Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 21.9.2014 7:55:41
|
|
|
|
pejko
|
Ahh, vem, da sem ga malo prezgodaj naredila, ampak znake imam že vse za M (glavobol, joške niso se samo zmanjšale, ampak čisto spumpale, zvijanje ...) Tako da -- sicer bom naredila še enkrat test v četrtek, ampak se mi zdi, da poznam kar dobro svoje telo :( Sem Sonce, kako je šlo?? Tammyv, Rawa, upam, da poteka vse super dalje, sem res zelo vesela za vaju!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 21.9.2014 9:52:42
|
|
|
|
Rawa
|
Ponoči se mi je pojavil rjav izcedek.... Joj, kolk mi je že tečno vse skupi, nimam nobene volje za nič
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 21.9.2014 10:10:39
|
|
|
|
pejko
|
Rawa, kar sem brala, imajo skoraj vse izcedke...ne paničarit. Ene jih imajo kar nekaj mesecev.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 21.9.2014 20:42:59
|
|
|
|
SemSonce
|
Helloooo. Izkupiček današnjega ultrazvoka: na desni 13 in 12 ter cela familia manjših, na levi pa 13 in 12. ...počasi napredujejo. Zdaj maj poleg menopurja se citritid, vsak večerdve iinjekcijo, sem že profi , v sredo pa spet ultrazvok, upam da potem pa počasi že kaka funkcija Pejko misli pozitivno, nic se ni izgubljeno. Vem pa da je težko zaposliti misli s čim drugim. Jaz trenutno iščemo stanovanje, ker je že čas da greva z mojim na svoje. Jutri si greva ogledati dve stanovanju, pa na banko mal povprašat kkakšneso kej najine finančne možnosti,.....je kar pestro tko da se vsaj mal zamotim. Mislim na vse nas in upam na najboljše, na . Lep in vzpodbuden začetek tedna vsem.
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 22.9.2014 7:40:25
|
|
|
|
pejko
|
Semsonce, super za folikle...in držim pesti še za sredo in tudi za stanovanje!!! :)
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 22.9.2014 7:49:06
|
|
|
|
*miškolinka*
|
Dobro jutro! Najprej čestitke vsem, ki jim je uspelo in pa srečno tistim, ki ste v postopku rawa, ne obremenjuj se z izcedki, marsikatera jih ima, pa je potem kljub temu noseča, ostani pozitivna! Pejko, enako velja zate, nekatere sploh nimajo nobenih znakov...srečno! jaz sem v petek prenehala z estimo, menstruacije pa še kar ni oz. vsake toliko se mi pojavi rjav izcedek, ki je bolj bel kot pa rjav...kdaj se je vam pojavila menstruacija po estimi??
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 22.9.2014 8:27:04
|
|
|
|
pejko
|
No, moja M prišla ... malo prej, ampak je tu :/
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 22.9.2014 11:13:16
|
|
|
|
Rawa
|
SemSonce, super!! Še malo, pa boš čakala na rezultat Pejko A kljub estimi? Miškolinka, jaz sem dobila M vedno 2. dan zvečer po prenehanju, edino enkrat me je presenetila, ko sem jo še jemala. Mogoče pa poskusiš še en test naredit? Jaz sem zjutraj naredila test in je ful močnejša črtica. Žal je malo močnejši tudi izcedek, tako da nekega hudega upanja nimam. Sem šla kar na krvni test, v sredo grem še enkrat in bom vsaj vedela, pri čem sem. Mogoče katera ve, kako je v tem primeru z zamrznjenčki? Lahko grem takoj v tem ciklu ponje ali je treba počakat? In vse, ki ste v postopku, SREČNO!!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 22.9.2014 11:37:28
|
|
|
|
pejko
|
Rawa, nehaj o zamrznjenčkih, no! :) Izcedki so normalni...lahko pa kličeš svojega g, ki ti bo isto povedal. Držim pesti Ja, sm jo dobila kljub estimi. Edino prvič, ko sem jo jemala, sem jo dobila čez 3. dni, drugače sem jo vedno dobila kljub estimi ...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 22.9.2014 14:30:05
|
|
|
|
Rawa
|
Jah, izdedek je že krvav, ne več rjav, tak da.... Imam občutek, da če bi nehala z estimo, bi se mi kar vlilo. Na srečo pa imama še 2 zamrznjenčka, eden se bo pa menda ja prijel....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 22.9.2014 18:53:59
|
|
|
|
rebrebu
|
Ola, tud jz mela zjutri uz, evo 3 so, tam 20 in 19 mm, tko da v sredo punkcija in pol da vidmo, verjetn ze 2 al pa 3 dan et, če pride do njega....vsaj neki je:( grem pa jutr v Celje v Adria lab na AMH test....se mi ne da v MB al pa v Trst....cen ap 45e in v 3t dobim izvid, je kr ok.... drzim pesti za vas!za vse!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 22.9.2014 21:15:02
|
|
|
|
SemSonce
|
Evo mene...pejko mi je full žal da je prišla ...sam ne se pustiti, zjoc se, zderi se, dej žalost, jezo, rrazočaranje ven iz sebe in potem pa optimisticno naprej. Js pa probam odmislit sredini ultrazvok...danes sva šla eno stanovanje z mojim gledat in sva se čist zaljubila s vanj...sva že vidla kakšna bo otroška sobica ...mal prehitevam sam se kr ne morem upret. Punce drzte se....
