|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm...
9.9.2014 12:32:02   
Tammyv
Pejko bravo, drzimo pesti.

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 301
9.9.2014 12:35:19   
pejko
Hvala, tammyv, enakoo :)
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tammyv)
Neposredna povezava do sporočila: 302
9.9.2014 12:54:43   
Rawa
Miškolinka, tammyv, pejko, maichee user posted image Pa če sem še katero pozabila, se opravičujem user posted image

Tudi jaz sem preživela punkcijo in transfer user posted image Reš mi je vstavil eno pikico, sedaj me pa čakata mučna 2 tedna. Transfer sem imela na 3. dan, kdaj je smiselno v tem primeru delat test?? Ker do uradnega verjetno ne bom uspela zdržat user posted image

Ely85, jaz bi ti pa svetovala, da delaš po občutku. Npr. jaz sem bila pred punkcijo v veliko slabšem stanju kot pa po njej, saj sem imela ogromno cisto, ki me je tiščala (na punkciji so jo spunktirali - bilo je je za vsaj 6 epruvet user posted image ). Tako da sem bila na bolniški tisti teden prej, ta teden pa sem že v službi (je pa res, da nimam stresne službe sploh). Po punkciji sem šele lahko fajn zadihala, prej sploh do sape nisem prišla, da o napihnjenosti sploh ne bi.... user posted image .

Želim vsem en velik plus! Katera je naslednja, ki ima za opravljat test??

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 303
9.9.2014 13:44:17   
pejko
Rawa, user posted image in hvala...kdaj si pa imela transfer? Jaz o testu ne vem...ene so pisale, da 10.dan.
Kaj kdo opazi, kako sem danes aktivna na forumu :) Se vidi, da sem doma in počivam user posted image

(odgovor članu Rawa)
Neposredna povezava do sporočila: 304
9.9.2014 14:24:46   
maychiee
Pejko user posted image ! Sem zelo vesela in drzim pestiiii user posted image ... Seveda bo ratalo! Mora :)

Rawa - jaz tudi nevem ce bom zdrzala ampak... Po mojem bo pa hitro minilo user posted image
Upam na nase pluseke user posted image

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 305
9.9.2014 17:47:56   
ely85
Hvala vam za odgovore user posted image drzim prstke za vse da vam cimprej cas mine in seveda user posted image user posted image cimprej da jih zagledate user posted image

(odgovor članu maychiee)
Neposredna povezava do sporočila: 306
9.9.2014 20:09:37   
*miškolinka*
rawa bravo user posted image držim pesti user posted image

joj se vleče teh 14 dni user posted image

držim pesti za vse, da bomo takele user posted image

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 307
9.9.2014 21:38:48   
Aleda
Pozdravljene,se kar dogaja tukaj vidim...drzim pesti za vse. Jaz pa grem v četrtek po injekcije,v nedeljo pa start. Bi pa nekaj vprašala. a če maš nizek AMH sploh lahko kaj storijo,so kakšna zdravila primernejša? Pa glede aspirina 100, koliko se ga ponavadi vzame, 1 tableta na dan?

(odgovor članu *miškolinka*)
Neposredna povezava do sporočila: 308
10.9.2014 7:16:06   
SemSonce
Pozdravljene.

Pridružujem se vam še ena IVF-ovka. Sem v drugem postopku, kratki protokol, včeraj začela z injekcijami. Držim pesti za vse nas user posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 309
10.9.2014 7:31:44   
*miškolinka*
Aleda in SemSonce dobrodošli user posted image in srečno user posted image user posted image

Aleda, odvisno kako nizek je AMH, meni je zdravnik rekel, če bo zelo nizek (oz. nekaj je govoril tudi o minusu), potem ni druge rešitve kot pa darovana jajčna celica...kakšen AMH pa imaš? Če se zdravnik odloči za postopek, pa ti ustrezna zdravila predpiše. O aspirinu 100 pa nič ne vem..še...kaj pa je z aspirinom?user posted image

(odgovor članu SemSonce)
Neposredna povezava do sporočila: 310
10.9.2014 7:37:49   
pejko
SemSonce, dobrodošla in sreeečno!
Aleda, jaz imam 0,77 amh, 1. postopek sem imela zelo blago stimulacijo in pridelala 3 folikle slabse kvalitete vsi prazni. Zdaj v 2. pa 2 lepa in enega mickenga in imam 2 celici, ampak zelooo močna stimulacija 4x menopur. Ko me je dal na klomifen, sem imela 2 folikla. Tako da ne vem...reagiram vsakič enako in smo rekli z rešem, da če zdaj ne bo nič, bomo samo s klomifenom in punkcijo...

Aspirin 100 pa ene emljejo za prekrvavitev maternice so pisale. Jaz ga ne jemljem. srečnooo!

(odgovor članu *miškolinka*)
Neposredna povezava do sporočila: 311
10.9.2014 7:45:22   
ziva1
Hoj,

tudi sama začnem jutri s postopkom. Zanima me, kdaj ste dobile user posted image , ko ste nehale jemati kontracepcijo? Jaz sem jo nehala jesti v nedeljo, pa do danes še nisem bolana, jutri pa imam že prvi UZ in prevzem zdravil? Upam, da bo vse ok.

Držim pesti za vse, da zagledate pluske.

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 312
10.9.2014 8:05:18   
zari
Pozdravčekuser posted image
Najprej srečno vsem, da čimprej zagledate svoj plusek in potem srečno do koncauser posted image user posted image user posted image .

Aleda aspirin 100 sem jaz jemala enkrat na dan, pol ure pred obrokom, jaz pred kosilom.

