|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJ
12.6.2006 15:38:17   
kapesanta
Alisa ti imaš PDP šele 15, tko da me nimaš kaj prehitevat - jaz sem prej na vrsti! Držim pesti da je vse OK, pa hitro se javi!
Jaz sem si pa danes mal po štarcunah dušo privezala - začuda me ni nič matral hodit (očitno je odvisno zakaj hodim po štarcunah user posted image ) - sem si v Alpini oranžno torbo kupla (itak jo nuuuuuujno nucam) pa še čevlje za zraven (brez katerih verjetno tudi nebi preživela) - se mal tolažim da imam za user posted image  že vse potrebno in zaenkrat ne bo gih kakih večjih stroškov. Pa saj mamicam tud kej pripada, ne?
Drugač pa pridno jem antibiotike, da mi bojo bakterije šle rakom žvižgat, glede na to, da sta mi dva G povedala da znamo prehitet, pa že počasi odštevam (imam še 22 dni do PDP).

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 626
   [Brisano sporočilo]
12.6.2006 17:25:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sašaš)
  Neposredna povezava do sporočila: 627
   RE: JULIJ
12.6.2006 17:33:16   
Nely
Živjo še od naju.

Odkar je fuzbal na TV, mi je moj user posted image  zaplenil računalnik in še TV. Pa še takrat, ko bi js rada prebrala, kk ste kaj, bi on rad gledal svoje mejle. user posted image  Dans ponoči sva imela še budnico, ker ga je tolk bolelo grlo, da je revček eno uro kašljal in hrkal in se premetaval tako dolgo, da sem se le zrajtala in mu šla skuhat čaj. Uf, je naporen. Zgleda, da ima on že mal popadkov namesto mene. user posted image

Kaj je zdaj to z Aliso? Ne prehitevat, punce! Bo 30 jurjov kazni za vsako. user posted image  Sej se hecam. Sam policaji se pa res najdejo glih tam in takrat, ko jih ni treba.

Mi smo prejšnji teden začeli s ctg-ji. Nobenih popadkov še ni, tudi lažnih ne, čeprav naš malček tehta že 2,8 kg in bomo očitno imeli pravega korenjaka. No, še vedno ne vemo al bo fantek al punčka. Vse bolj se mi dozdeva, da moja gin. nima ravno pojma o pojmu o UZ, ker je bolj leva tud z računalniki. user posted image  Ni mi sicer rekla, da bomo prej rodili, sam tolk me je "potolažil", da če bo prej, bo z user posted image vse ok, ker je dost velik in razvit. To je pa tud glavno a ne. A vas je že kaj strah, ko se bliža dan D?  Mene je vsak dan bolj.

ZalaTM in Jan@, me imamo PDP na isti datum 11.07. in ravno takrat bo polna luna. Me zanima, če bo kaj vplivala. user posted image

Drugače pa imamo vse pripravljeno. No, skoraj vse. Manjkata voziček in lupinica. Js si že lase pipljem, ker ne dobijo vozička v taki barvi, kot ga hočem. Pa sej včasih se mi res zdi, kot da živimo v Zimbabveju, madonca. čakaš ko en butl po en mesec na en bogi voziček. Cotke bomo likali danes, torbo za porodnišnico zase in za user posted image  pa bom tut ta teden pripravla. Da bom zihr.

Tut naša občina SG ne da nič za novorojenčka. Sem jim poslala mejl in so začeli nakladat, da bi rabli ne vem kolk mio SIT za to in ampak da razmišljajo o tem. O dekompresiji za nosečnice se jim tule tut sam sanja, tk da bi js tut najrajš spremenila stalno prebivališče.

Jutr se bom spravla tut js zapravlat za mojo dušo. Ko hodim po trgovinah, kolkr se mi še sploh da, itak gledam sam cotke za user posted image . A ste si že nabavle modrčke za dojenje? Js ne vem al si naj kupim kakega večjega bombažnega al prav unga za dojenje? Kaj bote (al ste že) ve naredle?