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 23.9.2014 10:04:53
|
|
|
|
abrlog
|
pozdravljene sem nova 8 dan po postopku zamrznjenčkov nič več znakov prsi test šele u ponedeljek
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 23.9.2014 18:55:33
|
|
|
|
rebrebu
|
Punce, par vprašanj, če bi kira vedla točn odgovort: -do kakšne velikosti rastejo folikli, predn počijo? -vloga stop injekcije? -kolko časa drzi oz. zakaj pisete da je popustila? no u bistvu so sam 3:) pač noben ne zna prov ornk razlozit, pa če mogoče katera od vas ve, bom zelo vesela....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 23.9.2014 18:57:08
|
|
|
|
rebrebu
|
Punce, mene opa zanima do kakšne velikosti zrastejo folkli predno počijo, 22m itd in vloga stopke?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 23.9.2014 19:59:37
|
|
|
|
pejko
|
Ojla! Semsonce, super za stanovanje! Rawa, kako je s tabo? Abrlog, dobrodošla in sreeečno. Ti povem, kar so meni rekli...ne obremenjuj se z znaki! (Ja, vem, se ne da, ampak pri vsaki je drugače). Rebrebu, -do kakšne velikosti rastejo folikli, predn počijo? Nekje po 20, bi jaz rekla pa nekje do 30 -vloga stop injekcije =,da sproži dokončno zorenje jačec -kolko časa drzi oz. zakaj pisete da je popustila? Okrog 10 dni, takrat ti pokaže test nosečnosti lahko lažni plus, ker so v inekciji tej hormoni...rečemo, da popusti, to pomeni, da je plus pravi, ne lažni :) To znanje sem dobila na forumu, če sem kje kiksnila, se opravičujem in naj me kdo popravi :D :D
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 24.9.2014 10:20:26
|
|
|
|
abrlog
|
pejko hvala je težko odmislit ker te dnevi so kar dovgi
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 24.9.2014 13:03:37
|
|
|
|
sunprincess
|
Pa kaj se to dogaja...nobenega plusa? Je kateri uspelo v zadnjih mesecih pri dr.Rešu? Se mi zdi,da same negativne zgodbe berem. Jaz čakam M,ki bi morala priti vsak čas, potem pa v boj..čeprav se mi zdi,da je precej BV, glede na vaše rezultate
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 24.9.2014 14:29:15
|
|
|
|
rebrebu
|
Ola punce, dones iz punkcije, groza.....3 folikli, 2 celice....in zj cakam v nevednosti do petka:( siccer je bil moj prvi ivf uspese, ena celica in ta jemoj sinček:) v drugo pa je blo 5 oplojenih,nič iskimov in pikica je rastla do 25t....tko da upam na najboljse... a ima katera idejo:) kako naj povecam svoje celice in folkile?da bodo kvalitetni?a je res treba vso hrano spremenit al kako? mah danasnji svet, ni čudno da se to cedalje vecim parom dogaja :(
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 24.9.2014 15:18:09
|
|
|
|
sunprincess
|
Cel dan že imam rjav izcedek z sem in tja pikico sveže krvi. To še ne morem šteti za prvi dan m?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 24.9.2014 15:20:28
|
|
|
|
Rawa
|
Tudi jaz ne bom nič lepega napisala: beta mi je padla, tak da gremo po zamrznjenčke, M bo pa tudi vsak čas tu, ker sem danes nehala z estimo. Več sreče prihodnjič. Vsem, ki ste v postopku, želim veliko sreče, jaz pa se javim spet čez kak mesec, ko bomo zamrznjenčke odmrzovali
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 24.9.2014 16:12:48
|
|
|
|
pejko
|
Ma ne, no, Rawa?!? Ta mesec je res grozen :( Rebrebu, kolko imaš AMH? Mogoče imaš nizkega, zato tako malo foliklov. Jaz v 1. postopku nisem imela nobene celice.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 24.9.2014 18:42:10
|
|
|
|
maychiee
|
Pozdrav! Pa dobro, kaj se dogaja ta mesec? Niti ena nima lepih novick ;( Katastrofa! Rawa SemSonce - kaj novega? Nisem zasledila nic, mogoce sem spregledala... Jooooj punce! Zelim vam vsoooooo sreco tega sveta in drzim pesti za vse ter vsako posebej!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 24.9.2014 19:34:32
|
|
|
|
Sloncica87
|
Pozdravljene. Da vam sporočim da sem danes zagledala magicni Uspelo mi je v petem transferju z zamrzjencki in sicer dr. Reš mi je vstavil na mojo zeljo dve pikice. Da vam pa sporocim kaj sem v tem postopku delala drugace: 3 mesece sem jemala maticni mlecek, od konca mestruacije pa do stop injekcije sem pila caj krvomocnice, tri mesece sem jemala tudi homeopatska zdravila in hodila sem na masažo stopal h Karmen. Ali je to vse pripomoglo k ne vem je pa sigurno nekaj na tem. tako da poskusit ni greh. Tako da punce pogumno
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 24.9.2014 20:45:55
|
|
|
|
SemSonce
|
Evo mene. UZ pokazal 17,16 in en kup 14 mm na desni in en kup 14 na levi. Se dva dni pikanja, v petek spet uz in pol menda stopka ter v nedeljo punkcija. Sem mnde ze rekorderka na teh uz, v petek bo že 7 . Ampak se dogaja, sam upam da bo potem tud na punkciji mej super celic Jojj punce sej bo, enkrat se nam mora poklapat, sam vztrajat mormo. Tud je maj vsake tolikokake crne misli in se na trenutke prov smilm sama seb...sam sem ugotovila da mi to nč ne pomaga tko da zdej se prov poskušam zamotit s čim drugim oziroma če sem iskre na to zgleda nekaj tko, da mojmu skos tezim da hodva na sprehode, pa na kak kapucin...ko pa tud sprehodi ne pomagajo je pa zadnja a učinkovita rešitev zame.......cokolada Če ne gre drugače torej vsem en lep cokoladen vecer
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?