Pa je minilo. Po moje bo pri tebi tudi.

No, imam spet eno na zalogi o obnašanju folka do nosečnic in mamic. V tem primeru do cele družine. Včeraj popoldan smo šli vsi trije na sprehod; mali je bil na triciklu, ki ga je veselo gural ati. In gremo lepo čez prehod za pešce, pridemo skoraj do sredine, ko prijuri z leve ena kretenska baba, niti malo ne zabremza, ampak malenkost skrene in odpelje 10 centi od mojega trebuha!!! Evo, za tako pa nimam drugega izraza kot ****. Bi nalimala onega pujsastega smajlija, samo je preveč prijazen na pogled in ga ne bom.

Tisti čaj proti otekanju celo nekaj pomaga, a po drugi strani me po njem svinjsko peče zgaga. Ja, ne moremo imeti vsegauser posted image ...

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 657
   RE: JULIJ
15.6.2006 20:16:06   
klaja
Ste me  malo potolažile in upam, da bo tudi mene to minilo. Zjutraj je še vse ok, pol pa peče ko stouser posted image . Sem mojemu rekla, da ima user posted image ziher predolge nohte na nogah in me je popraskala.
Sem hotla it danes še po nakupih, pa mojega ni od nikoder, očitno mora dalje delat v službi. Pa zmeraj takrat, ko imam neke načrte.user posted image Čas bi že bil, da nakupim še vse kar rabimo, ker se mi zdi, da je moj spisek vsak dan daljšiuser posted image . Bom morala začet malo črtat, da bo manj za videt.
Mi je teta rekla, da če bo punčka, da bom sigurno šla kaka dva tedna prej rodit, ker je to v krvi. Upam, da se je hecala.....

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 658
   RE: JULIJ
15.6.2006 20:45:57   
Jančika_
Joj, mene pa tako drži, da bi kaj kupila za tale denar od paketa, ampak reeeees ničesar ne rabimo. Je tudi to hudič, jauser posted image . Sem pa take sorte, da ne zapravljam po nepotrebnem. No, saj če bi šla v štacuno, bi hitro kaj našla, brez česar ne bomo mogliuser posted image . Mogoče jutri - kakega jurja se pa lahko znebim, neuser posted image .

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 659
   RE: JULIJ
15.6.2006 21:06:46   
Alisa
Jančika če ne drugega si pa ti kaj privošči; kako masažo, frizerja ali pa kakšno stvar katero si že dolgo želiš.
Tudi mene drži da bi šla mal zapravljat pa k sreči nimam avta ker je na popravilu, z avtobusom se mi pa ne da vozit, ker je taka gužva gor pa ljudje neolikani. Pa ko pomislim da je v trgovinah gužva me tud mal mineva da bi tacala.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 660
   RE: JULIJ
16.6.2006 12:45:06   
Alisa
A ste vse na sončku sončite al zapravljate?
Jaz čakam da pride moj domov da greva malo ven, ker mi ni več do tega da bi sama hodila na okoli ker nebi rad kje sred hoste dobila kake popadke al pa kaj vem kaj. Tko da ne grem nikamor brez spremstva, čeprav imam do PDP še en mesec.
Ta vikend izkoristite za kakšen izletek, ker bo baje lep vreme z obilo sončka.
Tko zdaj grem pa kosilo pripravljat preden pride domov.
Uživajte!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 661
   [Brisano sporočilo]
16.6.2006 13:34:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 662
   RE: JULIJ
16.6.2006 13:56:44   
Azzurra
Čisto tako ti povem, vesnica24, nam iz Obale ni bogvekaj...po celem Kopru rijejo, tako da če hočeš pridet do morja, se prej skuhaš v avtu v neskončnih kolonah, no, te niso pojav samo v Kopru, pač pa po celi Obali (poleg tega, da se prav bojim, če me slučajno prime za it, kako pridet do izolske porodnišnice preko vseh teh kolon....pridem prej v postojno po avtocesti...res...sem šla danes na obisk k prijateljici v izolsko bolnico, pa ne vprašte koliko časa sem vozila), morje je fuj fej umazano, pa še prehladno je za se namakat...tako, da pač me iz obale tudi sanjamo morje, samo ne to tukaj user posted image , ali vsaj jaz, gledam lanske fotografije iz kanarskih in vzdihujem...

_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 663
   RE: JULIJ
16.6.2006 20:08:44   
malicki
Joj kaka vročina, se mi zdi da je vsak dan hujše.

