|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJ
8.6.2006 7:26:44   
malicki
Pozdravljene user posted image

evo jaz sem končno dočakala moj zadnji dan v službi user posted image . sem ful vesela, saj rada delam in vse, ampak ne morem več, zjutraj se tako težko vstanem.

Tudi mene zadnje dni spet malce zgaga daje, a na srečo čisto malo. Me je na začetku prve 4 mesece mučila in upam da sedaj ne bo tako hudo. Imam pa vedno na zalogi Donat in pa pijem veliko vode.
Midva zadnja 2 meseca tudi bolj malo user posted image user posted image user posted image , vsaj v primerjavi s prej ko sva bila ko dva zajca user posted image .

Meni se je danes spet sanjalo o user posted image . Samo tokrat sem pa prvič sanjala, da sem rodila punčko, tako da sedaj nisem več tako prepričana v občutek, da bo fantek user posted image

Jaz se kar na slepo po občutku pobrijem spodaj, od strani pa še nekaj malega vidim. Sicer sem zmenjena z user posted image  , ampak pol se kar sama uredim. Gre hitreje.

A so vaši user posted image  že vsi obrnjeni z glavo navzdol? Jaz sumim da moj še ni, da je v prečni legi, sploh pa nimam pojma kaj mi kdaj ven potisne ko se preteguje.
Čez 3 tedne pa imam UZ in takrat bom vedela zagotovo.

Jaz si imam tudi namen masirati presredek, samo moram še navodila najt na internetu. Saj nekaj sem že brala, ampak bolj tak na hitrco. Baje pa lahko uporabiš navadno mandljevo olje iz lekarne.
Nam je tudi babica v materinski rekla, da nam priporoča masažo, da one takoj opazijo razliko, da kao zgleda bolj negovan user posted image

No lepo se imejte in uživajte v današnjem sončku.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 601
   [Brisano sporočilo]
8.6.2006 7:47:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 602
   RE: JULIJ
8.6.2006 8:58:54   
Jančika_
Poznamuser posted image ! Meni niso hoteli prodati Operila, sirupa proti kašlju, Septolet in tudi antacida ne - ma klinc jih gleda, sem šla pa v drugo lekarnouser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 603
   RE: JULIJ
8.6.2006 11:48:14   
Alisa
No da še jaz mal napišem.
Mene zaenkrat zgaga ne peče oz. nimam še teh problemov, se mi je mogoče dvakrat zgodilo da me je zvečer pekla sam sem mal Donata spila pa je blo boljš je pa res da zdaj spijem skor 4 litre vode, ker sem non stop žejna oz. imam kar 0.5 l flaške zraven sebe pa skoz cuzam sem pa tud res skor skoz na wc zaradi tega.
Glede user posted image  pa tko midva še kar sicer bolj na izi ampak mislim da dokler najdeva položaj ko nobenega ne moti bova še naprej. Res pa je da manjkat kot sva prej ampak se da moškega drugač poštimat da mu ni tko hudo, a ne punceuser posted image .

Vesnica pojdi v drugo Lekarno in če bo kaj težil oz. ti nebodo hoteli dat pa ne rečt da so za tebe. Ker polj itak komplicirajo. Meni tud ni hotela dat nekih tablet mislim da kalcij (ja Calcii carbonatis) ko mi jih je gin. rekla da si naj jih grem iskat. Polj sem šla pa kar nazaj do gin. ko je tam blizu Lekarne pa ji je napisala recept za to in sem šla nazaj v Lekarno iskat. Sam polj je blo itak boljš ker men ni blo treba plačat.

user posted image  pa je bil na zadnjem pregledu obrnjen sam meni se zdi da se skoz obrača notr tko da ne vem al je še obrnjen na glavo. Bom videla v pon. ko imam gin., sem si kar en spisek napisala kaj jo moram vprašat, ker ko pridem tja zmeraj pozabim kaj se hotla še vprašat. Sem pač ratala pozabljiva.


(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 604
   RE: JULIJ
8.6.2006 15:03:19   
S22
DANuser posted image

Tudi jaz sem julijka, in upam, da vam lok tud jaz mal povem kaj  A?

nO MI SMO V 33T2D in se počutimo ok, no razen mal zatekanja nog, in malega špikanja tam spodaj.