Drgač pa še vedno pridno hodimo na 1-urne sprehode vsaj ene 4x na teden. Včasih mi tamali tako pritiska na medenično kost, da se mi zdi, da bo glih zdej kaka rokica vn pogledala. user posted image  Z zgago nimam problemov, na srečo, presredek sem si začela masirat z mandljevim oljem - me pa zanima, če babica res pol vidi kakšno razliko. Depilacija je tut pr men prava dogodivščina z ogledalom, he he. Moj dragi pač nima časa za take "hece", zdej je najbolj pomemben fuzbal!!! user posted image  Spimo bolj malo, ker mi noben položaj več ne paše. Če pa se že fajn naštimam, začne pikec brcat glih v tisti bok, na katerem ležim in se morm premaknit. Sej bo, mal še zdržmo. Čeprav ob vseh teh težavah je meni še vedno najbolj čudovit filing, ko tamali brca, se premika iz enga dela trebuha na drug del, js pa vse skupaj opazujem in ugibam, kaj ima kje. To bom potem ful pogrešala, čeprav vem, da bo še bolj fajn, ko bomo vse lepo cartlale naše cukrčke.

Aja, o krčih pa mi sploh ne govort, ko me je zadnč zagrabu tk, da sem mislila, da bom mojga zbrcala dol s postle. user posted image

Če misli ktera prehitevat v teh dneh, držim pesti, da bo vse ok. Alisa, ti pa se kaj javi!
Čao








(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 628
   RE: JULIJ
12.6.2006 18:29:29   
ZalaTM
Ojla vsem,

ja pri nas je tudi te dni na sporedu fuzbal - hi tko da Nely, vem tudi jaz kako to zgleda,...zadnjič mi je obljubil, da gre med polčasom za 15 min z mano ven na sprehod in tko mi2 res greva, ko kar naenkrat potegne ven mobi pa prav aha, še 8 min,...si je kar štoparco naštimal,....jao,...hahha,...sem misla da me bo kap,...ampak celo sva prišla točno nazaj,...
Pa saj pol se mi pa kdaj oddolži, npr. zdajle sem ga tebi nič meni nič poslala na tržnico po češnje in jagode, so se mi tko zluštale, pa gre vedno brez problema,....hihihihi.

Ja menda je res 11.7 polna luna, tko da upajmo ja, da bo vplivala, ker jaz res že komaj, komaj čakam,...ne bom nič jezna če bo kaj prej user posted image .

Sem pa dobila tudi jaz sedaj razpredelnico in moram vanjo vpisovat vsak dan gibe našega malega črvička, danes je bil prvi dan.

Vidim, da se vam enim že kar dogaja, očitno smo res prišle že tako daleč, da bo vsak dan bolj napet in da bo katera celo predčasno prinesla kakšno veselo novičko.
No kakorkoli že seveda vam želim kar najlepšo izkušnjo.

Ja hja, meni se je tudi prejšnji teden zgodila ena nosečniška prigoda, ... sem bla na tržnici in je ena gospa po tleh pognala 2 limoni in se pač ta limona ustavi pri meni,...in kaj je blo ona meni nameni tak pogled, da sem pač pobrala tisto limono, čeprav sem se komaj stegnila do tal, ko da je bila to moja dolznost,...ne vem a jih res nič ne gane,...sej res, da nismo neki invalidi, ampak vsaj malo uvidevnosti bi pa lahko pokazali - hmh,...

Ja tako,...zdaj pa bom poskusla narest en krog sprehoda, da če bo šlo,....lepo se imejte - vse,...pa pa ,...M.

_____________________________

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 629
   RE: JULIJ
12.6.2006 18:57:52   
Alisa
Evo mene,
user posted image  še sem tu. Po napornem dnevu sem končno prispela domov. Z malčkom in z mano je vse OK! Pregledala me je od a-ž pa je rekla da je vse uredu, je pa malček očitno zlo trdno spal, ker se ni hotel na noben način premaknt, tko da so pol  bzal po trebuščku in je takoj začel razgrajat. Je pa rekla da se dol že kar lepo pripravlja in da se lahko zgodi da bomo šli kaj prej v porodnišnico. Tko da moram zdaj čim bolj pazit in počivat, pa ne več hodit kam daleč od doma.

