|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJ
14.5.2006 13:31:03   
klaja
Še enkrat se oglašam jaz. Sem prej nekaj pozabila vprašat. Zakaj nimam v spodnji vrstici pod sporočilom teh ikon, kot jih imate ve (e-mail, kontakt, album)? A imam mogoče kaj izklopljeno?
Hvala!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 501
   RE: JULIJ
14.5.2006 21:08:43   
kapesanta
Ikone so zgleda vezane na prijavo - ostale jih vidimo.

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 502
   RE: JULIJ
14.5.2006 21:37:14   
Ancy
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Še enkrat se oglašam jaz. Sem prej nekaj pozabila vprašat. Zakaj nimam v spodnji vrstici pod sporočilom teh ikon, kot jih imate ve (e-mail, kontakt, album)? A imam mogoče kaj izklopljeno?
Hvala!



Verjetno zato, ker nemores sama sebi posiljat e-maila in gledas svoje albume kje drugje, blokirat se pa tudi ne mores ???

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 503
   RE: JULIJ
15.5.2006 7:57:24   
Naty*Taja
Tole z ikonami sem tudi jaz opazila. Svojih pač ne vidiš?!
Klaja jaz imam Hauckovega trikolesnika, kateri model točno je pa res ne vem, nisem nikoli gledala. A jih je več?
Jaz pa vem kako zgleda porod, pa me tudi nič panika ne grabi! Se skoz prepričujem, da manj kot je prisotnega strahu, hitreje in lažje gre ven!user posted image
Tak da delajte raje na tem, kot pa da vas postaja strah ob misli, da je vedno bližje. Jaz komaj čakam, da spoznam tega malega brceka - tak brca, da me včasih kr boli! Taprvi ni niti približno tolk brcal. Mogoče bo pa punčka user posted image .
Sem ravno zadnjič v petek, ko smo bili v H&M v MB razmišljala, da bo kr hudo za našo blagajno, če dobimo punčko, ko je pa tollkkkkooo lepih oblekic,pa bodijev, pa ...... vsemogočih kombinacij.
Zdej morem pa ven, ker me moj tavečji že nestrpno čaka!!, Kr naprej kaže kak sonček je zunaj!!! user posted image

ČAO


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 504
   RE: JULIJ
16.5.2006 10:03:36   
tanja981
Da se še tule pofočkam, če me je že vsepovsod drugod polno. Pridružuje se vam še ena julijka, sicer vas spremljam ampak tle na rr res bolj poredko kaj napišem (sam berem večinoma). Vglavnem, lepo napredujemo, user posted image pridno telovadi, skratka uživamo!

Pridne bodite in božajte user posted image

_____________________________

pa ga imamo, našega knedlčka.... Vid je prijokcal 28.07.
drugi knedlček se nam bo pridružil 27.09.!!!!

http://tanja-ribica.moj-album.com/

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 505
   RE: JULIJ
16.5.2006 13:25:02   
Alisa
Pozdravček vsem,

Sašaš mene je kar groza zaradi te šole tudi jaz sem mislila da bo to v 14 dneh konec Materinske šole. Moj je bil včeraj v šoli za očete tko da on je že konc s temi predavanji. Jaz pa imam do 31.5., še dobr da smo šle zdaj, ker če bi šle drug mesec bi blo že mal krize, če bi slučajno prej rodile.

Tanja981 lepo da si se nam pridružila user posted image .

Jaz sem včeraj oddala vlogo za porodniški dopust, glede paketa oz. denarja pa tudi jaz ne vem koliko časa traja da ti nakažejo ta denar.
Punce ali kaj telovadite ali kako drugače rekreirate. Jaz hodim samo na sprehode pa še to ne vsak dan in mi zdaj kar malo hudo, ker bi lahko kako drugače še malo pomigala pa sploh nimam volje.
Otroček me veselo brca vse povprek tko da niti ne vem ali me z rokico ali z nogo, ker me na vse konce. V katerem tednu se pa naj bi obrnil ker men se zdi da ta zlo telovadi še notr očitno še namesto mene.
Zdaj grem pa malo ven, preden bo zlo vroče.
Čao

