ZalaTM
|
Lep dan vsem, ja bolj se bliza bolj smo klepetave -hi. Kapesanta - kar se tiče teže dojenčka,...meni je okvirno zmeril na zadnjem UZ, sej ni to čisto točno, ampak po nekih njihovih meritvah to lahko priblizno vidijo koliko je težek. Tako, da če še nisi imela UZ - tega zadnjega (žal je samoplačniški) ga kar vprašaj če ti pove tudi okvirno težo. Jaz drugače hodim v Zagorje k dr. Mlinariču. Ja, hahaha,...pozabljivost, pa sem ze mislila, da sem edina,...tudi jaz opazam, da ful pozabljam,...pa po pravici, skusam biti tudi čimbolj sproščena, pa se mi ne da niti študirat več nič, sploh odkar sem sla na dopust in nisem več v službi - hi, hi,...sej ne vem če je to lih prav,...ampak vseeno. Brca mene še ne tolk dosti,...na vsake tolko - ima svoje intervale,... Babce tudi jaz se nisem izbrala, sem tudi slišala same pohvale, tako, da tista ko bo pač takrat tam upam, da bo prava. Vesnica poznam ene Meškote, pa ne vem, če so pravi -K.(starejši) je moj letnik in če misliva iste potem je tvoj G. - a je to to??? A na materinski si bila v Zagorju??? Ker če ja potem sva se ziher tam videli že. Tudi jaz sem si kar nekaj stvari že spakirala za bolnico,...haha,..ja malo zgodaj je še,...ampak nikoli ne škodi. No lep dan,...danes je celo malo sončka. pa, pa vsem.