Na poti domov se je pa še ena butasta koka zabila v naju tko da smo pol še tam čakali na policaje in uglavnem cela štala. Mene so spet hotl odpelat pa sem rekla da sem uredu, sam mal šokirana. Je pa avto kar sut zadaj tko hvala bogu ni noben nič, pleh bodo že popravl.
Se vidi da je dons polna luna.
Zdaj grem pa nekaj naredit za jest in potem kar počivat, ker sem zdaj pa res potrebna počitka.
Punce bom še mal počakala z porodom, ker vas je kar nekaj še pred mano.
Pa pazite nase!

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 630
   RE: JULIJ
13.6.2006 7:40:26   
klaja
Jutro!

Nikakor ne morem spat, če pa je tak lep sonček zunaj in ga hočem izkoristit vsako minutko, ker nikoli ne veš kako dolgo bo!? Tako da se že ponavadi ob petih premetavam po postelji in ne morem več spat.user posted image

Alisa ti pa še kar počakaj s porodom, saj še imaš čaaaaas. user posted image

Jaz pa imam včasih občutek, da mi bo vsak čas voda odtekla. Sploh ne znam tega opisat, kar naenkrat mi nekaj pritisne dol in pol popusti....user posted image Čuden občutek je. Pa zadnja dva dneva mi trebuh ful otrdeva. user posted image se pa je odločla, da bo intenzivno brcala samo še zvečer, ponoči in zjutraj. Mislim, da je že sedaj zamenjala noč in dan.
Samo da ne bi prehitro prikukala na svet, saj imam še toliko načrtov za ta mesec, da ne vem kako se bo izteklo.

Malicki - glede denarja od občine, pa ne spadam pod MB, ampak Pesnico. Pa bi bilo boljše, da bi bila pod MB, bi vsaj nekaj dobila, tako pa nič.

Lepo se imejte in uživajte na sončku!



(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 631
   RE: JULIJ
13.6.2006 13:34:33   
Nely
Alisa, hvala bogu, da je vse ok in da še ne bote prehitevali. user posted image  Mene vsak dan kr nekam strah postaja, ko se zavem, da lahk res vsak čas rodim. user posted image  Danes, ko je tak lep sonček posijal že navsezgodaj, sva šla z možekom mal na sprehod in sem se mogla pošteno nasmejat, ker ima namreč on fiksno idejo, da bom js rodila konc junija. He, he, me zanima, če bo to res. Zaenkrat še nič ne kaže na to.

Ma, sej js tut kr naprej hodim na wc in tk previdno gledam ali mi slučajno že odteka kaka voda al pa če se je pojavu kak čep, pa ko me kaj špikne v trebuhu, sem kr bolj previdna in gledam na uro, če je slučajno že popadek. user posted image Ojej, nisem mislila, da me bo taka nervoza dajala ta zadnji mesec.

Danes bom malo lenarila popoldan, s kolegico se dobiva na čveku, potem bom šla pa še mal po trgovinah pogledat, če mi ne bo preveč vroče.

Uživajte na sončku!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 632
   RE: JULIJ
13.6.2006 15:01:40   
sašaš
Oj!

Končno vreme, primerno letnemu času....user posted image

Alisa, ok, samo, da si še v enem kosu! user posted image  A so ti kaj rekli, da zdaj ne smeš na dekompresijo hodit? Jaz sem bila danes, je prav pasalo. user posted image

Zdaj imam pa res vse oprano in pripravljeno - no, še torbo za v porodnišnico si moram danes naštimat. Kakšna panika ali strah pred porodom me pa (še) ne grabi. Jaz pravim, če je šel not, bo šel tudi ven! user posted image  No, bomo videli, kako korajžna bom čez kakšen mesec... Kaj čmo, takrat bomo dale vse od sebe in ubogale babce, pa bo že nekako. Not še noben ni ostal. user posted image

Danes spet letimo na morje! user posted image  Vreme sem naročila...

