|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm...
18.9.2014 8:50:34   
Aleda
Rebreu in Nelly pozdravljene! Rebreu- grozno je to za prebrat, ne morem mislit,kako je težko ko se ti kaj takega zgodi. Držim pesti zate! Enega otroka že imaš? Jaz tudi, sedaj se trudiva še za enega :) trikrat že neuspešno. A misliš da nisi prehitro šla v postopek, je telo že pripravljeno? Jaz sem po abraziji šla po 2 mesecih, pomoje čisto prehitro, dva postopka neuspešna in zelo slabi rezultati, po sem si pa vzela pol leta pavze... bomo vidli zdaj.

Rawa- mogoče je to ker imaš povečane jajčnike in potem poln mehur pritiska. Tudi mene je včasih zjutraj bolelo

(odgovor članu *miškolinka*)
Neposredna povezava do sporočila: 351
18.9.2014 10:48:09   
pejko
Miskolinka, srečnooo!!

Majchee, Tammyv, vedve tudi zdaj enkrat izvesta. Kako je???

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 352
18.9.2014 10:48:34   
pejko
Na druga vprašanja pa žal ne znam odgovoriti...

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 353
18.9.2014 13:24:24   
rebrebu
Aleda ja men se tud zdi zelo hitro, sem mislala na okt al pa nov, ampak je Reš reku da drug mesec ne bo nič boljše oz lažje in sma šla. Sicer sem M dobla 7.9, pr njemu bla 8.9 in pol 9.9. injekcije, tko da v bistvu 3 dan M sem sele zacela, tko da bo puncija verjetno kasneje kot 14 oz 15 dan. Ma tud moj gin je reku mal hitro, osebni pa eno leto nebi nič, sam jz pa res nebi čakala, ker če se se 1x nardi, ne grem v noben postopek več, ker nebi prenesla. Zej pa se mam nekak voljo in bomo vidli. Jutri zjutraj se grem kazat in gremo gledat če je kj zrastlo:)

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 354
18.9.2014 20:28:14   
Adelle
Pozdravljene....da odgovorim na vprasanje, M pricakujem okrog 29.9. Torej ce pri dolgem postopku zacnem z inekcijam 22 dan ciklusa, pa se spikam do naslednje M in potem dobim zraven se druge injekcije, to pomeni da bom punkcijo imela sele proti sredini oktobra ane? Zarad sluzbe moram vedt priblizno kako se bo odvijal...

Pa a mi lahko kera pove kako je v leoniscu na punkciji? Dobis injekcio, zdravilo proti bolecinam? Pa a je lahko partner skoz s tabo na UZ, na punkciji na ET? Pa se to me zanima kako so UZ tam? Zjutri zgodi ali...? Pa na dva dni verjetno? Hvala za vse odgovore!

(odgovor članu rebrebu)
Neposredna povezava do sporočila: 355
18.9.2014 21:25:07   
Aleda
Adelle- 22 dan začneš s špikanjem in 14 dni si daješ suprefact ( če imaš to) potem greš 15 dan na uz da preverijo če se je sluznica stanjšala in je vse ok... ( če na uz okrijejo kake ciste, ti lahko podaljšajo in povečajo dozo suprefacta še za en teden) nadaljuješ s suprefactom in ostalim zdravilom in se špikaš še 9 (7?) dni, potem spet sledi uz da preverijo rast foliklov, potem pa vidijo lahko imaš že naslednji dan stopko, če so res pridni folikli user posted image , lahko maš na 2 dni, vsak dan ( jez sem imela nazadnje 3 zaporedne dni uz). Približno 1 mesec traja dolgi postopek, odvisno kako reagiraš. Uz-ji se začnejo ob 7.30, če hočeš bit pri prvih je fajn da si tam ob 7 ali celo prej, jaz ponavadi pridem 15 čez 7 in jih je že kar nekaj tam.

Za punkcijo dobiš injekcijo če maš veliko foliklov, če ne le protibolečinsko tableto in še kakšno za domov so včasih dali. Nazadnje sem dobila eno,ki je bila pomoje le za umiritev, ker sem bla mal čukasta, sam smo toliko časa čakale da je že prej nehala delovati. Partner mora bit prisoten sam na punkciji, da odda seme in potem na ET-ju, ponavadi ni prakse da bi partnerji hodili zraven žensk na uz noter, za punkcijo al pa transfer pa vprašaj, ne vem... do zdaj nisem vidla da bi kakšen partner bil zraven.