(odgovor članu tanja981)
Neposredna povezava do sporočila: 506
   RE: JULIJ
16.5.2006 16:25:02   
kapesanta
men se pa čedalje manj ljubi migat - mi je že po stopnicah muka it, pa v vsako stvar se zabijem user posted image . Zgleda da je za slone zdele čas za počitek...
Moja bebika je že "na mestu", kolikor vem, se obračajo nekje do 6-7M, tko da Alisa, mal povprašaj G - a UZ v 7 mesecu še nisi imela?
Drgač pa vse po starem, razen avta ne upam več vozit - moram preveč ležat za volanom, pa se mi zdi preveč nevarno, pa še nepazljiva postajam. Kaj pa ve, še vozite?

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 507
   RE: JULIJ
16.5.2006 16:40:31   
Alisa
Ne nisem še imela UZ imam ga šele 24.5. in bom takrat v 33. tednu a je to misliš poznuser posted image .
Jaz se zlo nerada vozim z avtom , sploh pa sama, ker sem bolj majhna pa moram met pol sedež bolj naprej in me zdaj že trebuh zlo ovira.
Tko da hodim večinoma z avtobusom al me pa moj pelje, če je doma.
Jaz živim v bloku in sem v 1. nadstropju pa komaj prsopiham gor po bogih 10 stopnicah, tko da opažam da je moja kondicija šla na dopust.
A je mogoče katera kupila prsno črpalko, a je boljš počakat da vidmo ali jo bomo sploh rabile?

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 508
   RE: JULIJ
16.5.2006 17:19:38   
malicki
Pozdravljene user posted image

Tanja981 dobrodošla med julijkami! Imava pa isti PDP user posted image . Zdaj mislim da smo že 3.

Jaz sem prejšnji teden vprašala G ali bom še imela kakšen UZ in je velikodušno rekel, da on kao vsaki nosečnici podari en hiter UZ (mislim halo user posted image ), da pogleda lego otročička. Ne vem pa kdaj bo to. Me je pa res matralo kako bomo vedeli, da se je obrnil.
No vse do danes dopoldne sem imela občutek, da se še ful obrača in premetava, se pozna, da ni več toliko prostora v trebuščku user posted image , pa nikoli ne vem kje je kaj. Danes pa mislim, da sem prvič občutila, da se je moji bebici ful kolcalo. Tak ene 2-3 minute me je enakomerno in zelo nežno spodaj "brcalo". Glede na to kje sem čutila kolcanje, bi pa skoraj rekla, da je dete že obrnjeno navzdol. 
A ve kaj čutite kolcanje??

V četrtek dobim voziček in komaj čakam. Naslednji teden pa bom naročila posteljico. Dobila sem rabljeno banico in avtosedež, obljubljen pa imam tudi stolček za hranjenje, tak da bom kar preskrbljena.
Črpalko bom dobila na posojo od prijateljice. Jaz mislim da si je ni potrebno vnaprej kupovati, če bo potrebno ti jo lahko gre kdo naknadno iskati, baje pa bi jo naj tudi v bolnici dobil na posojo, samo rečt moraš.
Nabaviti moram še kar nekaj stvari, ampak jaz še imam čas. Delam še dobre 3 tedne, nato pa dopust in takrat se bom lotila nakupov kozmetike, planic itd.

Jaz sem sedaj v 31tednu in mi vožnja avtomobila še ne dela problemov. Se kar dosti vozim, samo včasih me je malce strah, ko pa je toliko norcev na cesti.

