|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm...
5.9.2014 21:48:11   
pejko
wooow, tammyv, to pa je lepo število!!! Čestitke in sreeeečno!

(odgovor članu Tammyv)
Neposredna povezava do sporočila: 276
6.9.2014 11:29:59   
maychiee
Pozdravljene!
Evo transfer je za mano ;) Vstavili so mi enega, drugega pa bodo zamrznili... Ja, samo 2sta se razvijala naprej ;( Zato upam na najboljse! 19.9 pa narocena na test user posted image ...
Vso sreco vsem in lp! user posted image

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 277
6.9.2014 19:31:03   
*miškolinka*
pejko, jaz imam še nižji AMH, tako da ti mora ratat user posted image

tammyv, pa to je super novica, pa še pingvinčki...močno držim pesti user posted image

maychiee, odlično!! tudi jaz sem vesela zate in pikico user posted image , srečno user posted image test imaš isti dan kot jaz, tako da skupaj odštevava user posted image meni se že zdaj takooo vleče, pa skos me nekaj špika...a ve skos sam počivate, boste na bolniški, ali ''normalno'' živite? Jaz bi šla v ponedeljek v službo.

(odgovor članu maychiee)
Neposredna povezava do sporočila: 278
6.9.2014 21:04:02   
maychiee
*miškolinka*
A res? Na isti dan? ;))) To sem pa res vesela user posted image ... Ja, mene tudi nekaj skoz pika ampak saj bo :) ... Saj bo hitro minilo 14dni - upam vsaj ;)
Ja jaz bom zagotovo se na bolniski dokler bom lahko. Nebom pa mirovala 24/7 ... No, skakala tudi glih ne bom user posted image Normalno bom zivela ampak brez sluzbe - stres itd...

(odgovor članu *miškolinka*)
Neposredna povezava do sporočila: 279
7.9.2014 19:33:48   
pejko
Evo, punce, jaz dobila stopko...samo upam, da bo v torek kaj notri...ker če bo spet vse prazno, ne vem :////
Srečno vsem!!!
Miskolinka, kolko pa maš ti amh?

(odgovor članu Tammyv)
Neposredna povezava do sporočila: 280
7.9.2014 19:54:31   
*miškolinka*
pejko, jaz imam AMH 0,67...močno držim pesti za jajčke & srečnoooo user posted image user posted image javi se...

maychiee..jaz sem se odločila, da grem jutri kar v službo, zdej sem počivala 3 dni in se mi že meša, cajt ne gre nikamor user posted image tko pa bo teden tiktak okoli...men je itak rekel, da ne rabim nič bolniške, da živim normalno naprej..pač samo športala ne bom, na kakšen sprehod bom šla, v službi pa se bom izogibala stresu... SAMO še 12 dni user posted image

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 281
7.9.2014 20:26:41   
maychiee
*miškolinka*
A pise kje ta AHM? Jaz nimam pojma kaksno vrednost imam ;/ ... Jooooj, jaz bom se ta teden doma ampak bom itak skoz nekje v pogonu tako da ;) Bo minlo... Jaaaa, se 12dni user posted image ... Kako pa drugace, pocutje? ;)

Pejko - drzim pesti mocno, mocno! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 282
7.9.2014 20:41:27   
*miškolinka*
maychiee: AMH je anti-muellerjev hormon, ki kaže jajčno zalogo... če se ti pojavi visoka vrednost hormona FSH, ki nakazuje zgodnjo odpoved jajčnikov in s tem predmenopauzalno obdobje, je smiselno narediti tudi ta test. Jaz sem ga po navodilu zdravnika šla delat v Trst, ker je precej cenejši kot pri nas in rezultat imaš v treh tednih (pri nas traja do 3 mesece). No, moja jajčna zaloga je kar precej slaba (rezultat spada v razred nizke plodnosti) + moj ima problem (premalo dobrih plavalcev) user posted image

Kakšne probleme imata pa vidva in koliko let šteješ, če ni skrivnost?

(odgovor članu maychiee)
Neposredna povezava do sporočila: 283
7.9.2014 20:45:44   
*miškolinka*
moje počutje: malo me špika sem pa tja, pa napihjnena sem skos, občutljive in boleče prsi user posted image

kako se ti počutiš?

Neposredna povezava do sporočila: 284
7.9.2014 20:50:27   
maychiee
A tako ;) No, hvala za obrazlozitev!
Pri nama pa je tako... Z menoj je vse v najlepsem redu, moj pa ima preslabo kvaliteto semencec (tudi malo stevilo) in ni bilo druge kot da greva na umetno. Zato se je oplodilo le 5 od tega sta se samo 2 razvila naprej. Tako da.... Kar bo pa bo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 285
7.9.2014 20:51:58   
maychiee
Prsi me bolijo ze dolgo moram rect... Spika me tu pa tam. Sem se pa danes cel dan slabo pocutila - verjetno pritisk ali pa sladkor. Nevem user posted image

(odgovor članu maychiee)
Neposredna povezava do sporočila: 286
7.9.2014 21:03:04   
*miškolinka*
tako je, kar bo pa bo...upamo pa na najboljše! Tudi če ne rata, pa z dvignjeno glavo naprej user posted image

upam, da se boš jutri počutila bolje in šla zaužit malo sončka user posted image smo na vezi!!!

lep večer in mirno noč vsem!