Danes se ne počutim preveč dobro, že par dni sem slabo in zelo malo spala, pa še preveč sem bila aktivna in mi je bila danes popoldne kar sila, trebuh je postal tako težek, pa tudi bejbi je danes občutno mirnejši, na vsake tolko malo pomiga, akrobacij pa ne izvaja. Sem šla kar spat in je boljše, sem se odločila da bom čez vikend zelo na izi.
Ja pa noge so mi danes nenormalno zatekale, že zjutraj ko sem sede likala me je skoraj kap, ker niso bili samo gležnji otečeni ampak tudi prsti.

Jaz sem danes spet zapravljala, malo tudi za sebe, pa kar zalogo hrane sem že naredila.
Bolj ali manj imam sedaj za user posted image  res vse pripravljeno, moram it samo še v lekarno, je bila danes ful gužva in se mi ni dalo v vrsti čakat, in pa previjalno podlogo moram še kupit. Cotike so že vse oprane, polovico sem že tudi zlikala.

Naslednji teden grem pa tudi jaz k frizerju, ker potem sigurno ne bo časa.

Zdaj pa grem pod eno hladno prho.

LP

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 664
   RE: JULIJ
16.6.2006 21:05:15   
Nely
Punce, upam, da niste gledale vremena na TVju, ker so za drug teden napovedane temperature do 32 stopinj!!!!!!!!!!! Od te vročine sem že čisto blesava. Apetita sploh nimam, žejna sm non stop, mrzu tuš je samo moj do nadaljnjega, pa sladoled tut. user posted image

Klaja, ne skrbi glede bolečine. Tut mene večkrat boli desno od popka, včasih tudi na dotik. Verjetno gre za raztezanje al pa se bejbi tk naštima, da pritiska na nekaj tam notri. Mene sicer popadki še ne dajejo, še posebej ne taki kot pr teb Vesnica24, he he. user posted image  Sem se pa danes ponoči zbudila od bolečine v spodnjem delu trebuha, ki je bila točno taka kot pri menstr. krčih. Čudno se mi je zdelo, ker bolečina ni in ni popustila. Mal sem probala predihat, potem pa sem se odločila, da bom nazaj zaspala in da če so to popadki, se bodo spet pojavili. Zjutraj sem imela ctg, pa ni bilo videt še nič. Edino to, da mu je enkrat pulz ful padel, ker sem ležala na hrbtu in se nisem fajn počutila. Tako, da ne smem sploh ležat na hrbtu. Pa sej to že dolgo ne prakticiram več, ker mi ne paše.

Moj dragi mi pravi, da ne hodim več, temveč racam in kr neki mi po kolkih poka ponoči, ko grem 3-4x na wc. user posted image  Sem taka ko okorna stara mama. user posted image  Včeraj smo dobili lupinico, na voziček čakamo, da ga pripeljejo, ostalo pa je vse pripravljeno, oprano in zlikano. Še vedno iščem pižamo pajaca, pa v teh naših trgovinah al ne vejo, kaj sploh to je, če pa že, pa bojo dobli navadne bombažne pižame iz celega šele čez kak mesec ali dva. user posted image  

Vidim, da doživljate vse neke dogodivščine, no tut js nisem izjema. Sam sem se kr mal navadla, da vsi bulijo v moj trebuh, da bi pa kter skočil na pomoč pri kakih vratih - o tem pa lahk sam sanjam. Še mojmu možeku se zdi to španska vas. Pa že.

Zdej se je vsaj mal ohladilo zunaj, tako da grem mal vn sedet na balkon. Pa upam, da bom to noč vsaj mal spala, ker sicer bom tut js ob štirih že na računalniku.


(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 665
   RE: JULIJ
16.6.2006 21:46:21   
Jančika_
Moji gležnji - hja, v bistvu jih ni večuser posted image . Sem big foot mama v pravem pomenu besedeuser posted image . Saj ni čudno, če pa nimam pet minut cajta za počitek...

Mi je pa vendarle uspelo zapraviti par jurjevuser posted image . Za dojenčka sem kupila dve taki kjut mini cotki in še lutko Nodija, ki ga bo dojenček "prinesel" Vasji, ko se bo rodil. Sicer pa - saj smo že prej na račun denarja od paketa nabavili dvojni voziček.

