|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJ
2.6.2006 21:49:20   
kapesanta
jaz še nikol nisem porajtala, da bi se user posted image kolcal.

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 576
   RE: JULIJ
3.6.2006 10:23:53   
Alisa
Sem danes govorila z eno kolegico ko je že rodila prejšni mesec pa je rekla da se je tudi user posted image  kolcal in ji je g. rekel, da to zato ko pije notr in se mu včasih začne kolcat. Jaz nisem vedla da se mu kolca, dokler nisem vprašala, zakaj imam včasih občutek oz. zakaj mi včas bije dol tko kot bi čutila utrip srčka prav po enem taktu. Zdaj pa ko se mu začne kolcat včasih še prav brcne, zgleda da se mal ustraši ker ga začne premetavat.

No punce počasi se približujemo koncu, ali katera že komaj čaka, da bomo lahko bolj gibale. Jaz sem počasi že res kot ena račka vse delam zloooooooo počas, ker me ta buši že kar ovira.
A že razmišljate oz. imate kakšno posebno željo kako bi rade rodile. jaz mislim, da je to lažje tistim, ki so že rodile, ker vedo kaj jim je takrat pasalo in kaj ne.

Tko dost za enkrat, pozdravček

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 577
   RE: JULIJ
3.6.2006 11:03:09   
Alisa
Punce to sem vam pozabla povedat, dobila sem neko nagrado od firme favn. V paketu raznih krem je bilo zraven krema turbo gel f23 za masažo. Ker imam že kar nekaj časa težave z hrbtenico mi je moj user posted image  namzal po hrbtu z to kremo in moram povedat da me že 4 dni sploh ne boli v križu. Je pa krema res zlo močna glede eteričnih olj tko da nekaj časa ko namaže kar čutiš hladno in tak zlo čudn občutek. No tko men je pomagal vsaj za enkrat.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 578
   RE: JULIJ
3.6.2006 12:22:19   
Jančika_
Pa naj se javim po doooolgem času še jaz. Saj berem vas tu pa tam, pisati se mi pa ne da. Sploh mi gre tale nosečnost mimo kot blisk - tako pač je, ko imaš že enega razgrajača. Do PDP imam le še slabih 5 tednov. Počutim se OK, še vedno redno telovadim (itak me pa tamali goni okoli sto na uro). Malo peče zgaga (sem majhna in ni več placa za vse...).

Torba za porodnišnico je večinoma spakirana, danes sortiram in perem cote za novorojenčka, stanovanje je sveže prepleskano, nabavili smo voziček za dva otroka (tistega, ko eden sedi zadaj, eden pa spredaj) in zaenkrat se Vasja zelo navdušuje nad njim. Upam, da ga navdušenje ne bo minilo, ko bo zadaj ležal Kajetan, ne pa njegova pupauser posted image .

Aja, šla sem na UZ k Pušenjaku, na kontrolo rasti. Naš junak je pri 32 tednih imel glavo in trebuh za 35 tednovuser posted image , kdo bo to rodiluser posted image !

O mojih kilah pa ne bi na dolgo in širokouser posted image - samo to bom rekla: prvič sem samo poležavala in jedla, kar mi je prišlo pod roke. Tokrat sem 4x na teden po eno uro na eliptiku, cel dan laufam za tamalim, pa zelo pazim na hrano. In rezultat? Gor je šlo točno enako kil kot prvičuser posted image . Bom za naslednjič vedela...user posted image .

Vsem julijkam lep pozdrav!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 579
   RE: JULIJ
3.6.2006 16:32:09   
*Neja*
No, pa da še midve rečeva kakšno:
- počutje odlično, če odmislim krč, ki me je pred tremi dnevi zgrabil v desno ritnico (ja, ritnico, jauser posted image ) in me še danes drži, tako da hodim kot da bi prišla direkt z jahalnega konja,
- naša pupa pridno brca, včasih tako zelo močno, da me celo prestavlja sem in tja,
- to, da je pupa bodoči očka nekako še vedno ne sprejme, ker obupano trdi, da bo na naslednjem UZ (ki bo, mimogrede, ta torek) G čudežno oznanil izrast pimpeka,
- mojih kilogramov rajši ne bom komentirala, ker se jih je od začetka do zdaj nabralo kar +15 (ampak se moram pohvalit, da kilogrami že 4 tedne stojijo na mestu),
- pop*** ker stanovanje še vedno ni urejeno, ker nas en tip z montažo dveh radiatorjev nateguje že dva meseca (najprej je treba namontirat radiatorje, pol pridejo vsa ostala dela) - naj mu vse ventile raznese, matr,
- oprema in oblačila so pripravljena (zaradi zgornje alineje še vedno na neprimernem mestu),
- še vedno nimam strij (huraaaaaaaaa zame),
- še vedno nimamo izbranega imena.
 