Uživajte na sončku, pa upam, da ne bo kakšna že brez bušija, ko pridem nazaj! Počakajte me! user posted image

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 633
   RE: JULIJ
13.6.2006 15:06:38   
Alisa
Sem bila danes v DM in sem vzela tisto prijavnico za babybonus, in je gospa rekla da to pošljemo ali pa prinesemo v DM skupaj z kopijo rojstnega lista malčka. Tko da imam zdaj to doma,  kupila sem še par drobnarij za babyco (dudo, krtačo za pomivanje stekleničke,...)
Punce kako vi štejete brcike otročka. Jaz sem čist zmedena glede tega. Ali se mora v celem dnevu premaknit vsaj 10x, ali se mora 10x premaknit v eni uri.

ZalaTM kako je narejena tista razpredelnica za gibanje otročka?

Grem zdaj še malo na balkon uživat v sončku, ker nikoli ne veš kaj bo jutr!

(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 634
   RE: JULIJ
13.6.2006 15:11:01   
Alisa
Sašaš jaz sem tudi danes bila na Dekompresiji pa so mi rekl da lahko samo potem ne smem kaj preveč telovadit okrog oz. tisti dan naj ne bi šla na sprehod tko k sm prej hodila.
A se na morju sončiš ali je treba tudi tukaj pazit, jaz grem namreč jutr k staršim v Čatežke mal pogledat, pa nisem čist sigurna ali naj grem v bazen, in ali se lohk mal posončim, ker sem bela kot sneg.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 635
   RE: JULIJ
13.6.2006 16:04:15   
ZalaTM
Alisa,

jaz mam tabelo za štetje gibov razdejeno na 2 dela zgoraj imam po tednih(na dneve)  in ob strani prazno, potem spodaj imam pa po urah.

So mi rekli,da moram v zg. del vpisat koliko brc začutim v enem intervalu,..npr če mi ob 9 uri naredi 3 brcike vpišem 3, ...potem zopet ob 11 naredi 6 brcik vpišem 6,....spodaj kjer so pa ure pa narediš križec kdaj je naredil 10 brciko -- potem ni treba več šteti.

Jaz sem tudi bla malo zmedena glede tega štetja,...pa je rekla sestra da vsakič ko ga začutiš je to en gib in šteješ te gibe in ne intervale v katerih ti brca.
user posted image
Hm,...sej ne vem , upam, da te nisem še bolj zmedla,... :))).

Pa pa M.


_____________________________

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 636
   RE: JULIJ
13.6.2006 17:09:44   
Alisa
ZalaTM ne zdaj mi je vsaj malo bolj jasno, ker nisem čist razumela ali mora bit vedno 10 brcik v eni uri, ker pri meni je zdaj čez dan malo bolj len, zvečer ob 11 pa je bolj aktiven.
Si bom zdaj tako razpredelnico naredila, full ti hvala.

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 637
   RE: JULIJ
13.6.2006 18:09:13   
ZalaTM
Ne, ne,...ni treba da našteješ v eni uri 10 gibov,...čez cel dan jih mora biti toliko,...na listu imam jaz napisano, da v primeru, da dva dni zapored ne čutim 10 gibov pridem do zdravnika ali pa če gibov en dan sploh ne čutiš.

Drugače pa saj niti ne moreš natančno šteti vseh gibov in to ful precizno zapisovat,...po moje je dovolj da sama opaziš če bi ti user posted image  bil kakšen dan preveč miren ali da se sploh ne bi premaknil, potem pokliči k zdravniku.

A tebi niso dali nobene razpredelnice pri zdravniku???

baj,baj,....M.