Frizer...sem jezna ko hudič. Naročila sem se za ponedeljek popoldan in danes mi moj heroj prijavi, da gre v ponedeljek s službo za cel dan na ekskurzijo v Avstrijo. Pa obljubil mi je, da bo popoldan domauser posted image .  Bi ga poknila enkrat - že itak je potrebna strašna organizacija, da sploh lahko grem kam brez malega klopa, pa res moram nujno k frizerju, preden rodim, zdaj sem pa morala odpovedati termin.  In potem mi še reče, pa ne v ponedeljek rodit, prosim, ker ne bom mogel priti pravočasnouser posted image . Ma če me popade v ponedeljek, ga niti poklicala ne bomuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 666
   RE: JULIJ
16.6.2006 22:17:16   
klaja
No da ne bo samo slabih izkušenj po trgovinah  in z ljudmi.
Sem bila prejšnji teden v Europarku v DM-u. In ker sem imela kar nabasan viziček, za menoj pa je stala ena starejša gospa, ki je imela samo neke očale, sem jo spustila naprej, ker sem potrebovala kar nekaj časa, da sem vse stvari zložila na trak mi je kar pasalo, da nisem rabla hitet. Pa sprva ni hotla naprej, potem pa je vseeno šla. V zahvalo pa mi je poklonila DM-ove nalepke za popust (11 jih je bilo) in je rekla, da bom jaz to bolj potrebovala kot ona. Sem bila tako presenečena, da sem se skoraj pozabila zahvalit.

Tudi danes mi ni uspelo it denarja zapravljat. Pa mi je moj rekel, da če me že tako denar tišči, da bi se ga rada znebila. Sem mu pa rekla, da če noče it po nakupih zdaj, da ni potrebno, bo pa sam pol lazil po trgovinah in nabavljal. Nikoli ne veš, kaj pa če bom šla prej rodit. Tako da imam sedaj obljubljeno, da bova v kratkem šla - upam da res.
A vam je bilo danes kaj vroče? Pri nas še sedaj ni pravega zraka, mislim da bom nocoj bolj slabo spala. Ne morem si predstavljat kako bo v porodnišnici oz. ko bomo že na oddelku skupaj z user posted image in če bo tako vroče. Saj niti dihat ne moreš. Sicer obožujem vročino, vendar pa ne prenašam tako slabega zraka.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 667
   [Brisano sporočilo]
18.6.2006 13:50:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu klaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 668
   RE: JULIJ
19.6.2006 9:41:23   
sašaš
user posted image  Ojla! user posted image

Spet smo z morja za en dan, jutri pa nazaj...letos je pa dopust res raztreščen - pa kaj, jaz uživam kot še nikoli prej! Zdaj gremo za par dni še na slovensko obalo, da bomo bližje Lj., če bi do česa prišlo. user posted image

Se mi ne da ravno pisat - sem imela toliko za prebrat, da bo za danes dovolj RR. user posted image

Samo to - a ste vse dobile denar nakazan (tistega, namesto paketa)? Jaz sem včeraj zvečer najprej na bankomat letela, pa ni bilo nič! user posted image

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 669
   RE: JULIJ
19.6.2006 10:28:31   
kapesanta
Jst sm dobila dnarčke - in jih grem danes kr zapravit (dokler grem še lahko). Drugače pa vse po starem - čakamo....
Danes sva z očitom imela eno zanimivo filozofsko debato - zakaj mi skoraj vsi prijatelji, znanci in žlahta tako rada daje nasvete v smislu: "uživaj še preostale dneve - potem ti nikoli ne bo več tako luštno" ali pa "naspi se še tele dneve - potem je konec"... Ali je to fovšija (zakaj bi bilo tebi boljše kot nam) ali pa je vsem res tako hudo?!? In če je res tako hudo - zakaj za hudiča imajo vsi po dva otroka?!?
No in vaše izkušnje in mnenje?

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 670
   RE: JULIJ
19.6.2006 10:40:22   
kapesanta
Hm - zgleda da se punce nočejo vrste držat....
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=966692&mpage=1&key=&#966782

pipi76  -  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 19.6.2006 10:41:30 >


_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 671
   RE: JULIJ
19.6.2006 11:18:37   
ZalaTM
Ojla,

evo mene - še ene račke,...danes sem komaj, komaj  pritacala do laboratorija, sem šla še zadnjič verjetno v tej nosečnosti dati kri.
Me pa vse boli in špika, ne vem a je to normalno,...trebuh je tako težek, ponoči nič ne spim, pa še križ me je začel matrati,...včeraj pa sem spet imela zvečer neko čudno otrdevanje trebuha in bolečine na 10/15 min, tko da ne vem,... itak imam naslednji teden pregled pa bomo videli.
Ne vem???, sem ravno zadnjič Vesnici razlagala, da sem opazila, da imam na NS 1 teden prej rok napisan glede na UZ kot pa imam tega glede na menstruacijo??? Tko, da zdaj ne vem,...mogoče pa celo kaj prej letim v Rim,...bomo videli,...itak pa se nam vsem iztekajo zadnji dnevi in lahko kmalu pričakujemo naše sončke - jaz se sploh ne zavedam še ne dobro, da res nekdo pride,... hihihi, čeprav ga že komaj, komaj čakam, da ga objamem in mu dam lubija.