Sem bila pa danes na UZ in kot kaže naš pikec na pregledih glavico obrne dol, kajti edaj je bil že na dveh pregledih v glavični vstaviuser posted image , ima cc.2,20kg, lepo a, pravi mačo za svoje tedne.

Brca očitno zelo rad, mogoče bo fuzbaleruser posted image user posted image
Jaz, jaz sem dopolnila+15 kg, pa sej to ni zaj važno, jaz bom pol pazlauser posted image



Drgač kontrola 3.7., če bomo dočakali v enemuser posted image drgač PDP imam 26.7., sam mi že celo nosečnost neki pravi da bo sigurn ene dva tedna prej, no bomo videl kako bo.

Nč, grem jaz, delat mal, da nebom preveč lenarla neuser posted image


LPuser posted image user posted image

_____________________________

Zmeraj se nam ponudi nova priložnost,zato je ne zapravimo.Vsaka nova možnost,je morda lahko nov začetek nečesa.Kar pogumno

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 605
   RE: JULIJ
8.6.2006 15:19:26   
ZalaTM
Joj Vesnica pa kaj je tem nam lekarnarjem v Zagorju,...jaz se tudi počutim ko en kriminalec tam notri, za vsako stvar me sprasujejo za koga imam to pa kaj bom rabila,....pol ko pošljem mojega pa tudi mu nočejo nič dati, oz. mu dajo čist neki druzga - zadnjič sem ga poslala po tiste blazinice ko smo v materinski dobili vzorec za hemeroide od multimam, pa je blo revezu ze tko nerodn iti, pol pa so ga prepričale, da ne da tega pa ni in mu dale blazinice za bradavice,...pa sej mi bodo že prev prisle, ampak tko malo se ti za malo zdi,....pa se pol sem mislila, da sem jaz kaj pomešala,...no kar nekaj,...no dans pa sem vprasala pri ginekologu sestro, pa mi je rekla, naj grem kar spodaj v zdravstveni dom,...tam sem pol vse dobila,....brez problema.
Tko da ne vem kaj jim je,....

No mi smo zdaj tudi ze cisto nestrpni, jaz samo se čakam kdaj bo kaj resnega,...ponoči ne morem spati me noge in prsti bolijo, pa grem potem sama sebi na živce,... hi. No pa saj se kaksen mesec pa bomo tam a ne - z našimi sončki....

uzivajte drage moje,...pa naj vam vsak trenutek čim lepše mine - M.

_____________________________

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 606
   RE: JULIJ
8.6.2006 16:12:26   
kapesanta
jaz sem pa danes s pregleda ob dopolnjenem 8 mesecu. Žal ni bilo mojega G, tko da me je pregledala ginekologinja. Me je pa prijetno presenetila, ker smo poslušale srček. Dobila pa sem tudi papirje za rešilca in rojstvo.
Bakterije so se me zgleda ustrašle, samo sem preventivno dobila ene antibiotike. Čez 14 dni pa spet pregled (če ga bom dočakala). Drugač pa brcanje itak, lego imamo tako, da z glavico pritiska na mehur, odprta nisem še nič, baje se pa pripravljamo.
Presredek pa masiram kar s kremo za intimna mesta - se ne spomnim ko sem v lekarni...

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 607
   RE: JULIJ
9.6.2006 11:31:46   
Naty*Taja
Joj babike, jaz pa tak komi čakam, da pride tole dete na plano. Kak se bomo spet cele dneve cartali!! Upam sam, da ne zaradi krčkov user posted image .
Sicer bom pa prej verjetno še kako bebico šle pogledat, sta namreč še dve zlo dobri prijateljici pred menoj na vrsti! Ena ima rok 18 junija, tak,da že čakajo. MI je ravno prejle povedala, da ima v četrtek kontrolo, sam da je možno, da se že kej prej zgodi.... Ta druga ima pa 4. julija, tak, da bo tudi kmalu.
Je pa res zanimivo, koliko prej že imaš pripravljeno, če imaš prvega. Ta prva kolegica šele danes cotke pere, pa ima rok že drugi teden user posted image .
Tole z lekarnarji pa men sploh ne gre v glavo. Ka pa njih briga zakaj in za koga ti to kupuješ? Je ziher kaka pametnjakovička, ki se mal ven meče, kolk ve o nosečnicah user posted image .
No ja mene že nebi prepričala, ker očitno nima pojma, če določenih zadev sploh ne pozna?!
Imejte si in hitro izkoristite sonček, ker bo baje pol spet sam dež?
Ne vem, če ne bom na morje bunde zraven nesla?! user posted image

