|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJ
29.5.2006 21:49:47   
ZalaTM
Zivjo vsem,

no naj se še jaz malo pofočkam, čeprav malo pozno - sem namreč tako kot ve že "skoraj" na koncu - ampak nisem prej opazila, da se Julijke zbirate tukaj, pa še bolj nova sem in bolj prebiram poste na forumu.

No v glavnem - sem v polnem pričakovanju - PDP je 11.7.2006 in z mojim možekom že komaj čakava, da vidiva kdo naju obišče.

Lep dan,večer, predvsem pa prečudovito nosečnost do konca -M.



_____________________________

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 551
   RE: JULIJ
30.5.2006 9:49:22   
malicki
Pozdravljene user posted image  in Zala dobrodošla med nami julijkami.

Danes se je moje dete končno umirilo user posted image - upam samo da ne hvalim prehitro. Zadnji teden dni sem bila že kar malo tečna, nasploh čez vikend, ker se mi je user posted image  nonstop obračal, sem imela občutek kot da mi premika notranje organe. Pa trebušček je kar narastel, naenkrat se ne vidim več spodaj user posted image .
No danes je pa kar mir, razen občasnih rahlih brcik v mehur. Upam da je dete končno našlo svojo pozicijo in nasploh da se je obrnilo na glavo. Bom pa izvedela v 37. tednu, ko imam še en UZ.

A je vam že tudi kaj vroče?? No danes sigurno ne, ampak čez vikend me je ful vročina dajala. Ponoči spim že nekaj časa odkrita, samo v pidžami, pa sem drugače bolj zmrzljivi tip. Sem se kar malo zamislila kako bo julija.

Jaz previjalne mize nisem nabavila, ker sobice nimamo, drugje pa ni prostora. Dobila sem veliko banico z nastavki, tako da jo bom lahko imela na bani in bo to super za moj križ, pa še dolgo jo bom lahko uporabljala. Previjala bom pa kar v kopalnici na pralnem stroju, se mi zdi najbolj praktično in otroka ne bo potrebno prenašati. Čebriček bom dobila na izposojo, tako da verjetno ga bomo preizkusili, če nam bo ustrezal bomo pa vidli.

Zanima me če ste že imele obisk patronažne in s kom se to pravzaprav dogovoriš? A moram G kaj omeniti?
Počasi pa odštevam moje zadnje dneve v službi, res že komaj čakam da zaključim.

LP


(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 552
   RE: JULIJ
30.5.2006 11:42:27   
tanja981
Dan klepetulje!

No, ravnokar prihajam iz pregleda pri moji g. Zaenkrat vse tako kot mora bit. Kile so sicer šle malo gor ampak v mejah normale (2kg v enem mescu), izvidi so tut vredu. Sem pa dobla direktivo da moram mal več počivat, ker naše user posted image tehta "samo" 1800g... sicer je to čist v mejah normale, ampak glede na to da smo do zdaj skoz prehitevali smo pa zdej kr odzadi. Tako da bomo očitno zdaj še bolj na izi... Saj se verjetno res pozna da letam non stop sem in tja... tečaji pa izpiti pa še delo na hiši.... Kontrolo mam čez 14 dni, ko me čaka 3. testiranje za tokso in pa ctg.

Malicki: glede obiska patronažne je pr nas tako, da takrat ko rodiš pokličeš v zdravstveni dom pač katerega obiskuješ ti in katerega bo obiskoval otrok. Pol se pa takrat kr s patronažno preko telefona dogovoriš kdaj pride prvič na obisk. Vsaj taka navodila sem jz dobla... verjetno pa je praksa od zd do zd drugačna... Najboljš da vprašaš svojo g. ali pa pokličeš v zd pa ti bodo povedli.

Pridne bodite!

_____________________________

pa ga imamo, našega knedlčka.... Vid je prijokcal 28.07.
drugi knedlček se nam bo pridružil 27.09.!!!!

http://tanja-ribica.moj-album.com/

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 553
   [Brisano sporočilo]
30.5.2006 12:24:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanja981)
  Neposredna povezava do sporočila: 554
   RE: JULIJ
30.5.2006 13:02:14   
Alisa
Najprej pozdravček novi julijki Zali!

Glede partonažne so tudi nam rekli v šoli za starše, da ko pridemo domov naj pokličemo v ZD in se domenmo za prvi obisk. Lahko da je res odvisno od ZD.