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 356
18.9.2014 21:29:03   
Aleda
Rebreu- na to da se še enkrat to zgodi ne smeš mislit, to se ne dogaja kar tako pogosto. Sej verjamem da nebi rada čakala, isto sem jaz razmišljala... taka želja je bila da sploh nisem pomislila da pa ni vredu... telesu je treba dati čas da se opomore. Poročaj kako bo na uz, držim pesti user posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 357
19.9.2014 7:45:26   
Tammyv
Jaz sem docakala +.Ker niswm.mogla cakati sem delala test ze v torek,ampak je bila bolj svoh crtica, cb digitalni pa je pokazal +.Danes pa je bil lep plus tudi na cb
V torek grem na krvni test.Upam da bo zdaj vse ok, v tretje gre rado.
Drzim pesti za vse ki se cakate.

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 358
19.9.2014 8:05:00   
pejko
jeeeeeee,bravo tammyv user posted image ... srecno se naprej

(odgovor članu Tammyv)
Neposredna povezava do sporočila: 359
19.9.2014 9:06:01   
Rawa
Tammyv čestitke!! user posted image Na kateri dan po stop injekciji pa si delala prvi test? Si imela občutek, da si noseča ali nič?

Ko Reš reče, naj mu sporočimo za rezultat, ali to on misli, da pokličemo sestre ali direkt njega? Ko sem bila na punkciji, je sredi dela on mel telefon user posted image

Mene že srbijo prsti user posted image , upam, da zdržim vsaj do nedelje....juuuuj, bo še dolga. A mislite, da 15. dan po stop injekciji lahko pokaže realne rezultat?

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 360
19.9.2014 13:38:44   
maychiee
Pejko - ja danes sem imela... Beta hcg test je pokazal negativno ... Pa tudi krvavela sem od torka ze nekaj malo... user posted image ... Nic ne moremo user posted image

(odgovor članu Rawa)
Neposredna povezava do sporočila: 361
19.9.2014 13:52:33   
Adelle
Rawa, poklices sestre v ambulanto in sporocis rezultat. Ce je positivn dobis datum cez 14 dni za UZ, ce je negativn pa nic.

Tammy, cestitam!

Drugac pa jst sm pr zadnjem postopku nardila test 8 dan po ETju in je bil negativen kar mi je potrdilo da je stopka nehala delovati. 11 dan po ETju je ze bil rahel +, a 14 dan pa je bil kr ornk +. Tako da prr meni je ze 11 dan kazalo tocno. Skoda da se ni dobro koncalo potem.

(odgovor članu maychiee)
Neposredna povezava do sporočila: 362
19.9.2014 15:06:35   
Rawa
Sem prej že opazila krvave nitke na wc papirju user posted image Ne vem, če se bo sploh splačalo test delat user posted image Me je kr minilo vse skupi, pa še vremenska je grozna, tak da ja...smotan vikend bo user posted image

Majchiee user posted image Imata kej zamrznjenčkov?

Adelle hvala za odgovor!

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 363
19.9.2014 15:13:06   
*miškolinka*
Pozdravljene sotrpinke!

no pa je končno danes 14. dan...zjutraj sem se polulala na palčko, in je bil minus...ker še nimam menstruacije (oz. le včeraj zvečer je bilo zelo majhen rožnat izcedek, ki ga potem ni bilo več), sva šla dopoldne še na krvni test..in ravno prej sva dobila rezultat, ki je žal negativen user posted image je kera imela podobno situacijo, mislite, da je še kaj upanja, glede na to da taprave tečke še ni?

Bo že. Maychiee user posted image vem da je težko, ampak greva pogumno naprej. Ena pikica nama pa ja bo namenjena!!

Tammyv, čestitke za plusek user posted image

(odgovor članu Rawa)
Neposredna povezava do sporočila: 364
19.9.2014 15:48:20   
rebrebu
Adela: evo me iz uz, sta 2 folikla, 12mm, in to na desni strani, leva je mrtva.Je Reš reku da bi se AMH sla delat, pa me zanima kdaj in kje v ITJ se dela?Ker je baje hitreje kot pr nas v Slo-v Mb. Aja, pa reku je da mogoče bi blo fajn mal shujsat:) ker na starost ne mormo vplivat, na tezo pa lahk:) ne ve zakaj so moji jajčniki tolk iztroseni pr 29h letih.... v pondeljk ponovno, če bota lepo rastla v sredo punkcija....

Tammyv čestitke!

Ostale bomo pa upale naprej!

drzim pesti za vse!!!

(odgovor članu *miškolinka*)
Neposredna povezava do sporočila: 365
19.9.2014 16:01:14   
pejko
Joooj, punce user posted image user posted image user posted image user posted image

rebrebu, to je v bolnici Burlo, tam "blizu" Torri d'europa, stane12 eur, moraš pa imet od Reša napotnico.

(odgovor članu rebrebu)
Neposredna povezava do sporočila: 366
19.9.2014 17:34:23   
maychiee
Rawa - enega bi naj zamrznili pa so mi ravno danes povedali da ga niso ;( Tako da, jovo na novo al kako naj recem.
Ceprav me moja sestra prepricuhe naj naredim se test doma cez par dni a vseeno, krvni test je le krvni user posted image
*miškolinka* ja, upam da nama naslednjic rata.. Pa kakooo sva se veselili ;( zal mi je res... Drzi se***

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 367
20.9.2014 10:24:21   
SemSonce
Čau Pupe.