No, kaj več (tudi to, če v torek G slučajno najde lulčka) pa napiševa po naslednjem pregledu.
 
Uživajte 100 na uro (oz. po omejitvah)!!!!!!!!!!!
 

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 580
   RE: JULIJ
3.6.2006 19:28:47   
Naty*Taja
Zdravo - eno vprašanje za JANIČKO - a mi lahko zaupaš, kje si kupla ta voziček in koliko je stal? Jaz sem tudi razmišljala o njem. sam se še nisem točno odločla kolk bi nam prav prišel, ker naš tavečji že čist lepo hodi in se zna ahtat tudi zunaj. Ka pa vem, če se bo sploh še hotel vozit? Bom še premisla, če nebi raje nabavila ono pručko, ki se zadaj pripne,če ne bo hotu it zraven, da bo pa tam gor stopil. Me pa vseeno zanima,kje si kupla ta voziček. Sem ga vidla v BC v Planetu. Sej si ti nekje iz Celja, a ne?
Drugače sem pa jaz danes malo gledala kopalke - a morjo nujno vse nosečke imet enodelne kopalke?! Jaz bi mal bušija posončla, pa ne vem, kake si naj kupim. Če seveda ne bomo v bundah hodli okrog, če bo tak svinjsko mrzlo!!
Sem opazla, da bo v julijo veliko punčk - tak da upam, da bo tudi naša počenka user posted image . Čeprav bomo tudi pobiča veseli.
Pa vidim,da imate že ful vse pripravljeno - me je kr mal panika, ker jaz nimam še nič. Sam tisto, kar že za tavelikega rabim. Cotik sploh še nimam nič kupljenih, bom namreč mogla kej nabavit, ker sta glih en letni čas zapored! Razen seveda, če bo tudi julija in avgusta še sneg padu user posted image .

Imejte se in ve kr veliko pište, kaj se kaj dogaja z vami. bom imela ogromno dela, ko bomo prišli z dopusta user posted image .

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu *Neja*)
Neposredna povezava do sporočila: 581
   RE: JULIJ
3.6.2006 20:36:54   
Jančika_
Naty-Taja, voziček je res super, danes smo ga preizkusili še z Vasjevim bratrancem, ki ima dva meseca. Vasja je bil ponosen ko sam satanuser posted image . Takega, samo v drugem vzorcu, imajo v Arielu v City Centru. Jaz pa sem ga naročila iz Nemčije in sicer na tejle strani:

http://www.kikiwelt.de/

Pojdi na  "zum Shop" in tam poišči Geschwisterwagen. Tale naš je Tandem 6 od Haucka in stane 129€. S poštnino in bančno provizijo vred me je prišel 39 čukov, medtem ko v Arielu stane 55 jurjev! Dobila sem ga pa super hitro - naročila v četrtek, takoj so mi poslali podatke za plačat, plačala sem v petek popoldan, v torek so mi sporočili, da so poslali in v četrtek je bil voziček tu. Če bi naročila na začetku tedna, bi sigurno bilo še prej. V glavnem, zelo sem zadovoljna s Kikiweltomuser posted image .

Jaz sem tudi razmišljala o vseh sortah drugih pripomočkov, a na koncu sem ugotovila, da bo vsaj za nekaj mesecev tole najboljša rešitev. Kiddyboard ne pride v poštev, ker sem premajhna in že brez tega kdaj brcnem v zadnji del vozička, pa še Vasja ne bi bohve kako dolgo hotel stati na njem. Opcija je bila tudi Strolli Rider, ki ga prodajajo v Mozirju (http://www.comfortbaby.com/faq.html), samo spet isto - kako malega prisiliti, da bo ostal gor? Živimo pa sredi mesta, avti vsepovsod - mama pa ima samo dve roki.