_____________________________

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 638
   RE: JULIJ
13.6.2006 18:25:09   
Alisa
Ne meni niso dali nobene razpredelnice, tko da sem si jo zdaj sama sestavila s tvojo pomočjo.
Ker bebica drgače v celem dnevu naredi 10 gibov to vedno sam ne pa naenkrat, tko da je kateri dan bolj miren, drugi dan pa je bolj dejaven.
A vam vsem že zatekajo noge, meni še kar nič se pa zjutraj zbudim z zabuhlim obrazom in mine za kake pol ure.


(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 639
   RE: JULIJ
13.6.2006 18:37:15   
kapesanta
jst tud nisem dobila razpredelnice - predvidevam, da zadeva ni obvezna - si bom pa jaz tud sama zrisala tabelo - če nč drugega, pa za arhiv.
Men tud noge nč ne zatekajo, niti kej drugega - sem pa opazla, da imam blazen apetit (kakšna bi bila, če bi celo nosečnost tolk jedla) - pa tudi več spravim vase kot prej - zgleda da mi je user posted image želodec sprostil. Drgač pa čutim, da nima nobenga placa več - lahko samo še pravilno držo furam, ker me drugače vse peče in zapoteguje.
Se spomnem pri sestri, da se ji je na trebuhu narisal cel podplat ali pa rokica ko je user posted image  rinila po bušitu - jaz vedno ko špona pokukam, pa nč - a se pri vaših user posted image  kej vid?
Pa lena sem pa ko .... - grem že kar sama seb na živce. Še dobr da imam vse pripravljen....

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 640
   RE: JULIJ
13.6.2006 18:56:09   
Alisa
Jaz tud nisem še videla da bi se mi videl podplat al pa rokica, že tko ko se premika ne znam ugotovit kaj mi buli vn na bušitu. Ne ločim ne kaj je ritka ne nogice nič.
Jaz imam tud neki povečan apetit sam bolj mi gre skoz po glavi sadje in sladoled kot pa kaj kuhanega. Za toplo hrano mi pa ni in tud nimam nobene želje oz. ideje kaj bi sploh jedla. Pa še moj možek hujša in zdaj je neko čudno hrano, ker kolesari in mora pazit na pravo količino OH in beljakovin,.. in bla bla bla...
Mam pa kar na enkrat zlo rada svež korenček, tko da jih pojem kar ene 4 na dan.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 641
   RE: JULIJ
13.6.2006 21:35:13   
malicki
O kako ste pridne s pisanjem user posted image

Pa vsem se nekaj dogaja user posted image , zgleda da so naše bebice že fejst aktivne.

Jaz sem prej uspela ravno za 5min dobit daljinca v roke, pol sem pa že letela dol s kavča. Se je fuzbal začel user posted image . Ampak naj mu bo, ker mi je danes prinesel celo gajbo domačih jagod user posted image  
Sem se pa tudi s knjigami oborožila, tak da mi ne bo dolgčas.

Pri meni je vse ok, razen špikanja v tazadnji in rahlo boleče trtice, zaenkrat še ni nobenih krčev, tudi trebušček mi ne otrdeva, mi pa že malce navzdol pritiska tako da so sprehodi kar počasnejši.
Še vedno pa ne morem pozabit na tiste kao popadke ki jih je zabeležil CTG a jih jaz nisem čutila. Pol me pa ponoči pri obračanju špikne spodaj pa že mislim da se je začelo user posted image

Meni je sestra rekla, da moram od 9. ure zjutraj šteti gibe in v celem dnevu jih mora bit najmanj 10 (intervalov). V spodnjem delu tabele kjer so napisane ure pa moram s križcem označiti uro zadnjega giba. V tabeli je zadnja ura 21.00 in jaz pač tam naredim križec, čeprav ima moj user posted image  telovadbo tam nekje do 23. ure, ponavadi še dlje. Ravno sedaj se veselo preteguje user posted image  Je pa najbolj živahen zjutraj od 5-8h, pa zvečer od 8-11h.

