pejko -> RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zmrznjenčki (30.7.2014 12:06:51)
|
Perla, ti povem še jaz svoje mnenje/zgodbo. Jaz sem tudi kar mislila, da bo šlo naravno. Sem čakala 1 leto, pa še eno pa še eno pa še malo (kako so hitro letela ta leta, da se sploh nisem zavedala!) Prvo leto probaš, pač ne gre. Drugo leto gledaš vse znake, kdaj MORAŠ [sm=sloncek.gif] in vseeno ne gre, tretje leto pa je že zelooo težko! In ko slišim koga, ki reče, da treba odmislit in se sprostit[sm=zz_banghead.gif]. Najini rezultati so tako -- moji OK (no, vsaj mislila sem, dokler nisem naredila AMH, ampak to ne vpliva toliko na zanositev ampak na zalogo), njegovi pa na meji (nič pretresljivo slabega). Po naravni poti bi lahko šlo, ampak preprosto ni šlo. Sem rekla, ok, gremo v postopek, ker očitno pač nekaj ni ok. In sm bila kar prepričana da bo to to -- ampak niti v prvem postopku ni šlo! Hočem reči, da vsi upamo, da gre naravno, ampak če imamo možnost "pomoči", zakaj je ne bi izkoristili, ker itak niti ni nujno, da bo pomagalo -- do takrat in po tem pa še vedno lahko poskušaš naravno. Jaz sem nase kr malo jezna, da sem tolko časa odlašala. Za naju je bil prvi postopek po eni strani dobra stvar, ker sva se še bolj zbližala. Srečno vsem!
|
|
|
|