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 608
   RE: JULIJ
9.6.2006 14:14:19   
Alisa
Danes sem zvedela da nekatere občine dajo še posebej neke vrednostne bone za novorojenčka. In sem malo gledala po netu in našla da na Gorenjskem sploh imajo tega kar precej;
npr;
- Gorenjska banka da vrednostni bon 20 eur za vsakega novorojenčka, če mu odpreš račun
- Punce katere ste iz Bleda dobijo bon od občine Bled
- Občina Radovljica podari knjigo + bon v vrednosti 20.000 sit
- Občina Trbovlje je leta 2005 dala bon v vrednosti 10.000 sit
Tko da izkoristite oz. malo povprašajte vsaka v svoji občini.

A ste si že vse pripravile za v porodnišnico kaj boste vzele sabo? Jaz grem zdaj malo zložit skupaj, da vidim kaj mi še manjka. Ker ne vem če bi moj to kaj znal skombinirat kaj res rabim.
Danes sem bla spet na Dekompresiji pa je babica spraševala če imamo že pripravljen za porodnišnico pa so že vse imele. Saj res ne veš kdaj boš moral iti rodit.
Men ta čas tako hitro beži, pa morava z mojim dragim še sobico prebelit in potem vse skupaj noter zložit ( sam ko pa skoz čakava na sonček).
So me pa v Baby Centru babnce nasrale da so vsi koški iste širine in dolžine, zdaj sem pa ugotovila da je jogi premali, ker je košara bolj širokauser posted image , tko da moram še to nazaj nest in upam da ne bo kakšnih problemov. Tko da bom zdaj imela staro blazinico oz. jogi in raje vzela kakšno dekica pa jo dala čez jogi.
Tko grem v akcijo počas.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 609
   RE: JULIJ
9.6.2006 14:41:30   
Alisa
Evo so punce ostale tudi tukaj pisale o tem sem zdaj našla;
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=951052

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 610
   RE: JULIJ
9.6.2006 16:19:55   
kapesanta
jst bi bla tud v takšni občini, ki ji ni vseen za našo nataliteto. Razmišljam, kako bi naš potok mal preusmerla, ker bi pol spadala pod sosedno občino, kjer dajo 50 jurju, pri nas dobim pa Mercator bon za 10 user posted image .
Še dobr da od vsepovsod slišimo, kolk vsi dajo na zvišanje natalitete - itak se ne boš zarad prispevka občine odločil še za enega otroka, prou pa pride še kak dodaten tolarček....
Bo treba še mal v akcijo, če (poleg DM) še kdo da kakšno "nagrado" za novorojenčke? Zgleda da na RR nobena nč pametnega ne ve.

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 611
   RE: JULIJ
9.6.2006 19:57:05   
sašaš
Ojla!

Kako smo? Jaz malo utrujeno, saj sem bila cel dan v Lj. Najprej na pregledu - vse OK! user posted image  No, malo so me okregali, ker sem se v zadnjem mesecu zredila za 2 kguser posted image ...pa saj sem se vse skupaj šele 9,5 kg (in sem prav važna zaradi tega).user posted image  Ne, saj mi je vseeno, koliko se bom zdaj zredila, bolj mi bo važno po porodu, da se čimprej nazaj spravim.

Potem pa sva šle z mojo mami v šoping - to je huje, če bi otroka s sabo peljal! user posted image  Se je kar topila ob vseh lepih cotkah - čisto je bila navdušena nad H&M otroškim oddelkom.

Zdaj imamo pa res vse najnujnejše nabavljeno (no, jogi pride v sredo). Bom že ta vikend pripravila 2 torbi za v porodnišnico. Pa vse oprala in polikala.

Alisa, kdaj imaš ti rok? Se mi zdi, da bova samo midve v Lj. rodile. Mogoče se pa vidimo...user posted image  Jaz tudi hodim na dekompresijo.