Punce v četrtek imam spet pregled pri G in takrat bom izvedela ali sem se okužila s to frdamano tokso. Držite pesti zame in za mojo user posted image .
Sem po vezah klicala v laboratorij, pa še ni bilo rezultatov. Joj kako so počasni! Sem morala odpovedati službeno pot na obalo, pa tako bi mi pasalo 3 dni morske klime user posted image

Pozdravček vsem nosečkam in našim bebicam

user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 509
   RE: JULIJ
16.5.2006 21:24:40   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: Alisa
Ne nisem še imela UZ imam ga šele 24.5. in bom takrat v 33. tednu a je to misliš poznuser posted image .
A je mogoče katera kupila prsno črpalko, a je boljš počakat da vidmo ali jo bomo sploh rabile?
ni prepozno - jst mam PDP 3T pred tabo, tako da imaš takrat izpolnjenih 7M. Meni je prsno dala kolegica - ne kupuj je, ker kot so rekle - ti jo lahko tvoji prinesejo če boš rabila.

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 510
   RE: JULIJ
16.5.2006 21:27:04   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: malicki
Punce v četrtek imam spet pregled pri G in takrat bom izvedela ali sem se okužila s to frdamano tokso. Držite pesti zame in za mojo .
držim pesti, držim pesti, držim pesti, držim pesti - ti pa hitro javi ko kaj izveš....

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 511
   RE: JULIJ
16.5.2006 22:17:17   
sašaš
Čer!

Najprej pozdravček Tanji! user posted image

Malicki, upam, da ni nič s tvojo tokso! Pa tudi, če je, mislim, da ni panike - ti dajo zdravila in je potem ok.

Alisa, ob kateri uri hodiš v MŠ? Ali gre vaša skupina na ogled porodnišnice?

Samo, da se pohvalim - včeraj sva bila na UZ, vse ok (mere kot iz katalogauser posted image ), je pa že obrnjen na glavico. user posted image  Brca pa kot nor, podnevi in ponoči! Čakam, kdaj me bo zadel v nos, takšno počne... user posted image

Vozim še vedno in imam še namen - me zaenkrat nič ne ovira. user posted image  

Včeraj sem nekaj slikic naredila, jih bom mogoče zdaj dala v album.

V petek greva pa na CSD - urejat papirje za porodniško in za denar (namesto paketa). A ste to že kaj zrihtale? A kaj veste, kako dolgo se čaka na denar? user posted image

Pridne bit pa pazit na svoje user posted image ! Noč!




_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 512
   RE: JULIJ
17.5.2006 7:30:11   
malicki
Jaz bom tudi vzela kar denar. Mislim da ga nakazujejo vsakega 15. v mesecu.
Jaz imam papirje že sprintane, delno izpolnjene, sem že tudi dala v službi za izpolnit, pol mi je pa sodelavka rekla naj še raje počakam na majsko plačo. Čeprav mislim da končni izračun ne bo nič kaj višji.

Naša občina (Mb) da tudi denarno nagrado user posted image  ob rojstvu (25.000 sit) in sem se že tudi informirala glede tega. Po rojstvu pokličeš na občino in ti pošljejo papirje za izpolnit. Baje pa tudi če sam ne pokličeš, naredijo poizvedbo in ti sami pošljejo - verjetno pa traja nekaj več časa.

Glede brc pa mislim da ima moje dete priprave na svetovno prvenstvo v nogometu. Danes ponoči mi je bila kar kriza zaradi močnih brc. Pa kot kaže zdaj se še kar ni utrudil  user posted image

LP


(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 513
   RE: JULIJ
17.5.2006 8:48:28   
kapesanta
malicki, preveri na CSD, meni so rekli da se vpiše plače do zadnje prejete pred nastopom porodniškega dopusta, to je pa v mojem primeru 15.05. (PDP 05.07.). Da se ti ne bo kaj zavleklo in boš kak mesec brez nadomestila.

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 514
   [Brisano sporočilo]
17.5.2006 11:34:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kapesanta)
  Neposredna povezava do sporočila: 515
   RE: JULIJ
17.5.2006 12:49:59   
sašaš
Koliko pa sploh je tega denarja? user posted image

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 516
   RE: JULIJ
17.5.2006 13:41:20   
Alisa
Denarja namsto paketa je 58510 sit in meni se to bolj izplača, ker imam cotik ogromno in ostalo, razen voziček bova kupovala junija.