Na pregledu k sem ga imela prejšnji teden je tudi meni otroček manjši kot bi moral bit za tisti teden starosti. Oziroma napisala je da ustreza za 1 teden nazaj , glede na njihovo tabelo ko jo imajo tam. Tko da bom vidla kaj bo rekla naslednjič.

Punce a si je vaša bebica tud vzela čas za sebe in spanje. Pri meni se je umiril in ni več tako živahen kot prej a je prav da se je že zdaj tko umiril. Me včasih kar panika zagrabi, ker se čez dan nič ne premakne pa se potem zvečer kobaca in brca.
Danes grem še zadnjič v šolo za starše pa bom magar vprašala.

Lep pozdravček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 555
   RE: JULIJ
30.5.2006 16:02:02   
Anonimen
Zdravo, punce!

Ker že nekaj časa nisem obiskala foruma, sem vas danes iz firbca poiskala, če se še družite. Tudi sama sem (že) nevčakana julijka (29.07.). Ko pa jo takole zasoli še vreme, res ne veš kaj bi sam s seboj.

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 556
   RE: JULIJ
30.5.2006 16:06:12   
Anonimen
Zdravo, Alisa

Jaz tudi čez dan ne opazim toliko, ker se ves čas premikam. Zvečer, ko se umirim, pa tako veselo nabija, da mi gre že kar na živce. Včasih ga moram zvečer prav čakat kakšno uro, da se umiri, da lahko zaspim. Lp

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 557
   RE: JULIJ
30.5.2006 20:14:33   
sašaš
Čau julije!

Samo, da se še enkrat javim, preden pobegnemo na morje. Jutri še zadnjič delam, v četrtek pa na dopust za slab teden, pa za nekaj dni domov in potem nazaj še za dober teden! user posted image  Samo vreme moram še naročit...user posted image

Moj user posted image  me kar naprej nekam pod rebra dreza, me včasih že kar boli. Ampak se mi zdi, da bomo čez kakšna 2 meseca vse pogrešale te brcike in zbadanja.user posted image

Pridne bodite, pazite nase in na svoje user posted image ! Pa hitro še po zadnjih nakupih in opravkih, da bo ostalo še kaj časa na koncu za počivanje! user posted image  Aja, pa naspat se je še treba v teh nekaj tednih...





_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 558
   RE: JULIJ
30.5.2006 21:06:09   
ZalaTM
Kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnica24

Pozdravljena Zala!
Še ena, ki bo rodila v Trbovljah-super! user posted image
Men so PDP prestavli iz 15.7. na 12.7., tko da se mogoče celo kaj vidimo user posted image

Iz kje pa si, če ni skrivnost? Tu pri julijkah sva dve trboveljčanki, a ne Kapesanta?

Tinka hvala za izčrpne informacije user posted image


Zivijo Vesnica in Kapesanta ,

ja, sem opazila ja, da sta že dve gor, ki bosta pravtako julija rodili v Trbovljah - no jaz sem drugače iz Kisovca, pa ve? Mogoče pa se res kaj srečamo prav v porodnišnici a ne? Saj porodnišnico Trbovlje kar pohvalijo - to je moj prvi otroček, tko, da sem že čist zmedena in panična, ... zdaj pa sploh ko gre proti koncu - ampak bomo zmogli - darilo bo neprecenljivo.

Jaz sem bila 14 dni nazaj na 3 UZ in moj user posted image  je tezak ze kar 2000 g - tko da pridno rastemo - tudi gibam se vsak dan tezje, ampak se trudim vsaj 1x dnevno iti malo na sprehod - o kg pa rajši ne bi, sem jih nabrala +12 -hmmm,...pa bo že user posted image . Ponoči me malo mučijo bolečine v prstih in pa na nogah stopala in meča,....ampak ne vem, kaj je to, ker se mi zdi, da zatekam ne???

Aja še nekaj me zanima, kdaj se ponavadi začnejo CTG pregledi in kako pogosti so??? A ktera ve???

Ja nič punce uživajte in pobožajte bušije.