No, držite se in užiiiiivaaaajteeeeeee!!! user posted image

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 612
   RE: JULIJ
9.6.2006 20:09:14   
Alisa
Jaz imam rok 15.7., no ti pa 3 dni poznej. No nikoli ne veš mogoče se pa tam srečava. Jaz sem danes spet pretiravala s tem svojim letanjem.
Komaj se pripravim da grem sama z avtom nekam s tem svojim bušijem pa me pol policaji ustavijo, ker sem peljala 145 namesto 120 al kolk že, uglavnem na obvoznici. Tko da sem dobila 30000 sit za plačatuser posted image . Če bi ga klošarjim dala bi se bolj počutla. No uglavnim zdaj sem slabe volje.
Jaz sem tud zdaj pripravila torbo manjkajo mi edino eni copati z trdim podplatom. Ne vem pa ali naj kupim nastavke za bradavice al mislite da bo dragec to znal kupit če bom rabila.

Sašaš kako se ti zdi na Dekompresiji? Jaz se kar uredu počutim je pa res da mi mali potem bolj brca kot drugač.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 613
   RE: JULIJ
9.6.2006 22:13:47   
klaja
Današnji pregled me je spravil v dobro voljo, ta zadnji laboratorijski izvidi so OK, razen moja slabokrvnost je nekje na meji, je pa rekel, da ni kritično. No vsaj nekaj. Pa danes je bil moj g očitno zelo dobre volje, saj imam čez dva tedna UZ. Ne morem verjet, da se je odločil za to.user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobila sem tudi obe napotnici in vse izvide, tako da lahko pričnem s pripravljanjem torbe za v porodnišnico. Kupla sem si tudi stvari za osebno nego in tako bom jutri kar spakirala stvari, da se slučajno ne bi moj mogel kaj mantrat, ker pol tako ali tako polovice vsega ne bi vzel s sabo.user posted image

Za ostale stvari pa čakam na 15. ko bo nakazan denar od socialnega in pol grema v akcijo, da nabavima še ostalo, kar manjka. Sva prvo mislila, da boma za to porabila njegov regres, pa ga kar šparava, ker bova nabavla kuhinjo. Me začne kar glava bolet, ko vidim kakšen predračunuser posted image . Te ogulijo do kosti!!!!!!!!!!!!!!

Glede tega denarja iz občine, pri nas tako ali tako ne dajo nič, še zdravstveni dom bi nam župan rad ukinil. Jim pa nisem ostala dolžna, ker sem jim napisala takšen mail, da jih je verjetno kar malo obračalo.

Me pa nekaj zanima, če še kaj postorite po vrtu oz. okrog hiše (tiste ki imate vrtove) ali sem samo jaz tako zagreta in si ne dam dopovedat, da to ni več za mene!? Sicer me domači tako ali tako podijo v hišo in mi pravijo naj že enkrat dam mir, tako da si to lahko privoščim dopoldan, ko sem sama doma.

Lep vikend vam želim, čeprav pravijo da bo deževen!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 614
   RE: JULIJ
9.6.2006 22:30:12   
Jančika_
Alisa, nastavke za bradavice mu bojo že znali prodat v trgovini, brezveze je to kupovat vnaprej, ker redkokatera to sploh rabi.

Klaja, ne vem, zakaj bi delo na vrtu ne bilo več za tebe (razen, če se ti ne bi dalo, potem je nosečnost dober izgovoruser posted image )? Poglej, jaz sem večino dneva sama z 11-kilskim 22-mesečnikom. Treba ga je dvignit v stolček, v posteljico, na previjalno; po stopnicah iz kleti v tretje nadstropje gre sam ali pa tudi ne: v tem primeru ga nesem, pa še dve vrečki iz trgovine zraven. Sicer me folk čudno gleda, ko jim to povem, samo kaj pa naj??? A ga naj v kleti pustimuser posted image ?

Poleg tega vsak dan vsaj dve uri guram voziček v izmenjavi z letanjem za otrokom po mestu - pa da ne bi katera mislila, da mi kdo pomaga pridržati kakšna vrata ali dvigniti voziček preko stopnicuser posted image . Neeee, nosečka tik pred porodom bo pa to že sama uštimala, a neuser posted image user posted image user posted image ?!? Danes sem dvakrat jaz pridržala vrata dvema popolnoma zdravima osebkoma brez trebuha in otroka v vozičku. Ne enemu ne drugemu ni padlo na pamet, da bi mi priskočil na pomoč...

Tako da - delo na vrtu je mala malica, povej ti to svojimuser posted image .