Jaz še kar neki odlašam z nakupi, jutri grem k prijateljici ker ima nekaj cotik pripravljenih zame, pripravljen že imam seznam kaj moram nakupit v DM, pa v službi so mi za slovo dali bone za 50.000 sit pa si lahko mislite, da kar ne najdem časa da bi šla zapravljat user posted image  Grozna sem user posted image

Lp

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 642
   RE: JULIJ
13.6.2006 22:22:53   
klaja
Tudi meni je sestra rekla, da moram od 9. ure zjutraj štet gibe. In čez cel dan jih moram nabrati 10 - intervalov. Pa sem še pol ginekologa posebej vprašala kaj se šteje za en gib in je rekel, da recimo ko začne brcat oz. se gibat v določenem času, ponavadi naredi več gibov naenkrat oz. brca minuto ali dve. To se šteje kot en gib, ker če bi štela vsakega posamezno, bi jih lahko takoj naštela 10. In ko naštejem 10 gibov, si v tabeli označim uro, ob kateri sem začutila 10. gib, ponavadi je to nekje ob 15.00 uri, mogoče kaj prej ali malenkost pozneje. Dalje pa jih ni potrebno šteti.

Nisem še zasledila, da bi pri brcanju videla podpat ali rokico. Vendar pa ko sem jo pobožala tam kjer je brcnila sem pa čutila del nogice. No ja recimo da je bila nogicauser posted image . Čutim pa da me vmes žgečka oz. kot da bi me božala, še posebej ko imam roko na trebuhu.
Hrana pa mi sploh več ne paše, jedla bi še samo sadje, za drugo pa mi je čist vseeno, pa nenehno sem žejna.

Dijo!

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 643
   RE: JULIJ
14.6.2006 7:26:48   
malicki
Evo jaz pa ne morem spat user posted image . Pa najbolj sem se veselila, da zdaj ko sem doma, da bom spala vsak dan do 9h.
Tak da sem že v akciji, perilo se pere, pospravila sem in pa prah pobrisala user posted image . Zdaj pa čakam da ura mine, da grem na eno kavico. Imam namreč nizek pritisk in se mi kar zvrti če je ne spijem.

Joj zdaj pa vidim da sem jaz sestro glede gibov narobe razumela. Torej v spodnji tabeli moram označiti uro zadnjega 10. giba in ne zadnjega giba nasploh.
Ma če pa je tako na hitro povedala...

Punce a ve še vse vozite avto? Jaz še kar, po mojem bi kar umrla brez avta user posted image  tako sem navajena nanj. Mi pa res ne dela vožnja nobenih problemov.
Je bila včeraj ena kolegica kar začudena, samo kaj ni rekla da je prepovedano v zadnjih 2 mesecih.

Nič, grem si še neko delo najt user posted image

uživajte v sončku

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 644
   [Brisano sporočilo]
14.6.2006 9:38:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malicki)
  Neposredna povezava do sporočila: 645
   RE: JULIJ
14.6.2006 11:00:05   
ZalaTM
Oj,

zdaj pa res ne vem kako je s štetjem teh gibov??? Meni je sestra rekla, da pač en gib je en gib in naj štejem te gibe - in ko jih je 10 križec na uro ob kateri je bil,...pa sem bila zmedena, sem tudi sama vprašala a 10 gibov sploh ali 10 X po tolk in tolk gibov (intervalov),...pa je rekla ne, ne,...10 gibov,...hm,...user posted image ne vem zdej če sploh štejem prav,...bom še kaj poklicala v ZD pa vprašala.

Drugač pa ja,...mene so včeri ful krči napadli,...smo z mami šle dopoldne v Celje v šoping še po zdanjih opravkih in pa malo seveda za dušo, ker sedaj verjetno ne bo več šlo,...no in zgleda je blo kar malo preveč,...ker že v trgovinah me je zgrablo in bolelo ko hudič, ko pa sem prišla domov pa se je nadaljevalo še bolj intenzivno, na vsake toliko časa,...ampak jaz kura, men je komaj zvečer vkloplo, da bi pa to lahko bili popadki,...sej ne vem,...trebuh mi je otrdel pa špikalo me je po nožnici in trebuhu,...kako naj pa vem, če nisem še nikol rodila,....hihi,...