Tako da - priheftala ga bom not v vojzek, pa amen. Septembra gre pa itak v vrtec (smo ravno danes dobili pošto), tako da ne bom tako veliko sama z obema (zdaj je mali namreč še doma z mano).

*Neja* - to, da stanovanje še ni zrihtano, je pa tipičnouser posted image . Jaz sem morala biti po porodu še 2 tedna pri mami, ker je moj heroj sam delal kopalnico. Tik prej sva pa dala delat centralno, pa vgradno omaro, pa še kaj... Skoraj ne poznam para, ki ne bi tik pred zdajci še kaj brkljal in ko ga ne bi kak majster zezal - nama so omaro prišli naredit 5 tednov po obljubljenem rokuuser posted image .

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 582
   RE: JULIJ
4.6.2006 9:12:58   
Jančika_
Aja, Naty-Taja, šele zdaj vidim, da si iskala kopalke. Če še ni prepozno - jaz sem kupila super lepe v Mothercareu (Modiana v tavelikem Mercatorju). So dvodelne, sicer pokrijejo trebušček, a se vidi, da so dvodelne. Mi je kar žal, da sem jih samo 2x uporabila. No ja, bojo pa za naslednjič. Sem dala eno fotko v moj zadnji album.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 583
   RE: JULIJ
4.6.2006 14:24:13   
Naty*Taja
Hvala Janička. Se bom še odločla. Za Mothercare v Merkatorju pa sploh nisem vedla,da obstajauser posted image . Bom šla pogledat.

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 584
   RE: JULIJ
4.6.2006 16:55:32   
Naty*Taja
Mene pa nekaj zanima. A ima še katera občutek, da se spodaj že pripravlja. No ja mi imamo še skoraj dva meseca do roka, pa se mi zdi , da se mi že kosti mehčajo. Resno, me tak tele sramne kosti bolijo in pečejo. A ima katera podobne izkušnje. Namreč ko sem se menla s kar nekaj nosečnicami ni nobena imela podobnih izkušenj. Meni pa se je to že pri prvem dogajalo, sam ne tak zlo kot zdej. Me res zanima za kaj se točno gre. Sej vem, da so take in podobne zadeve čist normalne ob koncu nosečnosti, me pa res zanima, če je katera kej slišala za kaj točno to tak boli?
No drugače pa se men že včasih zdi, da bom kr rodila, ko mojga tavečjega kiteka preveč dvigujem. Bom verjetno res čist mogla nehat, če hočmo vsaj približno do konca počakat.
Pa mali tudi že malo manj brca, kot je. Verjetno mu že placa zmanjkuje?!
Bo že držalo, da je vsaka nosečnost drugačna. Mene osebno zdej proti koncu bolj matra, kot me je pri prvem. Verjetno je krivo tudi to, da premalo počivam...
Pa sej bo hitro mim.... če verjameš, ker men se pa že tak vleče.


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 585
   RE: JULIJ
4.6.2006 18:27:10   
malicki
Naty da te malo pomirim, tudi jaz za user posted image  nimam še nič pripravljeno. Pa saj imava še skoraj 2 meseca časa.
Večino cotik in večjih stvari imam nakupljeno, manjka mi pa še en kup drobnarij. V planu imam da vse nakupim do konca tega meseca.
Šele julija se pa mislim lotiti pranja cotik in posteljnine, tudi posteljica in jogi bosta ostala še ta mesec kar lepo zapakirana.

Mene sramne kosti še nič ne bolijo, mi je pa ta teden dan ali dva malo bolj navzdol pritiskalo in sem že pomislila da bom rodila user posted image user posted image  ma zame je to prvič in sploh ne vem kak se bo začelo.
Pa že od vsega začetka me po malem štiha v desni ritnici, zadnji mesec pa je že zelo boleče, vedno ko se sklonim ali pa vstanem me vseka v tazadnji user posted image

Tudi meni se zdi da se je user posted image  malo umiril, me je pa zadnjič direkt v popek brcnil in izbočil ven rokico ali nogico. Uf to je pa bilo res bolečeuser posted image

LP


(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 586
   RE: JULIJ
4.6.2006 22:25:19   
Jančika_
Uf, moja medenica je že čisto razmajana. Ko zjutraj vstanem, sploh ne morem narediti prvih nekaj korakov - stojim tam ob postelji ko kaka prababicauser posted image . Pol se pa to nekak poštima in lahko normalno hodim. Sramno kost sem pa bolj čutila kakšna dva meseca nazaj, zdaj je skoraj ne, samo tu in tam.