Ja ne vem, to sem se tudi jaz spraševala,  kaj naj bi bilo potem tako groznega,ko bomo rodile in dobile otročke -  meni gredo tudi vsi tako na zivce ko mi pravijo, ja naspi se, ker pol adijo spanec, pa bla, bla, bla,...vsi so tako pametni,...včasih se mi zdi ko da mi hočejo povedat, da kako so oni to zmogli, jaz bom pa še šla skozi vso to trplenje,...ampak ne vem no - jaz zase vem, če bo treba vse noči prečut, da bom to storila z veseljem, saj konec koncev imaš otroka iz ljubezni,..saj ne rečem, saj pridejo tudi težki dnevi, ampak ne vem, no meni osebno že ne bo težko vstajat pa skrbet za neko tako malo bitjece, ki je povrh vsega še tvoje,...tko, da res ne razumem niti jaz kaj morajo vsi tako nekaj napihovat stvari,...po moje to kar iz navade vsi nekaj blebetajo - slovenci ni kaj. hihihi.

Ja jaz sem tudi ze imela 14-ega dinarčke nakazane,...in sem tudi ze zapravljala, čeprav v večini pa imamo že tako in tako vse nabavljeno.

Nič drage moj,...obeta se nam še en vroč teden,... ampak moramo gledat pozitivno,...privoščite si polno sadja, sladoleda in limonade,...pa kakšen škafek za noge,... vse ostalo lepo pa tako in tako kmalu pride - pa, pa M.



_____________________________

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 672
   RE: JULIJ
19.6.2006 12:01:14   
Nely
Julijke, NE PREHITEVAJTE po desni, ok???!!!! user posted image user posted image user posted image  
Mi imamo danes nekam sumljivo mirno ozračje v trebuščku. Da sem ga prejle sploh zbudila, sem mu naštimala muziko in dala slušalke na bušija. Pa je blo vse, kar mi je pikec namenil, en mini premik po trebuhu. user posted image  Bom videla, kako bo čez dan.

Js že celo nosečnost sam o tem poslušam, kk naj se zdej spočijem in naspim, da pol tega ne bo več, pa možeku skoz pravijo kolegi, da pol pa ne bo mogu več kolesarit, pa hodit na piknike, itd. Če bom v kratkem slišala še kako tako, bom pa vprašala, ja če je tk hudo, zakaj pa pol sploh imate otroke??????? Men je fajn povedala moja maserka. Je rekla, da je zelo naporno, vendar pa zelo zelo fajn in da je VSE V ORGANIZACIJI!!!! S tem se tut js strinjam. Vse se da, če se znaš prav zorganizirat. Normalno se mi zdi, da ne bom glih vsak dan s frendicami hodla na drink, ampak si bom pač mal bolj splanirala, pa bo vseeno šlo. Spanja mi že zdej primanjkuje, ker se zbujam na dve uri vsako noč, tako da sem na to že pripravljena, ampak mislim, da še nihče ni umrl od tega, ker je bil utrujen od skrbi za otroka. Halo???

Dinarčkov od paketa tut js še nisem dobla nakazanih, sam bo to verjetno zato, ker sem oddala vlogo konc maja, odločbo pa dobila v začetku junija, torej bojo dinarčki 15. julija. Imamo že itak skor vse nabavljeno, tako da bojo dinarčki prišli prav za kasneje.

Dejte se kam v senco, spijte kake 3 litre mrzle vode, pa bo mogoče boljše. Sam ne mi pa prehitevat!user posted image


(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 673
   RE: JULIJ
19.6.2006 12:20:45   
kapesanta
Ja sej res, nely, si me spomnila - mojemu tudi vsi težijo češ "zdej se boš pa mogu od motorja poslovit" - a so imeli vsi deci user posted image  namesto žen ali so bli pa vsi tako sočutni in so jih skoz po rokicah nosil? Jaz se žal ne spomnem - so glih tko vse jamrale - če že prej ni bil glih ne vem kaka gospodinja, verjetno tudi zarad user posted image  ne postane.
Hja - mogoče se nam bo pa res svetu ustavil, kdo ve....
Bomo pa kmal zvedel...

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 674
   RE: JULIJ
19.6.2006 15:50:04   
Jančika_
Ah, folk enostavno mora nekaj reči, potem pa premlevajo neke stare brezvezne obrazce. Po moje sploh noben ne pomisli, preden kaj reče. Saj ne rečem, neprespane noči so grozne, ampak to mine in takšno veselje in take trenutke sreče, kot jih doživiš z otrokom - tega ne dobiš nikjer drugje. Pa pikauser posted image .

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Zavarovanje- adriatic ali vzajemna?
Admin

Dodatno zdravstveno zavarovanje- Adriatic ali Vzajemna?

Adriatic (36%)

Vzajemna (39%)

drugo (25%)


Število vseh glasov: 203

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!