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 313
10.9.2014 8:10:45   
maychiee
Aleda, SemSonce user posted image dobrodosli ;) In vso srecooo!

Ziva1 user posted image bos dobila jutri ;) No, jaz sem jo dobila tisti dan ko sem imela uz in nisem vedela da to mora bit tako.. user posted image

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 314
10.9.2014 8:39:02   
SemSonce
No sej nas je kar nekaj,....res upam da čim prej ugledamo tako zaželjene user posted image .

Želim vam lep sončen dan kljub dežjuuser posted image

Life is like a box of chocolate...you never know what you are going to get.

(odgovor članu maychiee)
Neposredna povezava do sporočila: 315
11.9.2014 11:33:36   
pejko
Punceee, me je počakala ena pikica user posted image user posted image , ki jo zdaj čuvam...Jupiiiii :) Je bila dr. Reševa, ki je zelooooo prijazna!!!

(odgovor članu SemSonce)
Neposredna povezava do sporočila: 316
11.9.2014 13:26:54   
Aleda
Hojla, hvala za odgovore user posted image Danes sem dobila suprefact za 14 dni po 0,9ml, ker sem že dvakrat imela ciste in je blo potrebno podaljševanje s suprefactom. Miškolinka, Pejko- AMH si nisem šla testirat, predvidevam da imam znižanega, ker slabo reagiram, imam malo celic. Samo dvakrat sem imela 6 in 10 celic, ampak niso bile kvalitetne, vedno sem prišla le do 1, 2 zarodkov. Na začetku ko smo začeli s postopki me dr dal na hormonske preiskave in sem imela fsh malo povišan, rekel je da kaže na zmanjšano rezervo.
Sedaj mi je zamenjal zdravila in imam menopur namesto puregona, ki naj bi bil primernejši, čudno se mi zdi, da nismo že prej probali... dal mi je visoko dozo in upam da bo kaj boljši rezultat, še v zadnjem postopku.

Glede aspirina 100 je limonca pisala da ga je jemala, Reš ga baje priporoča. Bom probala tokrat user posted image

Pejko- lepo grej pikicouser posted image

< Sporočilo je popravil Aleda -- 11.9.2014 13:28:21 >

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 317
11.9.2014 15:36:49   
ely85
Ojla punce user posted image najprej pejko cestitke in drzim prstke user posted image in seveda za vse ostale user posted image vidim da omenjate ta amh ??? Kaj je to in kdo ti pove kaksnega imas??se opravicujem ampak sem prvic v postopku in se dolocenih stvari nevem user posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 318
11.9.2014 19:14:10   
pejko
Hvala, punce! user posted image
Aleda, kakšno dozo meopurja imaš?
Ely85, to je anti müllerjev hormon, ki ti pokaže, kakšno rezervo jajčec imaš. Po domače povedano ti pove, koliko so tvoji jajčniki stari...Jaz imam 0,77, tukaj lahko pogledaš, kolko sem stara po tem testu :) http://humupd.oxfordjournals.org/content/early/2009/09/30/humupd.dmp036/F2.large.jpg
Načeloma ti ne dajo za delat tega testa kar tako po defaultu, ampak če si starejša ali pa če slabo reagiraš na zdravila.

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 319
11.9.2014 19:50:48   
maychiee
Pejko cestitaaaam user posted image ! Suuuper! Zdaj pa lepo cuvat pikico user posted image ...

Punce mene pa zanima ali lahko vzamem kaksno tableto proti glavobolu - mi jo bo razneslo user posted image user posted image

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 320
11.9.2014 20:18:13   
ely85
Hvala pejko za odgovor... :) tablet pa mislim da lahko lekadol glede nato da je moja kolegica spila za glavobol v nosecnosti mislim da nebi smel bit nic narobe....vseeno pa rajsi poklici svojega gin. Bo znal najboljse povedat.... user posted image

(odgovor članu maychiee)
Neposredna povezava do sporočila: 321
11.9.2014 21:25:36   
pejko
Hvala, maychiee :)
Po moje lahko vzameš karkoli. Sicer lekadol res priporočajo v nosečnosti, ampak če sem prav razumela oz. enkrat prebrala, itak 1. mesec je otrok full zaščiten, ker takrat naj ne bi vedel, da si noseč in je že narava zrihtala tako...

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 322
11.9.2014 21:39:42   
Aleda
Pejko- ne vem ker danes nismo nič govoril o tem, pozabila sem vprašat. Na napotnici mi je pisalo 4 pa - zraven user posted image sej ne vem lih kako to zgleda, je za mešat kot pr stop injekciji a ne. A je ena ampulca menopurja+ampulca vode = 1 doza?

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 323
11.9.2014 23:19:33   
Adelle
Pozdravljene punce... midva sva imela vceri konzilij, dobila sva zeleno luc in navodila za naprej. Moram poklicat prvi dan menstruacije za navodila, dolgi postopek bom mela, pa probal bomo z menopurjem in suprefaktom ker se je zadnjic s to terapijo prejelo.

Kako je ze blo pri dolgem postopku? Kdaj zacnes z inekcijam?

Nocko

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 324
12.9.2014 7:39:25   
pejko
Aleda, jaz sem tudi imela 4. Ja, je za mešat, meni je Reš rekel, naj mešam 2 praška z 1 vodo, torej 4 praški in 2 vodi, da je čisto ok. Jaz sem imela to in diphereline...
Adelle, juppi, kdaj pa jo pričakuješ? Žal ne vem nič o dolgem postopku...vsekakor srečno!

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?