aspera
|
Hvala vsem za odgovore . tejchy01, hvala za lepe želje. Upam, da bova imela tokrat več sreče. Drži pesti . Kako si pa ti, se v redu počutiš? V katerem tednu si že? Sem vesela, da vama je končno uspelo . Aleda, stiskam pesti tudi zate, upam, da vama uspe . Midva sva se pa že za drugi postopek premestila v MB, čeprav imava tudi skoraj 2 uri vožnje do tja. Ampak sem zadovoljna, se malo drugače lotijo zadev kot v LJ. Meni so dali pregledati AMH, samo ne vem še kakšne izvide imam. Zaradi rjavih izcedkov po menstruaciji so mi rekli tudi, da bi mogoče bilo pametno opraviti histeroskopijo, ampak sem rekla, da če ni nujno, da raje ne bi, ker sem boječka za te zadeve . Potem smo se pa odločili, da še malo počakamo s tem, čeprav ne vem, če sem pametno naredila tole. Mojemu se je pa spermiogram malenkost izboljšal in mu je dr.Reljič rekel, da sploh ni tako slab, da ne bi bilo možno naravno zanosit, samo če nama toliko časa ni uspelo, da nama kljub temu predlaga, da nadaljujeva s postopki. Sem bila pa tudi pri svoji ginekologinji zaradi bolečin v jajčniku in teh rjavih izcedkov, pa mi je rekla, da bi me ona poslala na laparoskopijo zaradi suma na endometriozo. Zdaj sem pa čisto zbegana, v MB bi mi delali histeroskopijo, moja bi me pa poslala na laparoskopijo .
|