Sašaš jaz hodim zlo mešan med tremi skupinami, danes grem ob 16 h, ko imamo prvo porodno dobo (predavanje), jutr pa ob 18. ko imamo drugo in tretjo porodno dobo, malo moram kombinirat zaradi šole in ostalih obveznosti. Tko da sem se odločila da kombiniram med tremi skupinami.
Za ogled porodnišnice je pa rekla da bomo lahko šli mislim da takrat ko imamo drugo in tretjo porodno dobo predavanje.

Vesnica od katerega meseca si morala na polah izpolnit bruto zneske, meni je na CSD rekla da od aprila nazaj za 12 mesecev, ker se pol šteje povprečje 12 plač. Na firmi me je pa mal čudn gledala, ker naj bi bilo od junija oz. maj plače nazaj pisane vsaj za moj PDP, ko imam 15.07., tko da upam da mi ne bo treba še enkrat kaj popravljat.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 517
   [Brisano sporočilo]
17.5.2006 17:31:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 518
   RE: JULIJ
17.5.2006 23:15:17   
klaja
Njaprej pozdravček Tanji, lepo da si se nam pridružila!

Včeraj sem imela pregled in mi je sestra rekla, da moram odslej naprej jest pet vrst sadja in zelenjave na dan ter pit samo vodo. Seveda sem si po poti domov nabavla nekaj sadja, vendar sem doma najprej pojedla en velikanski čokoladni puding in šele nato sadje. Mislim, da to ne bo šlo. user posted image
Drugače pa je vse ok, UZ pa ne bo, razen če bi si ga sama plačala. Dobila sem papirje za CSD in si tudi danes vse uredila oz. kar se je dalo. Pa saj se zmeraj kaj zakomplicira. Ker sem prijavljena na zavodu za zaposlovanje in vključena v izobraževanje, bi morala če bi hotela na porodniški dopust imet v času 3. let vsaj 12 mesecev delovne dobe. Mi pa na žalost za to zmanjka le par dni in bom zato dobivala le starševski dodatek, od rojstva otroka naprej. Pa še zavarovanje si moram uredit preko občine, ker ga imam sedaj zaradi šolanja preko očeta. Groza koliko poti!
Malicki - tudi meni se zdi, da sem danes čutila kako se je naši dojenčici kolcalo. Kako pa je obrnjena pa mi ni jasno. Vem samo kadar je obrnjena s hrbtom proti mojem trebuhu, ker čutim brce nekje odzadaj. Držim pesti, da boš jutri izvedela dobro novico!!!!

Lepo se imejte!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 519
   RE: JULIJ
18.5.2006 9:49:21   
malicki
Klaja kaj pa če greš 42 dni prej na porodniško? A ti še vedno falijo dnevi?
Mislim da smo me julijke zadnje, ki še to lahko izkoristimo, potem bo možno samo 28 dni prej.

Jaz sem si včeraj računala porodniško pa sem ugotovila, da se mi ne splača čakati na majsko plačo, ker porodniška ne bo nič kaj večja. Bo pa za 20.000 SIT manjša user posted image kot pa moja neto plača. So se v službi malo prepozno spomnili na zvišanje plače  user posted image   Ma ja kot pravi moj dragi to sploh ni važno.

Tako da si bom kar počasi zrihtala papirje, oddam pa jih lahko najhitreje šele 29.5. tako da imam še ful časa.

Punce jaz sploh ne vem kaj me čaka. Sploh ne kapiram da bom čez 2 meseca postala mamica user posted image


Hvala za dobre želje in misli. Malo me j estrah, ampak bo že. Sekirat se pa v nobenem priemru ne mislim. Se čujemo.

Lp

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 520
   RE: JULIJ
18.5.2006 12:15:59   
kapesanta
jst sm danes spet mela G. A je vsepovsod praksa, da naročujejo 2x na mesec? Drugač pa vse OK, razen da moram več "zmerno" gibat user posted image . Bi mu jst posodla moj balon za ene 14 dni, pa naj on z njim vsak dan zmerno giba in uživa v tem....
Papirje sem pa tud kar danes oddala, da mi ne bo treba še en dan dopusta za to dat. Sem vprašala delavko na CSD - pravi da se vpisuje zadnja prejeta plača pred nastopom porodniškega dopusta.