(odgovor članu maychiee)
Neposredna povezava do sporočila: 287
8.9.2014 17:04:50   
Tammyv
Maychiee in Miskolinka srečno. Koliko pikiv so vama vstavili? Tudi mene vsako tolko kaj špika, pa napihnjena sem kot, da bi bila v četrtem mesecu. Meni se je trebuh malo napihnil že ko si sem dajala inekcije, zdaj pa še bolj.
Jaz upam da bom na bolniški vsaj do testa, ker imam ful stresno službo.

Neposredna povezava do sporočila: 288
8.9.2014 20:30:42   
maychiee
Tammyv
Meni so vstavili samo enega, enega pa zamrznili. Ja jaz sem tudi danes zvedela, da sem na bolniski do 19.9 (do testa) potem pa bomo videli za naprej. Tudi jaz imam stresno sluzbo tako da... Tudi jaz sem
Napihnjena :/ Drzim pesti za vse nas ;)

(odgovor članu Tammyv)
Neposredna povezava do sporočila: 289
8.9.2014 21:04:04   
*miškolinka*
Same balonckice smo :)
Tammyv, tudi meni so vstavili eno, ker je bila edina lepo oplojena (od dveh)...

< Sporočilo je popravil *miškolinka* -- 8.9.2014 21:05:32 >

(odgovor članu maychiee)
Neposredna povezava do sporočila: 290
8.9.2014 21:36:41   
maychiee
user posted image baloncice ja user posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 291
8.9.2014 21:52:39   
ely85
Zivjo punce mene pa spet neki zanima kako je s temi inekcijami ki jih dobimo??jaz jih se nisem dobila ampak me vseeno zanima kako je z delom ko si jih zacnes dajat??datum imam sele 26..9. In naj bi si jih zacela dajat ob prvi m ...zanima me glede bolniske in dvigovanja tezkih stvari ,ker delam v trgovini in se bojim da nebi moje delo vplivalo na terapijo....hvala za odgovore,zelim vam lep vecer se naprej :)

(odgovor članu maychiee)
Neposredna povezava do sporočila: 292
8.9.2014 22:20:51   
pejko
Jaz sem tudi balonček :(
Ely, v času ko si dajaš inekcije po moje ni panike. Pol po punkciji pa je fajn da si na bolniški, če imaš fizično delo.

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 293
8.9.2014 22:26:24   
ely85
Ja fizicno delo je ja...no pol pa super ce nerabim bit doma :) hvala pejko za odgovore :) drzim pesti da vam rata :) lahko noc in hvala :)

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 294
9.9.2014 7:15:45   
*miškolinka*
ely85, meni je zdravnik rekel, da v času injekcij lahko normalno športam, tko da pomoje ni panike...pol po punkciji pa bi pazila ja, sploh po transferju...

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 295
9.9.2014 9:08:00   
pejko
Čaw, sošolke :)
Evo, punkcija za mano in imam 2 celici, jupiiii...sem bla tako vesela!Pa še Reš me je pohvalu, ker sem rekla, da me nič ne boli...pa mojemu je rekel, naj mi on nese torbo,da jaz moram počivat :D :D :D
No, zdaj samo upam, da me kaj pričaka za transfer...

Neposredna povezava do sporočila: 296
9.9.2014 9:13:40   
*miškolinka*
pejko user posted image super, tako sem vesela zate da joj!!! Sem ti rekla, da bo ratalo!! user posted image
potem si na istem, kot sem bila jaz, 2 celici...super, vidiš, si še en korak več user posted image držim pesti transfer, četrtek it is, ne? user posted image

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 297
9.9.2014 10:16:30   
pejko
Jee, hvala :)...ja, četrtek...upam,da bo...bi bil že čas!!! :)

Neposredna povezava do sporočila: 298
9.9.2014 10:25:57   
*Aura
Joj kako fanj punce,

želim vam vse najboljše!! Jaz pa na moja dva zamrznjenčka moram čakat še en mesec, saj v LJ ne delajo prenose zamrznjenčkov v septembru. No...še malo relaxa in potem spet akcija.
Naj bodo te vaše pikice te najboljše in naj vam prinesejo same pluse!

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 299
9.9.2014 11:05:23   
pejko
Hvala, Aura! Ajoj, pol boš čakala še en mesec :( No, naj ti čim hitreje mine in tudi tebi en leeep velik plus :D

(odgovor članu *Aura)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?