_____________________________

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 559
   RE: JULIJ
30.5.2006 22:06:45   
kapesanta
o julijke, dons ste ble pa zgovorne.
Pozdravček ZalaTM. Jaz sem carinik na meji Trb-Zag, v Kisovcu pa služim kruh (še en teden). Jst pa nč ne vem, kolk je moja user posted image  težka - kako pa to ugotovijo? Na Ptuju mi je z UZ določil težo, moj G pa mi ni še nikol meru.
Glede CTG pa žal nč ne vem - bom v četrtek G vprašala - upam da se bom spomnila (a ste ve tud kej pozabljive ratale?).
Mene je pa zatekanje skor čist obšlo - razen če pretiravam s sedenjem v službi, takrat mal težje čevlje obujem - upam da bo pri tem tudi ostalo.
user posted image  skor skoz brca, tko da sem prav vesela če mi da za kake pol ure mir, ker se lahk pol normalno vsedem - se že vsi norca delajo, ker ležim za računalnikam. Zvečer pa zašibamo naš vrtiljak (ribic ni blo, tko da mamo male leteče medvedke), tko da hitrej zaspim (user posted image  pa naj žura).

Vesnica24 - a ti že maš izbrano babco - a to pri nas urediš prej al pol -
Sašaš - tebi pa želim SUPER FAJNE počitnice - dej še mal namest mene uživi.

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 560
   RE: JULIJ
31.5.2006 5:59:37   
klaja
Hojla!

Pozdravček novima dvema!

Malicki - jaz sem že bila deležna obiska patronažne sestre. Je prišla kar sama, se nisem nič dogovarjala z nikomer, zgleda da same dobijo podatke in pol pridejo. Tudi za potem, ko bom že rodila mi je rekla, da me bo ena obiskala v porodnišnici in preverila naslov, če je pravilen ter da pride sama in je ne rabim klicat.

Sašaš - želim ti lep dopust in čim več lepega vremena ter uživaj!!!

Zala TM - nisi edina, ki si je nabrala tolk kg, jaz jim imam +14, pa se non strop gibam in nič ne pomaga. Sicer pa včasih slišiš, da se ene zredijo po 25 kg ali še več, tako da mislim, da najine kile niso katastrofalne.

Vesnica 24 - Očitno le ne bova imeli istega PDP-ja, meni pa je ginekolog rekel, da je možno, da bo kak teden pozneje. Ni pa nujno, ena malo bolj pozno, druga prej pa bo.

Drugače pa user posted image brca čez cel dan in ni miru, pa tudi ponoči opažam da je v nenehnem gibanju. Mi je patronažna rekla, da kakšen ima zdaj ritem, da bo tudi potem, ko se bo rodila. In opažam, da se najhujše prične zvečer in traja pozno v noč. Upam, da si bo pol premislila in bodo noči bolj mirne kot sedajuser posted image .
Zatekanje pa me spremlja že kar lep čas , najhujše je zvečer in zjutraj, čez dan pa se umiri. Trpijo pa predvsem noge, prste dobim take, kot če bi me čebele spikale. Najbolj pa me nervira to otrdevanje trebuha, to pa je res zoprna stvar. Dobim občutek, da mi bo razneslo trebuh in se kako minuto niti premaknit ne morem.

Lep dan vsem!!!!!!!!


(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 561
   RE: JULIJ
31.5.2006 7:18:46   
kapesanta
Mi je patronažna rekla, da kakšen ima zdaj ritem, da bo tudi potem, ko se bo rodila.
Ojej - pol se lahk kr poslovimo od spanja - raj user posted image  ne bom nč povedala.

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 562
   [Brisano sporočilo]
31.5.2006 9:11:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Špela100)
  Neposredna povezava do sporočila: 563
   [Brisano sporočilo]
31.5.2006 9:23:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kapesanta)
  Neposredna povezava do sporočila: 564
   RE: JULIJ
31.5.2006 11:33:38   
malicki
Za patronažno sem spraševala, ker bi nas naj 1x obiskala že pred porodom in preverila koliko imamo pripravljeno za naše user posted image . Jaz pa si tudi še vedno nisem spremenila stalnega naslova ozir. uredila začasnega.
No v naslednjih dneh sem dogovorjena z eno patronažno da se slišiva in vidiva ali me bo lahko ona imela. Je prijateljičina mami in bi mi bilo super imeti njo.

Mene je zadnje dni kar malo strah, da se mi dete ne bo obrnilo na glavo. Kar neka panika me daje, nasploh ko kdo omeni carski rez. In res komaj čakam na tisti UZ v 37. tednu ko bom izvedela kako je user posted image  obrnjen. Saj poroda me ni strah, to sem čisto skulirana, samo carskega reza me je pa groza.