(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 587
   RE: JULIJ
5.6.2006 7:33:26   
Naty*Taja
JOj punce, mene pa zmeri bolj boli ta sramna kost!
Ti Malicki, dej se ti bolj previdno sklanjaj oz. raj počepaj, ker po moje je tole tvoje sekanje v ritnici posledica malce vkleščenega al pa vnetega živčka!! Verjemi, da nebi blo nič fajn, če te začne še cela noga bolet!


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 588
   RE: JULIJ
5.6.2006 7:35:17   
Naty*Taja
Ja Janička zgleda,da je pa potem v drugo tole bolj izrazito?! Se že prej telo pripravi, ker ve kaj ga čaka user posted image  user posted image , pa je zato tudi lažje?!
Bomo vidli, ne?

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 589
   RE: JULIJ
5.6.2006 14:55:56   
Jančika_
Ja, tudi meni se zdi, da so vse tegobe v drugo bolj izrazite in se prej začnejo, začenši s slabostjo... Upajmo, da bo dete res lažje našlo pot ven, ko že ima stezo utrjenouser posted image . No, pa tudi če bo tako kot prvič, bom vesela.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 590
   RE: JULIJ
5.6.2006 19:53:17   
kapesanta
No fajn da slišim da nisem edina, ki me boli spodaj - od medenice do stramne kosti - kot bi mela muskelfiber. Sem dons skoz na WC hodila, ker sem mela  skoz občutek da mi voda odteka user posted image user posted image  - kva psiha dela....
Jaz sem danes v BC kupila še deknico in še eno posteljnino. Imam sicer že dve, ampak nisem imela obrobe. Sem nesla nos med razprodajo, pa sem izbrskala za 50% skonto obrobo in prevleki za kovter in povšterčk (za 4 jurje - tolk sem v arielu gledala samo obrobe).
Pa celo do čaja iz malinovih listov sem prišla - pa da vidimo kva je to za eno čudo.

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 591
   [Brisano sporočilo]
6.6.2006 13:03:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kapesanta)
  Neposredna povezava do sporočila: 592
   RE: JULIJ
6.6.2006 13:34:06   
Alisa
Mene pa tud spodaj boliuser posted image . Mam kar neke strele dol se mi zdi. Včasih kar malo zapeče. Nekaj časa sem to čutila samo zvečer pa sem mislila da preveč gibljem zdaj pa lenarim ko je tak grozn vreme pa je še huj. Ampak bo že.

Včeraj sem bila prvič na Dekompresiji pa se mi zdi kar uredu. Je pa kar gužvica glede na to da je to samo v Ljubljani. Bila sem včeraj z eno pa je rekla da je že v prvi nosečnosti hodila na to in da ji je zlo pomagal glede nog in da ji niso zatekale. Je pa tud dobr za lažji porod in boljšo prekrvavitev in baje tudi pomaga user posted image . Jaz zaenkrat nimam problemov z zatekanjem nog se pa zjutrj zbudim malo zabuhla v obraz, vendar je čez kake 10 min. po tistem ko vstanem dobr.

Obroba za posteljco sem jaz kupila kak mesec nazaj v Pikapolonci na Rudniku pa je bla 5000 sit kako neko znižanje.

To sem vam še hotla povedat; v Leclercu imajo neko akcijo in grem danes kupit igralno podlogo stane samo 6.390. sit in posteljni komplet stane 7.490 sit vsebuje pa spalno vrečo, zaščito za posteljni rob in igračo. To bom še videla kakšne barve majo. Pa še par zanimivih stvari.

Evo zdaj se pa sonček nekaj kaže, grem mal ven dokler je še sonček.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 593
   RE: JULIJ
6.6.2006 23:33:25   
Jančika_
Mene tudi kar naprej nekaj štiha malo tu in malo tam...boh pomagaj, paše zraven. Me pa vsakič malo stisne, da ne bi bilo že tak daleč - jaz bi kar še vse dobre 4 tedne rada skozi dala (čeprav mi ni jasno, kako mi še ratuje cel dan rihtati malega in kako bo to čez 14 dni ali pa čisto na koncuuser posted image ).