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 615
   RE: JULIJ
9.6.2006 23:10:22   
klaja
Imaš popolnoma prav, pa da ne boš mislila, da se mi ne da delat, nasprotno. Ful uživam, če lahko kaj naredim zunaj, pa tudi po hiši. Samo ko pa vsi tako komplicirajo okoli mene. Sicer ko res vidim, da več ne morem, ko mi trebuh začne ful otrdevat, takrat se spravim vstran in pustim vse skupaj za nekaj časa, pol pa dalje.
Ja mislim, da je mamo predvsem strah, ker je ona zaradi takšnega dela imela težave in na koncu tudi splav.


(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 616
   RE: JULIJ
9.6.2006 23:12:21   
Jančika_
No, da ne bo ugibanj, kaj moj otrok sploh počne z mano v kleti - klet je pri nas v bistvu pritličje, torej v ravnini z dvoriščem in tam parkiram voziček.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 617
   RE: JULIJ
10.6.2006 10:52:59   
malicki
Klaja a ti si iz MB? Ker Mb občina podari za rojstvo otroka 25.000 sit.

Jaz sem včeraj imela prav čuden dan. Najprej so mi končno kao "potrdili" svežo okužbo s tokso, in sem bila čisto žalostna in v skrbeh, ampak poskušam mislit pozitivno in da bo vse ok. Pri G sem dobila napotnico na nadaljne preiskave.

Dobra novica je bila potem to, da so mi v porodnišnici najprej naredili CTG, kjer sem 20min poslušala user posted image  srčka in brcike, potem pa me je sestra čisto šokirala z vprašanjem ali imam morda popadke, ker so se izrisale same neke krivulje. Jaz sem tam skoraj s stola dol padla.
Tako da me zdaj kar malo panika daje in bom čimprej vse nakupila, nič več odlašanja user posted image

Potem pa sem imela še UZ, kjer sem po dolgem času lahko opazovala mojega bejbija. Takoj sem videla, da je z glavico obrnjen navzdol user posted image , in že zaradi tega sem bila ful vesela. Pa zdravnik mi je vse lepo razložil kje je kaj in bilo je res super, sem pa ga morala kar prepričevati da mi ni izdal spola. Je rekel da se lepo vidi, samo jaz nisem nič prepoznala, še ko mi je obrazek in očke in nosek kazal meni ni bilo nič jasno user posted image
Tak da zdaj si lahko moj G tisti šenkani hiter UZ v 37. tednu kar lepo prihrani user posted image

Jaz sem pri G dobila dve napotnici, na eni piše za porodni ctg na drugi pa za porodni partus. A bi morala še za rešilca dobit? Aja pa dobila sem tudi en list na katerega moram beležit otrokove gibe.

Uživajte in še nič rodit user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 618
   RE: JULIJ
10.6.2006 13:02:44   
Alisa
Malički jaz nisem nič še dobila teh papirjev za porodni ctg al pa za porodni partus mogoče bom v ponedeljek ko imam pregled pri ginekologu.
NApotnico za rešilca pa sem dobila takrat ko sem dobila papirje za socialno rihtat, takrat sem dobila tudi potrdilo o PDP.
Janička upam da bodo res znal takrat prodat mojem če bi slučajno rabila, še bolj pa bo če mu kar pokažem v trgovini kaj je to če bom slučajno rabila. Pa pol sm še plača.
No zdaj pa moram it po možeka v Litijo, ker je tam ostal sam s kolesom, ker baje dol dežuje.

Pridne bodite in pazite na sebe in svoje štručke.

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 619
   RE: JULIJ
10.6.2006 13:04:55   
Alisa
Jančika oprosti, ker sem napisala Janička namesto Jančika.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 620
   RE: JULIJ
11.6.2006 18:00:03   
ZalaTM
ojla,

ugotavljam da imam danes točno 1 mesec do PDP user posted image . Z mojim srčkom že res komaj čakava našo pikico, da pride, ... večino stvari imamo že pripravljene, potovalko imam tudi v spalnici na tleh me čaka če bo treba "leteti" - v torek imam še namen malo iti pofirbcat v BC,...da še zapravim kaksen dinarček za dušo,...ker namreč sem zdajne čase bolj notri,...se težko gibam,...vse me boli, spodaj me špika ko user posted image  - najbolj pogrešam sprehode, sem prej hodila vsak dan 2x po pol urce - zdaj pa nič - žal ne gre. Me pa z vsakim dnem bolj grabi panika pred porodom, kako bom to zmogla, kako bo to šlo, ..joj, joj,...prej me ni bilo strah, zdaj pa me kar je malo - verjetno tudi ker je prvič in nimam pojma kako in kaj bo zgledalo,.....