A je lahko kaj narobe če se predolgo čaka???

Nič, drage moje pridne bodite, pa se slisimo,...pa pa M.

_____________________________

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 646
   [Brisano sporočilo]
14.6.2006 12:38:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ZalaTM)
  Neposredna povezava do sporočila: 647
   RE: JULIJ
14.6.2006 12:47:50   
ZalaTM
Ja ampak res, zgleda da je nekaj v luftu,... hihi, da nas res kaj ne preseneti predčasno,...

Ah pa sej bomo še mal potrpele pa bo,...jst sem tudi dans dala pleničke prat, zdej bodo že suhe, pa jih grem pol likat,...
Mori me samo ker se otroška sobica še dela, jaz pa mam napade opremljanja in dekoracije,...pa še ne morem user posted image ,...bom mogla še mal počakat,...sej moj itak prav, kam se mi mudi, da bo user posted image , tko spal pri nama v spalnici,...pa tipi to kar ne razumejo,...jaz bi pač cotke zlagala, pa stene mal porisala,...itd,...hihihi,...

Ej Vesnica ti si v Zagorju dobila to razpredelnico za gibe?
Kako pa jih ti šteješ, ker jaz ne vem več kako naj,...prej sem klicala v ZD pa imajo menda materinsko šolo danes, tko , da nisem dobila odgovora.

no zdaj pa ven na sonček,...žal še brez vozička,....pa pa M. 

_____________________________

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 648
   RE: JULIJ
14.6.2006 14:47:15   
Jančika_
Punce, ne preveč komplicirat glede štetja gibov. Ko mali pomiga, je to en gib; če ima celo neprekinjeno serijo, lahko to tudi kot en gib štejete. Važno pa je, da so gibi prisotni čez cel dan. Moje dete jih že do osmih zjutraj naredi deset; seveda takrat ne neham šteti, ampak sem pozorna, če potem še kaj pomiga; ker če bi potem nehal, bi to ne bil ravno dober znak. Razpredelnice mi G tokrat ni dal, pa saj je tudi prvič nisem izpolnjevala; kje sem pa mela cajt tisto s sabo vlačit in za vsak gib svinčnik ven vlačituser posted image . Zdaj pa sploh.

Vesnica, si pa imela suho vajouser posted image !

Jaz sem zatečena ko sto hudičev, svojih gležnjev sploh ne prepoznam več. Na eliptik že par dni ne morem več, ker si ne morem obuti tenisk. No ja, saj šibam vsak dan vsaj dve uri naokoli z vozičkom; obute imam pa mamine natikače, ker ima eno cifro večjo nogo. Danes sem kupila Ašičev čaj proti otekanju, upam, da bo kaj pomagal. Pa ko sem bila ravno v zeliščni lekarni, sem vzela še čaj iz malinovih listov za hitrejše odpiranje. Ne dam ravno kaj dosti na to, a škodit ne more po moje.

Gnezdenje me je minilo; imam čisto dovolj vsak dan kidati govno za mojih malim razgrajačem. Mož se sicer skoz nekaj hvali, kako bo on naredil to in ono, pa zaenkrat nič od tega. Tudi prav.

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 649
   RE: JULIJ
14.6.2006 22:21:22   
klaja
Punce, mene pa zanima, če ima katera podobne težave in če katera ve kaj je to.
Nekaj centimetrov nad popkom, na desni strani me ful skeli in peče. Če sem pri miru sploh ne čutim tega, ko pa se premaknem pa ful zapeče. Se mi zdi, da me ne peče vedno na istem mestu, včasih malo više ali niže. Sem najprej mislila, da ima mogoče nogico uprto tja, pa nisem več sigurna v to.
Kaj ve menite?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Karolina
TLF

Bi dali deklici ime Karolina?

da (33%)

ne (67%)


Število vseh glasov: 136

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!