Pranja cotik in posteljnine se mislim jaz lotiti šele mesec dni pred PDP. Ker drugače se bo samo prah gor nabiral.

Saša ti si pa s kilogrami prav pridna. Sta me Zala in Klaja kar malo potolažili, jaz sem do 33. tedna nabrala +12. Pol pa ni čudno, da me je pri mojih 160cm sam trebuh in rit user posted image user posted image user posted image

Imam pa že nekaj časa spet ful apetit, samo bi nekaj hrustala, čisto nora sem na sladoled, jagode in pivo. To bi pa lahko kar v neomejenih količinah.

Uživajte z našimi bebikami.

LP
malicki (33t)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 565
   RE: JULIJ
31.5.2006 12:24:52   
ZalaTM
Lep dan vsem,

ja bolj se bliza bolj smo klepetave -hi.

Kapesanta - kar se tiče teže dojenčka,...meni je okvirno zmeril na zadnjem UZ, sej ni to čisto točno, ampak po nekih njihovih meritvah to lahko priblizno vidijo koliko je težek. Tako, da če še nisi imela UZ - tega zadnjega (žal je samoplačniški) ga kar vprašaj če ti pove tudi okvirno težo. Jaz drugače hodim v Zagorje k dr. Mlinariču.
Ja, hahaha,...pozabljivost, pa sem ze mislila, da sem edina,...tudi jaz opazam, da ful pozabljam,...pa po pravici, skusam biti tudi čimbolj sproščena, pa se mi ne da niti študirat več nič, sploh odkar sem sla na dopust in nisem več v službi - hi, hi,...sej ne vem če je to lih prav,...ampak vseeno.

Brca mene še ne tolk dosti,...na vsake tolko - ima svoje intervale,...

Babce tudi jaz se nisem izbrala, sem tudi slišala same pohvale, tako, da tista ko bo pač takrat tam upam, da bo prava.

Vesnica poznam ene Meškote, pa ne vem, če so pravi -K.(starejši) je moj letnik in če misliva iste potem je tvoj G. - a je to to??? A na materinski si bila v Zagorju??? Ker če ja potem sva se ziher tam videli že.

Tudi jaz sem si kar nekaj stvari že spakirala za bolnico,...haha,..ja malo zgodaj je še,...ampak nikoli ne škodi.

No lep dan,...danes je celo malo sončka.

pa, pa vsem.






_____________________________

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 566
   [Brisano sporočilo]
31.5.2006 15:39:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ZalaTM)
  Neposredna povezava do sporočila: 567
   RE: JULIJ
31.5.2006 16:28:11   
ZalaTM
Oj Vesnica,

user posted image  kako majhen je svet a ne? Jaz zdaj vem ktera si ti - sem pogledala v album - jaz nimam tam se nič slik, bom kakšno dodala - ampak hm,...kako naj ti opišem,...nisva bili v isti skupini pri telovadbi - sva pa mi2 z mojim možekom prvi dan malo zamudila na tečaj,...mogče se me boš po tem spomnila,...

pa, pa,...M.

_____________________________

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 568
   [Brisano sporočilo]
31.5.2006 17:06:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ZalaTM)
  Neposredna povezava do sporočila: 569
   RE: JULIJ
1.6.2006 10:09:08   
ZalaTM
Ojla,

imam rjavkaste dolge lase ja,...hm,...v trenirki pa nimam pojma kaksni sem bila :).

baj,baj,...M.



