*Neja*
|
Pozdravljene tudi od naju! Torej, včeraj smo imeli pregled pri G, ki ni ugotovil nič drugega kot pa to, da naša pika pridno raste in da ima 2119 gramov. Menda je to v 34. tednu v redu. Po vseh debatah, ki sva jih imela z G sem ga še prosila, naj preveri, če še vedno pričakujemo pupo. Da vam ne povem, kak je skoraj znorel. Ni mu bilo jasno, zakaj nam (staršem) je to tako pomembno, kaj bomo dobili; naj bomo raje veseli, da je z otrokom vse v redu itd... Pa sem mu rekla, da si ne zna predstavljat, kako sem vesela, ker je z mojo piko vse o.k., vendar nam hkrati ONI (ginekologi) pač ponujajo to možnost razodetja spola otroka pred njegovim rojstvom, in če imamo starši možnost to izvedet, jasno, da bomo to možnost (nekateri) izkoristili, a ne? Me je samo debelo pogledal in rekel, da pa tak ni problem, da on pa tak pogleda, če se bo le videlo... Ja, ja... je nakladal ko kaka stara baba. No, pa da to ne bi bilo dosti, je naša pika noge - ne samo, da jih je držala skupaj - držala navzkriž! Kot kaka dama, ki sedi pri Tiffayju in je zajtrk. Je pol G komentiral, da je otrok zagotovo kaka ženska, ker ravno zdaj, ko bi se morala pokazat nekaj trmari. No, tako da še zdaj ne vemo, kaj bo. Ampak smo se nekak navadili na misel, da bo punčka. Sem pa hotla nekaj drugega vprašat; je res, da se proti koncu nosečnosti ne splača več hodit na 3D ultrazvo, ker naj bi imele preveč plodovnice in naj se ne bi videlo preveč lepo? Razmišljam še o dodatnem samoplačniškem 3D ultrazvoku pri dr. Lukmanu na Ptuju, pa zdaj ne vem, a je sploh pametno hodit... No, lepo se imejte, vikend prinaša malo več sončka!!!!!!!!!!!
|