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 521
   RE: JULIJ
20.5.2006 13:50:47   
Alisa
Ojla,
Ja Kapesanta bolj gremo proti koncu nosečnosti bolj pogosto boš imela preglede tko da se ti bo na koncu že zdelo da si skoz tam. Meni je napisala datume do PDP in sem tud jaz na 14 dni razen zanje 3 tedne bom morala bit tam vsak teden, če bo vse ok.
Jaz se tud ne morem spravit, da bi kaj gibala, me pa moj skoz sprašuje kdaj bom šla na telovadbo za nosečnice.
Včeraj sem šla ko je bil tako lep sonček za 1 urco ven, pa mi tako tišči v sp. delu trebuha ko hodim, da sploh nimam nobene volje, pa še strah me je ratalo samo hodit. Bolj se približujem, bolj nerada hodim ven bi bla najraje kar skoz doma in čakala.
A ima katera od vas mogoče že krče podobne tistim pred menstruacijo, mene že par dni dajejo zvečer in zjutraj vendar kmalu popustijo. Tko da se počasi res že navajam na te krče.

Pridne bodite, grem malo likat pa še kaj doma postorit, ko je zunaj tak grd vreme.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 522
   RE: JULIJ
21.5.2006 8:08:26   
Naty*Taja
Zdravo. Jaz pa komaj čakam, da vidim našo novo bebo!!! Me ni nič strah, samo pričakovanje je vedno večje, še posebej, ker ne vemo kaj bo!!!
Mene tudi vezi bolijo, če preveč hodim - sam kak pa naj dopovem tavečjemu, da jaz ne morem z njim zunaj laufat, če pa že ko se zbudi, kaže da hoče ven!!
Jaz imam on nosečniški pas in mi kr dost pomaga - trebušček malo drži gor in tak ta ne nateguje vezi pretirano in dlje zdržim.
Jaz bi pa ravno zdej najbolj okol laufala, ker imam že poln kufer bit noter- še od učenja!!
Pa sej bo, čez dva meseca bomo pa kr naprej zunaj pa bo.
Morem se pohvalit, da gremo 12.6. še na morje! Bomo mojo mamo zraven vzeli, da bova z lubijem še kej sama skup, ker glede na prihajajočo situacijo, si še lubčka ne bova imela časa dat, ko bomo štirje vsaj en čas!!
Sicer jih  bova pa itak od Marcela dobila, ker zadnje čase samo lubice tala!! user posted image
V glavnem komaj čakam na našo novo bebico in na vaše pisanje, da mi ne bo dolgčas user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 523
   RE: JULIJ
21.5.2006 8:14:06   
Naty*Taja
Aja - Malicki in vse druge, ki ste prvič user posted image ! Jaz pa vem kaj vas čaka : NAJLEPŠA IZKUŠNJA V ŽIVLJENJU ŽENSKE - BITI MAMICA!!!
Pa nič se ne obremenjuj s tem, da si ne predstavljaš kako bo, se vse potem tako lepo samo po sebi odvije. Ženske smo pač rojene mamice in imamo to v sebi, tak da v paketu z bebico dobiš tudi materinski čut, ki ti pomaga, da točno veš kako in kaj!!


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 524
   RE: JULIJ
21.5.2006 13:32:02   
kapesanta
Alisa - kot je napisala Naty-Taja - nosečniški pas je zakon - jaz brez njega tudi po trgovinah ne morem (pa za to marsikaj potrpim user posted image ). Veliko manj dol pritiska, manj boli križ, manj sem utrujena (glede na moje "gnezdenje" mi ga zna moj user posted image  začet skrivat).

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Kako pogosto
qloq

Kako pogosto spremljate odajajo Big Brother?

vsaki dan ( od pon-ned) (28%)

ne spremljam(nikoli) (26%)

občasno( ko se dogaja kaj pametega) (11%)

me ne zanima ( dolgčasna odaja) (35%)


Število vseh glasov: 160

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!