_____________________________

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 570
   RE: JULIJ
1.6.2006 18:09:30   
Naty*Taja
Madona ste pridne - morem pa zdej večkrat gor, da ne bom pol pol ure sam brala user posted image ! Mi smo kr po starem, brcamo še vedno kr fajn, pa nekam stegnjeni smo, ker se jaz niti pripognit ne morem, ker me tak zaboli - se tak držim, kot da imam štil od metle privezan na hrbet!user posted image
Tudi mi se počasi odpravljamo na dopust in sicer gremo v ponedeljek teden. Mal mi gre na živce,ker si nimam časa čist nič pripravit! Se mi zdi, da kr naprej perem, peglam, pucam, pa je kr naprej vse razmetano, poln koš za perilo, ona bana za nezlikane cote pa prepolna. Pa komaj popucam te cote, pa je zvečer spet poln koš.... user posted image  Ka bo šele potem, ko bomo štirje in bog ne daj ko bosta mala v vrtcu in jaz v  službi?!user posted image user posted image
No ja. Za malega pa res nimam še nič pripravljeno - niti rukzaka za v bolnico! Madona, če me kej prej prime, bo mogu moj vse drug dan za menoj v bolnico prinest, če bo seveda najdu v vsej tej zmedi!!!
Mal sem not padla - sorry, sej ne bom več jamrala. user posted image
Sem se zdej spomnala, da me je ravno danes kolegica spraševala o ctg - jaz pri prvem do 38. tedna nisem imela nobenga. Šele ko sem rodit šla en teden pred rokom. Tak da je verjetno povsod drugače. Me pa preseneča tole z babicami - pri nas pride prvič po porodu, ko domov prideš.
Zdej pa grem, ker je mali prišu!!


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 571
   RE: JULIJ
1.6.2006 22:27:06   
kapesanta
dons sem bla pri G, zdej so mi ene bakterije odkril, tko da sem šla domovgrede še v labaratorij (spet) vodo dat - bojo pogledal kaj bo iz nje zrastlo. Tko da imam zgleda zdaj že tedenski abonma. A katera kaj ve, lahko bakterije kaj resnega naredijo al to zdravijo bolj preventivno?

Pa spet pregled (baje se mi vrat že mehča - skratka zadeva očitno gre proti koncu) pa hiter UZ (da se je prepriču da smo še vedno v pravi legi) in sem ga vprašala kolk smo teški, da še nikjer nisem zasledila da bi to pisalo. Tko da je še to mal pomeru in pravi da smo čist normalno težki user posted image , da pa je to tolk približno, da tega običajno ne gleda in ne izmeri. No ja tok o tem.
 
Naty-Taja - tudi tebi želim SUPER FAJNE počitnice.

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 572
   RE: JULIJ
2.6.2006 8:02:55   
Naty*Taja
Hvala Kapesanta! Komi že čakam, čeprav ne vem kdaj mi bo uspelo spakirat user posted image .
Kar se pa gledel teže bebice tiče, jo približno zračuna rač. iz mer obsega glavice, trebuščka in dolžine nogice. Je pa res približno, ker se lahko celo za 700 g, tak da lahk kako brezpotrebno paniko naredijo! Verjetno ima tvoj g slabe izkušnje s tem, pa raj nič ne govori. Sej če imaš trebušček dost velik je to tudi eno merilo, da mali raste!
Upam, da ne bo kej hujšga s temile bakterijami. Če se vrat mehča pol boš pa kmalu na oni listi mamic, ne nosečkuser posted image ! Mogoče boš pa prva med nami?

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 573
   RE: JULIJ
2.6.2006 13:52:57   
kapesanta
uf, no ja - glede na PDP se res zna narest da bom med prvimi - sam bi raj vidla če bi šla mal čez PDP, glede na to, da mi je G glede na velikost otročka prestavil datum menstruacije za celih 10 dni nazaj glede na moj menstrualni koledarček.
Moram priznat, da pojma nimam, kako hitro napreduje mehčanje vratu, ko se enkrat začne. Mogoče bo šlo pa bolj počasi....

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 574
   RE: JULIJ
2.6.2006 20:11:28   
Alisa
Joj ste se razpisale, par dni nisem nič gledala gor pa sm zdaj imela ful za brat.
Punce tiste k greste še na dopust pred porodom se lepo mejte, jaz bom pa počakala da dam to čez pa bomo potem proti koncu avgusta mal skočil na morje, če bo lepo vreme.

No user posted image  je spet ratala zlo aktivna čez cel dan in tudi ponoči tko da ne vem kdaj sploh spi. če pa že ne brca se pa obrača.
A je katera mogoče porajtala da se otročku kovca, mojem se tolk da se mi že kar smili. Sm ne morem nič naredit.

Pozdravček

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Gibi ploda
Alizee

Kdaj ste v prvi nosečnosti prvič začutile gibe ploda?

pred 20. tednom (65%)

v 20. tednu (17%)

v 21. tednu (10%)

v 22. tednu (4%)

v 23. tednu (2%)

kasneje (2%)


Število vseh glasov: 48

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!