Vesnica, ne vem sicer, katero kremo so imeli v mislih v vaši materinski šoli, ampak iz prve roke oz. joškeuser posted image ti lahko priporočam Lanolin Multi Mam za bradavice. Pred dojenjem je ni treba izpirati (Bepanthen pač), vnaprej ti pa tudi ni treba ekstra utrjevati bradavic, pravijo svetovalke za dojenje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 594
   RE: JULIJ
7.6.2006 7:14:30   
Naty*Taja
Ja Vesnica - tak kot pravi Janička - Lanolin je zakon, kar se bradavic tiče. V CE porodnišnici dobiš tam tako 5-miligramsko. Pa tudi za presredel je ta vredu. Čeprav jaz bolj ne verjamem v tele finte, da pol lažje ohraniš presredek. Sem jaz v eni reviji našla kako masirat presredek pa sem to tudi delala, po me je pa tak prerezal in raztrgal, da so me pod narkozo šival.user posted image  Po moje, če nimaš raztegljive kože tam dol ti čist nič ne pomaga. Ne masaža pa ne krema. Sem pa tu nekje na forumu zasledila, da je eni mož med samim porodom močil presredek s kamilicami. Mislim,da je bilo tak user posted image . No ja, po moje je na tem bolj to, da si v glavi poštimaš.
Za bradavice sem tudi jaz slišala, da če jih prej mažeš, pa s frotirasto brisačo drgneš, da pol manj boli. Pa tudi to pri meni ni blo res!! Boli, dokler se ne utrdijo in to je to !! Je pa fajn, da si od vsega začetka mažeš po vsakem podoju, da ublažiš!
Morem it, mam pregled, pa se mojem na šiht mudi!!

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 595
   RE: JULIJ
7.6.2006 10:42:49   
sašaš
Joj, ženske moje, ste se pa razpisale. Še dobro, da sem predčasno z morja, drugače bi imela čisto preveč za prebrat! user posted image

Vse nekaj stokate o bolečinah spodaj. Jaz pa imam bolečine zgoraj - direktno pod desno joško v rebrih. Boli enkrat spredaj, enkrat zadaj - vedno popoldne ali zvečer, ko sedim. user posted image  Na levi strani nikoli. Ne vem, ali me toliko z nogicami tja pritiska...user posted image

Pa kolca se mu tudi! user posted image  Mi je to tako hecno. Bogi. Telovadi pa itak non-stop.

Tiste, ki se sprašujete okoli kopalk - meni se še najbolj fajn zdi navaden bikini. Spodnji del pride lepo pod bušija in je prav luškano.

Pa tole hočem vedno vprašat pa pozabim: a kaj sexate? user posted image  Meni hormoni očitno narobe delajo - nobene želje nimam, ampak se moj nič ne pritožuje. Se večkrat pogovarjava o tem in mi pravi, da bova potem vse not prinesla - ok. user posted image

Pa-pa!

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 596
   RE: JULIJ
7.6.2006 10:58:27   
*Neja*
Pozdravljene tudi od naju!
 
Torej, včeraj smo imeli pregled pri G, ki ni ugotovil nič drugega kot pa to, da naša pika pridno raste in da ima 2119 gramov. Menda je to v 34. tednu v redu. Po vseh debatah, ki sva jih imela z G sem ga še prosila, naj preveri, če še vedno pričakujemo pupo. Da vam ne povem, kak je skoraj znorel. Ni mu bilo jasno, zakaj nam (staršem) je to tako pomembno, kaj bomo dobili; naj bomo raje veseli, da je z otrokom vse v redu itd... Pa sem mu rekla, da si ne zna predstavljat, kako sem vesela, ker je z mojo piko vse o.k., vendar nam hkrati ONI (ginekologi) pač ponujajo to možnost razodetja spola otroka pred njegovim rojstvom, in če imamo starši možnost to izvedet, jasno, da bomo to možnost (nekateri) izkoristili, a ne? Me je samo debelo pogledal in rekel, da pa tak ni problem, da on pa tak pogleda, če se bo le videlo... Ja, ja... je nakladal ko kaka stara baba. No, pa da to ne bi bilo dosti, je naša pika noge - ne samo, da jih je držala skupaj - držala navzkriž! Kot kaka dama, ki sedi pri Tiffayju in je zajtrk. Je pol G komentiral, da je otrok zagotovo kaka ženska, ker ravno zdaj, ko bi se morala pokazat nekaj trmari.
 