Ja nič,..lepo nedeljo vsem,...pa, pa M.

_____________________________

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 621
   RE: JULIJ
12.6.2006 6:54:53   
Naty*Taja
Madona, tako dolgo sem že tule gor in sem šele danes vidla, da Jančika ni Janička user posted image . Sorry , ker sem te jaz skoz tako imenovala. Se pa res vidi, da nimam veliko časa in bolj hitro prebiram tale forum. Ja tak kot si ti rekla, tudi jaz imam podobne izkušnje z drugimi osebki , ko kam greš sam s tamalim in bušijem. Je pa dobro po eni strani, ker bova imeli ful kondicije in bo porod lažji!

Zdaj se pa poslavljam za en teden, ker gremo zdejle na morje user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pridne bodite in upam, da me še vse počakate dokler pridem domov, če bo pa katera prej rodila, pa srečno pot v RIm.user posted image

ČAO

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 622
   RE: JULIJ
12.6.2006 11:07:23   
Alisa
En sončen pozdravček,
Punce mene je tolk strah in komaj čakam da grem na ta pregled in da moja zdravnica začne delat. Namreč moj otroček je kar na enkrat bolj miren, mene je pa včerj popoldne tko dajal krči da em mislila da me bo moj kar odpeljal v porodnišnico. Nisem mogla ne sedet , ne ležat edino kar sem lahko je bilo to da sem stala. Trebuh imam pa trd kot kamen, malček če se že premakne je pa to sm enkrat. Ponavadi je non stop brcal, ko je začel. Jaz upam da mogoče samo spi in da nima prostora za migat.
Vas povem ko pridem iz pregleda, če me ne bodo kar kam poslali.
Pazite nase!
Alisa

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 623
   RE: JULIJ
12.6.2006 12:42:57   
Jan@
Živjo user posted image !

Po dolgem času se vam spet malo oglašam. Kako ste kaj? Men zdej pa že malo noge zatekajo okrog gležnjev, drugače pa kar gre. Malo sem že okorna, pa superge težko zavežem, sam kaj čemo. Še ta mesec pa bo mimo. Komaj čakam, da pride naš user posted image že na svet - da ga vidim, pa stisnem k sebi.... 

ZalaTM vidim, da imava na isti dan PDP - samo, da bom jaz šla verjetno v Ljubljano (sem iz Litije). In tudi jaz imam točno en mesec do dneva D. user posted image  Čeprav potihem malo upam, da bom šla kakšen teden prej. Sploh, če se bo res sedaj začelo poletje in bo pasje vroče user posted image .

Kaj pa drugače - imaste že vse spakirano? Jaz imam že vse pripravljeno. Cunjce oprane, oprema (voziček) opran, sobica pospravljena, ....vse razen posteljice še nimamo. Čakamo, da nam jo en frend pripelje. Drugače imam pa tud že oba nahrbtnika pripravljena za porodnišnico - za user posted image  in za user posted image . Kozmetiko in prve pleničke sva kupila prejšni teden. Sedaj resnično samo še čakamo, kdaj bo treba letet.

Joj ene pišete, da se še brijete tam spodaj. Si sploh ne predstavljam, k že dva mesca ne vidim nič tam spodaj, razen v ogledalu. user posted image   Da bi se dala pa mojmu user posted image  brit, bi pa trajalo... Jaz že nekaj časa hodim na brazilsko depilacijo h kozmetičarki in sedaj v nosečnosti tudi in je ful fajn - vse ti ven potegne, pa je mir. Sem si pa prejšni teden privoščila tudi pedikuro in mi je tko pasal, k mi je te moje otekle nogce še potem mal zmasirala. Pravi balzam za dušo bi rekla.

No upam, da se še kaj beremo.

Lep pozdrav vsem, Jana.





_____________________________

Florijan in Jernej - moja sončka poleg Očija

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 624
   RE: JULIJ
12.6.2006 13:10:37   
sašaš
O, pišuka - kaj ga pa Alisa sračka?user posted image  Da ne bo ona kar ta prva... Kakorkoli, samo, da bo vse OK! user posted image

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Jan@)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Imena za fante
Tinca79

Katero ime Vam je bolj všeč?

Robin (46%)

Roben (9%)

Aron (46%)


Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!