Joj za vse ki vam ni uspelo mi je res hudo, drzte se in vztrajajte se naprej, bodte borci.

Tammy tebi pa cestitkeeeeeeeeeuser posted image . Vesela fuluser posted image .

No se moje javljanje glede mojih počasnih foliklov...en je bil na 12.dan 12mm in drugi 11 mm, ostali manjši. Počasinnapredujejo, pravijo da ni se nič izgubljeno, ampak da pač rabin več časa in ko bo ta prav čas bo pa bumuser posted image .

No lepo se mejte in izkoristiti deževne dan za cartanjeuser posted image

Life is like a box of chocolate...you never know what you are going to get.

(odgovor članu maychiee)
Neposredna povezava do sporočila: 368
20.9.2014 12:34:49   
pejko
Sem sonce, počasi se daleč pride :) Srečno!! :)

(odgovor članu SemSonce)
Neposredna povezava do sporočila: 369
20.9.2014 15:44:43   
Rawa
Danes zjutraj se nisem mogla upret testu in pokazali sta se 2 črtici, sicer druga rahla, ampak vseeno vidna s prostim očesom user posted image Je 16. dan po stop injekciji, zdaj bi to moral bit že realen podatek ne? Krvavih nitk ni več, le včeraj so se pojavile za kake 4 ure in me čisto znervirale, potem pa kot bi odrezal. Sem po eni strani zelo vesela, po drugi me pa matra, kaj če je še prezgodaj po stop injekciji za realen rezultat in kaj če se nitke spet pojavijo user posted image Itak pa komaj čakam na torek, da naredim CB, tale danes je bil kr neki izvenserijski user posted image

Miškolinka, maychiee user posted image

Rebrebu, semsonce user posted image user posted image

Pejko, kdaj pa ti zveš?

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 370
20.9.2014 17:36:20   
pejko
Rawa, user posted image user posted image user posted image , sem zelo vesela zate! In ni šans, da je od stop inekcije, ker meni danes, ki sem imela par dni za tabo, pokazal en lep minus user posted image

Sem itak že vedela, ker sem se cela "spustila", joške so se zmanjšale za 2 št. Upam, na naslednjič!

Kakšne znakce pa imaš?

(odgovor članu Rawa)
Neposredna povezava do sporočila: 371
20.9.2014 18:11:04   
Rawa
Pejko, ne obupaj še, še ni pravi čas za tvoj test. Sem šla gledat za nazaj in si imela punkcijo 9.9., tri dni za mano, meni je pa test pokazal res rahlo črtico, tako da tvoja še ima čas, da se prikaže. Tudi mene so joške po stop injekciji zelo bolele, ene 8. dan pa je bolečina popustila, sem že paničarla. Zdaj pa bolijo me ne, polne pa so še kar. Itak pa so ti znaki tako tako - smo le nafilane s hormoni.

Drugače me pa leva stran trebuha boli, v jajčniku, zadaj križ in bolečina mi še seva v nogo - isto kot en teden pred punkcijo, ko sem krvavela, zaradi ciste. Upam, da spet ne raste kaj user posted image

Sicer sem pa v takem stanju kot kaka najstnica: zdaj v luftu, čez 15 minut pa 2 metra pod zemljo user posted image To čakanje je res ubijalsko user posted image

Lepo bodi in iz srca upam, da kmalu zagledaš user posted image

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 372
20.9.2014 19:59:12   
Tammyv
Hvala vsem za cestitke. Rawa cestitke tudi tebi.Mene pa pa prsa ne bolijo skoraj nic vec, imam obcutek da niso vec tako polna.Upam da bo vse ok.V torek grem na krvni test v Postojno.Imam pa obcasno rahle bolecine v jajcnikih in spodnjem delu trebuha, pa kaksen krc.

Drzim pesti se za vse ostale.

(odgovor članu Rawa)
Neposredna povezava do sporočila: 373
20.9.2014 20:20:01   
SemSonce
Jej punce sem res vesela za vas...upam da se vam kmalu pridružim. Sicer me pa čaka se ena nenaspana nedelja, maj spet zgodnji ultrazvok,....drzte pesti da so moji polzji folikli prestavili v kako višjo prestavouser posted image .

Lep vikend se naprej

Life is like a box of chocolate...you never know what you are going to get.

(odgovor članu Tammyv)
Neposredna povezava do sporočila: 374
20.9.2014 21:36:01   
maychiee
SemSonce drzim pesti za tvoje folikle user posted image
Tammyv - srecno! Tudi zate drzim pest! Naj vam rata punce user posted image
Lep preostanek vikenda vam zelim!

(odgovor članu SemSonce)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?