No, tako da še zdaj ne vemo, kaj bo. Ampak smo se nekak navadili na misel, da bo punčka.
 
Sem pa hotla nekaj drugega vprašat; je res, da se proti koncu nosečnosti ne splača več hodit na 3D ultrazvo, ker naj bi imele preveč plodovnice in naj se ne bi videlo preveč lepo? Razmišljam še o dodatnem samoplačniškem 3D ultrazvoku pri dr. Lukmanu na Ptuju, pa zdaj ne vem, a je sploh pametno hodit...
 
No, lepo se imejte, vikend prinaša malo več sončka!!!!!!!!!!!

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 597
   [Brisano sporočilo]
7.6.2006 12:11:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *Neja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 598
   RE: JULIJ
7.6.2006 12:12:19   
klaja
Ste se kar razpisale, sicer sem vas redno čitala, samo časa ni bilo oz. volje, da bi kaj napisala. Sem imela toliko dela s pripravo dispozicije, ker mi je prvo mentorica zavrnila in sedaj jovo na novo.user posted image S to diplomo imam same težave......

Sicer se počutim ok, vendar tudi mene muči to zbadanje tam spodaj in to že kar lep čas. Ponavadi je najhujše ponoči, tako da se niti obrnit ne morem na drugo stran, tako boli. Pa saj bo boljše - upam.

Večkje sem zasledila, da bi naj spale na levem ali desnem boku, vendar meni najbolj paše če spim na hrbtu. Pa so nam v materinski rekli, da če nam paše, da lahko tako spimo. Če pa bi nastale kake teževe, pol pa je bolje na boku. Saj en čas še lahko spim na boku, pol pa me začne hrbtenica tako bolet, da je kar hudo in se moram obrnit.

Tudi kolca se ji zlo pogosto, da se mi kar smili, pa ne vem kako ji naj pomagam. Brca pa kadar le ima kako minutko časa. Najhuje je po kosilu in tako do večera, pa še ponoči. Takrat ko bi bilo treba it spat mi sploh ne da miru. Se pa pol midve k atiju sitsneva, da ima tudi on kaj od brcanja. Samo kaj ko se pol hitro vstran obrne.user posted image Me moj dragi zadnje čase kar preseneča, lahko rečem da ima ful rad otroke, samo tiste, s katerimi se že lahko igra in jih jezi. Pa je zadnje čase tudi naju začel malo žgečkat, pa nama kaj zapoje,... Mislim da se bo kar hitro vživel v vlogo atija.

Glede sexa, sma tudi midva to dala malo na stranski tir, mi sploh ni do tega, ker me vse nervira in moti. Pa ponavadi glih takrat začne mala brcat, tako da je ful čudn občutek. Tud midva sma rekla, da boma to nadoknadla user posted image .

Se vam javim v petek, ko imam pregled, da vidim kako je kaj z mojimi izvidi in slabokrvnostjo.

Uživajte v teh zadnjih tednih in predvsem se čuvajte!

(odgovor članu *Neja*)
Neposredna povezava do sporočila: 599
   RE: JULIJ
7.6.2006 15:14:01   
Jančika_
Vesnica, midva rečeva spremenjeni češplji špehovkauser posted image . Naju pa pri akciji to čisto nč ne motiuser posted image . Pa še nekaj - ne se mučit z zgago - hop v lekarno pa kakšen antacid! Pušenjak pravi, da to sploh in oh nič ne škodi. Jaz sem nabavila Rennie - hvala bogu, sicer bi se mi zmešalo. Res, nima smisla trpeti; v prvi nosečnosti nisem hotela nič takega vzeti, pa mi še zdaj ni jasno, zakaj sem se toliko matralauser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Ime za punčko
pikolinaa

Ali vam je všeč ime Minka?

DA (26%)

NE (74%)


Število vseh glasov: 295

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!